Maisa Torpan kuva aiheutti kohun!

Viihdekaunotar Maisa Torppa julkaisi eilen rohkean meikitön-kuvan itsestään, ja kuvassa hän esitteli myös tähystysleikkausarpiaan sekä kertoi omaavansa selluliittia ja silmäpussit.

Kuvasta on kuitenkin noussut myrsky vesilasiin. Facebookissa ja keskustelupalstoilla mietiskellään kuinka timmivatsainen Torppa kuvassa on. Spekulatiivisimmat ovat puolivarmoja siitä että Maisa on käynyt rasvaimussa.

Jotkun taas epäilevät että Maisa olisi ottanut suuren maailman tähtien lailla proteiinipistoksia vastaansa, jolloin laihtuminen ja kiinteytyminen olisi näin onnistunutta.

Näyttää olevan niin, että kun Suomen ehdottomasti kaunein tv-persoona ja bloggaaja tekee sitä tai tätä, niin aina huhumylly pyörähtää käyntiin.

Maisalta rohkea teko tulla kuvallaan julkisuuteen – höpöpuheista huolimatta – sillä tällaista esimerkkiä nuoret tytöt tänä päivänä tarvitsevat enemmänkin. Hyvä, Maisa!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Maisa-kulta. Olet ihan nätti likka. Kuitenkin näen sinut oikeasti laitettuna. Sinulla on värjätyt hiukset. Sinulla on silikonitissit. Sinulla on täytettä huulissa. Kulmakarvasi ovat pigmentoitu laitteella. Hyvin kaukana nk luonnollisesta luukista vanhan ukon mielestä. Ja langanlaiha olemuksesi kielii anoreksiasta. Mukava, että olet tyytyväinen itseesi. Herätät hyvällä itsetunnollasi positiivista mieltä.

Oma kommentti