Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Nyt on syytä pitää kieli keskellä suuta myös loman vietossa, sillä merkkiisi kohdistuu niin kova muutospaine, ettei ole mitään väliä oletko vapaalla vai töissä. Elämääsi kuulumattomat ja ahdistavilta tuntuvat elementit ovat poistettavien listalla ja jokainen solusi tietää, mistä on kysymys, vaikka itse et asiaan haluaisikaan puuttua. Käyttäydyt sen verran provosoivasti, että vapautuminen tapahtuu omia aikojaan.
  Rakkaus: Venus saapuu kuun toisella puoliskolla kolmiomerkkiisi ja avaa silmäsi näkemään elämän hienouksia ympärilläsi. Kaikesta kiinnostavasta kannattaa ottaa tukeva koppi, sillä jokainen sydäntäsi lämmittävä ihmissuhde edistää positiivisella tavalla pakollisten muutosten toteutumista. Jokainen ilon ja nautinnon täyttämä hetki luo uskoa tulevaisuuteen ja antaa voimaa tehdä raskaita luopumisia.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Astrotaivas päästää kaikki Härät kirmaamaan kesäiseen luontoon aistit herkkänä ja uusiutumisen pysäyttämätön positiivinen energia suonissaan. Lomatunnelmaan heittäytyminen on hoidettava tavalla tai toisella, sillä rento ja vapautunut tunnelma tulee johdattamaan sinut menestyksekkäiden päätösten ensimmäiselle rappuselle. Seuraavat askelmat osaat sitten ottaa ilman mitään ohjausta.
  Rakkaus: Venus tulee neliömerkkiisi kuun puolivälissä ja pitää huolen siitä, että niin uudet kuin olemassa olleet rakkaudet aivan varmasti löytävät uutta kipinää, sikäli kun sitä ylipäätään on löydettävissä. Ellei liekkiä enää ole havaittavissa, tulet aivan varmasti ilmaisemaan näkemyksesi asian tilasta riittävän selvästi. Hienotunteisuuteen ei ole nyt paukkuja eikä toki mitään tarvetta.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Kaksosen lomakuukausi pitäisi tällä kertaa oikein määrätä sellaiseksi, sillä asioihin vaikuttaminen ja tulevien tapahtumien ennakointi on lähes tulkoon mahdotonta. Kaksosena olet parhaimmillasi tilanteissa, jotka vaativat välitöntä sopeutumista uusiin tilanteisiin ja nyt tälle erityiskyvyllesi on kovasti käyttöä. Napsauta korkein valmiustila käyttöön ja nauti kesästä.
  Rakkaus: Sopeutumisohje pätee aivan yhtä tiukasti kaikkiin ihmissuhteisiin ja rakkauselämään. Tilanteet muuttuvat nopeasti ja voit ihan suosiolla kaivaa esille pisimmän mahdollisen pinnasi. Suhteiden hoitaminen ei onnistu puhumalla, sillä suurin osa ongelmista nousee niin syvältä alitajunnasta, että selviät eteenpäin vain omia päätöksiä tekemällä ja suusi kiinni pitämällä.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Viime vuoden heinäkuun toisintona tästäkin tulee kiireisempi kuin tuskin kukaan Rapuihminen haluaisi uskoa. Eiköhän nyt Auringon seilatessa omassa merkissä pitäisi pystyä vain nauttimaan elämästä ja loikoilemaan auringossa. Mutta kun ei vaan pysty. Kosmos on varannut Ravuille melkoisen määrän työtehtäviä, joista on mahdotonta kieltäytyä. Kiireinen lomakuukausi on siis tiedossa.
  Rakkaus: Venus liikkuu merkissäsi heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla ja kaikesta kiireestä huolimatta sinun on ehdottomasti löydettävä myös jotain huikean kivaa tekemistä. Vetovoimasi on aivan varmasti kohdallaan ja saatat hyvinkin joutua hätistelemään innokkaimpia kosijoita hiukan etäämmälle. Jos jollain konstilla onnistut yhdistämään työn ja huvin, niin tästä tulee loistava kuukausi.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Kesäkuun ankaran pakerruksen jälkeen, on maltettava rauhoittaa tahtia ja päästää irti elämän pakkotahdista. Mielelläsi pitäisit kiinni tekemistäsi ennakkosuunnitelmista, mutta silloin Uranuksen viitoittama kekseliäisyytesi ei pääsisi kehittelemään tarjolla olevaa menestystarinaa. Ole valmis irrottamaan otteesi vanhoista kuvioista ja luomaan itsellesi kokonaan uusi elämäntapa.
  Rakkaus: Venuksen saapuessa heinäkuussa merkkiisi, luot itsellesi kokonaan uuden lähtökohdan seuraavan vuoden hyvälle elämälle. Venus käynnistää merkissäsi viipyessään vuoden mittaisen rakkauden jakson elämääsi ja monien vuosien kokemuksella tiedän, että tämän kuukauden pyhittäminen omille harrastuksille, omalle tekemiselle ja omille nautinnoille todella ratkaisee seuraavan vuoden onnellisuusasteen.

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Jupiter alkaa hiljalleen vapautua elämääsi jähmettäneestä T-Risti kuviosta Neptunuksen ja Saturnuksen kanssa. Käytännössä tällainen vaihe antaa sinulle koko ajan enemmän tilaa ja vapautta päästä toteuttamaan sinua eniten innostavia suunnitelmia. Onnistuminen edellyttää kuitenkin rohkeutta tehdä isoja päätöksiä ja tarpeen vaatiessa muuttaa niitä jo seuraavana päivänä.
  Rakkaus: Ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta heinäkuun kuviot ovat vielä suhteellisen neutraaleja. Olet enemmän odottavalla kannalla, mutta hienoisesta pidättyväisyydestäsi johtuen hyvin haluttua seuraa etenkin seurustelumielessä. Sinuun ihastutaan helposti, mutta itse et koe olevasi vielä valmis sitomaan tunteitasi kehenkään ja se on oikein hyvä toimintamalli. Ensi kuussa tiedät jo paljon varmemmin, mitä haluat tehdä.

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Aurinko rakentelee kohtalaisen raskaita neliöitä merkkiisi ja siksi suhtaudut kaikkiin ulkopuolelta tuleviin ehdotuksiin suurella varauksella. Vaakamainen keinumisesi on tällä hetkellä vielä tavallistakin rankempaa ja niin kuuluukin olla. Heinäkuussa päätösten on oltava varmoja ja vakaita. Sisimmässäsi tiedät hyvin tarkasti missä haluat olla mukana ja missä et. Toimi vasta sitten kun et enää epäröi. Siihen asti saa keikkua ihan vapaasti.
  Rakkaus: Suhtautumisesi kumppaniin ja läheisiin ihmisiin on kesän kuumimpana aikana paljon tavallista viileämpää, sillä haluat pitää omien asioittesi päätösvallan itselläsi. Niin kuuluukin nyt olla, sillä hermosi eivät kestä häiriötekijöitä etenkään lähipiirissäsi. Yhteiselo on vaarassa muuttua suorastaan jäätäväksi pienimmästäkin sinuun kohdistuvasta arvostelusta tai ohjaamisesta.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  Mars lopettaa perääntymisensä ja pääset pitkähkön odottelun jälkeen kääntämään koneet täydelle teholle. Kenestäkään ei ole heinäkuun aikana pysäyttäjäksesi ja tällainen asenne todella kannattaa säilyttää niin kotona, töissä kuin lomanvietossa. Ei ole suurtakaan väliä, mihin päätät nyt energiasi kohdistaa, kunhan teet sen täysillä, epäröimättä ja itseesi luottaen. Jotain suurta on alkamassa.
  Rakkaus: Suonissasi virtaava tekemisen meininki heijastuu korkealle kipuavana aktiivisuutena myös ihmissuhteiden alueella. Tällä kertaa liikut ennemmin fyysisellä kuin henkisellä tasolla ja siksi seksuaalinen vetovoimasi synnyttää positiivista jännitettä kaikkiin kohtaamisiin. Tulikuumat rakastumiset kuuluvat monien Skorpionien lomakattaukseen, mutta vasta syksy näyttää, mistä ihan oikeasti on kysymys.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Saturnus säilyttää perääntyessään tarkan neliön Neptunukseen ja siksi Jousimiehelle niin tärkeästä tulevaisuuden näkymästä ei ole minkäänlaista merkkiä näkyvissä. Nyt on vaikea luoda odotuksia tai suunnitelmia tulevaisuuteen, sillä olosuhteet vaihtelevat laidasta laitaan lähes päivittäin. Parasta olisikin pyhittää heinäkuu lomailuun ja rentoutumiseen. Vaikuttamisen aika tulee kohdallesi hiukan myöhemmin.
  Rakkaus: Koska tuolla työelämässä ja yritysmaailmassa ei ole nyt paljoa tehtävissä, voit suunnata mielenkiintosi hyvällä omalla tunnolla sydämenasioihin. Rakkaus ja romantiikka saavat kivasti lisäpotkua Venuksen ja Merkuriuksen kolmiosta merkissäsi vaikuttavaan Saturnukseen. Yhteiselämään ja yhteisiin harrastuksiin sijoittaminen on nyt ratkaisevassa roolissa koko muun elämäsi kannalta.

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Auringon oppositio merkissäsi vaikuttavalle Plutolle kiristää kivasti tunnelmaa heinäkuun aikana. Se on pelkästään positiivinen asia, koska alitajuinen ahdistus pyrkii ohjaamaan sinua pois alueilta, jotka eivät toimi. Ilman tällaista hiukan ahdistavaa olotilaa vain harva meistä lähtisi tekemään muutoksia ja uudistuksia omaan elämäänsä. Osan lomasta voi oikein hyvin käyttää asioiden järjestykseen pistämiseen.
  Rakkaus: Venus on alkukuusta oppositiossa merkkiisi ja siksi saatat huomata olevasi tavallista kriittisempi kumppaniasi ja läheisiäsi kohtaan. Kenessäkään toisessa ei nyt ole mitään vikaa, sillä tällainen aika osoittaa vain omien rajoitustesi käyneen liian ahtaiksi. Jos pinna kiristyy, niin elämäsi ei enää vastaa omaa arvomaailmaasi. Heinäkuu on hyvä aika löytää kivaa tekemistä ja kivoja ihmisiä ympärillesi.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Viime kuun hiukan tökkivä tunnelma muuttuu heinäkuussa huomattavasti paremmaksi ja sujuvammaksi. Lomalla tai muuten vain heinäkuun rentouttavassa lämmössä on hyvä käynnistää elämääsi parantavia uudistuksia ihan kaikessa rauhassa ilman pienintäkään stressiä. Mihinkään ei nyt saisi olla kiire, sillä onnistumiset tulevat kohdallesi huomaamatta ja melkein vahingossa.
  Rakkaus: Venus rantautuu oppositiomerkkiisi heinäkuun puolivälissä ja olet tavallista kriittisempi sen suhteen, kenen kanssa viihdyt ja mitkä asiat mahtuvat päivittäiseen elämääsi. Samalla olet herkkä näkemään ja kokemaan kokonaan uudenlaista rakkautta ihmisiä ja asioita kohtaan. Tällainen uudistuminen on täysin mahdollista ja suositeltavaa myös olemassa olevassa vakiintuneessa suhteessa.

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Heinäkuu on sinun lepokuukautesi tänä vuonna loma-ajastasi riippumatta, sillä Saturnuksen neliöaspekti merkissäsi majailevalle Neptunukselle ei anna mahdollisuuksia minkäänlaiselle energiasi tuhlaamiselle. Elät nyt jaksoa, jonka aikana suurin osa asioista etenee juuri oikeaan suuntaan sitä paremmin, mitä vähemmän olet siihen itse konkreettisesti vaikuttamatta. Malttaisit nyt vain rentoutua.
  Rakkaus: Vaikka energiasi ovat nyt rajalliset, niin ihmissuhteissa ja rakkauselämässä pääset nautiskelemaan elämän ihanuuksista hyvin luonnollisella ja pakottomalla tavalla. Venuksen kolmio Chironille on omiaan parantamaan ja kehittämään keskinäistä kemiaa kaikenlaisen kivan yhdessä tekemisen muodossa. Olet peto keksimään kaikenlaista hauskaa yhdessä tekemistä, joka lujittaa kumppanuutta.