Johanna Tukiainen Vol. 169

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 169

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,148 total)
 • Author
  Posts
 • #126961 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 169 alkaa tästä.

  Mode

  #126964 Ilmoita asiaton viesti

  Eka? Eka!

  #126965 Ilmoita asiaton viesti
  Lahtiman-71
  Participant

  toka toka!! lets party!!!!! 😀

  #126966 Ilmoita asiaton viesti

  Lahtiman-71 – Yeah! Let’s party!

  Toivotaan että tästä tulee vielä juhlavolli! Nyt vaan lyhyt viesti Tupsukaiselle: Aktivoidu!

  #126967 Ilmoita asiaton viesti
  ArttuS
  Participant

  Viittaus volliin 168. Mikä erottaa nämä pedot suden ja leijonan. Toinen &aatanasta ja toinen jumalasta. Onko koiratkin &aatanasta ja kissat jumalasta? Saivatko leijonat jumaluuden syödessään kristittyjä? En muista lukeneeni että kansaa olisi huvitettu syöttämällä kristittyjä susille. Mistä siis kumpuaa susien pahuus ja leijonien hyvyys. Olenko väärällä portilla jos siinä huojuu susia eikä leijonia? Kumpa Tuksu kirjoittaisi taas tälle palstalle, aikanaan ilmeisesti ja epäillysti nimimerkillä perhostyttö. Noin pari näätäelämää sitten.

  #126968 Ilmoita asiaton viesti
  ihan oikeesti
  Participant

  @Tuksulogian kand. Jep ikina en muuttaisi USAan, paitsi ehka jos olisin miljonaari…ja silloin loytyisi kylla paljon parempiakin vaihtoehtoja asumispaikalle kuin jenkit.

  Olet varmaan katsonut jo taman, mutta mielestani kuvaa todella hyvin kaupunkeja jenkeissa joissa isot firmat ovat sulkeneet ovensa ja ihmiset jaa tukien varaan (jotka nekin ovat mitattomia siella) https://www.youtube.com/watch?v=XdhKns8s44Y

  #126969 Ilmoita asiaton viesti
  Simp Anssi
  Participant

  Hetkonen, nyt kun tuli puheeksi, en muista Tunkeron hehkuttaneen Ameriikan ihmemaata pitkään aikaan. Ennenhän se sitä ylisti joka käänteessä, mutta ei paljon ole viime aikoina kuulunut. Loppuiko se siihen hullujenhuonekokemukseen? En muista. Tulikohan realismi vastaan sielläkin?

  #126970 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Perseineen non grata

  Tietävämmät olivat sitä mieltä ettei ihan heti ole takaisin tulemista, kun akkapaha hyvin paikallisen tulvan jälkeen pääsi hullujenhuoneeseen josta Velli haki pois.

   

  #126971 Ilmoita asiaton viesti

  ”@Tuksulogian kand. Jep ikina en muuttaisi USAan, paitsi ehka jos olisin miljonaari…ja silloin loytyisi kylla paljon parempiakin vaihtoehtoja asumispaikalle kuin jenkit.”

  (ihan oikeesti)

  Totta! Jos olisin miljonääri, niin maailma on täynnä mielenkiintoisempia paikkoja elää ja olla kuin USA. Itse voisin ajatella Britannian, Ranskan tai Alankomaiden erikoisalueita vaikka Väli-ja Etelä-Amerikassa jne – taikka vaikka muutamat saaret Tyynen valtameren alueella. Ei edes esim. Honolulu kiinnosta. Jokin eurooppalainen kaupunki (Pariisi tai Rooma) olisi paljon parempi vaihtoehto kuin Miami. Mielestäni esim. Miami on todella tylsä paikka sekä monet muutkin ”jenkkiläiset” kaupungit.Olen ollut USA:ssa useita kertoja. En ole tavannut missään niin tietämättömiä ja tyhmiä ihmisiä kuin USA:ssa. Vaikka jollakin on siellä yliopistotutkinto, niin maantiedon ja muiden maiden historia on täysin puutteellista. Esimerkkinä Alaskan (entinen?) kuvernööri Sarah Palin. Hän kuvitteli Etelä-Afrikan olevan maanosa, osa Afrikkaa. Lisäksi hän kertoi, että USA:ssa täytyy puhua ”American” (eikä suinkaan englantia).  Hän on käynyt peräti neljässä maassa! Meksiko, Kanada, Saksa ja oliko Irak tai Afganistan. Hän kuitenkin halusi olla USA:n ulkoministeri!!! 😀 Eikä hän tiennyt edes mitä tarkoittaa NAFTA-sopimus! 😀

  Lisäksi siellä saatetaan kysyä aivan tyhmiä tai sopimattomia kysymyksiä. ”Onko teillä jääkaappeja Euroopassa?” Ei siis mitään vitsejä, vaan aivan todellisia kysymyksiä. Toinen seikka mikä minua ärsyttää siellä on kysymykset uskonnosta, palkasta tai poliittisista mielipiteistä. ”Oletko kristitty / uskovainen?”, ”Paljonko teet rahaa vuodessa?” Paras kysymys oli: ”Onko teillä teitä Euroopassa?”. Siihen oli pakko vastata, että roomalaisilla oli erinomainen tieverkosto jo 2000 – 2500 vuotta sitten. 🙂 Roomalaisilla oli myös erinomainen vesijohtoverkosto jo 2500 vuotta sitten.

  Silti Tuksu on ihaillut aina Yhdysvaltoja, varsinkin Miamia (ja hän sotkee sen Miami Beachiin) ja Honolulua.

  Mutta kun ei ole miljonääri, enkä ole mikään lokki tai siivellä eläjä kuten Tunkki, niin on ihan mukava asua Suomessa. Eikä Tuksusta tule koskaan miljonääriä. Juna meni jo ja karismaattiset miehet eivät enää kiinnostu Tuksusta. Löytyy kauniita, nuoria ja koulutettuja naisia. Yksi lihava, kouluttamaton, alkoholisoitunut ja rivosuinen sekä likainen ”Scandinavian woman” ei kiinnosta ketään. Muutaman kuukauden opinnot Ruotsissa eivät tee häntä skandinaaviksi, pohjoismaalaiseksi kyllä. 🙂 Vanhemmat eivät suinkaan ole syntyperäisiä ruotsalaisia.

   

   

   

  #126972 Ilmoita asiaton viesti
  Kartanon Pinta Ala
  Participant

  Kunnon uskovainen vetäisi tuohon perään vielä #curlsdontcare ja #singlewomen #barbiedoll.

  Nyt skarppia Tunkki!

   

  Simppeli vai kuka olitkaan:

  Koko ajanhan tuo hehkuttaa sillä mitä olisi saanut maijamiisessa, jos olisi ottanut Cernin junan saatanan leipiin. Ja tulisi 4 miljardia youtubekatsojaa ja paha maine pyyhittäisiin Suomessa.

  Itse jos saisin kaiken tuon niin ei paljon enää maine Suomessa kinostelisi.

  #126973 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksulogian kand. Mä olen tehnyt Amerikkalaisista täysin saman huomion jo 80-luvun alussa, kun olin siellä useamman kuukauden.

  Ihmisten yleissivistys on uskomattoman huono, jota mulle perusteltiin sillä, että Amerikka on iso maa ja ei ehditä perehtyä kaikkeen.

  En viitsinyt kertoa, että Suomessa ihan peruskoululaiset tietää suuresta Amerikasta, mutta myös isosta Euroopasta tosi paljon.

  Kävin vaivihkaa pari vuotta sitten Jenkeissä ja ei, ei yhäkään ole ainakaan älykkyys lisääntynyt.

  HutZu sopisi loistavasti tuohon maahan, jossa pärjää ilman äLLiä.

  #126976 Ilmoita asiaton viesti
  minnat
  Participant

  Näin vajaa 10-vuotta sitten. Joko nyt tää toteutuisi? Onko liikaa toivottu?
  Johanna Tukiainen karkaa pysyvästi ulkomaille?
  14.10.2008 / klo 15:36 / FD / viihde

  Johanna Tukiainen kirjoittaa tanssiryhmänsä kotisivujen päiväkirjaosiossa, että hän voi huonosti hänen ympärillään pyörivästä mediahässäkästä.

  Tukiainen kirjoittaa, että hän oksentaa lähes päivittäin eikä saa nukuttua. Hän on lisäksi lihonut ja masentunut asian vuoksi.

  – En ole onnellinen. En ole koskaan eläessäni ollut näin rumannäköinen ja painavassa kunnossa, Tukiainen kirjoittaa sivuilla.

  Tukiainen on niin masentunut häneen kohdistuneesta loanheitosta, että harkitsee ulkomaille muuttamista.

  – Lähden tämän viikon torstaina Afrikkaan rauhoittumislomalle. Sitten lähden Tukholmaan. Jos asiani eivät ala selviintymään ja rauhoittumaan Suomessa, muutan Tukholmaan pysyvästi, Tukiainen uhkailee.

  #126977 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Väärä sananvalinta

  minnat:

  – Lähden tämän viikon torstaina Afrikkaan rauhoittumislomalle. Sitten lähden Tukholmaan. Jos asiani eivät ala selviintymään ja rauhoittumaan Suomessa, muutan Tukholmaan pysyvästi, Tukiainen uhkailee.

  Oikeampi ilmaisu olisi ollut ”Tukiainen lupailee”, mutta samapa tuo kun ei kuitenkaan toteutunut.

  #126978 Ilmoita asiaton viesti

  ”Tukiainen on niin masentunut häneen kohdistuneesta loanheitosta, että harkitsee ulkomaille muuttamista.

  – Lähden tämän viikon torstaina Afrikkaan rauhoittumislomalle. Sitten lähden Tukholmaan. Jos asiani eivät ala selviintymään ja rauhoittumaan Suomessa, muutan Tukholmaan pysyvästi, Tukiainen uhkailee.”

  Tunkero voisi kirjoittaa kirjan pelkästään hänen ”varmoista” muutoistaan ulkomaille. Tukholma, Miami ja Honolulu. Muut paikat eivät ole tulleet Tuksulle mieleen. Tosin onhan Tuksu ”asunut” vuosikausia ympäri maailmaa. Jopa välilasku Pariisissa lasketaan asumiseksi Ranskassa. Toinen kirja kertoisi pieleen menneistä suurista suunnitelmista. ”Hukun projekteihin!” Taitaa olla sukuvika? Jassu tekee töitä 24/7 ja ainakin 30 ihmisen edestä. Voisin jopa palkata hänet. Jos hän ei tarvitse unta ja tekee 30 ihmisen työt, niin tuo mimmi on oikea kultakaivos työnantajalle. Jos elettäisiin 1800-lukua, niin Jassu pääsisi suoraan Finlaysonin tehtaalle töihin Tampereelle. Mutta kun tuokin teollisuus on jo siirretty ulkomaille.

  Saati nuo Tuksun ja ”ryhmän” esiintymiset ympäri maailmaa. USA:ssa mimmit olivat ilman työlupaa ja toimivat jonkinlaisina esitanssijoina jossakin discossa. Pääsivät siten ilmaiseksi discoon ja saivat ehkä drinkkipalkkaa. Mutta siellä ei todellakaan ole vuoltu kultaa. Eikä tarvittu työlupaa.

  Olihan se Kalliossa toimiva strippari-ja hierontapaikka myös ”korkealaatuinen” esiintymispaikka, vaikka Tuksu väitti, että hänen luokseen tulee ihmisiä vain juttelemaan! 😀 Uskokoon ken tahtoo. Liukkaria ja Serlan talouspaperirullaa tarvittiin varmaan itkeviä ihmisiä varten. Siihen aikaan Tuksu ei ollut uudestisyntynyt kristitty, joten tuskin siellä puhuttiin Raamatusta?

  Sitten täytyy muistaa Tunkeron yksi koulutus lisää. Sihteeriopisto peräti! Liekö ollut vaikeat pääsykokeet? Oliko koulutus yo-pohjainen? Millaisen todistuksen Tuksu mahtoi saada? Onhan hän yo-meikkaaja. Hän on myös yo-koreografi (itse oppinut vaativan ammatin), yo-konserttipianisti, yo-laulaja jne.

  Mitään kehitystä emme ole nähneet koreografian suhteen viimeisen 20 vuoden aikana. Kuviot ovat samat. Ainut uusi juttu on se vispausnauha. Kyllähän se työstä käy tuollaisen nauhan heiluttelu ja keikistely jossakin Kiinasta tilatusta hääpuvussa. Onneksi ämmä ei enää valuta kermaa päälleen? Liekö ollut kevytkermaa, koska se ei vispautunut vaahdoksi?

   

   

  #126985 Ilmoita asiaton viesti
  Prinsessa69
  Participant

  Tuksulogialle :

  Se tarkoitti Sihteeriopiston opinnoilla sitä, että oli suorittanut perehtymiskurssin 69 sihteeriopiston nettisivujen kautta.

  Lopputyönä nettihässikeikkoja vajakeille kakskymppiä per laaki ja suihinotosta vitonen päälle. Tais kuitenkin olla markka-aikaa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,148 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 169’ is closed to new replies.