Iida Ketola ja alavartalon ihanuus

Rohkea Iida Ketola muistetaan monesta. Big Brotherista, radioaalloilta, eikä vähiten myöskään toimittaja Renne Korppilan aviovaimona.

Nyt Iida Ketola esittelee alakroppansa upeita tatuointeja. Ja niitä tosiaan riittää. Itse asiassa Iida teki päivityksensä kehuakseen karvanpoistolaitettaan.

View this post on Instagram

@heyestrid halus lähettää mulle sheiverin ilman mitään velvollisuuksia kehua sitä loistavaksi tuotteeksi (tärkeää!), mutta halusinpa (en kiittollisuudesta, vaan vilpittömyydestä) tulla sanomaan että pidin tuotteesta kovasti! Terävät terät ja painava varsi (en tiennytkään että olin kaivannut painavaa vartta sheivausväleisiin, mutta se tosiaan toimii, tuo jotain varmuutta ko. hommaan kovasti) takasi helpon ja mutkattoman sheivauskokemuksen. Kiitos siitä! Tiedän että oon pikkumainen, mutta haluisin että maailmassa, jossa kaikki myy kaikkea ja koko ajan, vois luottaa edes johonkin, ja mä toivoisin että te, mun seuraajat, voisitte luottaa mun sanaan. Tosi usein kun kehun jotain, saan DM:ään viestin että mikä on mun oikea mielipide. Mun oikea mielipide on se, minkä oon julkisesti kirjoittanut. Ajattelen että somessa ja tosimaailmassa on samat säännöt, eli mitään ei myydä, minkä takana ei voida seistä. Ja mitään ei myydä rahan takia, kaikkea myydään tarpeeseen tai intohimoon. Siksi Niityssä myydään vain hyväksi havaittuja ja eettisesti tuotettua kamaa, ja samoin mun somessa. Vaikkakin somessa myyn T O D E L L A vähän mitään, koska tää on mun kanava purkaa itseäni, enkä täällä jaksa jokaista postausta tehdessä miettiä et miltähän tääkin siinä ja tässä valossa näyttää, eikä se aina oo kaupallisesti kannattavaa. ?? PS. Mulla on uus tatska! Se on jälleen kerran @mitjaalder ’in käsialaa, ja aina kun mä katson sitä niin mietin kuinka velho Mitja onkaan! Taas mulla oli miljoona puolikasta lausetta ja ideaa et mitä mä ehkä mahdollisesti saattaisin haluta, ja sit se kokos niistä mun keskeneräisistä aivotuksista mulle täydellisen kokonaisuuden, jota kannan ilolla loppuelämäni. Kiitos! ?

A post shared by ? OG IIDA KETOLA ? (@ogiidaketola) on

 

View this post on Instagram

Busy doing nothing

A post shared by ? OG IIDA KETOLA ? (@ogiidaketola) on

 

View this post on Instagram

?

A post shared by ? OG IIDA KETOLA ? (@ogiidaketola) on

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Ketola

Kommentit

Oma kommentti