Johanna Tukiainen Vol. 160

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 160

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,176 total)
 • Author
  Posts
 • #112138 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 160 alkaa tästä.

  Mode

  #112139 Ilmoita asiaton viesti
  Messias
  Participant

  Do dii!

  #112142 Ilmoita asiaton viesti

  Messias ehti.  Ensin.  Vähänkö kade.

  Mutta sitten päivän epistolaan.

  Jasmine on nyt nostanut sen kaikkien tietämän ruman kissan pöydälle. Ja kertonut että Isoin Sisko on sairas. On narsismia, kaksisuuntaista mielihäiriötä. Ja oliko jopa psykoosi päällä kun  Svea-mamman parhaimmistoa kutsuttiin paikalle valot vilkkuen?

  Mutta mitä sanoo siihen revankelista Jouhanna? Hän on, kuten tunnemme, hieman hidas seuraamaan some-liikennettä, jos on tärkeämpääkin tiedossa, kuten uudet kynnet. Mutta eiköhän Johannakin pian herää taas todellisuuteen ja aktivoituu palauttamaan Herhiläisen ping-pong -palloa. Kera rystysyötön.

  On tää vaan tätä. Ja hiton huvittavaa ja mielenkiintoista.

  Ja äkkiä korvissa soi vanha kunnon Biolanin (?)  mainos ja sen vetävä laulu: Yks kakkaa, kaks kakkaa, ja sitten ei muuta tarvitakkaan!

  #112143 Ilmoita asiaton viesti
  Heipp
  Participant

  Jasmine Tukiainen poseeraa Seiskalle

  JASMINE TUKIAISEN RAADOLLISEN AVOIN TILITYS: 15 VUOTTA PAHOINPITELYÄ, LÄHESTYMISKIELTOJA JA TUSKALLISIA TAPAHTUMIA!

  25.9.2017 19:11

  Tosi-tv:stä tuttu yrittäjä Jasmine Tukiainen avautuu tuoreessa Instagram-päivityksessään ihmisten pahoista puheista itseään kohtaan. Jasmine kirjoittaa sunnuntaina julkaisemassaan päivityksessä, kuinka hänen imagonsa herättää erikoista ja vääristelevää keskustelua sekä hänen lähipiirissään että juorupalstoilla.

  Nyt Jasmine antaa esimerkin siitä millainen hänen viimeisin viikkonsa on ollut.

  – Isäni on sairaalassa vähän väliä, hänen olisi ”pitänyt” kuolla jo kaksi vuotta sitten. Sinne hänet taas vietiin. Viimeisen 15 vuoden aikana mun kimppuun hyökätään fyysisesti ja henkisesti vähän väliä. ”Vihdoin” sain mun oman siskoni psykiatriselle osastolle sen jälkeen, kun menetin puolet hiuksistani ja olin täysin ruhjeilla. Hain vihdoin lähestymiskiellon kahdessa maassa.

  Jasmine pureutuu päivityksessään myös Julia-siskonsa surulliseen poismenoon.

  – Yritän ”vihdoin” päästä myös yli oman rakkaan siskoni, parhaan ystäväni kuolemasta, jota ajattelen vähintään päivittäin joka toinen tunti. Yritän päivittäin olla miettimättä kolmea toista läheisintä ystävää jotka eivät enää ole täällä kuuntelemassa typeriä juttujani.Yritän olla ajattelematta päivittäin, että oma äitini kuolee kohta sydänkohtaukseen, ellen tee kaikkeni hänen puolestaan, Jasmine jatkaa.

  Suomessa sekä Ruotsissa asuva Jasmine kertoo tekevänsä töitä yrityksensä ja henkilökuntansa eteen yötä päivää. Hän kertoo hymyilevänsä ja tekevänsä parhaansa, että pystyisi hoitamaan jokaisen tapaamisen normaalisti, vaikka välillä pokka pettääkin.

  – Yritän olla ottamatta itseeni, kun joku kumppani tai asiakas ei voi ymmärtää, että teen töitä 25 henkilön edestä yötä päivää. Tai kun minut juuri pahoinpideltiin, teen kaikkeni sen eteen, että juuri sinä asiakkaana olet tärkeämpi. Yritän olla ottamatta itseeni, kun ventovieraat haukkuvat minua vain sukunimeni perusteella aivan kuin ihminen olisi sama henkilö kuin sukulaisensa.

  Nuori nainen huomauttaa myös, että hän on löytänyt itsensä. Lähellään Jasmine kertoo pitävänsä vain ne ihmiset, jotka seisovat hänen rinnallaan vaikka mitä tapahtuisi.

  Lue Jasminen päivitys kokonaisuudessaan Instagramista. 

  #112144 Ilmoita asiaton viesti
  Rollikello
  Participant

  Eiliseen juttuun viitaten, että miettikääs näädät vähän, oletteks muka sen parempii ihmisinä, kun hän, ketä päivittäin tällä palstalla herjaatte?!? Tääl pätee joitain ”principecaa” joka oikei hehkuu vihaa kaikkee kohtaan ja sit tyyppei, jotka kehuu olevasa jonku kaveripiirissä vain siks, että saa puukottaa selkään. Ja loput näädät kannustaa, että gou gou oot ihku ku sellasta teet. Hyi perkele! Jassu on ihan oikeessa, mitä teistä sanoo. Ootte vailla elämää ja ihmisinä ilkeitä, moraalittomia ja piittaamattomia. Teiän ilo on vaan se, että saatte loukata mahollisimman paljon muita ihmisiä. Siinäpä se näätien anatomia. Kuutnait.

  #112145 Ilmoita asiaton viesti

  Traagisen järkyttynyt on tämä nuorin tytär. Voi voi. Mutta tukiainen on neidon aika-tila-työ-käsitys.

  Ja sillä on, ainakin postaamansa jutun pohjalta ihan kauhean vaikeaa. Koko ajan:

  Jasmine: ”Yritän päivittäin olla miettimättä kolmea toista läheisintä ystävää jotka eivät enää ole täällä kuuntelemassa typeriä juttujani.”

  Ja siihen päälle vielä tämä, hirveä työtahti:

  Jasmine: Yritän olla ottamatta itseeni, kun joku kumppani tai asiakas ei voi ymmärtää, että teen töitä 25 henkilön edestä yötä päivää.

  ——–

  Hiihaa hirnuu hevonen. Eikä tarvitse olla edes aasi hirnuakseen lisää ja lujempaa.

  Jasmine: Yritän ”vihdoin” päästä myös yli oman rakkaan siskoni, parhaan ystäväni kuolemasta, jota ajattelen vähintään päivittäin joka toinen tunti.

  Kova on suremistahti.

  #112146 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  Voi kuule Anette ”vuohi” Vuojalahti alias Rolllikello. En uhraa niin suuria tunteita, kuin viha yhteenkään Tukiaisen. Sellaiset tunteet on vain heille, joilla on jotain merkitystä minulle. Sama pätee rakkauteen.

  Kovasti nyt tuntuu sinua kismittävän, kun sinun ”faktasi” eivät uponneetkaan porukkaan ihan noin vain.

  Ja Jassu on tekopyhä ja kaksinaismoralisti, kuten siskonsakin. On hyvin valmis myymään siskonsa sairauden, päästäkseen julkisuuteen. Eli säästä saarnasi Jassulle. Me emme sentään parjaa julkisesti omaa siskoamme, kuten Tukiaisen tyttärillä on tapana. Kaikilla heillä.

  #112147 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Piti tarkistaa kukas semmonen Tunks-tanssija onkaan. Iltalehdessä luki, että:

  ”Anette tykkää paitsi poseerata myös tanssia vähissä vaatteissa.”

  #112148 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  Ja sitten vaan odotamme Jokin vastinetta ja taas on molemmat siskoksista saaneet palan julkisuutta.

  #112149 Ilmoita asiaton viesti

  Ruth Närhi. Siinä sitä on  pahinta, häijyintä, määrätietoisinta, häikäilemättömintä ja vastenmielisintä ”Jumalan sanan” saattajaa mitä itse olen koskaan – vaikka vain neitssä – tavannut tai nähnyt. Ohittaa jopa Tunkin.

  Ja tämä Ruth on todellakin tehnyt työtä ollakseen Tukiaisklaanin hengellinen johtaja.

  Nyt se kuskaa Miraakkel-Markkua omissa tilaisuuksissaan. Ja pieni vammapappa menee mukana:

  Vänskapsdag och predikan på Upplands Väsby centrum med min vän Mirakelmannen Markku Tukiainen. Vi spred sann Guds glädje…

  Julkaissut Ruth Närhi 25. syyskuuta 2017

  Äishkä lienee tyytyväinen.

  Pashkan maku tulee suuhun.

  #112150 Ilmoita asiaton viesti
  RainbowGod
  Participant

  Hitsi kun oon muuttanut ulkomaaseen kolmeksi päiväksi ja lounge-tyyppisen luksushotellin wifi toimii jos sitä sattuu huvittamaan. Jää paljon lukematta.

  #112151 Ilmoita asiaton viesti
  Rollikello
  Participant

  Eihän näätiin uppoo mitkää faktat, jotka ovat niinku ristiriidassa näätien omaksumien ”teuvo@lindapiia faktojen” kaa hah hah… Ja principeca ei oo yhtää vihainen hah mut kiukkusuuessaan vähä naiivin naurettava.

  #112152 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  Ruutihan on kohta, kuin Rasputin konsanaan. Ainakin kuvittelee niin. Hamuaa Huhtasaaren henkiseksi johtajaksi ja henkilääkäriksi presidentinlinnaan. Jumala on nyt valjastettu mukaan Suomen presidenttipeliin. Varsinainen Rutputin.

  #112153 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  Eihän näätiin uppoo mitkää faktat, jotka ovat niinku ristiriidassa näätien omaksumien ”teuvo@lindapiia faktojen” kaa hah hah… Ja principeca ei oo yhtää vihainen hah mut kiukkusuuessaan vähä naiivin naurettava.

  Kateusko se Rolllikelloakin kirvelee. Teuvoa ja LindaPiiaa jankutettu moneen kertaan.

  Mitä haluat täältä? Huomiota?

  Ehkä joku löytyy, joka jaksaa sinua silitellä. Kyse ei ollut muusta, kuin siitä, että sinun palstalle tuomasi ”faktat” eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa ja siitä nyt hirveä möly (mylvintä). Miten se nyt noin koville ottaa? Onko putki päällä?

  Ja Teuvo nyt ei ainakaan ole edes yrittänyt tuoda mitään faktoja palstalle. Hänellä on ihan omat juttunsa ja siitä tykätään.

  Ja myös haluan laittaa tähän tuon Röllykän toisteleman ”hah”. Hah-hah. Tuntuipa mukavalta.

  Tähän hahattava hymiö.

  #112154 Ilmoita asiaton viesti
  Rollikello
  Participant

  Turhaa on huutaa tuuleen. Menee kuuroille korville. Ei se ymmärrä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,176 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 160’ is closed to new replies.