Johanna Tukiainen Vol. 154

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 154

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,534 total)
 • Author
  Posts
 • #100830 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 154 alkaa tästä.

  Mode

  #100831 Ilmoita asiaton viesti
  Män. Ää Din
  Participant

  Jou jou jou eka eka eka!!!

  Glamour Dolls fans
  24. kesäkuuta kello 0:33

  Kuvassa näyttävä seppelpäinen Juhannusmorsian JOhanna yhdessä trimmatun pomeranian Maxin kanssa, on lähdössä juhannustansseihin; ja iltaa varten turkki päällä koska on niin koleat säät.  JOhanna kertoo face-sivullaan muistavansa juhannuksesta monia vuosia sitten; että jonkun vanhan kansanperinteen mukaan pitää juhannusyönä kuunnella käkeä; ja niin monta kertaa kuin käki kukkuu niin monta vuotta menee häihin. Ja että se käki kukkui mökillä koko yön.

  Henkilön Glamour Dolls fans kuva.

  #100832 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti
  Participant

  Voi_elama, olet oikeassa suvun mökin suhteen. Minulla on vanha kuva, jossa lillasyrra istuu suvun Varkauden mökin lauteilla. Samat taitaa olla seinät ja lauteet kuin sinun linkissä ed. vollissa sivulla 66. Terassin katosta roikkuva rottinkikeinukin on sama, kuin jossain vanhassa tukiaanisessa valokuvassa.

  http://aijaa.com/PsgdqJ

   

  #100833 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Häihin hyvinkin.

  Män. Ää. Din:

  JOhanna kertoo face-sivullaan muistavansa juhannuksesta monia vuosia sitten; että jonkun vanhan kansanperinteen mukaan pitää juhannusyönä kuunnella käkeä; ja niin monta kertaa kuin käki kukkuu niin monta vuotta menee häihin. Ja että se käki kukkui mökillä koko yön.

  Elinvuosia kansa laski milloin mistäkin. Niin myös käen kukunnasta.

  Lisätään tähän että avioliitto oli mitä pisimmälti rutiinia. Joko suvun järjestämänä, yhteiskunnan ja kirkon painostuksesta tai joskus jopa rakkaudesta. Suhtautuminen avioliittoonkin oli terveempää kuin Tunkilla.

  #100834 Ilmoita asiaton viesti
  Yavannah
  Participant

  Tuohon turkin käyttöön on parikin teoriaa. Joko Johanna kuvittelee olevansa kuin suuren maailman tähdet ja siksi pitää olla turkki, tosin sillä erolla että tuo Tuksun turkki näyttää halvalta tekoturkilta. Melkeinpä sellaiselta materiaalilta, mistä tehdään jotain nalleja ja/tai pehmoleluja penskoille.

  Toinen syy on päihteet. Eikös päihteet tee sen, että vaikka ois suht normaali lämmin sää ja muut kekkuloi perus kesävermeissä, alkoholisti palelee. Tai no tässä tapauksessa sekakäyttäjä. Eli jonkin asteista vieroitusoiretta ja väärä (siis rasvainen ja epäterveellinen) ruokavalio saa aikaan sen että on kylmä.

  Siis kun maksa on jo päihteidenkäytön takia liian kovalla rasituksella ja sitten siihen päälle liikaa hiilaria ja rasvaa, niin eihän energia enää riitä, vaan sitä pitää napata muualta ja siksi kylmä. Ei hyvä asia.

  Eli olisikos se katko myös nappien osalta tervetullut, Tuksu. Äläkä viitsi valehdella niiden osalta. Näkeehän sokea Reettakin, että sä käytät, koska niitä lautasen kokosia pupilleja ei voi kätkeä edes kuvan blurrauksella.

  Tai kolmas syy, se jalan haava on tulehtunut ja tolla merietanalla on kuumetta, mutta koska se on koko ajan lääkkeissä, niin ei sitä tajua ja pistää päihteilyn piikkiin ton palelun.

  Tunkero, kannattaa käydä näyttämässä se kinttu päivystyksessä, jos et halua siihen verenmyrkytystä tai muuten vain ikävää tulehdusta, jolla kestää kauan parantua. Se elmukelmu ei ole hyvä idea, koska se vaan innostaa bakteereita (jotka jo on päässeet haavaan sinun olemattoman hygieniasi takia) muhimaan ihan kunnolla siinä haavassa.

  Vai eikö kantti kestä mennä päivystykseen? Jäisit kiinni päihteistä, ainakin bentsoista, koska joutuisivat tsekkaamaan että antibiootit ovat sopivat. Kas kun antibiootitkin voivat reagoida muuhun lääkitykseen ei toivotulla tavalla. Tai kroppa, jota olet rassannut tuolla päihteilylläsi aika tavalla.

  Ja voin sanoa, että antibioottien aiheuttama allerginen reaktion ei ole mikään leikin asia. Nimimerkillä kokemusta on, tuli ihan sairaalareissu ja nykyisin kuljen epipen mukanani.

  Eli en suosittele valehtelemaan päivystyksessä lääkeiden väärikäytöstä, koska seuraukset siitä voivat olla pahimmillaan se, että sinä pääset Malmille tekemään seuraa RakasParhaalle, koska lääkkeet reagoivat keskenään ei toivotulla tavalla. Ja sun kohdalla moinen voi olla mahdollista, koska sä et sitä yleiskuntoas ole erityisen hyvin hoitanut. Liikkumattomuus, raskas (siis rasvainen ja hiilaripitoinen) ruoka, päihteet ja erittäin huono hygienian hoito, joihin syyllinen olet yksin sinä itse. Ei kukaan muu.

  #100835 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Muistelin itsekin sitä rottinkikeinu kuvaa ja uskalsin linkittää. Lauteet näyttävät samoilta kuin ranta saunassa, myös. Ja koska mökki kai myytiin, se voi olla nyt hyvinhoidettu ja erinäköinen kuin tukiaisaikaan. Esittelytekstissähän lukee, että nykyiset omistajat asuneet vakituisesti. Remontoineet varmaankin, kuten moni tekee asunnon tai mökin ostettuaan ensitöikseen.

  #100836 Ilmoita asiaton viesti
  Yavannah
  Participant

  Hee, täällä ois kuvaa tai ainakin selostus siitä, miltä näyttää viina-naama ja mehän tiedetään että Tuksulla on sellainen.

  Sori tuplapostaus.

  #100837 Ilmoita asiaton viesti
  RainbowGod
  Participant

  Voe hyvänen aeka. Vaikka ois miten kilpirauhanen vakavasti tulehtunut, räjähtänyt tai vaikka valunut poskille, oli vaan pakko herätä kuudelta ja lähteä hamraseen työhön josta palkkakin maksetaan verokortin kautta tilille eikä meikkipussiin. Kävelen syvästi kadehtien pitkin Albertstrassea kun muut vakavat kilpirauhaspotilaat saa nukkua yli yhdeksään

  #100838 Ilmoita asiaton viesti

  Joku muistikin edellisessä vollissa totuuden. Tuksu ja Julle kävivät kuvaamassa jonkun naapurin mökkiä ja mökki muuttui kätevästi ”suvun vanhaksi huvilaksi”. Oikea omistaja taisi kuulla kuvasta aika pian ja totuus tuli ilmi. Myöhemmin astui kuvaan se oikea mökki (ei huvila) missä oli suihku suoraan seinässä. Ehkä Tuksu-parka kuvittelee, että tekoturkki on glamouria näin kesällä? Onhan Tuksun tyyli varma kuin Jackie O´Kennedyn.  Kesähytti on varmaan ihan oikea nimitys nykyiselle ”huvilalle”. Tuksu muokkaa suomi – englanti -suomi sanakirjan uuteen uskoon. Mutta miamisen englanti on sellaista jota me tavalliset kuolevaiset emme ymmärrä.

  Samaan aikaan kun Tuksu kehui hänellä olevan tilejä pankeissa Sveitsissä, hän kehui myös omistavansa asunnon Miamissa! Huoneistosta oli jopa kuvia. Suhtauduin varautuen moiseen, koska parvekkeelta otettu öinen kuva ei vastannut Miamin ja Miami Beachin maisemia. Joku todella tehokas näätä selvittikin tapauksen. Tuksu oli imuroinut kuvat asunnosta joka oli myytävänä San Diegossa – eli maan toisella puolen! Hän on siis todella patologinen valehtelija. Totuus Tuksusta on, että hän on todella varaton. Muiden siivellä on helppo matkustaa.

  Prinsessa elää kuitenkin edelleen unelmissaan. Miestä etsitään tuttuun tapaan jopa netissä. Säälittävää vonkausta. Mikäli Tuksu ei olisi patologinen valehtelija, eikä hänellä olisi v-tumaista luonnetta, ja hän pitäisi parempaa huolta omasta ja vaatteidensa siisteydestä, niin hänellä olisi kenties mahdollisuus löytää mies. Tasokkaan miehen löytäminen edellyttäisi, että Tuksu itse olisi koulutettu ja sivistynyt. Ei kukaan tervejärkinen tasokas mies kelpuuta moista törkeästi meikattua kassi-Almaa. Velli lähinnä säälittää. Eikö mies tajua, että Tuksu käyttää häntä hyväksi eikä rakasta tippaakaan? Uusi mies tähtäimessä ASAP. Myäs.

   

  #100839 Ilmoita asiaton viesti
  Kuolema666
  Participant
  #100840 Ilmoita asiaton viesti
  ElIi
  Participant

  Jahas, paluu arkeen juhannuksen jälkeen, mutta virkistihän se mökkeily vesisateessa.

  Minustakin rouva Tukiainen, saanee kommata häntä koska itse tullut aikanaan julkisuuteen antamalla haastattelun, vai muistanko väärin (?) niin minustakin hän on fressimpi mökillä kuin tyttärensä Tuksu.

  Tuksulogian kandi toteaa, että ”Tasokkaan miehen löytäminen edellyttäisi, että Tuksu itse olisi koulutettu ja sivistynyt. Ei kukaan tervejärkinen tasokas mies kelpuuta moista törkeästi meikattua kassi-Almaa.” Kylläpä se taitaa hiukan noin mennä, vaikka häntä niin kovin usein luullaankin aina jonkun PÄÄjohtajan vaimoksi. Tulee näistä PÄÄjohtajista mieleen vain se kun Pekka ja pärkä perivät leluyrityksen ja toinen oli sitten herra pääjohtaja ja toinen herra apulaisjohtaja. Nii, suomalaiset elokuvat kuuluu kesään ehdottomasti!

  Sitten sananen tuosta kun kovin sanoin on suomittu mökkiään. Toki osaksi ehkä siksi, kun sitä(kin) lienee Tuksu joskus kehunut, mutta ihmisillä nyt on erilaisia mökkejä, osa on huviloita mukavuuksineen ja osa sellaisia pikkuisen räjähtäneitä mutta omistajalleen rakkaita, Meidänn on jotain siltä väliltä, eipä parhaalla tahdollakaan voi kehua huvilaksi joskaan ei muovotuoleja ole. Vaatimaton mutta kovin mieluinen. Jos heille tuo mieluinen ja rakas niin kyllähän siellä yhtä lailla juhannuksena nauttii kuin hienommallakin paikalla. Pääasia, että itse viihtyy. Minä ainakin myös vieraana olen viihtynyt vaatimattomissa oloissa, kunhan on tuntenut olonsa toivotuksi ja tervetulleeksi.Itse nyt kasvijuttuja grillailen ja mies paljon kalaa mutta kylläpä meidän vieraille on tarjottu joskus valmismarinoituja pihvejä, joten ei kai sekään iso rike ole, kun tämä sattui olemana vieraiden mieleen. Mukavaa silloin oli ja ruoka teki kauppansa. Ihan normaalilta kivalta mökkijuhannukselta se Tukiaisten mökkeily vaikutti kuvien perusteella. Hymy herkässä ja iloinen mieli. Se mun täytyy sanoo, että Tuksu turkkeineen ja poseerauksineen näyttää kummalliselta, muut näyttää mökkeilijöiltä. Hän vaan jotenkin oudolta.

  Ainotselle isot lämpimät onnittelut, ihanasti kirjoitit, että olet onnellinen ja ylpeä isä. Kaikkea hyvää teidän perheelle myös tästä eteenpäin elämään pikkuisen kanssa.

  #100841 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Sananen talon puolesta.

  Kamalaahan se on että pytinki on Tuksun äidin koti, mutta miljoonat (oikeesti) suomalaiset ovat asuneet sellaisissa ympärivuotisesti. Taatusti parempia taloja kuin ne 50-60-lukujen kamalat lautaparakit jotka rumentavat kotomaamme koko kuvaa ja sen kauniita äidinkasvoja tuhansien järvien rannoilla nykyisinkin.

  Niistä he ovat lähteneet töihin, kouluun tai muuten vaan johonkin ja palanneet sinne takaisin. Ihan rehtiä väkeä varmaan Marjankin vanhemmat, ellei muuta todisteta.

  #100842 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti
  Participant

  Turkin pesu ei ole mikään yksinkertainen juttu. Tuolla se pipipää pitää turkkia grillinhajuissa, hikisellä iholla ja helmat humusta laahaten. Vihreä vastaleikattu ruoho antaa ylipitkille turkin helmoille oman oksettavan värisävyn. Tuksu ei muutenkaan pese vaatteitaan, saati sitten turkkia. Tuksulla ei ole sopivia mökkeilyvaatteita. Pitää ottaa se palttoo mikä on. Ei omista villapaitaa tai paksua lämmintä hupparia. Ei omista kunnollista ulkoiluvarustusta saati toppatakkia. Kauniit, laadukkaat ja lämpimät untuvatakit on hintansa takia tuksun saavuttamattomissa. Kiinankrääsä on se mitä tää osaa ostaa.

  On uskomatonta hölmöyttä jos tää maailmanmatkaaja ei käyttänyt jalkaansa lääkärissä kohtalokkaan konttailun jälkeen. Sääressä ei ollut pienet haavat, vaan osuma on ollut kohtuu kova. Ei tuollaiset rokamat tule jalkaan vaikka olis kolme viikkoa aamusta iltaan polvirukouksessa. Ulkomailla tulleen pienemmänkin haavan vuoksi on turisti joutunut raaja-amputaatioon. Ihan täällä kotimaassa. Minusta vähän vaikutti, että Siinaivuoren kivikyltin luona otetussa kuvassa on tunkilla paksu sidos vas. jalassa väljän valkoisen elefanttihousun alla.

  Ei ole niin pientä asiaa mitä tämä kurahaara ei valehtelisi, se on nähty niin monta kertaa. Kuka tuollaista erikoista persaukista muovilumppua vaimokseen ottaa, ei kukaan täysissä järissään oleva.

  #100843 Ilmoita asiaton viesti
  miettinen667
  Participant

  Kamalaahan se on että pytinki on Tuksun äidin koti, mutta miljoonat (oikeesti) suomalaiset ovat asuneet sellaisissa ympärivuotisesti. 

  Tuollaisessa 40-luvun lopulla rakennetussa mökkerössä sitä on meikäläinenkin asunut lapsuus- ja nuoruusvuotensa. Se oli koti ja kaikki olimme siihen tyytyväisiä. Tilaa oli vähäisesti, mutta se oli aina puhdas ja siisti, piha omenapuita ja kukkaistutuksia täynnä.
  Viimeiset vuosikymmenet sekin oli äidin kesämökkinä. Nyt ei hänkään enää ole jaksanut siellä kesiään viettää, ikää kun on jo kertynyt peräti 96 vuotta.

  #100844 Ilmoita asiaton viesti
  miettinen667
  Participant

  Kuka tuollaista erikoista persaukista muovilumppua vaimokseen ottaa, ei kukaan täysissä järissään oleva.

  Tuohan se on karvas totuus, mutta matami ei halua millään sitä uskoa todeksi, kun itse elää omassa, kaikin puolin valheellisessa maailmassaan

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,534 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 154’ is closed to new replies.