Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Mahdollisuuksien aika vain paranee paranemistaan syksyn edetessä. Marsin kolmio merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle tekee tästä kuukaudesta ponnahduslaudan koko tulevalle talvelle ja siksi jokaiseen tarjolle tulevaan tilaisuuteen kannattaa tarttua hetkeäkään epäröimättä. Sinussa on nyt virtaa ja kekseliäisyyttä todella suurten juttujen toteuttamiseen elämässäsi. Älä suotta jarruttele.
  Rakkaus: Romantiikkaa on vaikea saada mahtumaan näin hektiseen kuukauteen ilman, että se ratkaisevasti häiritsee keskittymistäsi vireillä oleviin uudistuksiin. Kuuntele tarkasti itseäsi ja seuraa sydämesi ääntä. Ahdistava tunnelma iskee helposti hyvälläkin mallilla olevaan suhteeseen, ellet uskalla tarpeen tullen irtautua ihan omaan maailmaasi tekemään uraa uurtavia keksintöjä ja ratkaisuja.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Aurinko ja perääntyvä Merkurius tekevät Pluton kanssa kultaista kolmiota merkkiisi, jolloin pystyt kohdistamaan energiasi varsin tehokkaasti päämääriesi toteuttamiseen ja aikaisemmin tapahtuneiden virheiden korjaamiseen. Oivallat asioita tavallista syvemmällä tasolla ja siksi on turha odottaa varauksetonta hyväksyntää mistään itsesi ulkopuolelta, vaikka olisit itse kuinka innoissasi.
Rakkaus: Sinulla on nyt varsin vahva ja itseluottamusta uhkuva vaihe menossa ja siksi myös rakkauselämään liittyvät asiat on helppo sovittaa muuhun elämään. Vetovoimasi on loistavissa lukemissa ja olet haluttua seuraa kaikkialla, missä satut kulkemaan. Joskus tällainen sujuva vaihe aiheuttaa myös mustasukkaisia reaktioita, mutta ne pitää vain jättää tyynesti omaan arvoonsa.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Koko maailmaa koetteleva kriisi kolistelee tehokkaasti myös sinun elämääsi ja saat varautua monien varmoina pitämiesi asioiden kaatumiseen tai vähintään horjumiseen. Kuulut nyt merkkisi perusteella häiriöiden aiheuttajiin, koska kosmos välittää muutosenergiaa maapallolle juuri sinun kauttasi. Älä siis ota turhia paineita, jos jotkut asiat menevät selvittämättömään solmuun vähäksi aikaa.
  Rakkaus: Jupiter ja Venus kolmiomerkissäsi suosivat kaikkea rakkauteen ja romantiikkaan liittyvää aktiviteettia elämässäsi. Osoita mahdollisimman paljon positiivista huomiota läheisillesi ja vietä laatuaikaa heidän seurassaan. Jätä työasiat ja muut järjestelyt kokonaan perhe-elämäsi ulkopuolelle. Sinulla ei nyt ole juurikaan mahdollisuuksia vaikuttaa asioiden kulkuun muuta kuin sopeutumalla.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Jupiterin siirtyminen neliömerkkiisi nyt syyskuussa velvoittaa olemaan entistä enemmän läsnä kaikissa elämäsi tilanteissa. Tulevaisuus ja sen varaan laskeminen on vaarallisempaa kuin aikoihin ja kaikki ratkaisut tulee mitoittaa olemassa olevan tilanteen mukaan. Tuloksen ratkaisee tekohetken tunnelma, eikä mikään muu. Pidä siis touhusi mielekkäinä töissä, kotona ja harrastuksissa.
  Rakkaus: Venuksen neliö Plutolle ja oppositio Uranukselle saattaa tehdä sinusta tavallista hankalamman tyypin rakkaittesi seurassa. Et pysty tässä kuussa joustamaan omasta arvomaailmastasi piirun vertaa ja hermostut aivan varmasti sellaista yrittäessäsi. Pysy siis omalla linjallasi ja ole valmis kestämään arvostelu itsekkäänä ja toisista mitään välittämättömänä tyyppinä. On oikein olla sellainen.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Mars ja Uranus antavat hyvää vauhtia kaikille mahdollisille suunnitelmillesi ja erilaisiin tilaisuuksiin pitää nyt tarttua ennakkoluulottomalla ja itsevarmalla asenteella. Pahimmatkin häiriötilanteet korjaantuvat vaivattomasti heti kun otat asian täysipainoisesti hoitaaksesi. Sinun vauhtiasi ei mikään pysty pitelemään, joten uskalla heittäytyä tekemään unelmistasi totta.
  Rakkaus: Tällainen toiminnan aika on hyvää aikaa myös rakkauselämän ja läheisten ihmissuhteiden kannalta. Olet tavallista paremmalla tuulella ja innostut uusista asioista myös kumppanuuden alueella. Voima heijastuu kaikkialle ympärillesi ja vetovoimasi on moninkertainen etenkin silloin, kun olet intoa piukassa viemässä projektiasi eteenpäin. Ota kaikki irti tästä suosiosta ja nauti saamastasi ihailusta.

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Syyskuussa siirtyy Jupiter pois merkistäsi ja pääset vakiinnuttamaan kuluneen vuoden aikana käynnistämiäsi hankkeita. Innostus laantuu rauhalliseen tahtiin Auringon antaessa luovaa energiaa käyttöösi kuun viimeiselle viikolle saakka. Perääntyvä Merkurius kehottaa olemaan tarkka kaikkien päätösten ja sopimusten kanssa. Pienikin epäilys antaa aiheen tarkistaa, että kaikki on varmasti ok.
  Rakkaus: Venuksen siirryttyä pois merkistäsi heti kuun vaihteessa, saatat kokea rakkauden tai kiintymyksen väljähtyvän jopa pelottavalla tavalla. Mitä hurjempi meno sinulla oli viime kuussa, sitä tyhjemmältä nyt kuuluukin tuntua. Kunnon pamauksesta seuraa tuntuva rekyyli ja siitä voi olla pelkästään kiitollinen. Rakkaus pitää sisällään niin täydet kuin tyhjätkin olotilat. Ei siis syytä huoleen.

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Nyt saat sitten vapauttaa luovuutesi, innovaatiosi ja energiasi hurjaan nousukiitoon Jupiterin saapuessa merkkiisi noin vuoden ajaksi. Vaikka aikaa tuntuu tässä vaiheessa olevan runsaasti, niin jarrutteluun ei ole mitään aihetta. Jokainen askel on arvokas lopputuloksen kannalta ja mitä nopeammin aloitat, sitä pidemmälle tulet pääsemään. Anna innostuksen ohjata kulkuasi ja luota omiin päätöksiisi.
  Rakkaus: Myös Venus vaikuttaa syyskuun ajan merkissäsi ja antaa vielä suuremman syyn tehdä syyskuusta yksi elämäsi toistaiseksi hienoimmista kokemuksista. Tulevan vuoden ihanuudet rakentuvat tämän kuukauden aikana löytämiesi ilojen ja nautintojen perustuksille. Nyt on uskallettava päivä päivältä päättää, mistä sinä todella nautit ja mitä sinä koko sydämestäsi haluat tehdä.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  Toivottavasti pääsit viime kuussa rentoutumaan ja lataamaan akkujasi oikein kunnolla, sillä nyt alkaa jälleen toiminnan ja tekemisen aika. Sinulla on intuitio kohdallaan ja osaat suhtautua kohtaamiisi häiriöihin rakentavalla tavalla. Vaikka kuinka haluaisit, et kuitenkaan pysty muuttamaan tai parantamaan kenenkään toisen elämää. Pidä siis oma tonttisi siistinä ja anna muiden huolehtia omastaan.
  Rakkaus: Olet nyt todella herkkänä rakkauselämäsi kanssa ja pystyt näkemään, milloin sanat ja teot tulevat puhtaasta sydämestä. Mikään muu ei tällä hetkellä tee sinuun vaikutusta ja saatat jopa heittäytyä täysin saavuttamattomaksi, ellet koe saavasi aitoa rakkautta. Nyt tulisi muistaa, että saat toiselta osaksesi vain juuri sen verran, kuin olet valmis itse itsellesi antamaan. Sen yli ei kukaan koskaan pääse.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Jos sait elokuussa kiinni siitä, mikä on sinulle nyt ensiarvoisen tärkeää, tulet pääsemään tämän syyskuun aikana loistavalla tavalla eteenpäin. Pystyt tunnistamaan todelliset mahdollisuudet ja näkemään välittömästi, missä pelataan epärehellistä peliä. Silloin päätösten tekeminen on helppoa. Jos taas rakennat onnistumistasi ja menestystäsi muiden varaan, tulee tästä todella hankala kuukausi.
  Rakkaus: Venuksen sekstiili Marsille lupailee tästä ihan onnistunutta ja suotuisaa kuukautta rakkauselämäsi kannalta katsottuna. Tiedät mikä saa sinut innostumaan ja mistä nautit kaikkein eniten. Seuratessasi sydämesi ääntä, tulet löytämään valtavan määrän ihania asioita jokapäiväisessä elämässäsi. Päätökset ovat kuitenkin sinun vallassasi ja niitä on tosiaan uskallettava tehdä itseäsi ajatellen.

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Aurinko ja perääntyvä Merkurius pommittavat positiivisilla säteillään merkissäsi liikkuvaa Plutoa ja siksi Sinulla on ratkaisun avaimet käsissäsi moneen tähän asti mahdottomalta näyttäneeseen ongelmaan. Etenkin syyskuun alkupuolella kannattaa olla aktiivinen ja tehdä täysin itsenäisiä päätöksiä omaan tietoosi ja omiin tuntemuksiisi luottaen. Erotat helposti sudenkuopat timanttikaivoksista.
  Rakkaus: Venuksen neliö merkissäsi perääntyvälle Plutolle herkistää Sinut kokemaan kaikki tunteet tavallista voimakkaampina nyt syyskuun aikana. Olet joko äärimmäisen kriittinen ja tyytymätön tai täynnä ihastuksen pysäyttämätöntä tsunamivoimaa. Järkeviä ratkaisuja et pysty tekemään kummassakaan tapauksessa, eikä toki tarvitsekaan. Tunteet puhuvat puolestaan ja sitten vain tapahtuu mitä tapahtuu.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Nyt syyskuussa käynnistyy positiivinen mahdollisuuksien vuosi, joka auttaa Sinua saattamaan loppuun tai kehittämään edelleen käynnissä olleita suunnitelmia. Lopulta asenne ratkaisee, kuinka pitkälle tulet tämän energian kanssa porskuttamaan. Listaa siis itsellesi, mitä hyvää, hienoa tai suorastaan mahtavaa on jo tapahtunut ja lähde sitten viemään juuri näitä asioita vauhdilla eteenpäin.
  Rakkaus: Venuksen kolmio synnyttää sinussa ihastumisten ja innostumisten vyöryn tämän kuukauden ajaksi. Vimmasi voi suuntautua yhtä hyvin asioihin, kauniisiin esineisiin kuin ihmisiin. Syyskuun aikana nämä ihastuksesi kohteet tulevat todeksi paljon tavallista helpommin ja siksi kannattaa näyttää omat tunteesi mahdollisimman avoimesti. Vetovoiman laki pelaa nyt täysillä Sinun pussiisi.

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Jos elokuussa oli syytä pelata varman päälle ja säästellä voimiasi, niin nyt ollaan vielä piirun verran vaarallisemmilla vesillä. Olet äärimmäisen herkkä tunnistamaan kaiken sellaisen tekemisen, joka vahingoittaa henkistä ja fyysistä jaksamistasi. Voimat katoavat välittömästi jotain sinulle kuulumatonta yrittäessäsi. Kuuntele siis tarkoin kehosi viisautta ja toimi tiukasti jaksamisesi rajoissa.
  Rakkaus: Koska alitajuiset velvoitteet niin usein kulminoituvat omaan kumppaniin ja läheisiin ihmisiin, voi tästä kuusta suosiolla ennustaa tavallista haasteellisempaa jaksoa lähipiirin kanssa. Päästät kaikki osalliset paljon helpommalla pitäytymällä todella tiukasti omassa rytmissäsi ja hyväksymällä hetkellisesti koholla olevat narsistiset piirteesi. Kyllä se romantiikan aikakin vielä koittaa, kun talvi etenee pidemmälle.