Johanna Tukiainen Vol. 153

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 153

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 985 total)
 • Author
  Posts
 • #99432 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 153 alkaa tästä.

  Mode

  #99433 Ilmoita asiaton viesti
  kaljakurre
  Participant

  Eka!

  #99434 Ilmoita asiaton viesti
  Hilkka Sirviö
  Participant

  Ja taas mennään. Uikkari päällä linja-autoon.

  JMT lisäsi 2 uutta kuvaa.
  1 t

  Good Morning, wake up and raise sunshine!!! ???? That was the wake up call in our hotel! ☺ Now; today 10th of June we r going to the Dead Sea; I have a scarf to cover my face cause the big hat is not enough, it is so hot over there. Hyvää huomenta Suomi, Jerusalemista! Herätyssoitot ovat niin iloisia ja positiivisia että herää mielellään! En ole myöskään kärsinyt kilp.rauh.vajaatoiminnasta täällä ollenkaan; kun on niin ihanan lämmintä; ja huomasin että pystyn ihan hyvin pärjäämään vain 6-7 tunnin yöunella, jos on mielekästä tekemistä! ❤ Tänään Kuolleelle Merelle, suuri hattu, paljon vettä, Raamattu yms, mukana mutta unohdin aurinkolasit huoneeseeni. Ei se mitään; nyt 10 vuoden jälkeen olen viimein takaisin Pyhässä Maassa ja täällä pitää nauttia!!!! ? Suomessa tulee nukuttua sitten ihan liikaakin. Kaikkea mitä seinälleni laitan; jakakaa eteenpäin; varsinkin Sadhun videot. Ne ovat englanniksi mutta kirjoitin aiemmin; että suomalaisten srkuntien pitäisi ottaa mut puhumaan; niin suomentaisin kaiken mitä täällä ollaan käyty läpi. Kyseessä ei ole MINÄ; kyseessä on profetaalliset sanomat sekä esim.tiedemiesten selvitykset, mitä tapahtuu planeettojen välillä 22.9.2017. Asiat koskevat ympäri maailmaa; ja täällä on eri maista myös henkilöitä; jotka lähtevät omiin maihinsa kääntämään tekstit jotka täällä on puhuttu. Kyseessä on myös vrtkuva 10 morsiusneidosta, joista puolella ei ollut öljyä lampuissaan. Elämme lopunaikoja; ihmiset voivat valehdella mutta Raamattu ja Jumala EI valehtele!!!! Amen!

  Henkilön Johanna Mia Tukiainen kuva.
  Henkilön Johanna Mia Tukiainen kuva.

   

   

  Kommentit
  Johanna Mia Tukiainen
  JMT: This is a spiritual journey; not as a turist trip. The time IS running up; and please repent and accept Jesus ? Christ to your heart before it is TOO LATE!

  #99435 Ilmoita asiaton viesti
  N.Ä. Rästys
  Participant

  Tais olla se ’ex’ jonkun toisen aviomies, jonka maksettuna seuralaisena Tuksu hengaili. Ja rakastunut joo, en yhtään epäile, se oli se Tuksun suurin rakkaus: raha. Siinä sivussa voi vähän hipelöitseä sitä, jolla sitä rahaa on.

  Tuo patologinen valehtelija ei muista edes edellistä lausettaan, saati jotain vuosien takaisia.

  OT. Näinpähän baarissa eilen neitoset Juhan & Jonin seurueineen. Voisipa sanoa, että harvoin näkee niin naisellisia eleitä ja manööverejä omaavaa miestä, kuin Juha. Harvoin näkee moisilla manöövereillä pelehtivää naistakaan. Mutta kaikkine outouksineen, Juha on kyllä (livenä) miljoona kertaa naisellisemman ja jopa paremman näkönen, kuin Tuksu. Omituista porukkaa.

  #99436 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  En ole myöskään kärsinyt kilp.rauh.vajaatoiminnasta täällä ollenkaan; kun on niin ihanan lämmintä

  Paitsi että valitteli ettei voi kilpparin takia herätä aikasin. Jos kerran se kilppari nyt siellä toimii kunnolla niin ehdottomasti kannattaa jäädä sinne pysyvästi.

  #99437 Ilmoita asiaton viesti
  N.Ä. Rästys
  Participant

  Ja ei jumakauta taas!

  Tyylitaiturimme ja täydellinen tilannepukeutuja teki sen taas!

  Uimapuvussa uskovaisretkelle!!

  Jee! Go Tuksu go!

  Ja että tuolla kuumuudessa nukkuu edellisen päivän hikoilluissa vaatteissa, farkut jalassa ja sit lähtee samoilla hikisillä kuteilla aamulla liikenteeseen (puhumattakaan nyt aamusuihkuista yms hygieniajutuista)… hyi helevetti. Vain Tuksu kykenee moiseen! Huonekaveri & muu ryhmä parka.

  #99438 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Tyylitaiturimme ja täydellinen tilannepukeutuja teki sen taas!

  On hieman eroa Suomen ykkösevankelistan ja kuvaajan pukeutumisessa.

  #99439 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Haluan nähdä revankelistan kellumassa tuossa härsäkkeessä kuolleessa meressä. Hyvä muuten että kyseessä on kuollut meri, pienemmässä lätäkössä muuten kalat uisivat selkää parin viikon ajan peseytymättä olleen revankelistan sinne pulahtaessa. En usko hetkeäkään että matka olisi aiheuttanut mitään hygienian parannus viikkoja tunksille. Miksi se peseytyisi kun ei peseydy muutenkaan? Itse ei tunne lemuaan, nenä niin paatunut.  Haisuli mikä haisuli (anteeksi Haisuli). Lämpimässä löyhkäkin on varmaan kertaa x . Yök, lopetan tähän etteivät mielikuvat  aiheuta aamiaiseni deliverancy-kokemusta.

  #99440 Ilmoita asiaton viesti
  LindaPiia
  Participant

  Elämme kovia aikoja, lopun aikoja

  Ei ihme, että BikiniBarbi näkee ahdistavia unia jos sammuu hitusen liian pienet nakkifarkut jalassa, joissa sitten joutuu syöksymään suoraan Enkeli Tv:n lähetykseen, jota katsovat kaikki paitsi Etelä-mantereen pingviinit. Tosin jos pingviinit näkisivät Tunkin, ne tekisivät joukkoitsemurhan pelkästä häpeästä.

  Angel-engel-dingelidongeli TV:llä taas kävi tuuri. Mitäs jos SporttiBarbi olisi sammunut päällään pelkät borat-uikkarit ja olisi singahtanut niissä sinne ”telkkariin”? Joukkoitsemurha hihhulien keskuudessa olisi ollut varmasti laajempi eli ainakin 50% katsojista eli 57,5 ihmistä olisi offanut itsensä.

  #99441 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Markkinavoimia.

  Jos haluaisitte kaupata suomalaisille srkunnille jotain, niin ilmoittaisitteko vain FB seinällänne? Jokin Yeshua tai Staalo, ehkä peräti demoni, kuiskii että Tunkin facepuukki ei ole pastorien vakilukemistoa.

  #99442 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Modernit morsiusneidot.

  Hilkka Sirviö:

  Kyseessä on myös vrtkuva 10 morsiusneidosta, joista puolella ei ollut öljyä lampuissaan. Elämme lopunaikoja; ihmiset voivat valehdella mutta Raamattu ja Jumala EI valehtele!!!! Amen!

  Lähi-Idässä on aurinkoa ja Lappeenrannassa kehitetään teknologiaa. Kymmenen morsiusneitoa (raamatunkäännöskomitea on näemmä taipunut tosiasioiden edessä ja luopunut neitsyistä) on vaikein osa hankittavaksi.

  Mistä on kyse?

  • Soletair tuottaa ilmasta kaapatusta hiilidioksidista raakaöljyä korvaavia hiilivetyjä
  • Lopputuotteesta voidaan valmistaa esimerkiksi uusiutuvia polttoaineita ja muoveja
  • Koelaitos sijaitsee Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kampuksella

  #99446 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Pastoreiksi ylennetyt

  Kyseessä ei ole MINÄ; kyseessä on profetaalliset sanomat sekä esim.tiedemiesten selvitykset, mitä tapahtuu planeettojen välillä 22.9.2017. Asiat koskevat ympäri maailmaa; ja täällä on eri maista myös henkilöitä; jotka lähtevät omiin maihinsa kääntämään tekstit jotka täällä on puhuttu.

  Jezebel  sinua ei ylennetty pastoriksi ja pyydetty levittämään sanaa omassa maassasi! Pastoriksi ylennetyjä käskettiin viemää sanomaa eteenpäin ei SINUA! 😀 Viimeisessä tilaisuudessa istuit risoissa farkuissasi (lihat pursuten revityistä kohdista) ahteri tiukasti penkissä naama norsun v*t*lla, et edes osallistunut synttärilauluBiiseihin mitä laulettiin muutamille Tärkeille osallistujille! JUNTTI mikä JUNTTI!!!

  #99448 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Onko uikkarin alla liivit ? Näyttää varmaan hyvältä ja vielä paremmalta, kun kangas kastuu. Siis jos ei ole liivejä.

  #99449 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Ja luonnonvalkoisesta jakusta roikkuu myynti/tuotelappu. Mutta ehkä sen on glamouria. Kaikki köyhät näkevät, että nyt mennään tyylillä.

  #99450 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  G.D F sivulta

  JOhanna lähdössä upeassa uimapuvussaan kuolleen meren kuohuihin suuri lierihattu mukanaan. Lisäksi Johanna kertoo Facebook-sivullaan ettei edes kilpirauhasen vajaatoiminta vaivaa kun on mielekästä tekemistä.

  Henkilön Johanna Mia Tukiainen kuva.

  Johanna Mia Tukiainen This is a spiritual journey; not as a turist trip. The time IS running up; and please repent and accept Jesus ? Christ to your heart before it is TOO LATE!
  · 4 t

  R.G – T:    Olen käynyt kolme kerta Israelissa ja joka kerta Jumala esti minut menemästä Kuolleelle merelle,ja kun jäin yksin hotellin esm.rukoillen tätä asia niin Jumala antoi upean päivän ja sain juhlia ja rukoilla paikallisten asukkaiden kanssa.Myöhemmin Jumala puhui minulle sanansa kautta että sille paikalle ei yksikään hänen lapsi sais mennä.Tänä vuonna vahvistui minulle se asia entisestään kun koin sen alueen valtavana hautausmaana ja meidän taksi kuski käytti just sitä sama nimitystä siitä paikasta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 985 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 153’ is closed to new replies.