Johanna Tukiainen Vol. 173

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 173

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 964 total)
 • Author
  Posts
 • #133120 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 173 alkaa tästä.

  Mode

  #133121 Ilmoita asiaton viesti
  LuottoEksyttäjä
  Participant

  JMT

  1h  Loviisa

  Saan voimakkaita henkivaltojen hyökkäyksiä! Tänään heräsin siihen; että rakas pomeranian koirani Angel oli täysin löysänä, hän ei pystynyt nousemaan jaloilleen ja tajusin heti; että hän on kuolemaisillaan! Minulla oli 20 minuuttia aikaa pelastaa koirani henki!!!!! Ajoin autolla eläinlääkäriin; jossa koira leikattiin välittömästi. Ei tähän tarvitse kirjoittaa miksi koira piti leikata; mutta kyseessä on vasta 2-vuotias nuori koira; ja lääkäri sanoi minulle; että Angel olisi kuollut; ellen olisi toiminut niin nopealla vauhdilla. Kiitos rakas Jeesus Kristus ja esirukoilijat; että koirani henki säästyi! Koirat ovat minulle ”karvaisia lapsiani” ja teen kaikkeni heidän eteen; jotta he voivat hyvin!!! Kiitos rakas Jeesus Kristus; että kuulit rukoukset ja pelastit viime tipassa Angelin hengen! Amen!

  #133122 Ilmoita asiaton viesti
  Shä hävisit
  Participant

  Ai jumaliste? miten mulla on mennyt ohi näin hyvä biisi?

  #133123 Ilmoita asiaton viesti
  jabadabaduu
  Participant

  Tuo koiratarina on ehdottomasti TOTTA. Koira oli löysänä ja madame vei pillit vinkuen HÄNET sairaalaan. Vittu, mä sekoan medium poulikypsiin pisteisiin.

  #133124 Ilmoita asiaton viesti
  jabadabaduu
  Participant

  Minäkin heräsin yllättävään pasuunatöräykseen ja esinahka löysänä huusin väkevin rukouksin Angelin nimeä. Saatanakin oli läsnä mutta juovuksissa; hallelujaa; ja Amen;

  #133125 Ilmoita asiaton viesti
  suihku suoraan huvilan seinässä
  Participant

  Pois tieltä mummot ja männynkävyt kun tunkin elukkalanssi kaahaa suoraan pitkin öisiä katuja. Myös sekä alkometri että huumetesti itkivät onnesta, kun eivät sattuneet paikalle. Tai ehkä sillä oli jeesus ratissa.

  #133126 Ilmoita asiaton viesti
  Jumala sateenkaaressa
  Participant

  ”tähän ei nyt tarvitse kirjoittaa miksi HÄNET piti leikata” = hoidon puute, tappava ravinto, kuristava mekko,  syönyt lattialle pudonneen emännän lääkkeen tai ehkä sille on juotettu alkoholia kun se on niin hassu kännissä

   

  vellin talorahatiliä verotettiin leikkauksen verran koska rakilla ei taatust ole vakuutusta. Ellei velli ole semmosta ottanut ja maksanut

   

   

  #133127 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Pelekkee pekulaatiota

  Jos kuvitellaan että Tunkin kuvitelma vetelästä kääpiökoirasta olisi muuta kun kuvitelmaa niin voisi kuvitella mahalaukun kiertymää l. suolisolmua. Se on yleensä isojen koirien vaiva ja johtuu mitä pisimmälti siitä kuivien nappuloiden syönnistä. Samat sisuskalut ne ovat kyllä pienelläkin dogilla joten ei mikään mahdoton ajatus.

  #133128 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  JOS, siis JOS, Angeli on pitänyt viedä eläinlääkäriin ja vieläpä leikata, niin asiassa on taas jotain hämärää koska siitä ei voi kertoa. Ämmä istunut päälle, Max taas astunut ja mahd. kuollut pentu syntynyt sektiolla (ei ole tajuttu että Angeli edes on kantavana) tai jotain edellämainittua. Ja JOS tunkki on herännyt Angelin velttouteen, se on ylipäätään tapahtunut päiväsaikaan koska silloinhan tunkki nukkuu, yöthän se kukkuu ja tuottaa merilaulua. Ei siis mitään dramaattista yöllistä ajoa renkaat kirskuen eläinlääkäriin, toisekseen sellaista tuskin Loviisasta yöaikaan edes löytyisi. Lovet tuskin päivystää öisin, eikä taatusti mikään asema Kotkassa tai Porvoossakaan. Helsingin seudulta sellaisia löytyy pari kpl. Virkaeläinlääkäreillä/kunnaneläinlääkärillä ovat etusijalla tuotantoeläimet, ja soitto menee lähes aina vastaajaan ns. virka-ajan ulkopuolella, päivystävä soittaa takaisin kun jostain navetasta ehtii. Mutta siis jos ämmä nyt on piskinsä lääkäriin joutunut viemään, se on sattunut päiväsaikaan , ja siinä on jotain outoa. Eläinrääkkääjä iskee jälleen tyyliin. Kuka tahansa muu voisi avoimesti kertoa mikä omaa koiraa in vaivannut, koska sairauksille tai tapaturmillehan ei mitään voi. Tunkin koirilla on niitä ”itseaiheutettuja” sairauksia jne, siksi niistä ei voi puhua. Henkivaltojen hyökkäys on metka diagnoosi sairauden syyksi. No henkihän se jossussakin pihisee, ja hyökkääminen luontuu kuten tunnettua todella ammattimaisesti.

  #133129 Ilmoita asiaton viesti
  Zollentunari
  Participant

  Edellisestä vollista tuli mieleen, kun siellä oli puhetta tuksun nuoruuden muisteluista. Nimittäin: tuksu ei ole koskaan ollut siinä kunnossa, mitä ns mallin ura olisi vaatinut. En ole koskaan nähnyt tuksusta kuvaa, missä hän olisi ollut sellainen, että ei olisi ollut löysä löllerö.

  En tarkoita, että ihannoisin anorektiseksi laihdutettuja malleja. Ei, en missään nimessä, mutta täytyy nähdä se ero, että missä ja kenelle näiden ”normaalikokoisten” mallien markkinat ovat. Ja jos kropallaan tekee töitä, niin silloin kroppaa pitää huoltaa. Se on vähän kuin koodari huolehtii siitä, että hänellä tietotaito on ajantasaista. Vaikka tuksu saattoi olla nuoruudessaan ”hoikka”, niin kyllä aina noiden pikkarien päälle tuli jenkkakahvaa. Normaalipainoisella ei olisi ollut kovin iso duuni kiinteyttää kroppaansa niin, että tätä jenkkakahvailua olisi tullut. Mutta kun ei. Nythän se onkin jo täysin ulottumattomissa.

  Yksi mikä yhdistää noita nuoruuden kuvia on se, että aina on pitänyt vääntäytyä asentoon, missä plösö vatsa piilottuu. Nuo on niin nähty.

  #133130 Ilmoita asiaton viesti
  poorlittlefool
  Participant

  Tie miehen sydämeen käy poulikypsän aurajuusto kanan kautta.

  Noup. Tunkin mukaan tie miehen sydämeen käy suaraan rintakehän kautta. Terävällä veitsellä.

  #133131 Ilmoita asiaton viesti
  Laivapastörointi Ruuti
  Participant

  Koira täysin löysänä.  Olisikohan syönyt lattialle kaatuneet pilleripurkin jämät, sitten juonut sängyn vierelle jätyt puolitäydet viinalasit kitusiinsa.

  #133132 Ilmoita asiaton viesti
  Jumala sateenkaaressa
  Participant

  Voihan myös olla että sillä koiraparalla on taas yritetty teettää pennut, onhan edellisestä jo puoli vuotta

   

   

  #133133 Ilmoita asiaton viesti
  ArttuS
  Participant

  Kuka täällä julistikaan varmana tietona ettei Tuksulla ole yhtään koiraa…                Mutta minäkin veikkaan että tiineys jäänyt huomaamatta ja synnytyksessä ongelmia. Toivottavasti ell on sen verran kartalla, että jos tuodaan ”löysä” koira eikä omistaja tiedä että on tiineenä, saati synnyttämässä niin ilmoitusta eteenpäin. Tuksuhan vaikenee tiineyksistä/pennuista ettei heti pukkaa ilmoa eläinsuojeluun. Kohtutulehdukset yms olisi huudettu kyllä julki. Mutta sentään älysi edes viimetipassa viedä eläinlääkäriin (kauanko lie Angeli parka ollut kipeä). Raivoa pukkaa taas ihon alle  eukon koiran pito.

  #133134 Ilmoita asiaton viesti
  Prinsessa69
  Participant

  Koko tarina on taas puppua.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 964 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 173’ is closed to new replies.