Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 858 total)
 • Author
  Posts
 • #135952 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 175 alkaa tästä.

  Mode

  #135953 Ilmoita asiaton viesti
  rääkyjä'
  Participant

  Eka…!

  #135954 Ilmoita asiaton viesti
  Nubba
  Participant

  Haloo! Oliko LuuskaX itse tehnyt videon vai onko se joku olemassa oleva netissä?

  Koska tuohan oli ihan ihana 🙂

  #135955 Ilmoita asiaton viesti
  ♠ Prozac ♠
  Participant

  Kolmas ?

  #135956 Ilmoita asiaton viesti
  Nubba
  Participant

  Kun Jouhanna selittää Miamin tapahtumia enkuksi (tai millä tahansa kielellä), niin aina selitys vaihtuu. Paholainen ja Jumala vaihtavat paikkojaan sujuvasti.

  Tähän saakka tunkero on selittänyt, että koko juttu oli paholaisen juonia. Perkules viskasi hänet ensin ulkoavaruuteen (tuksuaaninen ilmaus on ”out of space”, ei siis outer space) ja helskutin herra sitten toi hänet takaisin maan päälle. Tai ei siis maan päälle, vaan maan alle, missä helvetti sijaitsee??. Ja silloin päästiin kiertokäynnille helvettiin ja katselemaan kuutioita. Silloin luvattiin USAn kuuluisuus ja kaikki mammona. Sieltä päästiin huutamalla Jeshuan veren suojaa.

  Nyt sitten sanotaankin, että  Jumala oli tämä helskutin kirojen esittelijä: ”In the Fall 2015; once I was in my hotelroom in Miami; God let me to experience hideous things in order to accept Jesus Christ to my heart.”

  Kuka näitä kuutioita esitteli, Jumala vai Saatana!!

  Voisitko nti/rva/leski Tukiainen vastata minulle tähän kysymykseen? Voit vastata myös sähköpostiini, jos tunnet sen tarpeelliseksi.

   

  #135957 Ilmoita asiaton viesti
  lampaan nahkamatto
  Participant

  testi

  #135958 Ilmoita asiaton viesti
  lampaan nahkamatto
  Participant

  En ole kirjautunut ulos tässä otava-hyökkäyksen aikana, mutta normisti mut on heitetty aina ulos kun volli vaihtuu. Nyt näin ei käynyt.

  Itselläni ei ole gmailia, enkä sellaista aio luodakaan. Pysyttelen sitten vaan taustalla ja lueskelen hauskoja kommenttejanne.

  #135959 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Nahkamatolle: ei sen geepist… eiku geemailin tekeminen kummosta ole. ”Valitse nimi – luo tili”

  Helppoa kuin heinän luonti…

  #135960 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Uusi volli, ylistäkäämme Yeshuaa, mode on olemassa!

  Eikö nyt mukamas pikkuhiljaa pitäisi murattien saapua uutta residenssiä ihailemaan, vai onko vielä muutto niin pahasti kesken (monettako viikkoa jo mennään?), ettei Sollenholmista vielä voi saapua muuttolaatikoiden keskelle. Nähdäkseni kuitenkin ballerina lamppu ja nänni tyyny ovat jo aistikkaasti asemoitu paikoilleen ja karva mattokin jo keretty kusta keltaiseksi, joten eikö olennaiset asiat muitenkin olisi jo valmiina rakastavien vanhempien saapua? Aivan lähiaikoina. Glorian koti-lehden kuvaaja jo virittelee filttereitään odottaessaan että pääse Suomen hienointa rivarin päätyä kuvaamaan lehteensä, myös. Joku näädistä ennakoi, myös, että nyt mennään jo sillä mallilla syklissä,  että merilaulun pitäisi alkaa raikua aivan lähiaikoina. Ostosmania onkin kestänyt Vellin avokätisyyden takia jo kauemmin, kohta jysähtää jossain, se on minuNIkin  veikkaukseNI.

  #135961 Ilmoita asiaton viesti
  Past Away PomAranian
  Participant

  Rakkahin Rääkis

  Sinä jos joku muistat; millöin päätähteemme ensimmäisen kerran tokaisi että muutto on valmis; myäs? Muutto ei nyt sitten vieläkään ole valmis? Hitto, muuttaminen on hanurista, jos joutuisin muuttamaan kuukaisia tai tukiaanisesti vuosia niin oisin varmaan suljetulla!

  Toki Tunkin mielestä ”muutto on valmis” kun noin puolet tavaroista on pakattu ja muuttomiehet ja Velli pakkaa rojuja jätesäkkeihin matamin levittäessä pantavaa peppyään sohvalla.

  *syrän Rääkikselle!*

  #135962 Ilmoita asiaton viesti
  rääkyjä'
  Participant

  Maaliskuun 06. päivä Tuksu on sanonut snäpissä: ”muutto on valmis”. Käsittääkseni tarkoittanut tuolloin, että on pakannut tavarat muuttoa varten, vaikka kaikkihan me tiedämme, että tavarat olivat pitkin lattioita muuttomiesten saapuessa paikalle.

  Mutta muuten on nyt pakko tuottaa pettymys; en löydä kirjastani tietoa enkä aivojeni sopukoista muistikuvaa, että Tuksu olisi tuon jälkeen väittänyt muuton olevan valmis. Päinvastoin. Hän on kertonut useaan otteeseen, ettei vielä ole valmista.

  Tosin Tuksu käyttää omituisesti sekaisin termejä ”muutto” ja ”sisustaminen”. Minusta tuo koristeluesineiden viimeaikainen ostotoiminta tai uusien huonekalujen odottelu ei ole enää muuttoa.

  Tuksu on muuttanut eli asettunut Liljendaliin ja siellä on ja pysyy siihen asti kunnekka saa häädön (eli Veijo ja Mamma lakkaavat elättämästä häntä).

   

  #135963 Ilmoita asiaton viesti
  rääkyjä'
  Participant

  Tuksu näyttää instagramin mukaan ostaneen ihka eläviä hortensioita…

  Kasteltuani sekä pihallaNI että orangeriassaNI olevat kasviNI, tuli mieleeni, että hoksaako Tuksu ollenkaan, että tuollaiset elävät kasvit tarvitsevat vettä ihan säännöllisesti.

  #135964 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  Nubba, olet oikeassa.  Kielestä ja ajankohdasta riippuen juttu on muuttunut monta kertaa. Tuskin saatana esittelisi paikkojaan huonossa mielessä. Helvetissä kaikki olisi kultaa, kristalleja, jalokiviä, suihkulähteitä ja leijonia. Sitä ennen jaettaisiin edustavia, oikein kiiltävälle paperille painettuja traktaatteja. Vanhemmat näädät muistavat mihin tuo kiiltävä paperi liittyy. 🙂 Helvetissä olisi valtavia ostoskeskuksia ja jokaiselle tulijalle annettaisiin kultainen American Expressin luottokortti. Ostoskeskuksissa olisi myytävänä aitoja Pradan, Chanelin jne jne tuotteita. Lisäksi Swarovskin pinkkejä kristalliesineitä ja koruja. Myös kaikkien kuuluisimpien jalokivilikkeiden myymälät olisivat hyvin edustettuina. 🙂 Eihän saatana voi näyttää totuutta, vaan hän pystyy valehtelemaan kuin Tuksu.

  Lisäksi tuossa englanninkielisessä ”todistuksessa” Miamissa ei ollutkaan tuhotulvaa, eikä rohkea ja jalo suomalainen tavis, velli, kantanut häntä toiseen hotelliin, koska Tuksun hotellihuoneeseen alkoi tulvia vettä. Hotellihuone oli varmaan jossakin kellarissa, koska velli pystyi kuitenkin kantamaan Tuksun ja monet matkalaukut toiseen hotelliin. Lisäksi demonit olivat Tuksun alkuperäisessä (tai myöhemmässä?) tarinassa/valheessa hotellin ala-aulassa ja demonit olivat ihmisen hahmoissa. Lisäksi Tuksu unohti kertoa englanniksi, että hän oli hoidettavana paikallisessa mielisairaalassa missä oli itkeviä huonetovereita siinä vaiheessa kun Tuksu pääsi pois. 🙂

  Lisäksi saatana olisi järjestänyt asiat niin, että Julle olisi ollut jossakin upeassa lounge-tyylisessä baarissa hienoja drinkkejä siemaillen. Kaikki juomat olisivat ilmaisia. 🙂 Jullella olisi ollut päällään jokin Chanelin haute couture-iltapuku.

  Tuksu-rakas! Luepa nuo aikaisemmat satusi (jo parin vuoden ajalta) ja kerro uusi, luotettavampi tarina. Huomaat miten paljon valheesi ovat muuttuneet koko ajan. Sinun olisi kannattanut kirjoittaa muistiin ensimmäinen tarinasi, niin muistaisit mitä olet valehdellut. Miksi englanninkielinen versio poikkeaa suomenkielisestä niin paljon?

   

   

  #135965 Ilmoita asiaton viesti
  Prinsessa69
  Participant

  Todella hyvä stoori, Tuksulogia. Valitettavasti psykopaatti hyppää valeen yli jäätyään siitä kiinni. Ei empatiaa, ei moraalia.

  Ja Pastori saarnaa/paasaa (kyläpoliisi?), mutta elämä jatkuu.

  #135966 Ilmoita asiaton viesti
  ♠️ Prozac ♠️™️
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen

  ·

  Todistukseni uskostani Jeesukseen Kristukseen, sekä puheeni koskien mm. helvettiä ja taivasta! Puhun suomenkielellä, olin tässä tilaisuudessa todistamassa vuosi sitten Alavudella. Katsokaa videoni alusta loppuun asti ja jakakaa myös. Sain sanat Pyhältä Hengeltä, ja puheeni jälkeen maantielle ilmestyi valkoisessa kaavussa oleva enkeli, jonka kädet olivat kohotettuina ylistävään asentoon taivasta kohden ja mulla on myös valokuva siitä. Tämän puheeni jälkeen lähdin Kairoon, sieltä Mount Sinai vuorille ja sitten Israeliin kuukaudeksi; ja sain Kairossa kielilläpuhumisen armolahjan kristillisessä konferenssissa. Upotuskasteen järvessä sain Leivonmäellä kesällä 2016. Mitä tahansa pahaa minusta puhutaankin; ja minusta valehdellaan; niin minä, Johanna Tukiainen, olen uudestisyntynyt kristitty, katunut syntejäni ja pelastunut, AMEN!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 858 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 175’ is closed to new replies.