Johanna Tukiainen Vol. 193

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 193

This topic contains 1,151 replies, has 95 voices, and was last updated by Avatar pravuurina flamingotanssia 5 months, 2 weeks ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,150 total)
 • Author
  Posts
 • #168027 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 193 alkaa tästä.

  Mode

  #168028 Ilmoita asiaton viesti
  Herjaava IP-osoite
  Participant

  E k a

  #168029 Ilmoita asiaton viesti
  Vasen silmä
  Participant

  Ya’ll need satan!

  #168031 Ilmoita asiaton viesti

  Kolmas. 😶

  #168032 Ilmoita asiaton viesti

  ”Ruotsalainen tyyli 😘💫✨😊 Ripset & kulmat laitettu ja ilman huulipunaa, hehee……kampaaja puhui vain ruotsia mutta onneksi hallitsen sen kielen, han luuli etta olen about 34v..”

  Ruotsalaiset osaavat myös hyvin small talkin. Tietenkin työntekijä kehui Tuksua. Tyytyväinen asiakas tulee takaisin. Tuksu ei ymmärrä myyjien/työntekijöiden keinoja, vaikka hän onkin ”loistava ja älykäs liikenainen”. Tuo loistava liikenainen oli p-se-Einarin mielipide. Se oli siinä vaiheessa kun p-se-Einari kuului vielä hoviin. Israelissa luultiin Miss Finlandiksi ja aikaisemmin Tukholmassa häntä luultiin enkeliksi. Kumma kun kukaan ei ole vielä itkenyt Tuk-homossa?

  #168033 Ilmoita asiaton viesti
  Poulikupsa kana
  Participant

  Tuossa mietin kun mmjt laittoi kuvia näistä ns. Fema kuljetusvaunuista joissa on kahleita jne.. ja joku hörhö huuteli että ikkunat todistaa sen olevan vankivaunu eikä autonkuljetusvaunu. No, ikkunoita kai ne rakosetkin on ja tarpeen jotta ilma pääsee vaunun läpi näin vähentäen kaatumisvaaraa kun aika korkealla painopiste sijaitsee. Lähinnä tuumaillut, että miksi tämä yksi suoltaa ilman mitään lähdekritiikkiä ja ylipäätään ei edes lue juttuja joita jakaa. Jotkut asiat saattavat olla pelottavia herkemmille ja syvemmän uskon omaaville. Eikä kukaan oikein jaksa kiinnostua sen jutuista, kun kaikki alkaa olla hyvin samanlaista soopaa päivästä toiseen. Tuntuu kuin katsoisi joutsenlaulua mutta pitää muistaa tämän ihmeellinen kyky muuttua Feenikseksi ja pudota tönkköjaloilleen. Pahoittelen pitkää tekstiä. Liikaa aikaa tutkailla maailmaa ja tämä palsta on yksi pieni osa sitä.

  #168034 Ilmoita asiaton viesti

  KKSA on nykyään suljettu kun mielensäpahoittajat ilmianto kuvia koko ajan ja porukka sai bannia fb.n puolesta.

  #168035 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Minuani aivan helvetisti häiritsee että kapselitissi käy siistimässä siimaansa kampaajalla joka toinen viikko. Jokuhan nämäkin bileet kustantaa. Aika paljon ärsyttää että maailma on täynnä lapsia joilla ei ole ruokaa. Suomessakin on perheitä joissa ei edes tarvitse miettiä menevänsä ikinä kampaajalle, kun ei ole varaa edes seuraavan päivän ruokaan.

  Kun hän nyt on olevinaan niin julkisuuden henkilö, armelias kristitty sellainen, niin voisiko hän edes kerran edes yrittää käyttää sitä hyväkseen ja kerätä rahaa jollekin muulle kuin itselleen? Ei kun pitää saada ilmaiseksi sitä sun tätä ja olen parempi ihminen kuin muut koska en käy 9-17 töissä. Ja mamma komppaa. Nolo mamma, kaiken pahan alku ja juuri.

  Jos punkkia YHTÄÄN kiinnostaisi oikeaoppinen hyväntekeväisyys, niin se olisi voinut olla tänäänkin aika monessa paikassa ympäri suurtukholmaa. Mutta piti käydä fiksaamassa siima. Hirvee kiire.

  #168036 Ilmoita asiaton viesti

  USA:ssa on niin h-tin paljon (anteeksi epäkristillinen ilmaus) uskovaisia, että nuo ”ihmisten kuljetusjunat” (kaikkea ne uskovatkin :D) eivät riittäisi kuljetuksiin. Lisäksi miten järjestää keskitysleiri noin 100 – 200 miljoonalle ihmiselle? Siitä tulisi maailman suurin kaupunki, todellinen megalopolis. Lisäksi rautatiet USA:ssa ovat Eurooppaan ja Japaniin verrattuna todella huonokuntoisia. USA:ssa ei ole nopeita luotijunia eikä nopeita yhteyksiä suurkaupunkien välillä. Kaikki perustuu autoiluun ja lentämiseen. Jopa järkevimmät jenkit vaativat parempia junayhteyksiä Yhdysvaltoihin. Lähinnä ne jenkit jotka ovat käyneet Euroopassa, Japanissa tai Kiinassa. USA:n kalusto ei riittäisi tuon ihmismäärän kuljettamiseen.

  Miten nuo älykääpiöt uskovat kaiken kritiikittä?!

  ”Asuin” neljää kertaa USA:ssa ja matkustin maan sisällä aika paljon. Nuorempana jopa bussilla (Greyhound). Lentäminen on lähes ainut tapa päästä kaupungista A kaupunkiin B. Todella nopeita junayhteyksiä ei ole. Jenkit luottavat autoiluun. Jos täytyy päästä johonkin pieneen kaupunkiin, niin on pakko vuokrata auto.

   

  #168040 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2.2
  Blocked

  Mä heräsin aika pirteänä. Suomessa on pimein yö. Prinsinakillaki pullo auki perjantain kunniaksi ja tekis mieli leikkiä fiksua muille näädille. Mutta sori Nakki, et voi koska Ignooraus. Hehe. Kattelen puolittain leffaa mutta muistan kyl näädät, ettei pääse palsta ihan käsiin levähtämään. Muistakaa ignooraus

  #168044 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2.2
  Blocked

  Mistä tulikin mieleeni.. olenko narsisti. Vai haenko huomiota. Vai olenko oikeasti iloinen kun saan spämmätä teudär urpot hiljaisiksi. Eivoitietää. Ehkä kuitenkin sisäisesti itken, miks kukaan ei leiki mun kans. ? Monella näädällä olis vastauksia näihin elämää tärkeimpiin kysymyksiin (koska alma ja huomio ja narsisti.  Ainii, eipä unohdeta juoppoa), mutta sallittakoon näätien pohtia tätä ihan itsekseen (ja nehän pohtii😁). Täällä rulettaa Ignooraus, also called Alma

  #168045 Ilmoita asiaton viesti
  Tuonelan Lautturi
  Participant

  Tuksulla on paha olo kun kiesuskaan ei auta ja parantaa vain kaikki syöpäpotilaita myöten muttei omaishoidettavaa sekä uppokastettua Pippelipappaa. Nähtävästi usko ei ole tarpeeksi vahva.
  Onneksi joku omatekoinen saarnaaja sai parannettua Tuksun alkoholismista. Siis ainakin hetkittäin, mutta rauhoittavista napeista jatkuvasti kourakaupalla syötynä on vaiettu tuon taivaallisen anteliaasti.
  Myös krooninen rahapula vaivaa laillista työtä tekemätöntä ”artistia”. Nyt on myynnissä pimpslooran lisäksi Tuksun ihoa koskettanutta kiinalaista vaatetavaraa. Kristillinen Toimi Kankaanniemihän niitä joskus rahoitti sekä hankki nuuhkittavaksi.
  Velli on varmaan ryhdistäytynyt sekä saanut istutettua  selkärankaansa rautakangen, joka sinänsä on positiivinen asia.
  Minullakin olisi myynnissä akuutin rahapulan johdosta housut, henkselit ja vyö. Sekä myös suloista hipiääni koskettaneet sukat, paskaiset kalsarit sekä eriparikengät. Ne kaikki ovat glamourisia valmisteita sekä tunnettujen kiinalaisten muotoilijoiden designaimia.
  YV osoitteeseen törkyälöytyy (at) haju.biz

  #168049 Ilmoita asiaton viesti

  JPG

  Hesuksen morsian odottaa tulijoita. 😅😂

  #168050 Ilmoita asiaton viesti
  Alma2.2
  Blocked

  Prozac ”pyydettiin laittamaan ylläpitäjän toimesta”. Ihan on kuin tuksu, suorat suhteet yläkertaan. Prozac, sä oot nii Tuksu

  #168051 Ilmoita asiaton viesti

  Tunkki väitti kuvan olevan pilakuva mitä se ei ole vaan ihan aito kuva.

  jpg

  jpg

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,150 total)

The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 193’ is closed to new replies.