Johanna Tukiainen Vol. 197

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 197

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,049 total)
 • Author
  Posts
 • #173931 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 197 alkaa tästä.

  Mode

  #173932 Ilmoita asiaton viesti
  ArttuS.
  Participant

  Eka? Jeijjj

  #173933 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Facessa kaksi uutta postausta joiden tarkoituksena on nähtävästikin hämätä että koirankadottaja on Bluen kanssa.

  No ei mene läpi. Kuva Bluesta on helmikuun sollenholmenin matkalta (sama ”moonikan ostama” trikoomekko ja poseeraukset kuin silloin plus että järkyt sapelikynnet oli vielä silloin kuosissa, tällä viikolla otetuissa kuvissa samaiset rakennekynnet on kasvaneet puoli senttiä kynsinauhoista)

  Sitäpaitsi jos nyt olisi ollut iloinen jälleennäkeminen koirien kanssa niin miksi mainitaan vain Blue? On taidettu taas palstaa lukea.

  Niin kauan kun mätisäkki ei postaa tuoretta kuvaa Bluest niin tulen olettamaan että se on kuollut/kadonnut ja nyt on hirvee eksytys päällänsä jotta velli ehtii hankkia toisen samannäköisen.

  Ja toivon viimeiseen asti olevani väärässä.

  #173934 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

  Toka, eijei

  Hävisin , Ettis ehti ensin, voih

   

  #173935 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Käpy sorry mä voitin 😊

  Mutta slaalom sapattilaista kuitenkin!

  edit- tai siis tulin toiseksi.

  #173936 Ilmoita asiaton viesti
  Perunankukka
  Participant

  Toka 👍 Lampis, anteeksi edellisessä vollissa, kuhan pähkäilin 😨 Olen joskus katsonut = lue kerran vuosisadan ’häitä’. Huvitti ja huvituttaa sormuksen osto. Myyjä esitteli 56.000 €:n sormusta ja päähenkilöllö totesi, et kyl tääkin olis ihan kiva 😂 Voi jeshua sentään! Juu varmaan olis ollu, seven ei vaan sitä maksanu. Onks muut kattonu sitä? Tuhero itse varmaan senkin biljoonamiljoona kertaa 😂. Kuinka ’glämöyri’ morsio hän olikaan 😂😂. Olen lukenut the Pinkin ja pistänyt kiertoon, harmi 😢

  #173937 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  We want blue ! We want blue !

  #173938 Ilmoita asiaton viesti
  Perunankukka
  Participant

  Höh kolmas tai neljäs. Olen huano matikas, enkä mensan jäseNI 😲

  #173939 Ilmoita asiaton viesti
  Hilkka Sirviö
  Participant

  Toisaalta en kyllä näe Tunkkia sovittelemassa yhtään mitään. (Hilkka S)

  Sovittelee se hääkolttuja, jakkupukuja, lentoviittoja sekä pääraheja ihan sujuvasti. (Etis)

  Totta tietenkin. Sovittelevaa Tunkkia on nähty ihan liian kanssa.

  #173940 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

   

  Ja jospa nyt onkin niin et asiakirjat on salaisia vain siksi et valtio joutui maksamaan taas asianajajan palkan , eli Tuksun ulosotto kasvoi jälleen lähemmäksi 80 tonttua.

  #173941 Ilmoita asiaton viesti
  Centrum
  Participant

  Minä kysyin bluusta tänään ja sanoi koirien olevan kunnossa ja hyvinvoivia ja sama jankutus vain jatkui ja jatkui. En uskonut sanaakaan, koska todistelu meni ihan yli. Jotain bluulle on nyt tapahtunut, mutta sitä possu ei kerro. Sanoi että koirat ovat vellillä ja niillä on kaikki todella hyvin. Olen tehnyt vuosien aikana monta ilmoitusta koirista sitä mukaan, kun ne vaihtuu. Tämä Angelin ja Maxin pentujen kohtalo on myös outo, possu sanoi et velli on pakastanut pennut heidän kuoltuaan. En tiedä onko asia näin oikeasti, mutta ilmoituksen siitä tein silloin aikoinaan.

  #173942 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Koira OT, skipatkoon keitä ei kiinnosta.

  Poimintoja tuoreesta Koiramme lehdestä artikkelista ”Koiranarvoinen elämä kuuluu kaikille koirille”.

  ”Eläimiin liittyviin rikoksiin keskittyvän tutkintaryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala toteaa eläinsuojelurikoksiin taipuvaisten joukosta nousevan esille erityisesti pari ryhmää.

  – Jos oma elämä on hukassa esimerkiksi päihteiden tai mielenterveysongelmien vuoksi, ei ymmärretä tai kyetä ottamaan koirastakaan vastuuta.

  – Toinen luokkansa on tunteettomien ja kylmien ihmisten joukko, joka näkee  eläimen vain välineenä tienata rahaa. Tähän kastiin kuuluvat esimerkiksi kassinpohjalla tai auton peräkontissa sairaita ja väärennetyillä papereilla varusteltuja koiria Suomeen salakuljettavat tai ala-arvoisissa oloissa koiranpentuja tehtailevat.”

  ”Isoin osa meillä Helsingissä tutkittavista rikoksista liittyy kuitenkin koiriin, sillä ne tulevat näkyviin katukuvassa toisin kuin vaikka käärmeet tai hamsterit. Toisaalta erittäin huonosti kohdellut koirat, jotka eivät pääse edes ulkoilemaan, saattavat jäädä kokonaan piiloon, pohtii Anne Hietala.”

  ” Hattutemppuja ei tarvita, jotta koira voi hyvin. Kennelliiton kasvattajatoimikunnan puheenjohtaja Tuula Laitonen toteaa, että koiran ei tarvitse olla omistajan elämän keskipiste ollakseen onnellinen.

  -Koira ei ymmärrä arvostaa ylenpalttista vouhottamista. Se ei kaipaa kymmeniä leluja, harrastuksia, villa-asuja tai manikyyrejä. Hyvään koiranelämään riittää koiran tarpeisiin sidottu ruoka, ulkoilu ja sopiva määrä rakkautta ja rapsutuksia. Perustottelevaisuuden opettaminen koiralle ja eläimen hyvä käsittely tukevat sen elämänlaatua.”

  (T.L tarkoittaa manikyyrillä kynsilakkausta yms äärijuttuja jotka eivät vielä onneksi niin ole rantautuneet ”jenkeistä” tänne, ei tietenkään tavallista kynsien leikkuuta jota tunkin koirat kyllä kaipaavat!!!!)

  Hyvä artikkeli, en jaksa kopioida eli kirjoittaa enempää, mutta eritoten nämä kohdat kolahtivat minuuNI erityisen voimallisesti ja tahdoin ne jakaa. Eräs maailman paras koirien hemmottelija näes tuli näitä lukiessa voimallisesti mieleeNI.

  Joten, missä on Blue?

  #173943 Ilmoita asiaton viesti
  Seppo7
  Participant

  Jokohan Blue on pakastettu vai heitetty roskikseen? Tämän päiväinen kuva on vanha, jolla Tuksu yrittää todistella koiran olevan edelleen hänellä. Joko on uusi ihana pentu jossakin, jonka tuo ahne ja itsekäs akka halajaa.

  #173944 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Ihan mitä tahansa eläineksyttäjä peukaloinen sanoo, on päin veeittua. Mä en taas kännykällä voi kopioida niitä postauksia joihin aikaisemmin viittasin, oisko joku muu joka saisi ne talteen?

  Blue on toivottavasti huostaanotettu.

  #173945 Ilmoita asiaton viesti
  kaljakurre
  Participant

  Anteeks jo valmiiks, tää on huono.

  Jos pentuja on pakkasessa niin toivottavasti demonit eivät iske lihan himoa tunkkilaisen  aivotukseen. Poulikypsä koiranpentu ei hyvä.

  Anteeks vieläkin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,049 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 197’ is closed to new replies.