Johanna Tukiainen Vol. 181

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 181

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 875 total)
 • Author
  Posts
 • #145527 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 181 alkaa tästä.

  Mode

  #145528 Ilmoita asiaton viesti
  Muikkis
  Participant

  Eka? 🙂

  #145532 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2
  Blocked

  Mode ei ilmeisesti tykkää näätäkritiikistä kun mitätöi mun hienon  ja kieliopillisesti oikean analyysin tästä palstasta

  #145533 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2
  Blocked

  No mut onhan näätämodenkin elettävä jollain, tuskin tuotakaan jonka ilmaiseksi tehdään

  #145534 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2
  Blocked

  Vielä kieliopista: jos kirjoittaa näillä nykykännyillä nopeasti niin tekstinhän vääntyy miksi vaan. Edellisen ”jonka” oli kirjoitettu ”jobia”. Mutta jos et huomaa joka sanaa tarkistaa niin hups,  virheitä tulee

  #145535 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2
  Blocked

  Heippa wannabeäijät ja kritiikinsietokyvyttömät näädät. Tulen taas toiste kirjoittamaan kieliopillisesti oikeaa suomea ja kritisoimaan valehtelua. Näädät eivät ole kritiikin yläpuolella?

  #145536 Ilmoita asiaton viesti

  Kuinka  voi olla näin sairaan kateellinen  toisen media huomiosta ja saamistaan tsemppaus viesteistä muuta kuin prinsessa Tunkki!!!! Sairas ämmä tosi sairas!!!! Toinen taistelee elämästään ja tää hoora kehtaa huutaa sille Instassa!!! ???

  Jpg

  Kiitos Muikkis! ? Unohtunut lukea Juanita päivityksiä.

  #145539 Ilmoita asiaton viesti

  Johanna Tukiainen on hirviö.

  Mielelläni tulen todistamaan oikeuteen ja seison suorin selin sanomani takana, jos sellaista tarvitaan.

  Hirviö.

  Ja vielä ihan vitun ruma hirviö.

  #145544 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Kotka on laskeutunut.

   

   

  Mielelläni tulen todistamaan oikeuteen ja seison suorin selin sanomani takana, jos sellaista tarvitaan.

  Syyskäräjät. Sinnekö se tapaaminen sitten järjestettiin? Sopii.

  #145546 Ilmoita asiaton viesti
  Mullapa on apple
  Participant

  Alma/Violetti/Älykääpiö

  En tiedä ketään toista keskustelijaa, joka koittaa täällä nostaa itseään muiden yläpuolelle noin paljon ja kun ei voi sitä tehdä fiksusti artikuloimalla, on siis pakko spämmätä.

  Mitä itseni tulee, kyllä uskaltaisin Tunkille sanoa suoraan, että se on ällöttävä valehtelija ja eläinrääkkääjä kaikin puolin. Ei kukaan, joka systeriään rakastaa, jätä sitä kuolemaan noin vain, niinkuin Tuksu teki. Kukaan ei myöskään rääkkää ja vaihda koiria kuin normaali ihminen alushousuja.

   

  Se ettet keksi Tunkista yhtään hyvää asiaa, on inhimillistä, koska sellaisia ei yksinkertaisesti ole. Jos keksit yhdenkin oikeasti hyvän ja positiivisen, voin harkita uudestaan, mutta kun et keksi.

  Sairasta verrata Tunkin rikoksia ja kehitysmaiden ja muiden hätää kärsivien ihmisten tilannetta, sillä Tunkki on itse tyhmyydellään ja ahneudellaan ja julmuudellaan saanut sen mitä ansaitsee, samaa ei voi hätää kärsivistä ihmisistä sanoa. Niinhän sitä sanotaan, että Karma is bitch ja näädät ovat Tuksun karmaa.

   

  Pahoittelen rakkaat näädät kirjoitusvihreitä, alan hieman jo olla uninen, mutta oli pakko tulla omakin mielipide sanomaan.

  OT: Yavannah, kerro siitä sims 4 hullujenhuone haasteesta mulle enemmän tai jos on suomenkielistä linkkiä, ni nakkaa, asia kiinnostaisi =)

  #145548 Ilmoita asiaton viesti
  Alli Kapone
  Participant

  No kyä mää voisin lähtä tuksun kanssa viivalle ja väittäisin, että 99% valittis mut. Yksi kiintiöpervo tai muuten vajava sitten valittis tuksun. Mutta mitä mää miehellä jokka tykkää väkivaltaisesta juoposta! Semmosta lussukkaa viitti perässä raahata vaikka ois pätäkkää.

  Mä toki niin kaunis oo kun Tuksu, mutta saan kengät ite jalakaan istumatta, eikä vaatteita niin mahoton tarvi ostaa kun mä pyykkään välillä niin voi käyttää samoja useamman kerran.  Ruoka on aika vaatimatonta, ei raaski kolmea purkkia kermaa yhelle pihville ,mutta pysyypä mieski yhtä hoikkana kun minä. Mahutaan kapiaan sänkyynki ja muutenki taijan olla aika halapa.

  No, nää on näitä.

  #145549 Ilmoita asiaton viesti
  Kade3
  Participant

  Principeca, Kotka ON laskeutunut.

  #145553 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksu on livenä erittäin tympeä ja vastenmielinen ihminen. En välitä tavata sitä tyhjäpää pöyhkeilijää. Mitään talenttia ei ämmä omaa ja jutut sillä on kuin Kiinan Keisarilla. Oikeesti se on säälittävä luuseri, vapiseva hauras vinoon kasvanut persoona.

  Koska artistimme Tuksu on tunnetusti tyhmä ja jälkeenjäänyt, pitää minun häntä hieman sivistää. Suomen ensimmäinen naispuolinen chippendales ryhmä Lamourettes perustettiin 2003 Hollolassa. Sen perustivat Model Ace Oy:n omistajat Marjo ja Ari Niittyviita. Ryhmä on edelleen toiminnassa, siinä on 10 tanssijaa. Heistä voi tilaisuuteen buukata vaikka 1-2, oman toiveen ja tarpeen mukaan. Ryhmällä on 80 – 100 keikkaa vuodessa. Heidän vetämä ”Poliisishow” oli vuoden 2017 kysytyin ohjelmanumero. Ryhmä esittää mm. tankotanssia, twerkkausta ja itämaista tanssia. Tulishow löytyy listalta, myös. Nämä tekee oikeaa työtä oikealla otteella ja asiakasta arvostaen. Ero Tuksuun on miljoona valovuotta. Kaikessa. Tuksu voisi jo vähitellen lopettaa puheet ”esiintymisistä” ja ”keikoista”. Minkään tason esiintymisiä ei Tuksulla ole ollut enää vuosiin.

  #145554 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksun ajattelun taso ja logiikka on aina takuuvarma naurun aihe. Tuksu: ”Voin antaa myyjän tiedot, joka voi vahvistaa, että maksoin 2400e Angelista. Lopettakaa ilkeilynne!”

  Tuo on niin käsittämättömän tyhmää ajatuksen juoksua, että ei mitään rajaa. Jonkun viisvuotiaan logiikka pelaa juuri noin. Ämmä maksaa kaikesta 2000e liikaa ja se muka on sitten niin hianoo! Vain tosi urpo menee maksamaan paperittomasta koirasta paria sataa enemmän. Mutta meijän Tuksu se vaan maksoi. Silloin se on Tuksun logiikalla ihan oikein toimittu ja kiveen kirjoitettu se hinta. Uskokaa jo, sitä ei saa arvostella, kun TUKSU sanoo niin. Koira ON 2400e arvoinen ja sillä selvä.

  En ikinä lakkaa ihmettelemästä narsun kykyä pokkana väittää tosiasioita vastaan. Tuo on sanoinkuvaamattoman kiehtova piirre ja siitähän nämä kyseiset valopäät sitten helposti tunnistaa. Narsu väittää mustaa valkoiseksi vaikka maailman tappiin asti. Tämä narsu on hirmuisen julkisuudenkipee, se tässä tarinassa on niin koukuttavaa. Se, että juoppo puliakka esittää olevansa jotain ja luulee olevansa jotain, vaikka kaikki näkee ettei mitään ole. Ei mitään osaa eikä mihinkään pysty. Senkun inisee ja ulisee ja rähjää.

  #145555 Ilmoita asiaton viesti

  Maanpalvelun neiti:”Tulishow löytyy listalta, myös. ”

  Herra mun Yeshua, älä tuollaista kerro, kohta HutZun repertuaarista löytyy löntystelyn, huispaamisen ja kielilläpuhuminen lisäksi jotain tuleen liittyvää, kenties se polttaa joka shoessa yhden bnäädän roviolla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 875 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 181’ is closed to new replies.