Suomen seksikkäin lentoemäntä ihanana muhkupeppuna

Suomen seksikkäin lentoemäntä on ehdottomasti Anne-Mari Miettinen, joka naimisiinmenonsa jälkeen käyttää tosin nimeä Planting.

Anne-Mari muistetaan lukuisista tosi-tv-ohjelmistaan, mutta myös muhkuista muodoistaan. Anne-Marilla on täydellinen suomalaisen naisen rotupeppu, josta on mistä kiinni ottaa.

Pois kaikki pojan näköiset anorektiset peppumallit. Tässä tulee oikea nainen. Piste ja punkt.

View this post on Instagram

VALEPROFIILIT| Olen lähiaikoina saanut selville että kuviani on käytetty luvatta valeprofiileissa, joissa yritetään huijata rahaa ihmisiltä. Tämä on hyvä muistutus siitä että jos lataat jotain nettiin se jää sinne ikuisesti (ja pahimmassa tapauksessa sitä käytetään väärin) mutta myös hyvä muistutus siitä että kuvan takaa kirjoitteleva henkilö saattaa olla ihan kuka tahansa! Itse olen matkaopas vuosina kasvattanut itselleni hiukan epäileväisen luonteen ja olen lähinnä nauranut huijausyrityksille mutta ei enään naurata kun tajusin miten paljon tällaista nettihuijausta tapahtuu ja kuinka paljon uhreja on! Aina kannattaa olla skeptinen henkilöä kohtaan joka aivan yllättäen lähestyy sinua somessa, alkaa nopeasti kutsumaan sinua ”kullaksi” tai ”rakkaaksi” tms. ja pian tämän jälkeen pyytää rahaa erinäköisten syiden perusteella (aika perus on se että äiti on sairaalassa, auto hajonnut tai tarvitsee rahaa lentolippuun tai rahan siirtoon) #scam #fakeprofile #againstfakeprofiles #catfish

A post shared by Anne-Mari Planting (@annemari.aurora) on

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anne-Mari Miettinen, Anne-Mari Planting

Kommentit

Oma kommentti