Johanna Tukiainen Vol. 172

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 172

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 910 total)
 • Author
  Posts
 • #131991 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 172 alkaa tästä.

  Mode

  #131993 Ilmoita asiaton viesti
  Herjaava IP-osoite
  Participant

  No nyt on pyyntöihin vastattu 🙂

  #131994 Ilmoita asiaton viesti
  Glamourtähti
  Participant

  Tantta:

  Onko Narnian tarinoista tehty piirrettyjä, joita Tuksu olisi voinut lapsena nähdä? Siis noin +-30 vuotta sitten, kun on katsottu yhdessä Julian kanssa.

  Sekä elokuvia, TV-sarjoja että piirrettyjä versioita on useita alkaen vuodesta 1967. JOhanna on varmaankin katsonut tätä piirrettyä versiota vuodelta 1979: http://www.imdb.com/title/tt0079474/ joka näytettiin Suomen TV:ssä muutamia vuosia myöhemmin.

   

  #131995 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Tuksu siellä jakaa konferenssi videoita, Sadhu-Setäkään ei ole nyt eksyttäjä. ???

  Tunkki oletko vetänyt rivakkaa kun samoilla silmillä jaksat valvoa vieläkin?! ????

  #131996 Ilmoita asiaton viesti
  Sivuposeeraus
  Participant

  Käsittääkseni Tuksulle on jeesuskerhossa ihan omat vip-säännöt, joten Narnian yleisestä soveltuvuudesta ei voitane vetää mitään johtopäätöksiä. Meille hamraille näädille se saattaa olla hyvinkin haram ja pikakassa helvettiin. Mutta sinnehän me ollaan joka tapauksessa menossa, kun Jossu on järkännyt meille porttarit yläkertaan. Ei auta pyhät öljyt eikä edes ruhoa pitkin valuvat kermat meitä sujahtamaan taivahan porttien rakosista. Pupu on niin vihainen.

  #131997 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  ”Olin kauhuissani”

  Juoppohulluus iski Tom Stenmaniin ryyppyputken lopussa. Mies oli juomassa kaverin kanssa kämpillään lähes valmista kotiviiniä, kun ystävä alkoi muuttua Stenmanin silmissä aivan oudoksi.

  – En ikinä unohda sitä näkyä. Kaverin naama meni ihan mustaksi ja puhe muuttui römeäksi. Naaman ympärille ilmestyi pyörimään keltaisia ja punaisia spiraaleja, Stenman kertoo.

  Mieheen iski järjetön pelko.

  – Muistan, että olin kauhuissani ja aivan varma, että siinä istuu piru tai itse saatana, josta piti äkkiä päästä eroon!

  Pelokkuus ja ahdistuneisuus kuuluvat delirium-tilaan. Tajunnan taso hämärtyy. Ihminen muuttuu sekavaksi ja menettää ajan- ja paikantajunsa.

  Kuulo- ja näköharhat ovat ahdistavia, koska ihminen kokee ne täysin todellisina. Kroppa reagoi yhdessä mielen kanssa. Iholla voi olla tuntoharhoja, sydän tykyttää, hiki puskee pintaan.”

  (YLE)

  Olisiko tässä syy Tuksun vierailusta helvetissä? Lisäksi ne ihmishahmoiset demonit hotellin ala-aulassa sekä tulva Miamissa? Sillä melkein maailman ympäri matkalla Tuksu taisi vetää viinaa ja mömmöjä? Matkaseuralainen ei enää kestänyt ja jätti Tuksun omiin oloihinsa Miamissa. Myös se mielikuvitusmiljonääri katosi New Yorkiin. Tuksu meni sitten lopullisesti sekaisin Miamissa ja noudettiin pipolataamoon. Perheenjäsenet olivat liian kiireisiä noutamaan Tuksua Miamista, mutta uljas prinssi tuli ja pelasti. Alussa Tuksu kehui ja oli kiitollinen vellille, mutta myöhemmin alkoi julkinen haukkuminen naamakirjassa. Hyvin ikäviä henkilökohtaisia asioita, jotka eivät edes ole välttämättä totta. Kyllähän Tuksu osaa iskeä aina vyön alle, noin vertauskuvallisesti.

  Kun nyt Tuksu on viimeinkin karistanut Suomen pölyt jaloistaan, niin olisi aika julkaista se elämäkerta. Elämäkertakirja, kuten Tuksu sen ilmaisee. Kirjan piti olla jo viittä vaille valmis. Nyt hänellä olisi aikaa viimeistellä kirja siellä Lidingön edustuskodissa….tai sitten Loviisassa. Hiljaisuutta on kestänyt liian kauan. Kyllä tässä vaiheessa Tuksu olisi esitellyt uuden kotinsa Sevenille tai Myhylle.

  #131998 Ilmoita asiaton viesti
  housekleeneri
  Participant

  johanna_tukiainen_official Loviisan Sanomat tekivät myös korjauksen tai lisäyksen siis juttuunsa; että jonkun eläinaseman ilkivallan tekijä EI ollut minä!

  Eihän siinä Tukiaista mitenkään epäilty tekijäksi, vaan tunnettua viihdeartistia.

  #132000 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  Tuksu saa katsella Narnian satuja, vaikka niissä on mm. noituutta. Noituushan on ehdottomasti kielletty. Se on menolippu helvettiin. Tuksu on kuitenkin Pyhä Johanna ja hän saa katsella ko. sarjoja ja lukea em. kirjoja. Pitäähän revankelistan tietää mikä on sallittua ja mikä taas kiellettyä. Siten hän voi neuvoa meitä tavallisia kuolevaisia mitä saa lukea ja mitä ei. Kaipa Tuksu on sivellyt kasetit/CD-levyt pyhällä risiiniöljyllä ja siksi hän voi katsoa ko. sarjoja, vaikka osan niistä tuotti itse pääpiru ja vapaamuurari Walt Disney. Tuksu ei ole pitkään aikaan hyökännyt katolilaisia ja juutalaisia kohtaan. Kaipa hän haluaa pysyä naamakirjassa?

  #132001 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  ”Eihän siinä Tukiaista mitenkään epäilty tekijäksi, vaan tunnettua viihdeartistia.”

  (Housekleeneri)

  Kaipa Tuksu kuvittelee olevansa tunnettu viihdeartisti?  🙂  Tollukoiden kotisivuilla on edelleen se ikivanha kuva missä on noin kahdeksan naista noin 15 vuotta sitten. Julle on joukosta poissa ja muut ryhmän jäsenet eivät jostakin syystä halua pitää yhteyttä Tuksuun. Jäljellä on vain yksi lihonut ja alkoholisoitunut tollukka, joka yrittää epätoivoisesti saada keikkoja ja sekä uuden aviomiehen. Tuksu haluaa romanttiset kesähäät, joten hänen täytyy toimia nopeasti. Juhannukseen on vain hieman yli kaksi kuukautta. Vai ovatko häät kesällä 2019? ”Esiinnymme säännöllisesti USA:ssa.” Näin Tuksu mainosti ryhmäänsä vielä noin 12 vuotta sitten? Tosiasiassa he eivät koskaan esiintyneet siellä. Ei ollut työlupaa. Tytöt tanssivat vain drinkkipalkalla esitanssijoina ja ainakin Tuksu toimi escorttina siinä sivussa. Kolmen vuoden asuminen Miamissa. Hah hah!  😀

  PS Oliko Tuksu muka 3 kuukautta hoidossa malarian takia? Eikös aika ollut paljon lyhyempi?

   

  #132002 Ilmoita asiaton viesti
  beach
  Participant

  Ehkä potkukelkka-petteri opetti pari uutta liikettä ja läähätystä. Ensin vasen jalka eteen, sitten oikea ja sitten uudestaan.  Näin se ihraperse lyllyy edestakaisin kohti baaritiskiä. Kyllä noilla taidoilla kannattaa jo keikkakiertueelle lähteä.

  Tätä kun rytmihyytelö yrittäisi niin ihan varmasti menisin keikalle katsomaan

  #132003 Ilmoita asiaton viesti
  Tantta
  Participant

  Beach, katoin tuon Gasolina-videon ja minnuu alkoi hengästyttää ja pierettää jo kahtominenkin! Ihan tuntuu että tais iskee issiaskin! Mutta en olekaan vuosikausia esiintynyt viihetaiteilija, vaan tavallinen keskivartalolihava hamraatukkainen suomalainen tuulipuvussa. Kyllä, suosittelen tuota lämpimästi Tunkelon ohjelmistoon! Inkkarimekko vaan viuhumaan!

  #132014 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Onkohan tuo hetkutusvideo ollut palstalla jo aiemminkin, kun muistan tämän. Hauskaahan tuo olisi, jos oppisi muistamaan kaikki liikkeet. Vatkaaminen tekee muuten hyvää, jos ei ole sellaisia selkäongelmia, jotka kiukustuu moisesta.

  #132019 Ilmoita asiaton viesti
  Puhemies
  Participant

  Joku kommentoi edellä Tiina Jylhän tissitarinaa. Että ihan Tapen takia otin tissit. Aika kulahtaneita ovat molemmat, vähän sen näköisiä kuin liikaa steariinia valuneet pulleat kynttilät. Kaikki vetää alaspäin, Tiinan silmät häviävät ennen pitkää kokonaan botox- ja ties mihin steroidiavaruteen.  Johannakin korostaa aina mielestään olennaisia naisellisuuden merkkejä: pitkät blondit hukset, isot rinnat ja pyöreä peppu. Niin kai sitten. Huulet pitää olla kuin halvaantuneen paviaanin perse. Ei Tuksusta enempää kuin Tiinastakaan saa enää kaunista millään konstilla. Ehkä sitten tulevassa elämässä kun ollaan ”suurin piirtein samannäköisiä kuin tässä kuvassani Udin kanssa kun olin 25-vuotias ja asunut ympäri maailmaa yli 40 vuotta kuten isäni ja äitini naimisissa.” PS. Yksi lause on kyllä totta kaikista Johannan valhetarinoista: ”Julia syötti minulle hitaasti mandariineja.” Siihen ei ole vastaan sanomista.

  #132026 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Shake, rattle and roll.

  Pastori:

  Vatkaaminen tekee muuten hyvää, jos ei ole sellaisia selkäongelmia, jotka kiukustuu moisesta.

  Erityisen hyväksi on olla esittelemättä sitä kaikelle kansalle vaikka paikat kestäisivätkin. Jos ruppi ja taidot ovat Tunkin luokkaa.

   

   

  #132027 Ilmoita asiaton viesti
  Hämis
  Participant

  Miten tämä viihdetaiteilija ei enää hehkuta uutta pinkkiä asuntoaan. Jokohan kaikki seinät on täynnä tauluja? Millon uudet upeat showt alkaa ja missä päin maailmaa. Luulen kyllä ettei kukaan täysjärkinen tilaa tuota haisevaa röhnöpossua lyllertämään mihinkään. Mahtaa olla melko vähissä keikat

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 910 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 172’ is closed to new replies.