Johanna Tukiainen Vol. 150

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 150

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,118 total)
 • Author
  Posts
 • #94030 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 150 alkaa tästä.

  Mode

  #94031 Ilmoita asiaton viesti
  Män. Ää Din
  Participant

  Böö!!!

  #94032 Ilmoita asiaton viesti
  Ulkohuussi
  Participant

  Allah, Mohammed jutut ovat aitoja Tuksun juttuja.

  Olen Tuksun kaveri facessa ja olen nähnyt ne siellä, siitä on kyllä aikaa.

  #94033 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Sotanorsu ei olisi nimensä veroinen, ellei se saisi riitaa johonki suuntaan. Ja saahan se!

  Joko kapakka on haltioissaan hyrräämisestä?

  #94034 Ilmoita asiaton viesti
  Män. Ää Din
  Participant

  Ulkohuussi
  Osallistuja (Participant)

  Allah, Mohammed jutut ovat aitoja Tuksun juttuja.

  Olen Tuksun kaveri facessa ja olen nähnyt ne siellä, siitä on kyllä aikaa.

  Ahaa, ok. Jos on vanhempaa tuotantoa, niin sitten on helpompi uskoakin…

  #94035 Ilmoita asiaton viesti
  Sateenkaarijumala
  Participant

  Jokohan se on saanut koko Turkin väestön mukaan ylöstempaukseen/raptureen?

   

   

  #94037 Ilmoita asiaton viesti
  ainotse
  Participant

  Huomenna saamme sitten kuulla, miten loistavasti shoekeikka meni ja etenkin ulkomaalaiset hurrasivat posket märkinä kyynelistä. Totuus on tietysti tasan päin vastoin, kukaan ei ollut kiinnostunut läskin hyllymisestä.

  #94040 Ilmoita asiaton viesti
  Sateenkaarijumala
  Participant

  Jos jokin menee pieleen shoekeikassa tai laulubiisissä, se on suomalaisten turistien vika. Ne demonin vallassa olevat kokoajan ja jokapaikassa rienaa glamöörtähtöstä, kaunista ja näyttävää vaaleaa naista

   

   

  #94041 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  …paitsi paikalliset karvaranteet, joiden luulisi olevan kiinnostuneita kunnon jenkkakahvoista.

  #94042 Ilmoita asiaton viesti
  Läskibarbi
  Participant

  Mihinköhän edellinen postauksen katosi? Siis erittäin (!) pitkän linjan tarkkailijanäätä täällä. Nuo Tunkin ”mehmetti on helvetissä”-kirjoitukset ovat kyllä ihan revankelistan ikiomaa käsialaa. Olivat hänen omalla FB-seinällään joitakin kuukausia sitten, muistaakseni kuitenkin ”raitistumisen” jälkeen.

  Nuo sen huutelut toisille ihmisille/suomalaisille, että ovat paholaisen ja demonien vallassa, on jotakin niin järkyttävää, että sanat ei riitä. Herää kysymys, että mitäköhän herraa Tunkiainen tosiasiassa palvelee. Varmaa on, että Jumala/Jeesus EI takuulla kehota moiseen. Tuollainen paholaiseen, pimeisiin voimiin ja demoneihin keskittyminen 24/7 on kammottavaa, sairasta ja herkkään ihmiseen kohdistettuna pahimman laadun henkistä väkivaltaa.

  Miten kukaan voi olla noin kammottava – ja kehittyä aina vain kammottavammaksi?

  #94043 Ilmoita asiaton viesti
  Sateenkaarijumala
  Participant

  Karvaranteet on yliystävällisiä niin kauan kuin heillä on harha, että shoetähdestä saa elättäjän pariksi viikoksi. Shoetähti taas olettaa, että gigolo elättää pidempäänkin

   

   

  #94045 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Mä nyt ainakin toivon, ettei nuo videot ja kuvakaappaukset ja kommentit provosois ketään (yhtä) hullua Tuksun kimppuun. ? Miten sitten jos Tuksulle kävis jotain?  Tuksuhan provosoi ihan ominkin avuin  niin että saa sitten vetää marttyyrin roolia.

  En ihan kaikkia Tuksun aivopieruja laittaisi tuon mestan seinälle.  Jos joku muun uskoinen huutelis noita uskonnollisia iskulauseita mitä Tuksu niin vois kuulostaa jo kiihottamiselta kansanryhmää vastaan. Jos ajattelee vaikka että noi iskulauseet olis koraanista. Tuksu tosin kiihottaa kaikkia niitä vastaan jotka on poikkipuolisen sanan uskaltaneet sanoa, oli kansa mitä hyvänsä. Etupäässä tietty suomalaisia. ? Kaikki ei ehkä ymmärrä että se on vain tyhmä ja sekaisin omasta erinomaisuudestaan.

  #94046 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksu on ennenkin haukkunut muita uskontoja. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin Tuksu haukkui japanilaisia pakanoiksi. Ei näytä tuntevan Japanin uskontoja? Tuo mitä Tuksu kirjoitti Buddhasta, Mohammedista ja Allahista täyttää jo viharikoksen uskonnollista ryhmää vastaan. Järkyttävää tekstiä. Tuksu ei tunnu tuntevan muita uskontoja, vaikka yrittikin päästä lukemaan teologiaa yliopistoon. Teologian opiskelevat joutuvat opiskelemaan muitakin uskontoja ja yleensä uskonnon historiaa. Kävin itsekin yhden kurssin jonka järjesti teologinen tiedekunta. Aihe oli roomalaiset jumalat. Lisäksi piti kirjoittaa vapaavalintainen essee aiheesta. Omani oli ”Roomalaiset jumalat taiteessa”. Tuksu kehui osanneensa kaikki paavit ulkoa, mutta se ei riitä pääsykokeissa. Vaaditaan muutakin. Tuksun pitäisi tietää, että juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat kirjauskontoja ja uskonnoissa on hyvin paljon samaa. Juutalaiset eivät usko Jeesukseen, mutta islamilaiset uskovat hänen olleen profeetan, ei suinkaan Jumalan pojan. Myös Maria ja neitseellinen synnytys on tuttu muslimeille. Mohammed sai paljon vaikutteita juutalaisuudesta ja kristinuskosta, koska hänen naapureinaan asui molempia. Tuksu ei tunne uskonnon historiaa. Tulee mieleeni, että hän oli poissa aika monelta tunnilta koulu-ja lukioaikaan. 🙂 Itse olen niin vanha, että koulussa uskonnon historia oli tärkeä ja yleissivistävä aine. Jo entisessä kansakoulussa (joka muuttui sitten peruskouluksi) piti opetella ulkoa jopa virsiä, mutta ei siitä haittaa ole ollut. Lukiossa jätin uskonnon ja valitsin muita aineita. Tuksu kehuu olevansa keskustelutaitoinen, mutta mikäli hän päästelee keskustelun aikana sammakoita, niin totuus paljastuu. Tosin totuutta hän ei kerro muille. Toki hän osaa kertoa Comet-huulipunasta ja hiustenpidennyksestä. 🙂

  Tuksu hankkii itselleen vielä tappotuomion kun kirjoittelee noin loukkaavia asioita. Buddhalaiset kärsivät nuo loukkaukset tyynesti Buddhan opetusten mukaisesti, mutta islamilaiset eivät ota asiaa noin tyynesti. Olen todella kai ilkeä ihminen, mutta toivon jonkun antavan turpaan Tuksulle ja oikein kunnolla. Toivon karman lain toteutuvan suoraan, kokoajan, ihanheti Tuksua kohtaan. Tuksu tuskin on antanut omia tunnuksiaan kenellekään, edes mammamuratille. Kukaan muu ei voisi kirjoittaa tuollaista roskaa ja loukkauksia. Ämmälle tekisi hyvää maata ketarat ojollaan ja taju kankaalla.

   

  #94047 Ilmoita asiaton viesti
  HelinäKeiju
  Participant

  edit.

  #94048 Ilmoita asiaton viesti
  Simp Anssi
  Participant

  Kandi, eih! Sitä marttyyrivollotusta ei kestäis kukaan… kuinka Tunkeroa kristittynä vainotaan, jne.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,118 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 150’ is closed to new replies.