Johanna Tukiainen Vol. 177

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 177

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,328 total)
 • Author
  Posts
 • #139141 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 177 alkaa tästä.

  Mode

  #139142 Ilmoita asiaton viesti
  Simp.Anssi
  Participant

  Eka?

  #139143 Ilmoita asiaton viesti
  Simp.Anssi
  Participant

  Kerrankin aikainen Simpa madon nappasi. Jaiks, sehän ei kuole koskaan?

  #139144 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Kiitos, mode! ?

  Toivottavasti viikonloppuSI on mennyt kesäisen heleästi, rannalla lillutellen…

  #139145 Ilmoita asiaton viesti
  Rienaaja
  Participant
  #139147 Ilmoita asiaton viesti

  Johanna Mia Tukiainen
  51 min ·

  Suloinen pom Max trimmaukseen jalkeen En ymmarra ihmisia (viela suomal. MIEHIA) kaikenpaalle; jotka solvaavat minua ja keksivat aina jotain napistavaa! Max trimmattiin maalla; ja trimmaaja ei ehka ymmartanyt “Boo” trimmausta samalla tavalla kuin stadissa; mutta minusta Tama on suloinen ja hieno!!!

  Jain stadiin kun tuli niin kotoisa olo…… Ihanaa nahda; kuinka synttareilleni LA 14.7 on tulossa paljon ihmisia! Nyyttarimeiningilla mennaan. Tallainen kristillinen teksti tuli mulle tanaan. Oikeassa Gospelissa on mukana RAKKAUS; jos rakkauden henki puuttuu niin silloin joku mattaa. Kaikki armolahjat katoavat; mutta rakkaus ei katoa koskaan. Tekisi mieli laittaa tanne rajumpia kristillisia kuvia; mutta valitettavasti en voi tehda sita bannausvaaran takia. Stay Strong in the name of Jesus! Amen!

  Henkilön Johanna Mia Tukiainen kuva.

  Henkilön Johanna Mia Tukiainen kuva.

  #139148 Ilmoita asiaton viesti

  Ed ja Santasalohan sanoi Tuksulle silloin ei olla täysin Uskovaisia kun ”toinen jalka on vielä maailman puolella”. Tuksu linkitti oman biisinsä ja sai siihen kommenttia.
  Johanna Mia Tukiainen

  My song; that I did in Miami!

  youtube.com

  JOHANNA TUKIAINEN (SOME DAY)
  you’ve got too much to look forward to you better listen right now you better think of your future you will find your way somehow some way i said hey , hey s…

  Johanna Mia Tukiainen Biisi jonka tein Miamissa

  Teemu Huovila Joka kadottaa elämänsä Kristuksen tähden hän löytää uuden Kristuksessa.
  Vanha on taakse jäänyt ja katso uusi on sijaan tullut;;; vai?

  Johanna Mia Tukiainen Teemu Huovila: mita tekemista talla biisillani on nykyisen kanssa? Pop musaa voi laulaa myos uskova! Ihme tuomitsevaa porukkaa uskovien joukosta loytyy: paljon lakihenkisyytta! Jeesus tuomitsi fariseukset.

  Teemu Huovila Fariseukset eivät kehoittaneet parannukseen kuolleista töistä.

  Johanna Mia Tukiainen Teemu Huovila Tama ei ole kuollut tyoni. Tama on pop biisini enka nae siina pahaa. Osaa vanhoista kappaleistani en enaa esita kuten “looppijulkkis” jne. Tassa maassa on nyt jo liikaa lakihenkisia uskovia. Siunausta vaan sullekin!

  Teemu Huovila Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?

  #139149 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Tässä pirunkusta hörpätessä ihmettelen jeshuksen morsiamen naamakirjaa lukiessa,että miksei ne kaikki lukuisat tuparivieraat kommentoi mitään siihen tupari-hehkutukseen? Porukkaa on kuin aravatalon pihassa, muttei kukaan halua tunnustaa menevänsä glamyyrisiin nyyttikesti(tuo mulle flamingo-krääsää)tupareihin…

  #139150 Ilmoita asiaton viesti

  ”Max trimmattiin maalla; ja trimmaaja ei ehka ymmartanyt “Boo” trimmausta samalla tavalla kuin stadissa; mutta minusta Tama on suloinen ja hieno!!! 

  Kyllä käsitti, vaan kun sekarotuiselle pommille ei saa tehtyä kunnon boo lookia, se paksu pohjavilla puuttuu, udiootti!!!!!!

  #139151 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Hienoa vierittää trimmaajalle syy siitä, ettei tämä pysty taikomaan koirasta puhdasrotuista.

  #139152 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Peilissä vika, kun naama on vino.

  #139154 Ilmoita asiaton viesti
  Nubba the II
  Participant

  Tukiaista ei ole koskaan solvattu Kristuksen nimen tähden, silti hän ajattelee olevansa autuas. Uskovaisille hän korostaa aina, että häntä vainotaan, kuten alkukristittyjä konsanaan. Marttyyrin kruununkin on ominut tekokutreilleen useammin kuin kerran.

  Kyllä ne solvaukset ovat tulleet reaktiona lähes ainutlaatuisen törkeästä ja häikäilemättömästä käytöksestä toisia ihmisiä ja eläimiä kohtaan. Ja usein tällä käytöksellä vielä pöyhkeillään ja ylpeillään.

  Aivan hirveää itsensä ylentämistä ja toisten halveksuntaa ja ihan samat ilkeät sanat tunkilla tulee sylkäistyä uskovien naamoille kuin kaikille muillekin. Kun lisäksi melkein kaikki puhumansa asiat ovat valeita, niin voisi sanoa, että sitä saa mitä tilaa. Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

  Tilaisuuksia tapojen muutokseen on ollut vuosien saatossa, tukeakin olisi halutessaan saanut. Mutta ei, ei kelpaa. Itse on monttunsa kaivanut ja itse siihen langennut. Ei säälitä enää lainkaan.

   

  #139155 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Hinta se on herrallakin

  Price the Lord. Jos hauvalla on kennelliiton jäsenkirja, Nansen-passi, diplomaatin status ja Pietarilainen rokotustodistus niin karvarin työn jälki ei arvoa alenna. Mitenkähän niille pennuille kävi? Vai oliko niitä ensinkään.

  #139156 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Mä luen tuon kuvatekstin koko ajan Behold, I came quickly:ksi ja mielleyhtymä on ihan muu kuin kristillissiveellinen tuleminen   😀

  Vellin auton takapenkillä koiruli. Velli maksoi ehkä jonkun hotellin, mutta tuskin Radissonia.  Tai sitten posanderi porhalsi Tinderkeikalle yksin ja Velli tuli tänään hakemaan raskaan työn raatajan maalaisidyllin lepäämään.

  Kovasti landelta halutaan nyt Hell-sinkiin. Tik-tak-tik-tak.

  Miksiköhän loppasuu ei mennyt stadissa AA-ryhmään? Sehän nyt olisi tärkeintä, käydä joka päivä opettelemassa miten eletään raittiina.

  Paitsi että eihän se halua luopua siideristä, punaviinistä, unilääkkeistä,  Opamoxeista eikä Stillnocteista.

  Milloinkahan tuo löytää Subutexin?

   

  #139166 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä noilla piskeillä on pakko olla myös CD-passi (diplomaattipassi) koska ne ovat myös jopa Kennelliiton jäseniä. Minua huvittaa (ei säälitä) nuo Tuksun muokkaamat kuvat. Välillä ”tyttömäisiä pisaroita” on ja välillä niitä ei ole. Silmät ovat liian suuret ja kolmoisleuka on nuppineulan kokoa. Koska Tuksu kokeilisi koko vartalonsa muokkausta kuvakäsittelyn avulla? Hän muuttuisi 56-kiloiseksi. Sitten hän voisi kehua kuinka hän on laihtunut. Upeasti laihtunut Julle heitti veivinsä. Kyllähän hoitamaton ”diapetes” (Jullen kirjoitusasu) laihduttaa, mutta jossakin vaiheessa tulee kuolema. Muistan kun Tuksu kehui Jullea netissä. ”Upeasti laihtunut…” Ei ollut Tuksulla eikä Jullella tietoa sairaudesta. Ovatko Mukiaiset käyneet tänä kesänä edesmenneen haudalla? Vieläkö siellä on se rihkamavuori ja haalistuneet muovikukat? En muista Tuksun näyttäneen tänä kesänä yhtään kuvaa Jullen haudasta.

  Kuinka monta sataa ”ystävää” on tulossa Tuksun syntymäpäiville? Hänen täytynee tilata lisää flamingokakkuja. Yhdestä ei riitä kuin muutamalle. Sitten myöhemmin Tuksu esittelee naamakirjassa ”hienoja” lahjojaan. Oli miten oli, niin tuo huovutetusta villasta tehty enkeli on minusta mauton. Jos joku toisi minulle tuollaista rihkamaa, niin heittäisin sen heti pois. Eri asia on jos joku toisi minulle lahjaksi antiikkisen ikonin.

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,328 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 177’ is closed to new replies.