Johanna Tukiainen Vol. 131

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 131

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,746 total)
 • Author
  Posts
 • #64989 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 131 alkaa tästä.

  Mode

  #64993 Ilmoita asiaton viesti
  Män. Ää Din
  Participant

  Pronssista kultaan aka eka eka!

  #64994 Ilmoita asiaton viesti
  Sha häfishit
  Participant

  Toka

  #64995 Ilmoita asiaton viesti
  soosi
  Participant

   

  Johanna V..e onnistui saamaan rikkaan miehen – ’Forbesin biljonäärin’. Miksi juuri hän onnistui ja mitäköhän sille perheelle oikeasti kuuluu? Julia vieraili heillä ja myös Tuksu –  legendaarisella mustan magian matkalla:
  ”Huolimatta nettiherjoista; tämän matkan takana oli eräs Forbesin listalla oleva biljonääri jonka nimeä en koskaan tule julkistamaan. Tämän matkan päätteeksi Miamissa olin hyvin lähellä kuolemaa, josta Veijo Lalli pelasti minut lentämällä Suomesta ja haki minut todellisesta hädästä.”
  Tämä matka on keissi jota näädät eivät ole vielä aukottomasti selvittäneet. Tuksu myös vaikenee ko. perheen osuudesta kuin muuri – miksiköhän?

  #64996 Ilmoita asiaton viesti
  Tipi the Illuminati
  Participant

  Höh, ei ole kukaan välittänyt tunkin nuoleskelua ainakaan Nissisen seinälle. Kyllä Seppo olis otettu siitä kun tunkki on valmis unohtamaan Arjaan kohdistamansa herjansa ja jatkamaan avokourin kolehdin keräämistä Leivonmäellä. Juopumuskin paljastu vaan näätien juoneksi!

  #64997 Ilmoita asiaton viesti
  HelinäKeiju
  Participant

  edit.

   

  #64998 Ilmoita asiaton viesti
  ;;;;
  Participant

  Jep Jep. Tuksun mielestä Nissinen on narsisti ja vaimonsa jättimäinen ja koko seurakunta perustettu rahan tienaamiseksi. Ihan sama, miten paljon jakavat leipää vähäosaisille. Hei haloo: ruma on ruma ja kaunis on kaunis ja enhän minä maallisista.

  Nyt on kuitenkin sisustettu (!) paikkoja raamatunkuvilla. Mikä tässä on ongelma? Oletteko vähäjärkisiä vai ettekö ymmärrä suomea?

   

   

  #64999 Ilmoita asiaton viesti
  J. Turmio
  Participant

  Tuxulla lienee joku ihmeellinen perversio siita etta kolehti jaetaan takahuoneessa suoraan meikkipussiin. Jos toiminta on asiallista niin kylla se menee yleishyodyllisiin tarkoituksiin.

  #65000 Ilmoita asiaton viesti
  Tipi the Illuminati
  Participant

  Hoivakodin henkilökunnalla tosiaan riittää tekemistä kun siivoovat tunkin ”sisustuksia” pois. Miten tunkki saa trakuista ”suuria julisteita”, sitä en lähde edes arvuuttelemaan. Jotain tässä ns. oikeusvaltiossa mättää kun tunkin ykp näyttäis olevan kovempi kärsimys niille jotka sitä valvoo ja etenkin puolustuskyvyttömille vanhuksille.

  #65001 Ilmoita asiaton viesti
  ihan oikeesti
  Participant

  Jokohan tuo sovittelu on hovioikeus-asteen sovittelu?

  TIETOA TUOMIOISTUINSOVITTELUSTA HOVIOIKEUDESSA
  Oikeudenkäynti ei ole useinkaan paras keino ratkoa riitoja. Sovittelu on oikeudenkäynnin vaihtoehto myös hovioikeudessa käräjäoikeuden ratkaisemissa riita- ja hakemusasioissa, joissa sovinto on sallittu. Sovittelun tarkoituksena on auttaa osapuolia löytämään riitaansa ratkaisu, jonka molemmat voivat hyväksyä. Sovitteluratkaisu voi perustua enemmän kohtuusnäkökohtiin kuin lainsoveltamiseen. Sovittelusta on saatu hyviä kokemuksia, kun osapuolet ovat löytäneet sellaisen ratkaisun, johon molemmat osapuolet ovat voineet sitoutua.
  Menettelystä säädetään tarkemmin riita-asioiden sovittelusta ja sovinnon vahvistamisesta yleisissä tuomioistuimissa annetussa laissa (394/2011). Sovittelu voidaan aloittaa, jos riidan kaikki osapuolet sitä haluavat. Hovioikeus kutsuu osapuolet sovitteluistuntoon

  http://www.oikeus.fi/hovioikeudet/helsinginhovioikeus/material/attachments/oikeus_hovioikeudet_helsinginhovioikeus/ohjeet/rcmdxeoqN/Sovitteluesite.pdf

  Tai voipa se olla jopa uusi keissi. Lista pitenee ja keikkatyot vanhustenkodeissa lisaantyy….

  #65002 Ilmoita asiaton viesti
  Niintuota
  Participant

  #65003 Ilmoita asiaton viesti
  Niintuota
  Participant

  #65004 Ilmoita asiaton viesti
  Niintuota
  Participant

  #65005 Ilmoita asiaton viesti
  Niintuota
  Participant

  #65006 Ilmoita asiaton viesti
  Glamourtähti
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen Jutun otsikko ja kuva sotivat keskenään, se vaan oli pointtini. ”Angelika” sarjojen suuret vannemekko keikat alkavat ja kuvana on 1930-luvun Suomen vaatimaton pellavamekko. Sitä aion käyttää siis myös teemailloissa, mutta tässä Iltamakasiinin jutussa otsikko ja kuva eivät menneet oikein. Vaikka tosiaan seksikäs tonttutyttö teema EI ole enää juttuni; sillä se on kulunut idea eikä sovi myöskään kristilliseen elämänkatsomukseeni enää. Viime syksynä pukeuduin vielä avoimesti, mutta Pyhä Henki avaa mulle syntejä joista en ole ollut edes tietoinen. 1 min

  Angeliquen™ oikeudet kuuluvat Anne ja Serge Golonille. Tekijänoikeudet raukeavat vasta 70 vuotta tekijän kuolinoikeuden päättymisestä ja mm. Anne Golon on edelleen elossa (Serge kuoli 1972). Franchise on edelleen erittäin suosittu, 2007 siitä tehtiin mm. musikaali.

  No, eiköhän Anne Golon myönnä luvan käyttää Angelique-teemaa keikoilla kun Johanna nätisti kysyy. Onhan kyseessä äärimmäisen hyvällä maulla rakennettu kristilliseroottinen, tasokas esitys hienoilla esiintymisareenoilla!

  Täytyypä kertoa ihanat uutiset suoraan rouva Golonille. Hän löytyy FC:stäkin.

  https://www.facebook.com/golonanne/

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,746 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 131’ is closed to new replies.