Johanna Tukiainen Vol. 158

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 158

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,241 total)
 • Author
  Posts
 • #108655 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 158 alkaa tästä.

  Mode

  #108656 Ilmoita asiaton viesti
  Huheijaa!
  Participant

  Kappas.

  #108657 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Jahas. Löysin nyt kuvia, joita joku kyseli. Eli kyseessä Julian synttärit, missä hän tuskin näytti olevan tajuissaan. Tein koosteen.

  http://i7.aijaa.com/b/00481/14442244.jpg

  http://aijaa.com/Jan6kj

  (toimisko jompi kumpi linkki….)

  Kuvat ja selostusta syntymäpäivien vietosta löytyi osoitteesta

  http://oloneuvoksenpaivakirja.blogspot.fi/2012/

  #108658 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  On se niin sääli, ettei Tuksu ja Tauski mene yhteen ja tee lasta. Niin oiva pari olisi. Tauski pannu yöllä neljä kertaa ja tarvinnut sen jälkeen pakastehernepussin vammoja hoitamaan. Tuohan olisi ihan Tuksun unelma.

  #108659 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti
  Participant

  mhk1 pohdiskelit, miksi patheri on valokuvissa ilman paitaa. Ihan noin yleisesti vastaan, että laitoshoidossa olevat tai laitoskuntoutusjaksoja tarvitsevat vajaakuntoiset ovat monesti sillälailla taantuneita, että he vaan riisuvat itseään. Mieluusti vaatteet pois. Se on sellainen vajaakuntoisen ihmisen primitiivireaktio, ihminen taantuu tietynlaiselle asteelle. Pysyväisesti laitoshoitoa tarvitsevat leikkiivät ulosteillaan, syövätkin niitä. Sukupuolielimien roplaaminen on heille mieluista.

  Patherin tilanteesta en todellakaan tiedä, mutta jos hän kerran laitosjaksoja tarvitsee, niin nuo tuksun väitteet keskustelevasta ja viisaita sanovasta isästä saa unohtaa. Sellainen ei voi pitää paikkaansa. Yleisen käsityksen mukaan paappa voi OPETELLA syömään itse ja huolehtimaan hygieniastaan itse. Sitäkin epäilen, että tuskin onnistuu omatoimisuus, jos laitosjaksoilla oleilee.

  #108660 Ilmoita asiaton viesti

  Olen samaa mieltä kuin maapalvelun neiti. Vähän mietityttää papan kuuluisat viisaudet. Taivaastakin pappa lähetettiin pois vain siksi, että hänen piti pyytää anteeksi Tuksulta. Eiköhän tuo papan käyminen taivaassa ole vain Tuksun horinoita? Youtuben todistusvideolla hän väitti jo miljoonien ihmisten käyneen taivaassa. Siellä on mahtanut olla tungosta? Hän kun yritti todistaa, ettei ollut aineissa, deliriumissa tai psykoosissa. Eikä papan aivotapahtumilla ole mitään osuutta asiaan, varsinkin kun potilas rauhoitetaan ja nukutetaan. Tarina kokoonaan parantuneesta papasta – ja vieläpä vain rukousten ansiosta, haiskaltaa hieman. Tukiaisten perheestä jo kaksi on käynyt taivaassa ja yksi oleilee siellä suoraan jatkuvasti, eli Julle jutustelee vain Jessen kanssa. ”Sä näytät niin joteski tutulta…ollaaks me niinku nähty joskus? Kuka sä oot?”

   

  #108661 Ilmoita asiaton viesti
  Yavannah
  Participant

  Hoo, vihdoinkin uusi volli. 😀

  Kiitos ja kumarrus Modelle, koeta olla hiukkasen vikkelämpi seuraavalla kerralla ja tehdä se uus volli heti, kun tempailusta aletaan ekan kerran ilmoitella. Kiitos.

  Ja ooteesta asiaan. Jotenkin tuossa koosteessa Julle ei näytä kauhean iloiselta, vaikka pikkasen jotain hymyn tapaista yrittääkin vääntää. Johannahan taasen änkeää lähes jokaiseen kuvaan (ei kyllä noihin, missä on olkalaukku mukana, ellei sit Tuksun käsi vilahda tossa vähän) kakkujen kanssa tai ilman, viis siitä, missä kunnossa Julia on.

  No narsisti, mikä narsisti. Naama pitää saada ängettyä joka kuvaan, vaikkei ois edes omat bileet. Kukaan muu ei silti saa olla keskipisteenä paitsi Johanna.

  Tosiaan, mihinköhän koirat on tyrkätty, kun niistä Tuksu ei ole hetkeen sanonut mitään. Onko Tuksu kännipäissään tehnyt niille jotain ja hävittänyt kaikessa hiljaisuudessa vai onko jollain hoidossa? Mammalla vai Vellillä?

  Tuli vaan mieleen, että onkohan tää Markun paiskaaminen Johannan hoiviin Mammalta joku strateginen temppu. Kunhan mietin.

  #108662 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Tukiaaninen vaate-esittely.

  mhk1:

  En ymmärrä, miksi Markku on ilman paitaa tuon hullun kämpässä, vaikka juuri on hankittu Bossin paita?

  Bossin paitaa käytetään vihkimisen jälkeisenä yönä kiilapojan roolissa. Noissa piireissä on tapana valvoa että avioliitto saa ns. täyttymyksensä.

  #108663 Ilmoita asiaton viesti
  RainbowGod
  Participant

  Kuulostaa hiukan psykoottiselta tuo Tuksulle rupatteleva jumala. Tukaisen perhe ylöstemmataan mutta ennen sitä Johanna saa prinsessahäät 40kg painavassa mekossa ja ehkä ihanan babyn joka ei itke ja osaa lämmittää maitonsa ja vaihtaa vaippansa itse. Kai sitä melko nopeasti oppii olemaan ärsyttämättä darra-mamaa.

   

  Muut ihmiset joutaa kuutioihin Hitukan vieraaksi. Taidan olla ihan tyytyväinen omaan olotilaani kun en usko jumaliin enkä perkeleisiin ja kuoleman jälkeen odotan päätyväni pukkaamaan koiranputkea.

  on varmaan näky kun vajakki hinaa perässään toista vajakkia pitkin katuja. Puuttuu enää että Hietsun torilla pistetään kiitos ja ylistys-tanssiksi. Maailman viisain kära pappa ei huomaakaan kun tytär tanssittaa hänet alkon ovesta 0-% osastolle.

   

   

  #108664 Ilmoita asiaton viesti
  Glamourtähti
  Participant

  Tuksologian kand.

  Youtuben todistusvideolla hän väitti jo miljoonien ihmisten käyneen taivaassa. Siellä on mahtanut olla tungosta?

  Aika jännittäväksi asian tekee myös se, että taivaassa ei kristinuskon mukaan vielä edes ole ketään. Taivaaseen päästään vasta viimeisen tuomion jälkeen. Muutama harva poikkeus on, kuten se hyvempi ryöväri ristillä, jolle Jeesus lupasi, että hän istuu taivaassa viereisellä penkillä (samaan aikaan kuin Jeesus tosin on kuolleena alhaalla Tuonelassa, mutta Hän varmaan voi olla monessa paikassa yhtä aikaa…).

   

  #108665 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Alkoi taas aamu ihanasti, kun avasin edellisen vollin lopussa olleen kuvalinkin tunkin munakkaasta. Eihän se tietenkään ollut munakasta nähnytkään, jotain keltaista ripulia pannulla.

  Eikö siinä jugend talossa ollut juuri asunto myynnissä, joku sen linkitti maininnalla joku naapureista on saanut tarpeekseen. Mutta jos sitä ei ole vielä myyty niin etuovesta tai oikotiestä löytyy, ja näkyy ehkä toinen jugend keittiö, kun joku kanssanäätä sellaista kuvaa kaipaili.

  Ainakaan tunkilla ei ole edelleenkään ruokapöydän tuoleja kun pestokanttarellit katetaan sohvapöydälle. Sikamikan tädin kolhuinen vanha ruokapöytä kyllä on kuvissa ruokailutilassa, mutta niitä tuoleja ei ole varmaankaan ilmaantunut kaikkien vuosien aikana. Onkohan alkuperäiset istuimet rikottu jonkun raivarin vallassa? Palleriina lamppua ja jo kukka nojatuolia lukuunottamatta kaikki kalusteet taitaa olla sikamikan omaisuutta. Paitsi taulut, tai sitten täti oli hyvin erikoinen ihminen.

  #108666 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Ruokapöydän tuolit on sijoitettu eripuolille asuntoa oikeiden kuvakulmien saamiseksi, niii!

  Yksikään tuoli ei vaan satu olemaan keittiössä. Wc:ssä, eteisessä pari, olkkarissa ja makkarissa loput. Prinsessakuvia kun ei voi ottaa lattialla seisten. Ellei ole väh. 220cm pitkä…

  #108667 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti
  Participant

  Tuksulla on aivan varmasti oma etu ensimmäisenä, kun on suostunut papan hoitajaksi. Kristillistä lähimmäisenrakkautta tuolla niljakkeella ei ole. Papan kertomaa 19.10.2013:

  Markku Tukiainen
  Tulin juuri saunasta, kun hätäkeskuksesta soitettiin. Johanna oli heille ilmoittanut, että tarvitsen apua, eikä minulla ole kaikki hyvin. Voittaa tälläinen hätäkeskuksen häiriköinti tietenkin rotat postilaatikossa, mutta iltahan on vielä nuori. Ihan jännittää mitä tuleman pitää. Luultavasti viimeaikaiset öiset häirikkösoitot alkaa, kun rakas tyttäreni pääsee taas kunnolla vauhtiin. Riittävästi promilleja, niin eihän sitä tiedä mitä tai kuka tulee kylään.
  Tykkää · · Jaa · noin tunti sitten lähellä paikkaa Helsinki

  Siellä se hellä tytär huolehtii ishkästään.

   

  #108682 Ilmoita asiaton viesti

  Glamourtähti, puhut asiaa. Taivas ei pysty olemaan sellainen miksi Tuksu sen kuvailee. Tuksu, laadukasta p-kanpuhumista jo vuodesta 2000. ”Miljoonat (montako miljoonaa?) ihmiset ovat käyneet taivaassa.” Sinne ei järjestetä tutustumismatkoja etukäteen. Myös tuo helvetti mietityttää. Antaisiko saatana paikastaan epäedullisen kuvan? Ei varmasti. Helvetti vastaisi 5 tähden boutique, SPA, lounge jne hotellia missä olisi hyvin varustettuja baareja ja baarikaappeja. Kaikki olisi ilmaista. Helvetti antaisi luottokortteja asiakkaan käyttöön ilman mitään turhia rajoituksia. Paikka olisi täynnä julkkiksia jotka tulisivat pyytämään Tuksun nimmareita ja ostamaan vuoden 2016 kalentereita. Tuo kaikki olisi tietenkin harhaa, mutta ei Tuksu voisi kieltäytyä tilaisuudesta.

  Raamatussa ei mainita taivaassa olevan harvinaisia jalokiviä. Leijonat ja muut eläimet mainitaan ja kuvataan vain Jehovan todistajien lehtisissä. Leijonat mainitaan Raamatussa, joskus myös vertauskuvallisesti. Lapset leikkivät iloisesti leijonien kanssa vain Jehovan todistajien esitteissä. Jullen yleneminen enkelien yläpuolelle, ts. arkkienkeliksi ei voi pitää paikkaansa, sillä ihmiset eivät muutu enkeleiksi. Jumala on luonut enkelit erikseen. Tuksu kuuluttaa Raamatun olevan totta (joka sanan), mutta hän lukee Raamattua kuin piru. Hän keksii uusia asioita, sellaisia jotka miellyttävät häntä ja palvelevat hänen muka harrasta kristinuskoaan. Mayojen kalenteria tai ennustuksia ei mainita Raamatussa, eikä myöskään Gizan pyramidin salaisuuksia. Sen rakentaminen taidettiin mainita, mutta itse Giza ei tule esille. Tosin eihän se ole ainoa pyramidi Egyptissä, eikä edes maailmassa. UFO, humanoidi, mikrosiru, youtube.com jne. Niitä ei mainita Raamatussa.

  Mahtaako Tuksu seurata tätä palstaa? Ensiksi hän ylpeänä esittelee Bossin paitaa, mutta kun kerroin totuuden Hugo Bossin ja hänen yhtiönsä natsimenneisyydestä ja vankityövoimasta, niin paita oli kadonnut. Vai onko paita kadonnut vain tilapäisesti? Taisi olla papan ainut puhdas paita, kun pappaa piti peitellä muilla räteillä?

  Mitä tulee Tuksun vaahtoamiseen maanjäristyksistä ja tsunameista, niin niitä on ollut jo iät ja ajat. Joskus 1700-luvulla Kiinassa tapahtunut maanjäristys ei tullut tietoon tarkkoine yksityiskohtineen ja uutiskuvineen ASAP. Tunkiaisen esi-isä ei ole voinut seurata asioita TV:n ja netin ääressä sähköttömässä torpassa, päreen valossa. Kiinan oma historiankirjoitus ja hyvin hoidettu virkamieskoneisto jo 700 vuotta sitten piti huolen siitä, että asiat kirjattiin ylös ja keisarit saivat tapahtuneista asioista tiedon ASAP.

  Tuskin Tuksun nuppiin mahtuu tiedot esim. Messinan maanjäristyksestä 1908, San Franciscon maanjäristyksestä vuonna 1906, Lissabonin maanjäristyksestä 1755 jne. Ihan vain muutama tuhoisa maanjäristys tunnetuista paikoista. San Francisco oli raunioina, samoin Lissabon, ja Messinan maanjäristys aiheutti suurta tuhoa. Nykyään voimme seurata tapahtumia vaikka Japanissa samanaikaisesti kun ne tapahtuvat. Uutisten ja tapahtumien määrä on kasvanut – kiitos TV:n ja internetin. Joten Tuksu – ei mitään uutta auringon alla. Kotiplaneettamme Tellus muistuttaa meitä ihmisiä jatkuvasti, että maapallo ei ole vielä valmis. Lopeta siis höyryäminen ”lisääntyneistä” maanjäristyksistä ja tsunameista. Niitä ei saa aikaan saatana, eikä myöskään Jumala. Ne ovat ihan maapallomme tekosia.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:1900-luvun_maanj%C3%A4ristykset

  #108683 Ilmoita asiaton viesti
  sopulisisko
  Participant

  ”Suomalaiset uskovat; jotka luette tekstejäni; paastotkaa!!!! Paastossa on voima kun sen yhdistää rukoukseen.”

  Ja sitten evankelista antaa käytännön ohjeita seuraajilleen  muun muassa:

  – Rakkaudella cafelattet ennen päivällistä
  – Hernesaaren rannassa päivällisellä
  – hemmottelua herkullisella italialaisella jäätelelöllä ja suklaalatte juomilla
  – kokkasin made with love, pippuripihvit isälleni; kermainen kanttarellikastike johon laitoin mm.pestoa sekä sulatejuustoa ? Erilaisia terveellisiä marjoja jälkiruuaksi, hemmottelun kunniaksi jaffaa isälleni ❤ me pidämme paljon kanttarelleista; saan tehtyä niistä kaikkia herkkuruokia!
  – Isäni tykkää fantasta ja minä nautin 0% siideriä
  – Together with my precious dad Markku having late brunch at the Roberts Coffee

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,241 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 158’ is closed to new replies.