Johanna Tukiainen Vol. 130

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 130

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,326 total)
 • Author
  Posts
 • #61961 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 130 alkaa tästä.

  Mode

  #61962 Ilmoita asiaton viesti
  Juoppo Lalli
  Participant

  Miekö? Jihaa!

  #61963 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Hedelmäveitsi.

  #61964 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Vai että ensikeväänä häät 😀 Meikä uskoo sitten lehmien lentävän 😀 Pinkkiä tutua pukkaa taas ja muutaki hörhelöä 😀

  Fascinated Unique Designers Boat Neck Party Gown 2015 Vestidos De Graduacion Largos Beautiful Flowers Short Pink Prom Dress

  Pitäs olla kuva? Tulikohan

  Ja tämän asun vaihdan heti häideni jälkeen, tanssiaisten jälkeen jossa mulla on pitkä morsiuspuku, niin tähän ihanaan, suloiseen unelmaan!!! Tämän voi vielä nyt hyvissä ajoin tehdä, jos menisin naimisiin 5-kymppisenä, niin nämä asut näyttäisivät naurettavalta……:) I just LOVE these kind of clothes!

  #61965 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Katos se tulee kun kopsaa tuolta aliexpress sivulta.

  #61966 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca
  Participant

  Nuo asut näyttävät naurettavilta myös nelikymppisen, lyhyen ja lihavan morsiamen päällä. Joten anna palaa, Tunkki!

  #61968 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca
  Participant
  #61969 Ilmoita asiaton viesti
  Udi Ootti
  Participant

  Kuka se ennustikaan tänään että aliexpress soi ja visa vinkuu. Ei helvetti :-D.  Toi mekko olis niin karu näky tolppahirviön päällä että antaa mennä vaan!

  #61970 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen
  ·

  If I will get a child, or children, I will dress me and my dother like this!

  High Quality Romantic Pink Ball Gown Short Mother Daughter Dresses Matching Evening Dress For Wedding Party Prom 2 Pcs

  Toivon sydämeni pohjasta ja jopa rukoilen ettet lasta saa ikinä!!! Tässäkin näkee kuinka Tunkki on heti varma lapsen pitää olla tyttö….

  #61972 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Joku näädistä veikkaili että nyt yöllä ripellysjuhlien aikaan tai jälkeen saa mannaryyni vinguttaa visaansa kiinankaupassa urakalla että isosisko saa korvauksen kateellisen pikku herhiläisen juhlista. Onneksi olkoon, ten points ja papukaija merkki!

  Hirveitä hörsellyksiä on taas linkitettynä naamassa, sutiska ihastelemassa jne. Tilaa Veijo kaikki!!! Kapiot kuntoon ja esi kapiot, ja eikö viime kerrallakin alkanut tulla häälahjoja paxulle heti kihlauksen alkuun, kuka muistaa tarkkaan? Tilaa please jotain ihanan mauttomia mekkoja sieltä että näädät saavat nauraa, kilttiii veijooo… ?

  #61973 Ilmoita asiaton viesti
  Udi Ootti
  Participant

  Dother mainittu.

  #61974 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Olen tätä palstaa lukenut mutta en kauaa ollut nikillä täällä. Voisiko joku ystävällisesti kertoa mitä tarkoittaa OT? ja onko tämä Sutiska nyt se pohjoisen vahvistus, PV?

  #61975 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  mulla on tosi upeat mekot morsiusneidoille; makuni on aina hyvä 🙂

  (Tuon pinkkimekon kommenteista)

  Huutonaurua! 

  Johan se nähtiin jäähääkirkkospektaakkelissa muutama vuosi sitten. Aina on varaa parantaa ja näin ensituntumalla näistä uusista häistä tuntuu tulevan vieläkin mauttomammat, jos se nyt on mahdollista.

  #61976 Ilmoita asiaton viesti
  VSV
  Participant

   

  Avoin kirje Nissisille, Pihoille ja muille uusille Johannan ihmeellisen sielullisen maailmaan tulokkaille.

  En ole edellä mainittujen ystäviä, joten en voi tätä suoraan heille lähettää. Ehkä joku tekee sen puolestani? Selvityksenä siitä mitä todellisuudessa tarkoittaa tämä Johannan markkinoima “näätä”-termi. Ja mistä tässä kaikessa on kysymys.

   

  Mikä se on se näätä?

  Näätä on Johannan itse kehittelemä ja kiimaisessa vihassaan uudelleen ja uudelleen suustaan syöksemä kirosana ihmisistä, jotka näkevät Johannan läpi. Jotka eivät usko Johannan valheisiin, ja jotka käyttävät aikaa ja energiaa paljastaakseen Johannan sadat, jos ei tuhannet, valheet. Surullista on se, että Johannaa ja hänen huimaa elämäänsä seuraamattomat ottavat tuon sanan samaan käyttöön, kuin mitä se on Johannalla. Ikään kuin synonyymina ilkeydelle tai pahuudelle. Sitä se ei ole!

  Eli, kuka on näätä?

  Näätä voi olla mies tai nainen. Vanha tai nuori. Koulutettu tai elämän koulun käymä. Uskova tai uskomaton. Rikas tai köyhä. Näätäyhteisö koostuu ihmisistä joita yhdistää yksi asia: he eivät usko Johannan valheita.

  Näätäyhteisö, olkoonkin että se Johannan suussa on kirosana, on porukka joka on nähnyt Johannan läpi. Nettien keskustelupalstoilla hiljalleen syntynyt yhteisö joka on ottanut asiakseen paljastaa Johannan jatkuvat valheet, ja voi pojat, niitä valheita on riittänyt! Joillekin näätäily on ollut vain huvittava harrastus. Onhan se ollut varmasti palkitsevaa puhkoa selkeillä faktoilla yksi valheellinen kupla toisensa jälkeen.

  Toiset ovat yrittäneet Johannaa ymmärtää, jopa auttaa, antaa neuvoja miten elämän saisi kangettua oikeille raiteille. Juliaa monet näädät kannustivat raittiuteen, turhaan. Johannan vastaus oli vihasta sihisevä kirous: “Näädät Pysykää poissa!”

  Joillain näätäily eli Johannan valheellisen ja harhaisen elämän seuraaminen on mennyt yli jopa oman sietokyvyn. Johannan teot ja tavat ja yhä uudelleen toistuvat ala-arvoiset tempaukset pystyvät sellaisenkin raivon aiheuttamaan. Objektiivisuus tai mikään sympatia on sellaiselta näädältä hävinnyt. On vain halveksunta ja viha. Ja rumat sanat. En sitäkään ihmettele. Johanna on ollut vuosikymmeniä valheellinen, omahyväinen ja petollinen. I

  Kirjallisuudessa vampyyri parahtaa valon osuessa häneen. Samalla tavalla Johanna parahtaa kun näädät paljastavat, uudelleen ja uudelleen Johannan valheet, sadut ja puolitotuudet. Siksi, ja juuri siksi Johanna näätiä niin vihaa. Ei ole ihme että näätä on Johannan pahin kirosana.

  Jos minulta kysytään, minusta näätäyhteisö on jalo ja yhteishyvä porukka, joka on jaksanut seurata Johannan elämää. En ole omassa elämässäni tavannut ketään niin sysisynkkää, katkeraa, ahnetta, kieroa, laiskaa ja ilkeää ihmistä kuin mitä Johanna on. Hänen pahuuden evankeliumi on ollut luettavissa hänen omissa blogikirjoituksissaan ja facebook-päivityksissään. Sitä materiaalia riittää.

  Minulla kihahtaa kun hän, uusimpana show-temppunaan, keksii ottaa kauniin kristinuskon omaksi käsikassarakseen. Jolla hän jälleen, kuten aina, tuomitsee, arvostelee ja hurskastelee ja rakentaa maailmaa oman mielensä mukaiseksi.

   

   

  #61977 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Lyhyt johdatus Prozacille.

  PV=Pohjoisen vahvistus=Sutiska

  OT=Off Topic=Asian vierestä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,326 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 130’ is closed to new replies.