Axl Smith ja salakuvauskohu

Home Forums Julkkikset Axl Smith ja salakuvauskohu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #88527 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Kasmir lopettaa Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa negatiivisen kohun takia, joka syntyi siitä, että Kasmir kuului Aksölin kanssa samaan Bongo-rinkiin eli ryhmään, jotka katseli Axl:n salakuvausmateriaalia. Löyty tämmöinen facebookista:

  http://aijaa.com/DgtaOt

  #axlsmith #salakuvaus #kasmir

   

   

  #88528 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Tuleekohan tanssinopettajalle tulojen menetystä kilpailun päättyessä näin ?

  #88529 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Pastori

  Toivottavasti ei, Ansku on ihana. Maikkari kun kerran on tämmöisen päätöksen tehnyt, niin toivottavasti korvaakin.  Minusta päätös poistaa Kasmir kisasta oli oikea, sillä huomio ja painopiste olisi mennyt tansseista kuvakohuun, ja esim. äänestyskäyttäytyminen olisi ehkä muuttunut ei-tanssillisista syistä. Itse katson ohjelmaa, ja joka kerta kun Kasmir esiintyisi, niin muistaa vain tämän kuvajutun, eikä katso suoritusta.

  Ansku Bergström ja Jani Rasimus olivat muuten oopperalavalla tanssijoina tässä alkuvuodesta kun kävin katsomassa Lepakko-operettia.

  #88562 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Axl taas avautunut facessa. Toisaalta oikein, että puolustaa Kasmiria ja ottaa täyden vastuun. Mutta jätkältä ei mikään onnistu, joka kerta kun avaa suunsa, kaivaa lisää kuoppaa itselleen. Miksi on laittanut naiset sanan lainausmerkkeihin ? ”naiset” Tuskin uhrit mitään tyttösiäkään kaikki ovat olleet. Onko tuo mainittu halventavassa merkityksessä ? Jos hänellä on tykkääjiä, niin varmaan ovat otettuja, kun Axl tuumii, että ihan sama. Ei voisi vähempää kiinnostaa. Axl ei ole tyytyväinen syytteisiin, tuomioon eikä seurauksiin. Voi voi.

  Lopulliset jäähyväiset. Lupaat vaan, Axl. Voisi laittaa vedon päälle, milloin tuo pulpahtaa taas someen kitisemään.

   

  #88579 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Pastori

  Axl taas avautunut facessa

  Mä kävin tuossa päivällä ja hän oli poistanut kaikki kommentit viime kesään saakka kun eilen oli vielä suoraa puhetta ja joitakin puolustelevia kommentteja, että ”olisi pitänyt hoitaa yksityisesti” ja syyllistettiin uhreja. Kasmir valitteli TTK:n päätöksen takia, että julkkiksella on niin vaikeata, kun ”yksityisyyttä ei ole”.  Jonkin verran ihmetyttää tuollainen ulina, että oma yksityisyys on jotenkin tärkeämpi kuin rikosuhrien,  Kasmirin kikkeliäkään ole sentään naureskeltu missään moloringissä.

  Asia kyllä mua kiinnostaa sen takia, että taas tuli osoitus siitä, kuinka ihmiset on erilaisia kuin mitä luulisi.

   

  #89058 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Blocked

  Tunkio ja Yöxl yhteen.

  Juhiz piteli kädestä kun muhammeti työsti Tuhveroa niin jospa tällä kertaa Mölli tai Mamma kuvaa Yöxliä jyystämässä Tunkiota. Tukiaiset voisivat kiristää matskulla. Toisaalta, Tunkio ei osaa pitää mitään salassa niin julki seksi hän ”se” tulisi.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.