Oho, nyt on eroottinen kuva, kauppiaanrouva!

Sampo Kaulasen frouva, eli kauppiaanrouva Michele Murphy-Kaulanen on poseerannut rohkeasti. Aijai, tällaista kuvaa ei ole tästä naisesta koskaan ennen nähtykään.

Mutta naisella on myös vakavaa asiaa kiloista, epävarmuudesta, kehopositiivisuudesta, mistäs kaikesta onkaan! Lue alta ja katso upea kuva.

View this post on Instagram

True story: Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni. Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella. Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä ❤️ #olenmitäolen #letmebeme

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sampo Kaulanen, Michele Murphy-Kaulanen, kauppiaanrouva

Kommentit

Oma kommentti