Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Valon ja voiman määrä suonissasi saavuttaa huippunsa nyt lokakuun aikana ja olet valmis äärimmäisiin toimiin omien oikeuksiesi puolesta. Tähän kuuhun ei mahdu ensimmäistäkään sinun kannaltasi haitallista kompromissia ilman voimakkaita aggression tunteita. Säilytä siis tietoisesti oma näkemyksesi voimakkaista vastareaktioista huolimatta ja tee rohkeasti kaikki mikä on nyt tehtävä.
  Rakkaus: Myös rakkaus on lokakuun aikana rajua ja ehdotonta molempiin suuntiin. Tunteet ottavat väkisin oman paikkansa sekä ihastumisen, että vihastumisen muodossa. Ellei suhde rakastettuun tai läheisiisi ole sinun kannaltasi oikeudenmukainen, nostat oitis sotalipun salkoon, kunnes tilanne korjaantuu. Ihastuessasi nyt johonkin ihmiseen tai asiaan, olet valmis katsomaan kortit pelkojasi kumartamatta.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Pluto ja Mars puhaltavat lähes myrskyn voimalla ideoittesi ja suunnitelmiesi purjeisiin. Sinun on syytä olla todella valppaana ja valmis tekemään täysin omia päätöksiä yksi toisensa jälkeen. Tässä ei ole kysymyksessä vain yksi juttu vaan todellinen tapahtumien sarja, joka saattaa nostaa karvat pystyyn jopa ystävillä ja läheisillä. Älä silti pienistä hätkähdä, vaan anna palaa ihan täysillä koko kuukausi.
Rakkaus: Hallussasi olevalle tehokkaalle energialle on nyt kysyntää myös ihmissuhteiden alueella jopa niin paljon, että se tekee elämästäsi hiukan vaikeaa. Hermostumisen sijasta neuvon sinua säilyttämään fokuksesi tiukasti omissa projekteissa, jotta pääset elämässäsi eteenpäin ja saat sitten jakaa onnistumisen tunteen rakkaimpiesi kanssa. Silloin on rakkauttakin ilmassa hurjat määrät.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Lokakuun myötä pääset Sinäkin paljon rennompiin ja leppoisampiin tunnelmiin, jotka tarjoavat oivallisia uusia mahdollisuuksia päästä toteuttamaan mielessäsi pyörineitä ideoita. Energiaa ei vieläkään ole hukattavaksi asti, mutta tiukasti yhteen päämäärään keskittymällä saat ihmeitä aikaan. Törmäät yllättäviin tukijoukkoihin kuun jälkimmäisellä puoliskolla ja apu kannattaa ottaa ilolla vastaan.
  Rakkaus: Viime kuun tunneryöppyjen jälkeen tämä lokakuu ei jaksa innostaa lemmenleikkeihin ihan samalla intensiteetillä, mutta mitään kummempaa häiriötäkään ei ole näkyvissä ennen kuunvaihdetta. Silloin haluat saada varmuutta rakkauselämääsi ja joudut itsekin pelaamaan avoimilla korteilla. Ellei suhteessa ole riittävästi kipinää, niin eipä sitä sitten löydy Sinultakaan ja jonkinlainen kriisi on kovasti mahdollinen.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Nyt pääset kokemaan, miltä tuntuu Rapuna olla tulisilla hiilillä. Voimaa ja energiaa on nyt kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan niin paljon, ettei Sinulla ole mitään mahdollisuutta päästää ketään toista ohjaamaan elämäsi kulkua pienimmässäkään määrin. Homma on pidettävä omissa käsissä hinnalla millä hyvänsä. Tulta ja tappuraa löytyy nyt Ravunkin työkalupakista, vaikka sarjatulella.
  Rakkaus: Rakkautesi on nyt rajua ja kiihkeää tai sitten siihen ei ole aikaa/halua ollenkaan. Itse rakkaus ei välttämättä ole kadoksissa, mutta sen ilmaiseminen toteutuu vain tositilanteissa, jos silloinkaan. Suurempi todennäköisyys on ajautuminen sanaharkkaan tai riitatilanteisiin kumppanisi kanssa vain siksi, että hänellä on suuri tarve auttaa, opastaa tai mikä pahinta määrätä tekemisiäsi. Sellaista et kestä.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Viime kuun vauhdikkaan toimintajakson jälkeen putoat lokakuussa aivan toisenlaisiin tunnelmiin Marsin ja Neptunuksen osoittaessa Jod-kuviota merkkiisi. Levottomuus on tässä tilanteessa puhtaasti positiivinen ilmiö, joka pyrkii pitämään sinut valppaana nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Alitajuntasi on tehokas ja ehdoton opastajasi, eikä fiilistä varmempaa vakuutta ole saatavissa isoillekaan päätöksille.
  Rakkaus: Sinulle on nyt tärkeää saada olla mahdollisimman paljon omissa oloissasi, josta läheisesi saattavat vetää aivan vääriä johtopäätöksiä. Parasta olisikin yrittää selvittää kumppanillesi ja perheellesi, että tarvitset nyt enemmän aikaa ja energiaa ihan vain itsellesi. Voit myös toistaa ihan varmuuden vuoksi silloin tällöin, että et ole vihainen yhtään mistään, vaikka se siltä välillä näyttäisi.

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Syyskuun pienen takkuamisen jälkeen on varmasti mahtavaa päästä nauttimaan Pluton ja Marsin yhdessä tekemän kolmion supertehokkaista energioista nyt lokakuun aikana. Tärkeintä on pystyä tiedostamaan pysäyttämätön sisäinen voima, jonka avulla pystyt toteuttamaan minkä tahansa mielessäsi välkkyvän suunnitelman. Laita vain pelottomasti kaasu pohjaan ja nauti vauhdista elämässäsi.
  Rakkaus: Koska sinulla on nyt käytettävissä voimaa ja energiaa juuri niin paljon kuin haluat, riittää sitä tuhlattavaksi myös rakkauselämän alueella. Olet nyt pidettyä seuraa ja sinusta huokuva itsevarmuus saa aikaan ihastumisten aallon. Älä sorru merkillesi tyypilliseen vaatimattomuuteen, vaan ota saamasi suosio vastaan pystypäin ja rinta rottingilla. Nämä ovat Sinun markkinasi, joten tee vain hyviä valintoja.

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Päästyäsi nyt hiukan vauhtiin elämäsi kanssa, tulee Sinulle nyt lokakuussa tavallista kriittisempi valintatilanne, josta ei Vaa’alle tyypillisellä diplomatialla selviä. Tähän kuuhun kannattaa latautua valtavalla itsetuntemuksella ja tekemisen varmuudella, sillä menestystä on luvassa vain rohkeimmille päätöksentekijöille. Muiden ohjeita ei ole varaa kuunnella, jos haluat todella onnistua.
  Rakkaus: Rakkauselämässä ja ihmissuhteissa riittää varmasti setvimistä jossain vaiheessa lokakuun edetessä, sillä Sinulle tyypillistä huomaavaisuutta ja joustavuutta ei tällä kertaa ole jaossa samaan malliin kuin aikaisemmin. Suosittelen jollain tavalla kertomaan läheisimmille ihmisille, että tarvitset nyt tavallista enemmän omaa aikaa ja että päätöksiisi ei nyt ole mitään puuttumista.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  Sinulla on loistava mahdollisuus käyttää hyväksesi lokakuun massiivinen energia ja lähteä toteuttamaan mitä tahansa mielessäsi välkkyvää suunnitelmaa täydellä höyryllä. Alitajuntasi on herkimmillään ja asioilla on nyt vain taipumus kolahdella kohdalleen ilman irvistyksiä. Sinun asiasi on siis pistää tuulemaan tekemisestäsi nauttien ja pieniä riskejä pelkäämättä.
  Rakkaus: Venuksen vaikuttaessa merkissäsi nyt lokakuussa, uskallan ennustaa melkoista ihastumisten aaltoa suuntaan tai toiseen. Ihastumisista riippumatta on todella tärkeätä tehdä tästä kuukaudesta itsellesi niin mukava ja nautinnollinen kuin suinkin mahdollista. Tämän kuukauden tunnelmat ja fiilikset määrittävät tulevan vuoden menestyksesi rakkausasioissa ja ihmissuhteissa yleensä.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Lokakuusta alkaa huomattavasti vakiintuneempi vaihe elämässäsi ja tulet saamaan paremmin ja paremmin kiinni elämäsi punaisesta langasta. On edelleen äärimmäisen tärkeää keskittyä kärsivällisesti siihen, minkä koet elämäsi ja tulevaisuutesi kannalta kaikkein tärkeimmäksi juuri tällä hetkellä. Kiirettä ei parane pitää, sillä rakennat koko ajan perustaa noin 28–30 vuodeksi eteenpäin.
  Rakkaus: Venus tulee merkkiisi kuun puolivälin tienoilla ja siksi lokakuun jälkimmäisestä jaksosta kannattaa tehdä yhtä suurta juhlaa. Koita keksiä jokaiselle päivälle jotain hauskaa ja omalta kannaltasi todella ihanaa tekemistä. Viehätysvoimasi on korkeimmissa lukemissaan ja ihastumisten lisäksi se tarkoittaa sitä, että Sinulle ollaan valmiita antamaan lahjoja ja monia muita suosion osoituksia.

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Mars tekee tässä kuussa yhtymää Plutolle merkissäsi ja se tarkoittaa sitä, että todellakin heiluttelet tarunomaista valomiekkaa käsissäsi. Jokaisessa askeleessa, ajatuksessa ja ratkaisussa on takana kosminen voimalataus ja sinä olet ihan yksin päättämässä, mihin tuo voima kohdistuu. Nyt on tosiaan toiminnan aika ja Sinä yksinkertaisesti pistät asioita halki poikki ja pinoon. Anna palaa!
  Rakkaus: Tällaisen voiman kanssa liikkuessasi tulet aivan varmasti törmäämään myös hillittömiin ihastumisiin ja järjen sumentaviin tunteisiin. Tämä on myös rakkauselämän osalta Sinun aikaasi. Sinä teet mitä haluat ja otat sen, minkä katsot itsellesi kuuluvan. Itseluottamuksesi on seksikästä ja herättää ihailun lisäksi suurta kunnioitusta muissa ihmisissä. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää itsellesi.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Kosmisten energioiden velloessa hurjalla voimalla kaikkialla ympärilläsi, voit omalta osaltasi katsella kaikessa rauhassa ympärillesi ja napsia rusinat pullasta. Auringon, Merkuriuksen ja Jupiterin kolmiot päästävät Sinut menestysapajille ensimmäisten joukossa. Erilaisia mahdollisuuksia tipahtelee eteesi odottamattomissa paikoissa ja tarjouksiin kuuluu vastata myönteisesti. Tämä on Sinun aikaasi.
  Rakkaus: Kykysi nähdä kaikessa tapahtuvassa pelkästään positiivisia mahdollisuuksia tekee Sinusta pidetyn ja halutun persoonan työmaailmassa, vapaa-aikana, kotielämässä ja rakkaudessa. Sinussa on selittämätöntä kosmista karismaa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Seuraasi saatetaan hakeutua jopa epämiellyttävän aggressiivisesti, mutta valinta on ehdottomasti vain Sinulla. Kyllä sydän tietää!

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Nyt lokakuussa pääset lopultakin käyttämään alitajuntasi voimaa tehokkaammin hyväksesi ja kehittelemään ideoitasi käytännön tasolla toimiviksi menestystarinoiksi. Tarvitset edelleen paljon kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea tajua voimiesi riittävyydestä kaikkeen, mitä olet nyt itseltäsi vaatimassa. Varo ylittämästä resurssejasi missään vaiheessa. Kun väsyttää, niin malta levätä, ettet sairastuisi.
  Rakkaus: Rakkausasiat eivät nyt pääse dominoimaan ajatusmaailmaasi, sillä rakennat omaa elämääsi Sinua paremmin palveleville raiteille ja käytät siihen kaiken liikenevän energiasi. Rakkaus ei katoa minnekään, mutta voit antaa sen väistyä taka-alalle ja antaa vahvistua ihan omia aikojaan. Luovuutesi suuntautuu ideoittesi kehittämiseen ja sillä alueella myös ihmissuhteet pääsevät parhaiten kehittymään.