Johanna Tukiainen burleski-henkisissä alastonkuvissa – ja fanijuliste!

Johanna TukiainenKohujulkkis Johanna Tukiainen on pistäytynyt studiokuvauksissa ja hänestä on otettu burleski-henkiset alastonkuvat. Jälkeä voi ihailla Hymy-lehden syyskuun numerossa.

Samalla Hymyssä julkaistaan myös fanijuliste. Johannasta on tehty myös nakuvideo.

Tukiaiselle alastonkuvat ei ole ensimmäinen kerta. Hymyssä hän poseerasi Playboy-henkisissä sensuelleissa otoksissa vuonna 2008 Kanerva-kohun jälkimainingeissa.

Tuoreiden kuvien julkaisemisen ehtona on ollut, että niistä tehdään naturellit ja autenttiset, eikä niitä käsitellä photoshopilla alkuperäistä kuvaustilannetta kohtuuttomasti vääristäen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, alastonkuvat

Kommentit

Olisin onnellinen, jos omaisin Johannan kauniit, pyöreät muodot. Minusta hän on muodoiltaan kaunis, suomalainen nainen. Itse edustan mallia laiha. Haluaisin suuret rinnat ja söpösti pömpön vatsan sekä kunnon pepun. Johanna on kuvissa kuitenkin kiinteän näköinen, vartaloltaan.

Johannan kasvot ovat vain hämmentävät; mitä on tapahtunut? Miksi hän näyttää niin turvonneelta ja kireältä kasvoiltaan… Ei ollenkaan onnelliselta tai hyvinvoivalta, terveeltä nuorelta naiselta. Surullista.

Olen kuitenkin sitä mieltä, ettei hän ole läski. Lievästi ylipainoinen kyllä ja minun kateuteni kohde. Luonteeseen, julkisuuteen tai muuhun en ota kantaa.

Vai ei se laihdutus taaskaan onnistunu,joten pullukka-burleski kuvat kehiin,
julkisuuteen pakko ängetä vaikka allit heiluen!

mutta sittenhän tarvii votosoppia jos römpsä näkyy, masu muuten tiellä.

Eihän tuossa sanottu ettei niitä ollenkaan photoshopata vaan

”eikä niitä käsitellä photoshopilla alkuperäistä kuvaustilannetta kohtuuttomasti vääristäen.”

Ei tule koko totuus nytkään esille.

Toi Photoshopin käyttämättä jättäminen on ihan loistava juttu, luonnollisuus kunniaan (vaikkei Johanna mikään maailman luonnollisin malli olekaan).

Monien sanomana: burläski. Bureleski on kaunista taidetta, tunkki jotain aivan muuta. Lähinnä kai joku sirkusolio, jota nauretaan läskiensä tai utopististen kuvitelmiensa vuoksi.

Mielestäni tavallaan on hyvä, että nakukuviin otetaan myös reheviä malleja. Aika suuri osa suomalaisista naisista on vartaloltaan xl-tyyppiä, joten hyvä että myös pulskempiakin naisia tuodaan esiin.

Mutta tähän tarkoitukseen sopisi paremmin joku kaunis ja viehättävä xl-malli, ei monien kohujen ryvettämä, mm. rattijuoppoudesta kärähtänyt strippari J-Tuk. Eikä näitä kuvia julkaista siksi että voitaisiin ihastella sitä miten nättejä ja seksikkäitä xl-koon naisetkin voivat olla, vaan nyt halutaan nauraa repostella Tuksulle, jonka olisi viisainta vetäytyä julkisuudesta.

Aivan pakko ostaa tuo lehti. Saa heittää tikkaa siihen ja nauraa naapureiden, sukulaisten ja ystävien kanssa. Läskiploson napa on heti 20 pojoa ja ihravatsa 1 pojo.

Miksi taas vanha kuva uutisoinnin yhteydessä? Miksi vanhat kuvat ”tasokkaan strippipaikan nettisivuilla? Miksi, oi miksi?

Jipii. Mää en pysty nukkuun kun odotan niin innolla näitä kuvia.

Oma kommentti