Suomen seksikkäin toimitusjohtaja? Ehdottomasti!

Minttu ”Michele” Kaulanen tunnetaan reality-tv-ohjelmista, kuten Suurin Pudottaja, mutta ennen muuta hän on Suomen yhden tunnetuimmista kaupoista, Ylläksellä sijaitsevan Jounin Kaupan, toimitusjohtaja.

Minttu on siis Sampo Kaulasen vaimo. Tv-realityistä puheenollen, pariskunta tapasi toisensa kymmenisen vuotta sitten Diili-ohjelmassa.

Minttu on julkaissut omalla sometilillään viime aikoina varsin uskaliaita kuvia, suorastaan eroottisia, sitä ei käy kieltäminen. Mutta kertokaa miksi ei, koska hän nyt vain sattuu olemaan jumalaisen hyvännäköinen nainen. Suomen seksikkäin toimari, ehdottomasti!

 

View this post on Instagram

“Jokainen päivä on elämisen arvoinen eikä kenellekään meistä ole huomista luvattu..” – Harri Rantanen ❤️ “Otetaan ilolla vastuu omasta muutoksesta ja rakkaudesta sitä kohtaan mitä olemme sekä mitä meillä on tässä ja nyt.” – Kaija Wittenberg ❤️ Lopulta jää vain rakkaus. Voit itse päättää miten oman rakkautesi jaat. Jos multa lähtee kaikki maallinen materialistinen, niin mitä mulle jää? Mulle jää läheiset ja heille annettu rakkaus. Itkenkö viimeisenä asiana ostamatta jättämääni paitaa vai kadunko etten koskaan kunnolla painanut mieleeni miltä puhdas luonto tuoksuu tai miten auringonlaskun aikana värit muuttuu? En aio olla tekopyhä ja unohtaa miten vaikutukset näkyy myös oman perheeni arjessa, mutta en suostu sulkemaan ajatuksiani kaikelta hyvältä mitä minulla vielä on ❤️

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

View this post on Instagram

True story: Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni. Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella. Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä ❤️ #olenmitäolen #letmebeme

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sampo Kaulanen, Jounin Kauppa, Michele Murphy-Kaulanen, Minttu Kaulanen

Kommentit

Oma kommentti