Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Sinulle tämä tammikuun muutosenergia ilmenee mahdollisimman hienossa ja menestystä lupaavassa valossa edelleen tarkkana vaikuttavan Saturnuksen ja Uranuksen kolmion johdosta. Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu ikävältä tuntuvia asioita, mutta sinun tehtäväsi on löytää uusia ratkaisuja toimimattomien tilalle ja niin tehdessäsi huomaat nauttivasi tästä kosmoksen Sinulle antamasta roolista.
  Rakkaus: Rakkauselämässä ja ihmissuhteissa on hiljaisen kuukauden aika. Jotain todella upeaa ja jännittävää on tapahtumassa, mutta vasta helmikuun puolella. Ole siis kärsivällinen ja kiinnitä huomiota asioihin, joita haluat rakkauselämässäsi muuttaa tai korjata. Koeta nähdä sielusi silmin nämä ikäviksi kokemasi asiat korjaantuneina. Löydä muutokseen liittyvä onnen tunne sisimmästäsi, niin olet valmis ensi kuun tarjontaan.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Aurinko ja Pluto ovat tässä kuussa samanaikaisesti kolmiossa merkkiisi. Ihmeellinen voima virtaa tammikuun ajan suonissasi ja tunnet, että kaikki on mahdollista. Uskalla virittäytyä tällaiseen olotilaan koko tammikuun ajaksi. Monet asiat ja ihmiset ovat sekasortoisessa tilassa ympärilläsi, mutta älä anna sen vaikuttaa omaan tekemiseen ja omiin päätöksiisi. Pelaat nyt voittajien joukkueessa.
  Rakkaus: Venus viihtyy tammikuun ajan sekstiilimerkissäsi ja voit pitää hauskaa ihan kosmoksen luvalla. Itsevarmuutesi ja kykysi nauttia elämästä toimivat tehokkaina magneetteina niin ystävyys- kuin rakkaussuhteissa. Olet yksi eläinradan energisimmistä merkeistä ja keskittyessäsi rakentamaan omaa elämääsi uusiin puitteisiin, löydät myös ne ihmiset, jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Marsin ja Saturnuksen T-risti merkkisi kanssa on loistava uutinen jokaiselle todelliselle päätökselle elämässäsi. Sinulla on nyt voimaa ja kärsivällisyyttä keskittyä hankkeesi loppuun saattamiseen. Ellet pysty keskittymään kaikkein tärkeimpään, kääntyy elämäsi päinvastaiseen suuntaan ja poltat itsesi helposti loppuun. Ilman kunnon motiivia tulee kaikesta tekemisestä todella rankkaa.
  Rakkaus: Myös rakkauselämässä hallitsee sama armoton laki. Nyt et pysty näyttelemään tyytyväistä, ellet sitä todella ole. Nyt on oltava mieluummin mahdollisimman rehellinen, kuin yhtään kiltti tai teennäisesti huomaavainen. Ilkeäksi ei pidä heittäytyä, mutta oman mielipiteen ilmaiseminen on tärkeää asioissa, jotka Sinun mielestäsi eivät ole kohdallaan ihmissuhteissa tai rakkaudessa.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Venus, Mars ja Neptunus kolmiomerkissäsi takaavat loistavat tulokset kaikelle intuitioon ja hetkellisyyteen liittyvälle tekemiselle. Luovuutesi on suorastaan huikeassa iskussa niin taiteiden kuin minkä tahansa tekemisen ja kekseliäisyyden kanssa. Ideoista ei tule olemaan pulaa ja juuri siksi tämän kuun aikana Sinun on osattava ylläpitää täysin omaa aikataulua ja ehdotonta omaa tehtävälistaasi.
  Rakkaus: Rakkautta, romantiikkaa ja erotiikkaa löytyy tähän vuoden alkuun niin paljon, että siihen kannattaa oikein ajatuksella keskittyä. Menestys tulee nyt asioista, joista pidät ja joiden tekemisestä nautit. Varo luisumista tarpeettomaan suorittamiseen, sillä se tappaa rakkauden. Nauti elämästäsi ja vapaudestasi mahdollisimman itsenäisesti ja itsekkäästi. Sinua rakastetaan eniten juuri sellaisena.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Joulukuussa alkanutta vauhtia ei ole syytä hiljentää tammikuun puolella, sillä Saturnus ja Uranus ovat edelleen takuuolentoina loistavalle menestykselle elämässäsi. Liikkeellä toki täytyy pysyä vaikkapa vain tahdon voimalla ja omat mahdollisuutesi tiedostaen. Levottomuus iskee armottomasti kimppuusi, jos yrität jäädä mistään syystä paikoillesi jököttämään. Siis menoksi vaan hyvällä fiiliksellä.
  Rakkaus: Tämä edellä mainittu kuvio lisää vetovoimaasi sitä mahtavammaksi, mitä parempaa vauhtia onnistut pitämään elämässäsi. Halukkaita kumppaniehdokkaita riittää moneen lähtöön ja nyt kannattaa varoa siivelle hyppääjiä. Moni haluaa tietäen tai tiedostamattaan päästä nauttimaan menestyksesi hedelmistä ilman omaa panosta asian hyväksi ja sellainen alkaa tympiä melko nopeasti.

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Tammikuussa kannattaa laittaa kaasu pohjaan heti kuun alusta lukien. Auringon ja Pluton yhtymä kolmiomerkissäsi tuo tullessaan mahtavan energialatauksen elämäsi kaikinpuoliseen uudistamiseen haluamallasi tavalla. Koita löytää yhteys tähän kosmoksen energiaan ja uskalla lähteä tekemään totta suunnitelmistasi käytännön tasolla. Älä odota tukea ulkopuolelta. Etene täysin omillasi.
  Rakkaus: Venuksen ja Marsin oppositio merkkiisi nostaa tunnetason vireyttä huimasti, eikä eroottinen puoli jää sekään vaille ihmeellistä nostetta. Outoja asioita ja outoja kohtaamisia kuuluu tämän vaiheen dynamiikkaan. Vaistosi pelaavat korkeapaineella molempiin suuntiin ja siksi suhteen molemminpuolinen näkökulma on syytä tarkistaa ennen odotustesi rakentamista liian korkealle.

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Olet edelleen lujasti kiinni menestyksen vallankahvassa, mutta haasteet kovenevat sitä mukaa kun pääset kuvioissasi eteenpäin. Astrologinen planeetta-asetelma vaatii Sinulta kovia ja ehdottomia otteita jokaisen eteesi tulevan ratkaisun kanssa. Monet ovat tottuneet sovittelevaan linjaasi ja saattavat hiukan pelästyä uutta asennettasi, mutta nyt periksi antaminen tarkoittaa kutsua tappion kierteelle.
  Rakkaus: Samaa ehdottomuutta tulee nyt noudattaa ihmissuhteissa ja rakkaudessa. Sinulla ei ole tässä kuussa varaa erkaantua ammattiin, uraan tai harrastuksiisi liittyvistä kuvioista kumppanisi tai läheistesi vaatimusten johdosta. Siitä seuraa vain paha mieli ja tarpeetonta nokittelua. Yhteistä aikaa jää sen verran kun sattuu jäämään ja siihen olisi nyt molempien hyvä sopeutua rakkauden säilyttämiseksi.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  Tammikuu käynnistyy Sinun osaltasi aivan mahtavien planeetta-asemien alaisuudessa. Syvällisenä tyyppinä pääset käyttämään intuitiotasi luontevasti ja tehokkaasti hyväksesi, eikä mikään pysty pysäyttämään Sinua sen jälkeen, kun olet päätöksesi tehnyt. Mitään muuta ei nyt tarvita kuin vakaa ehdoton päätös asiassa, jonka koet tärkeimmäksi juuri tällä hetkellä. Laita siis rattaat pyörimään.
  Rakkaus: Näyttää vahvasti siltä, että aikaa liikenee myös ihmissuhteille ja rakkauselämälle ilman mitään erityisiä järjestelyitä. Asiat vain lomittuvat keskenään, jolloin yhteistä aikaa löytyy vähän sieltä sun täältä. Ihastumisesi on herkkää ja samalla voimakasta, eikä sitä ole mahdollista peitellä siinä tapauksessa, että ihastuminen kohdistuu johonkin muuhun kuin vakituiseen kumppaniisi. Rehellisyys pelastaa aidon rakkauden.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Tämä on todella upea alku tälle vuodelle. Merkissäsi vaikuttava Saturnus on kolmiossa Uranukseen ja siksi saat huikeimmatkin ideasi toimimaan käytännön tasolla. Nyt ei ole mitään syytä jarrutella suunnitelmiesi konkreettisessa toteuttamisessa. Jos joku asia tuntuu vielä epäselvältä, niin se tulee järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla sitten, kun olet juuri sen asian kimpussa.
  Rakkaus: Myös rakkauselämässä on hieno jakso menossa Junon tehdessä yhtymää Saturnukselle. Tämä on loistavaa aikaa vahvalle henkiselle sitoutumiselle joko olemassa olevaan tai uuteen suhteeseen. Juno edustaa rakkauden korkeampaa oktaavia, jota voisimme kutsua kaksoisliekiksi tai parisieluksi. Käytännön elämässä tällainen kuvio kannattaa hyödyntää osoittamalla rakkautesi ja kiintymyksesi omalle rakkaallesi.

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Aivan mahtavaa tulitusta heti vuoden alkuun löytyy merkistäsi Auringon, onnenpisteen ja Pluton tehdessä yhtymää keskenään. Kun vielä Merkuriuskin saapuu merkkiisi kuun puolivälissä, niin eipä Sinua mikään pysty pitelemään. Laita siis vauhtia elämääsi ja uskalla heittäytyä uusien haasteiden pariin, vaikka ne aluksi tuntuisivatkin hiukan ylimitoitetuilta. Sellaisesta ei nyt ole pelkoa.
  Rakkaus: Venus on kauniisti sekstiilissä merkkiisi ja siellä vilistäviin planeettoihin. Tästä voi päätellä, että ihmissuhteet ja rakkauselämä ovat kaikin tavoin tukemassa hankkeitasi. Sinun on kuitenkin itse vedettävä selkeät rajat omalle ajankäytöllesi. Tiedät vain itse, milloin pitää keskittyä täysillä työhön tai bisnekseen ja milloin annat kaiken huomiosi läheisillesi ja rakkaallesi. Olet pomo töissä, kotona ja rakkaudessa.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Tammikuussa pääset vetämään hiukan henkeä ja järjestelemään viime vuoden puolella käynnistyneitä suunnitelmia kaikessa rauhassa. Kekseliäisyytesi on aivan piikissä ja saat oivalluksesi pelaamaan myös käytännössä. Nyt ei saa olla kiirettä minnekään, sillä kaikilla asioilla on oma erityinen rytminsä, joka loksahtelee kohdalleen täysin luonnollisesti ja pakottamatta. Ei millään muulla tavalla.
  Rakkaus: Venuksen siirryttyä pois merkistäsi heti tammikuun alussa, pääset nauttimaan vapaammin ihan vain omasta seurastasi. Ihmissuhteissa ei näiden kuvioiden valossa ole odotettavissa mitään isompaa hämminkiä, mutta ei myöskään mitään tavallisesta poikkeavaa euforiaa. Elämäsi on sujuvilla raiteilla ja siitä kannattaa osoittaa kiitollisuutta kaikille lähelläsi oleville ihmisille.

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Toivottavasti vedit henkeä ja nautit joululomastasi rauhallisissa merkeissä, sillä nyt tammikuussa Marsin ja Venuksen vaikuttaessa merkissäsi yhtymässä Neptunukseen, tulee vauhtia riittämään ainakin pariksi kuukaudeksi eteenpäin. Päästä suosiolla alitajuntasi ja korkeampi tietoisuutesi ohjaamaan elämääsi. Järjen kanssa et tule pysymään menossa mukana. Se on niin toivottoman hidas.
  Rakkaus: Venuksen saapuessa tammikuussa merkkiisi, aktivoituu rakkauselämäsi ja rakennat itsellesi onnellisuuden perustuksia koko tulevalle vuodelle. Jokainen iloinen, nautinnollinen ja onnellinen hetki tulee kertautumaan moneen kertaan tämän 2017 vuoden kuluessa. Elämästäsi ei voi tehdä onnellista kukaan muu kuin Sinä itse, joten ota suosiolla homma haltuun ja tee tammikuusta juhlakuukausi.