Johanna Tukiainen Vol. 166

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 166

 • This topic has 1,268 replies, 129 voices, and was last updated 5 years ago by PKS1.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,269 total)
 • Author
  Posts
 • #122265 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 166 alkaa tästä.

  Mode

  #122266 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Ekaeka!

  Heitetäänkö kansainvälisen tähtösen siljan tax freessä sotkemat tohvelit a) mereen b) roskiin c) ongelmajätteeseen d) Kanadaan?

  Ei helvetti ainakaan mereen, kyllä Itämeressä jo saasteissa piisaa ilmankin, ja tunkin tohvelit aiheuttaisivat varmasti kalakuolemia, myös. Kanadalaisetkaan eivät tietääkseni ole mitään pahaa tehneet. Luulen että joku ydinjätteen loppusijoituspaikka olisi turvallisin vaihtoehto.

  Nuo tohvelit ovat aika hirveät, mutta vielä hirveämpää jos niiden ostaja saa niistä kaikki mahdolliset tunkkiperäiset varpaanväli silsat ja infektiot. *oksennushymiö*, myös.

  #122267 Ilmoita asiaton viesti
  kaikkivaihtaa
  Participant

  No voi peee!!! Eka kertaa koskaan ajattelin olla ekakoko? Piti kirjautua ja silleesti.

  #122268 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

   

  Nopeat syö hitaat. Ja rohkea rokan, uhkarohkea aurajuustokermakanaseitin.

  Ja onko tuksu tosiaan puksuttamassa kotiinpäin? Vai onko tohvelisorkka kuvat vanhaa varastoa?

  #122269 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Possutossut voisi postittaa eduskuntaan.

  Joko

  A) hallitus kaatuu

  B) Kankaanniemeltä tulee

  C) Hakkarainen kosii

   

  #122270 Ilmoita asiaton viesti
  Esikois-Dother
  Participant

  Mä olisin halunnut olla eka.

  V_e, sinuun on mennyt etuilijademoni.

  #122271 Ilmoita asiaton viesti
  Nubba
  Participant

  Siis oikeasti!!1111!!!

  Nyt vasta tajusin, että tänne kirjoittaminen on suuri synti. Kirjoitin stoorin vastauksena mm. Allille, mutta en tallentanut sitä mihinkään. Ja kun painoin Lähetä-nappia, niin viesti hävisi taivaan tuuliin. Tänk juu!

  Lyhyesti viestini:

  Tuksu väitti syksyllä 2016 olevansa Suomen kansalle valittu envankelista. Ennusti kaikenlaisia profetioita ja sanoi, että väärien ennustuksien tekijät ovat suoraan saatanasta. Yksikään hänen ”profetioistaan” ei toteutunut. Voisiko tästä vetää jonkin johtopäätöksen…

  Tiedoksi kaikille uskiksille, jotka oikeasti uskovat tunkin uskovaisuuteen, miettikää! Onko uniin uskoja ja delikassa/psykoosissa (hän on tämän itse tunnustanut ja teksti löytyy kyllä netistä) oleva henkilö oikea ihminen julistamaan toisille ikuista kidutusta ja kuolemaa?

  Jassu ja mamma saivat Jossun hoitoon syksyllä 2017. Samalla laitettiin hoitoon myös pappa, joka oli kärsinyt ”omaishoidosta”. Marja sanoi itse, että diabeteslääkitys oli laiminlyöty ja pappa oli peloteltu maailmanlopulla. Tässäkö on oikea omaishoitaja isäpapalle? Jassu sai hankittua lähestymiskiellon Jossulle sekä Suomessa että Ruotsissa, koska Jossu oli käynyt päälle. Omaishoitaja?

  Ns. hyvinvointivaltioissa terveitä ihmisiä on todella vaikea saada tahdonvastaiseen hoitoon. On olemassa henkilöitä, jotka kuuluisivat ilmeisesti sinne, mutta ”joku” on mielestään ”koko Suomelle valittu evankelista”, jonka ”herjaajat” tulevat kärsimään kuolemansa jälkeen jokaisesta häntä kohtaan sanotusta sanasta, koska Pyhän Hengen pilkka on anteeksiantamaton synti. Tästähän voisi jokainen vetää johtopäätöksen, että rva/neitsyt/leski tukiloisen kommentoijat kärsivät helvetissä ikuisuuteen, koska ovat pyhänhengenpilkkaajia! Ja samaan sakkiin kuuluvat myös mamma ja jassu, totta kai, koska olivat demonien vallassa itse jumalan valitun jonnekin suljetulle saaneet…

  Voihan vee…

   

  #122272 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Jos nyt tarkkoja ollaan, niin Mode on aina eka.

  Niih.

   

  #122273 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Ja noista aamutossuloista voi saada kaviokuumeen, mikä ei ole kiva.

  #122274 Ilmoita asiaton viesti
  *Viimeinen Sammuttaa Valot
  Participant

  Että mä  kadehdin. Vaikka miten täällä roikkuisin niin ikänä en ehdi ekana uuden vollin alkuun. Oh Damn.

  Ja sitten aiheeseen. Nubballe.

  Tuksuhan ON Suomen kuuluisin ja parhain evankelista ja ennustaja. Turha sitä vastaan on alkaa keppuroimaan. Fakta on on fakta kun se niin sanotaan.

  Tuksu on kertonut meille niin paljon. Kuten että vuoden 2016/2017 -vaihteessa maailma on tullut liki loppuunsa, demonit ottavat vallan ja Obama on USA:n viimeinen presidentti. Myös käteinen raha loppuu.

  Myös lopullinen tuho on ollut hetimmiten ja juuri kohta läsnä kun taivaiden taikamyrskystä iskeytyy planeettaamme hirveä planeetta tai ainakin meteoriitti, nimeltänsä jotain numeroita tai sitten Nebus, Nibus  tms. Se on sitten menoa ja koko kristitty maailma ja ennen muuta jo etukäteen paikan varanneet sinkoavat Taivaan Helmiporteille kuin valtaisalla El Shaddahin katapultilla heivatut. Ja muut surkeat paskat ja ennen muuta näädät jäävät tänne kärsimään ja muistelemaan mitä ikävää tai ilkeätä ovat Johannasta sanoneet. Kyllä sitten itkettää ja kaduttaa.

  Tähän piti vielä tarttua: Johanna, tuo ihana ja ennen muuta Jumalalle niin rakas maanpäällinen naispuolinen Jeesuksen inkarnaatio kertoi viime viikolla:

  ” Älkää lähettäkö minulle mitään kiertokirjeitä kiitos! Eikä jotain käden kuvaa josta tulee ns. ”energiaa” sellainen on New Agea, uskon ainoastaan Jeesukseen jonka olen useaan otteeseen julkisesti Suomessa myös sanonut.”

  Se on vahvaa puhetta. Vahva usko. Vain ja ainoastaan Jeesukseen nojatkoon Johannan usko.

  Entäs ne mayojen aikataulut joista käsin Raamattua tulkitaan? Koska alkaa lopun aika ja koska tempaus ja kuka temmataan ja koska ja miten. Mayat kertovat. Ja aiheeseen antaa lisää tietoa joku 70-luvulla elänyt sokea itäblokkien sekoileva mummeli.

  Entäs karma, jota Jouhanna niin usein on toisten päälle toivonut?

  Entäs numerologia, kaikenmoinen taikausko, kummallisten sanojen kiihkohokeminen, hokkuspokkuskiroukset ja tatuointiöljyilyt. Hyvin menee? Jesse tykkää?

  Ja tämä kaikki, tietenkin, ihan puhtaasti Raamatun sanaa seuraten.

  #122275 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili
  Blocked

  Noin 2 viikon välein viime aikoina on aloitettu tällä palstalla uusi ”Johanna Tukiainen Vol”.

  Toivotavasti tämä ”Vol. 166 ” on juhlavolli jossa päästään todistamaan miten Lokki lentää pesästään Alberilta.

  Jännä nähdä pesiikö käki sen jälkeen Jollakseen ja aloittaa pesän tyhjennyksen muista asukeista jotta saa kaikki sen resurssit omittua itselleen. Toki käki voi valita myös pesimisen sen sijasta Sollantunaan tai peräti Loviisaan tai minne tahansa muualle.

  Nyt eletään ehdottomasti vuoden jännimpiä aikoja. Tyyntä on vielä myrskyn edellä, mutta sieltä se hirmumyrsky väistämättä on saapumassa.

   

  #122276 Ilmoita asiaton viesti
  beach
  Participant

  Toivottavasti tämä ”Vol. 166 ” on juhlavolli jossa päästään todistamaan miten Lokki lentää pesästään Alberilta.

  Jos nyt oltaisiin Ranskan kaltaisessa sivistysmaassa (ainakin kosmoponiittisesti  ”at Pariisi”, eli siis Paratiisi), niin lokin ei tarvitsisi lähteä talvella mihinkään. Pätevä uristi hoitaisi ihan tällä perusteella rinsessalle homman kotiin. Onhan kerrottu muutamasta suomalaisestakin kakkosasunnon ostaneesta jotka ovat saaneet huomata asunnonvaltaajien pesiytyneen lukaaliin ja niistä ei meinaa millään päästä eroon kun ovat vaihtaneet lukot ja saaneet osoitteeseen sähkölaskun tms. No, onhan siellä päässyt presidentiksikin varsinainen populisti joka lupaa johdattaa EU:n suunnilleen uuteen saksalais-roomalaisen keisarikunnan veroiseen suuruuteen ja esiintyi niin vakuuttavasti että äänestäjät eivät välittäneet perehtyä hänen lupaamiin talouden madonlukuihin.

  #122277 Ilmoita asiaton viesti
  Jumala sateenkaaressa
  Participant

  Tunkki voi rauhassa lokkeilla mamman ja pappan tykönä. Onhan siellä juristit yötä päivää hoitamassa asioita. Se avoerojuristi voisi joutessaan selvittää paljonko Mika on Kviinille velkaa kaikista näistä vuosista kun Kviini on huolehtinut Alberttisen kodista.

  Asuntojuristi voi etsiä uutta lokinpesää keskustasta.

  ihmisoikeusjuristi voi selvittää kiusaamista ja herjaamista

  eläinjuristi voi selvittää että eläinrakas pitää loistavaa huolta koiruleista. Välillä jopa antaa ne maalle hoitoon noin puoleksi vuodeksi ja raahaa taas kotiinsa kärsimään juuri kun eläimet tottuu parempiin oloihin

   

   

  #122278 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Blocked

  Oiskohan tuksuainesta. (18 wee missityttönen otatti pebaimplantit jotka täytyi lopulta poistaa tulehduskierteen vuoksi.) Luukki alkaa olla aika … erikoinen. Muistuttaa vähän Juhizta, Tuksun peruukki päässä, ilmeisesti haluaa näyttää miehestä naiseksi muuttuvalta mut menee väärään suuntaan.

  This hair ?

  A post shared by ?Crista Jaatinen? (@cristaofficial) on

  #122279 Ilmoita asiaton viesti
  Alli Kapone
  Participant

  Toi on mulla mennyt ohi, että papan diabetes pääsi huonolle tolalle tuksun omaishoidossa.  No ei ihme kun katseli niitä syöminkejä,  hurjasti hiilareita diabeetikolle joka ei kykene liikkumaan! !!!! Sokerittomasta limpparista huolimatta tai takia.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,269 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 166’ is closed to new replies.