Suomalaiset hurahtivat esittelemään seksikuviaan!

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen18-vuotias tuhdihko tyttö poseeraa nettisaitin itse otetuissa valokuvissa nännejään esitellen. Kasvoilla on viekoitteleva hymy, kieli on puoliavoimesta suusta ulkona.
Kasvoilla! Kyllä, hän on täysin tunnistettavissa.
Alastonsuomi.com -niminen nettigalleria on ehtinyt toimia kolmatta vuotta, ja jo nyt sillä on kymmeniä tuhansia eri käyttäjiä. Sivustolla vieraillaan miltei miljoona kertaa kuukaudessa, ja kuvia on useita satoja tuhansia.
Mikä suomalaisia vaivaa? Kun ennen peiton alla huhkittiin lauantaisin saunan jälkeen, nyt me haluamme tehdä sen kameroiden edessä ja esitellä tulokset koko kansalle!

Nuorten leikkikenttä

– Olen exhibitionisti. Olen kuvagalleriassa ihan vain hengailemassa. En hae seuraa, minkäänlaista, tuhti tyttö kirjoittaa.
Samanikäinen Pohjois-Suomesta kotoisin oleva mimmi on yhtä mieltä:
– Kunhan hengailen, katselen menoa, en ole hakumatkalla. Mutta niin paljon on asiaa kyselty, että pistetään varmuudeksi kuvan alle tiedot: Tissini ovat aidot, kokoa G/H, en tiedä varmaksi. En ole löytänyt tarpeeksi isoja rintsikoita valitettavasti vielä.
Alastonsuomi.comista on tullut nuorten ja nuorten aikuisten leikkikenttä. Se tarjoaa paitsi kuvia ja videoita, myös niiden kommentointimahdollisuuden, keskustelupalstan ja seksituotteiden verkkokaupan. Moni käyttäjistä lataa sivulle alastonkuviaan tehden itsensä tunnistamattomaksi, mutta naamansa näyttäjien määrä kasvaa koko ajan. Aivan kuin kyseessä olisi kilpa – kuka uskaltaa olla rohkeampi. Jotkut eivät tyydy esittelemään pelkkiä ruumiinosiaan, vaan he lataavat sivuille yhdyntäkuvia.
Rohkea kuva 20-vuotiaalta neidiltä, jossa hän harjoittaa fellaatiota kasvot näkyen. Teksti sen alla:
– Löytyykö illanviettoseuraa? Haluaisin tänään kahta nuorta miestä 18-22 vee. Löytyykö veljeksiä? Jos löytyy sopivan näköinen ja kokoinen poika, varmasti otan siltä tänään suihin.

Seksitabut väistyvät!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenIdea Alastonsuomi.comista syntyi alun perin vitsistä. Haluttiin galleria, jossa voisi näyttää kaikkea sitä, mitä muut kuvagalleriat pitävät epäsoveliaana – eli paljasta pintaa.
– Avasimme sivun kesän kynnyksellä 2007, kertoo saitin ja sen omistavan Rautanaula Oy:n pomo, Hermanni Jokinen.
Nykyisin sivusto työllistää useita koko- ja osapäiväisiä.
– On suuri ilo herätä aamuisin tietäen, kuinka paljon palvelumme on tuottanut iloa ihmisille. Ihmiset tutustuvat palvelumme kautta toisiinsa ja monet käyttäjät seurustelevat nykyään; muutama on päätynyt jopa naimisiin. Sivusto tarjoaa myös hyvän tavan löytää satunnaisia seksikumppaneita. Koska sivustolla alastomuus on se juttu, käyttäjät tietävät heti, mistä on kyse ja seksin ehdottaminen ei ole vaikeaa, Jokinen selvittää missiotaan.
Rahoituksen sivu saa aktiivisimmilta käyttäjiltään, jotka ostavat saitin monipuolisemman käytön mahdollistavia vip-palveluja tekstiviestillä. Myös verkkokauppa tuottaa.
Jokinen kiistää, että palvelussa olisi alaikäisten kuvia. Valppaat käyttäjät tunnistavat nopeasti väärinkäytökset ja tekevät hänen mukaansa ilmiannon. Yleisin ongelma on kuitenkin, että käyttäjät yrittävät rekisteröityä toisten kuvilla.
Mutta se tärkein: mikä saa niin jäyhät suomalaiset poseeraamaan tunnistettavasti alasti ja jopa yhtymään kameran edessä?
– Käyttäjämme ovat tajunneet sen, että olemme syntyneet alasti, eikä siinä ole hävettävää. Ajatusmaailma, jossa tissien tai sukupuolielinten näyttäminen olisi pahasta, on ihmisen köyhyyttä. Käymmehän alasti sekasaunoissa ja uimme kuutamouinteja. Suomalaisille alastomuus on lopultakin hyvin normaalia. Seksitabut siirtyvät syrjään uusien ikäluokkien myötä.

Helppo tapa kerätä huomiota

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenMonet saitilla itseään esittelevät eivät edes etsi seuraa. Jäljelle jää vain huomionhaku, exhibitionismi. Niinkö?
19-vuotias vastaa yksityisviestillä toimittajan kysymykseen:
– Ala-asteella olin hiirulainen. Kun kasvoin, huomasin, että mustahan tuli ihan hyväkroppainen nainen. Aloin saada pojilta huomiota. Jotenkin jäin Alastonsuomi.comin koukkuun. On kiva saada kuviensa alle kommentteja ja kehuja.
– Jos vastaisin, miksi näytän saitilla kasvoni, vaikuttaisin liian narsistiselta, joten olkoon, naurahtaa 20-vuotias nuori neito.
Kukaan haastatelluista ei osaa esittää järkeenkäypää syytä, miksi he suojelisivat intimiteettiään.
Mediatutkija, filosofian tohtori Veijo Hietala Turun yliopistosta näkee ilmiön netissä liittyvän tosi-tv-aikaan.
– ”Tv:stä tuttuus” on jo pitkään ollut tavalliselle ihmiselle jonkinlainen julkisuuskynnys, olla jotakin erityistä. Tosi-tv:n aikakausi on laajentanut mahdollisuuksia valtavasti: nyt kenen tahansa on mahdollista nousta lööppijulkkikseksi ilman erityistaitoja tai osaamista. Nähdäkseni netistä on kehittynyt jonkinlainen tosi-tv:n jatke tai täydentäjä.
Kilpailu netissä on kuitenkin niin rajua, että kaikki keinot huomion saavuttamiseksi on otettu käyttöön. Lumipalloilmiö on johtanut siihen, että nyt jo kilpaillaan siitä, kuka uskaltaa rikkoa intimiteettiään eniten – laittaa rohkeampia kuvia itsestään julki.
– Kun muut arvioivat kuvia, monelle tämä on helppo, nopea tapa päteä, olla jotakin. Suorituksia ei tarvita, palautteen saa välittömästi, Hietala sanoo.
Tutkija näkee ilmiön osana ulkonäön merkityksen korostumista. Netin kuvagallerioiden kautta nuoret oppivat valitettavasti lähes pienestä pitäen, että vain olemalla seksikäs tai kaunis on jotakin.
– Netistä on muodostunut eräänlainen julkisuuden ja yksityisyyden hämärä välitila, jossa ihmiset tunkevat yksityisyyttään julkisuuteen vaikkapa blogien tai alastonkuvien muodossa. Koska katsoja- ja palautemäärän näkee, kykenee helposti päättelemään, kuinka suuri julkkis on.

Kuvissa: BB-tähdet Antti ja Henna Kurhinen, jotka sekstailivat paparazzin ikuistamina parkkihallissa. Alastonsuomi.comissa tällaisille kuville vain hymähdeltäisiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veijo Hietala, Alastonsuomi.com, Hermanni Jokinen

Kommentit

Sairasta touhua. Monia kaduttaa jälkikäteen. Itse en olisi naisen kanssa joka julkisesti itseään alasti esittelee kaikille.

Minusta on häpeällisempää esitellä tukiaisen kuvia joka paikassa kuin alastomassasuomessa ja vi**uako täällä heti ruetaan jeesustelemaan h**v*tti ALASTONSUOMI KUNNIAAN !!!!

Olen itsekin alastonsuomessa. En ole hakenut sieltä seuraa, enkä ikinä ollut sängyssä siellä tapaamani ihmisen kanssa. Arvostelijat -Jos olisitte itsekin sivustolla, huomaisitte, kuinka moni nainen ei hae sieltä seuraa… Monet ovat luultavasti ajautuneet sinne mielenkiinnosta (onhan idea erilainen kuin monissa muissa gallerioissa). Aluksi he ehkä halusivat nähdä, ketkä ihmeet sinne oikein laittavat kuviaan… Sitten huomasivat että IHAN TAVALLISET IHMISET. Lisäsivät yhden pikkutuhman kuvan (tai taiteellisen sellaisen) ja saivat käsittämättömän hyvää palautetta (muilla sivustoilla tuppisuut suomalaiset eivät anna mitään palautetta). Sitten ehkä rohkaistuivat näyttämään enemmän, kun oli salliva ilmapiiri ja oma alastonkuva ei todellakaan olisi ollut ainoa.

Monet kuvat ovat hyvin laadukkaita -seksikkyys kuvissa on kiusoittelevaa ja mukana on taiteellinen sävy. Miksi nuoren naisen pitäisi hävetä kehoaan niin paljon? Tai seksuaalisuuttaan? Olen sivustolla, sillä olen aina ollut hyvin seksuaalinen naiseksi. Se on pitkään ollut tabu, ja nyt kun vihdoin saan olla oma itseni, otan siitä kaiken irti, vaikka vanhempi sukupolvi kuinka ihmettelisi… Onneksi as:ssa on mukana monta vanhemmankin sukupolven edustajaa.

Sanoisin, että as:ssa on helpompi mennä ihmisten juttusille kuin oikeassa elämässä tai muissa gallerioissa (joissa yleensä puhutaan vain vanhoille tutuille, kaveripiirille). Olenkin saanut as:ssa monta uutta mielenkiintoista tuttavuutta -naisia ja miehiä (vaikka miehet usein ovatkin vain sen yhden perässä niin eivät olleet ne jotka olen löytänyt). Olin varattu kun liityin alastonsuomeen (itse asiassa mieheni oli siellä ennen minua). Hän tietää, että olen siellä, ja tietää hyvin, etten pettäisi häntä ensimmäisen as-tuttavuuden kanssa. Pääskää jo eroon ennakkoluuloistanne. Monen luultavasti ajoi sivustolle uteliaisuus eikä ekshibitionismi. Ekshibitionismi on kuitenkin varmasti yleisempää kuin väitetty julkisuusden hakuisiin… Ilmiöllä ei ole mitään tekemistä tosi tv:n kanssa. Ne jotka niin luulevat, eivät selvästi ole käyneet as:ssa. Totta kai positiiviset kommentit piristävät, mutta useat ovat enemmänkin niistä yllättyneitä, eivätkä suinkaan liittyneet sivulle tietäen, että kuvista pidettäisiin. Harvalla myöskään on ollut mielessä julkisuus. Ihmisten motiiveja ei kannata yksinkertaistaa. Silloin ei voi osua kun metsään…

Itse näytän myös kasvoni as:ssa, mutta en pelkää työnantajan syrjivän minua alastonkuvien takia. Toivottavasti tulevaisuudessa tajutaan, että sekin on työsyrjintää. Ei sillä, että olen alasti netissä, ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka hyvin hoidan työni, eikä se tee minusta arveluttavaa lastenhoitajaa tai poliitikkoa. Sellaiset ajatukset kuuluisi jättää jo niihin maihin, joissa yhä haetaan suuria ”skandaaleja” liatakseen poliitikon maineen. En näe alastomuudessa mitään likaista tai moraaalisesti sen arveluttavampaa. Enemmänkin kusipäisyys on suomessa hyvin yleinen sairaus, jonka en sallisi leviävän mäkin kassoihin, poliitikkoihin tai lastenhoitajiin.

Vaikka olenkin rekisteröitynyt tuonne helvetin portilla seisovaan jonoon niin en siltikään tunnistanut itseäni artikkelista. En ole parikymppinen huomionhakuinen enkä edes seksin puutteessa. Olen keski-ikäinen, teinin äiti, asuntovelkainen, työssäkäyvä veroni maksava kansalainen.
Sen reilun parin vuoden aikana jonka olen tuolla hengaillut, olen tutustunut useampaankin mielenkiintoiseen ihmiseen joiden kanssa keskustelemme milloin mistäkin. Muutamien kanssa ystävyys on siirtynyt ihan oikeaankin elämään ja ohjelmaan kuuluu leffaillat ja kahvittelut.
En koe, että alastomuuden ympärille rakentunut sivusto olisi sen oudompi paikka virutaalituttavuuksien hakuun kuin muutkaan saitit, joille olen rekisteröitynyt. Tapailen minä esim. koirapalstoiltakin tutuiksi tulleita ihmisiä ilman sen suurempaa tarkoitushakuisuutta.
Enkä ymmärrä sitäkään, miksi netin kautta seksiseuran hakeminen on jotenkin paheksuttavampaa kuin baarista metsästäminen. Nykytekniikkaa onneksi mahdollistaa seuralaisen löytymisen ilman, että tarvitsee lähteä Tulisuudelman baaritiskille tyrkylle.

ps EN ole harrastanut seksiä kenenkään tuon sivuston kautta tutuksi tulleen kanssa

-”Voi ei, tädillä on pimppi / sedällä pippeli – ei se voi hoitaa meidän lapsia!” ”Poliitikon nänni on kuvattu 10 vuotta sitten, pistää miettimään hänen sisäpolitiikan linjojaan”-

Onneksi kaikki eivät ole näin ahdasmielisiä. Lisäksi sivustolla on aivan äärettömän helppo pysyä täysin tunnistamattomana, mikäli sitä haluaa.

Onnea vaan poliitikon uralle tai esim. lasten lähellä tapahtuvaan työhön. Näillä sivustoilla on taatusti puolet hämärillä pippelinkuvilla seikkailevia kaunaisia peräkammarinpoikia, jotka eivät ole saaneet koskaan. Heti kun joku bongaa jonkun tutun näköisen sivulta ja julkisuudesta, sataa rekkalasteittain kakkaa niskaan. ”Voi ei, tädillä on pimppi / sedällä pippeli – ei se voi hoitaa meidän lapsia!” ”Poliitikon nänni on kuvattu 10 vuotta sitten, pistää miettimään hänen sisäpolitiikan linjojaan”

Alastonsuomi.com on persoonallinen, salliva ja lämminhenkinen nettiyhteisö, jota ei löydy toista. Tämä on ainakin minun, pitkäaikaisen käyttäjän, näkemys. Sivustolla hyväksytään kaikki ulkonäköön tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta. Siellä voi vapaasti valita oman roolinsa ja ihmiset ovat siellä hyvin eri motiiveista. Itse olen ihastunut keskustelemaan erinäisissä blogeissa, klubeissa yms. Ja vaikka sivusto mainostaa itseään alastonkuvilla, niin se on meille monelle paljon muutakin…sosiaalinen yhteisö, jossa voi kuvien lisäksi jakaa näkemyksiään asioista maan ja taivaan väliltä. Vaikka käyttäjiä on kymmeniä tuhansia, se ei todellakaan tunnu sivun hengessä. Suosittelen sivustoa kaikille.

On se hienoa, että meikäläiset tuomitaan täysin mitään mistään tietämättömien ihmisten toimesta. Itse tuolla sivustolla olen, ja kyllä mulla on jokusenkin asteen verran eri käsitys sivuston käyttäjistä, kuin artikkelin kirjoittajalla. Suosittelen tutustumaan sivustoon ja sen käyttäjiin OIKEASTI, niin voisit huomata, että meitä on siellä joka lähtöön. Kaikki meistä ei ole naiveja nuoria tyttösiä kerjäämässä huomiota. Jotkut meistä ihan oikeasti saattaa olla jopa jokseenkin tavallisia ihmisiä tutustumassa ja jutustelemassa toistemme kaltaisten, tavallisten ihmisten kanssa. Voin vaikka vannoa, että jokaisen tuttavapiiristä löytyy ainakin yksi henkilö, joka tuota sivustoa enemmän tai vähemmän käyttää.. Kenties juuri se josta sitä vähiten uskoisi, puoliso, lapsi, isä, äiti…

Itsekin kyseisellä sivustolla suht säännöllisesti asioivana voisin sanoa että löytyyhä sieltä kaikenlaista ihmistä, ihan niitä ns ”hurjastelijoita” ja sitte ihan taviksia perheenäitejä ja -isiä, jotka vaan tahtoo keskustella mukavain ihmisten kanssa kaikenlaisista asioista, myös seksistä ja suhteista ja niihin liittyvistä ongelmista. Musta on hölmöö tuomita mitää sivustoo jos ei siellä ite o ollu ja itse nähny oikeesti millasii ihmisii siel on. Ei kaikki ees etti seuraa sieltä, saati että harrastais sitä tuomittavaa esiaviollista seksiä jokaasen vastaantulijan kanssa….

Raamatun mukaan seksi kuuluu vain avioliittoon, mutta sen ei tarvitse aina olla puolisoiden välistä. Eihän Joosefkaan ollut Jeesuksen isä. 😉

maataloustukiainen: Miten voi ketään tunnistaa alaston kuvasta, siis jos ei kasvoistaan ole sinne laittanut kuvaa? Tuo on aika kapeakatseista näkemystä. Sitä paitsi, miten se Mäkkärin esimies voisi tietää moisista kuvista ellei sitten itsekin ole moisella sivustolla? =)
Jouko: mistä tiedät että Helvetissä ei ole mukavaa? Oletko jo kerran siellä ollut – oikeasti?
Niin ja kyllä, minä kuten neiti vaan, olen kyseisellä sivustolla. Kahden lapsen äiti, naimisissa ja hyvässä työssä. Myös minulle ko. sivusto on turvapaikka, paikka jossa voin keskustella muiden avointen ihmisten kanssa seksistä, parisuhteista, yms. En ole siellä hakemassa seuraa tai muuta, mutta kyllä se itsetuntoa jonnin verran kohottaa, jos saa vilpittömiä kehuja kropastaan ja ajatuksistaan.

Itse myönnän olevani ko. sivuston käyttäjä. Olen rekisteröitynyt toista vuotta sitten ja kuvia tulee tasaisesti lisäiltyä aina silloin tällöin. Mikä sitten on saanut rekisteröitymään sivuille? Itse olen asunut avoliitossa 5 vuotta. Seksi ei kuulu parisuhteeseemme kovin aktiivisena osana, toisin sanoen halut eivät kohtaa. Itse kaipaisin useammin, mutta isännälle piisaisi se kerran 2-3 kk. Seksiseuraa tai minkään näköistä muutakaan seuraa en ole sivustolta etsinyt. Olen tyytyväinen kuitenkin parisuhteeseeni kaikin tavoin. Valokuvausta olen harrastanut jo vuosia ja sivustolle rekisteröitymisen jälkeen päätinkin alkaa myös koittaa kuvata ihmiskehoa, omaani. Sivustolta aika pitkälti löytyy ”samalla kaavalla” räpsittyjä kuvia, josta se ajatus sitten lähti, halusta saada aikaan hieman erilaisia, jokseenkin eroottisia mutta myös ajatuksia herättäviä kuvia. Kuulumisia tulee vaihdeltua useampien ihmisten kanssa, useimmat elävät vastaavissa parisuhteissa. Esimerkiksi meilläkin minua ei haluta päästää kotoa koulua tai töitä kauemmas. Alastonsuomi.com on oma pieni turvapaikkani, jonka kautte voin olla yhteyksissä myös muihin ihmisiin.

Eivät kaikki palvelun käyttäjät varmastikaan ole asiantuntija Hietalan näkemyksen mukaisia tosi-tv:n jatkoille hamuavia. Monet luultavasti ovat ihan avoimesti seksuaalisuutensa sanelemalla asialla ja nämä ekshibitionistit, joista jotkut ovat voineet joutua nuorempana vanhemman sukupolven ahdistamaksi kielloillaan haluavat näyttää itsensä ja saavat ehkä kiihotusta siitä.

Seksiin ja alastomuuteen liittyvä avoimuus on tulossa taas. Se on vähintään yhtä luonnollista, kuin syöminen tai majan rakentaminen.

Sitä Raamattuakin voisi välillä vilkaista vähän erilaisella asenteella. Missä se suvaitsevaisesti ihmisiin ja elämään suhtautuva uskovainen on? Se joka ei tuomitse?

Andy Warhol sanoi aikoinaan että ”Tulevaisuudessa jokainen voi olla kuuluisa viidentoista minuutin ajan”, vaikka hän kuoli ennen internet-aikakautta.

Arvoisat nimimerkit, jotkut kaipaavat vaihtelua seksissäkin. Tai ainakaan eivät halua olla Abstinence synnytyskoneita.

Tällainen toiminta on Jeesuksen ja Raamatun oppien mukaista. Raamattu opettaa, että seksi on liikuntaa siinä missä jalkapallokin. Kun köyrit mahdollisimman paljon aja mahdollisimman monen eri henkilön kanssa, Jeesus ottaa sinut kuolemasi jälkeen hellään syleilyyn ja silittää taivaan porteilla päästäsi ja sanoo: Poikani, olet ymmärtänyt elämän tarkoituksen. Olet levittänyt geenejäsi oppieni mukaan. Täten tuon sinulle ehtymättömän maljan, jossa on prosentteja keskioluen verran.”

Herran armo on kaikkien saatavilla! Prhaise the Lord! Ymmärtäkää Herran sanoma oikein ja harjoitelkaa lisääntymistä!

Tällainen toiminta ei ole Raamatun oppien mukaista. Seksi kuuluu yksityiselämään, ja vain avioliittoon. Jos mennään naiskentelemaan esiaviollisesti voi seurauksena joutua myöhemmin Helvetin puolelle, missä ei ole kovin mukavaa. Esiaviollinen seksi kuitenkin on lähes homouden veroinen, hirveä synti.

Molemmissa tapauksissa Taivaan portit voivat kuitenkin aueta jos ottaa Jeesuksen Kristuksen syvälle sydämeensä! Herran upea armo on vielä jokaisen saatavilla!

Kyseiset kuvat pullahtavat näkyville vielä 20-30 vuoden päästä ja torppaavat poseeraajan mahdollisuudet päästä Mäkkärillä vuoropäälliköksi. Voi idiootteja.

Oma kommentti