Suvi Pitkänen tekee musiikkia, mutta nämä kuvat ovat musiikkia silmillemme

Suvi Pitkänen on kauneusammattilainen ja pitkän linjan dj, joka on saanut levytyssopimuksen ja julkaissut nyt ensimmäisen sinkkunsa.

Julkaisupäivä on tänään. Biisin nimi on ekakerta, eli First Time.

Iltalehti kertoo, että First Time -nimisen kappaleen tuotanto ja taustat ovat Suvin. Laulusta, sanoituksesta ja melodiasta vastaavat Janely, eli Jaanika Leino sekä DJ-tuottaja Perttu Kurttila ja norjalainen Laila Samuels.

Haluamme kuitenkin kertoa myös kuvista, jotka ovat musiikkia silmille. Ne näkee alla:

View this post on Instagram

Show monday who’s the boss😘⁣⁣ Have a magical monday people✨⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Innolla uuteen viikkoon!🔥⁣⁣ Nää pari kulunutta viikkoa ”erilaista”,rennompaa elämää ilman hirveitä aikatauluja on kyllä tehnyt hyvää😌⁣⁣ Näyttäisi vähän siltä että kesäkuu on tällänen rento mutta heinäkuussa painetaan sitten hommia😍⁣⁣ Tällä viikolla kuitenkin eka keikka pitkästä aikaa ja sen verran ens viikkoa jo fiilistelen että sillon tapahtuu parikin kivaa juttua! Tulee aika kiire viikko.⁣⁣ First time – julkastaan 26.6 mutta sitä ennen käyn pyörähtää Oulussa yhden uuden projektin tiimoilta jota odotan tosi innoissani🔥⁣⁣ ⁣⁣ Mutta nyt nautin tästä rennommasta ja lataan akkuja. ⁣⁣ ⁣Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille ☀️⁣ ⁣⁣ Thank you for capturing the moment @missalisaphotography ✨⁣⁣ #monday #mondaymood #motivation #feelslikesummer #summermonday #picoftheday #bikinigirl #finland

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pitkänen, Janely, First time

Kommentit

Oma kommentti