Johanna Tukiainen Vol. 198

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 198

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,754 total)
 • Author
  Posts
 • #175238 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 198 alkaa tästä.

  Mode

  #175239 Ilmoita asiaton viesti
  Sateenkaari2
  Participant

  Eka? God blessed me and my past away guinea pig!

  #175240 Ilmoita asiaton viesti

  Toka ? Princi mode uskoi uhkauksesi. ? Kahta vollia vaille 200 ??

  #175241 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Pronssia.

  Mutta olen silti kultaa, platinaa ja timanttia.

  #175242 Ilmoita asiaton viesti
  Strippis
  Participant

  Ymmärrystä riittää, ei ymmärrä

  Sopiihan sitä Raamattukoululaista ja tutkintavankia ymmärtää. Eihän sitä voi mitenkään tietää miten hommassa käy. Varsinkaan kun informaatiota on ollut vähintään riittävästi ja jotkut ovat koittaneet neuvoakin.

  Minulta ei heru minkään sortin ymmärrystä Herpeksille, jotka ehdoin tahdoin joutuvat ”ikävään tilanteeseen”. Sitä saa mitä tilaa. Ja kuten Principeca jo sanoikin siitä kaksilla korteilla pelaamisesta, niin kannattaisi edes opetella peli jos meinaa pärjätä. Mutta ei ilmeisesti jeesusvenkula ole sitäkään oppinut.

  Nyyh nyyh, niin kurjasti kävi Herpekselle vaikka oli ihan hyvällä tarkoituksella liikkeellä juu-u. Parhaansa yritti, hyvä ihminen, tosiuskovainen.
  #raamattuontotta #raamattukoulussaoppii #tunkkifani #sullenauretaan

  #175243 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Katkeamattomana jatkumona edelliseen volliin ;

  On se  hyvä, että Blue saa edes jostain turvaa. Kunhan Bruno ei litistä sitä.

  Tokihan Tuksu tykkää kaikesta pystyssä jöpöttävästä, kuten yksisarvisen ulokkeesta.

  #175244 Ilmoita asiaton viesti
  Suur-syntinen
  Participant

  Vaikka sä olet hopeaa niin sä olet kultaa.

  Tossa vieressä Valtterilla on sama ongelma kuin nyhtikselläkin; sillä on niin kaunis tyttöystävä että miehet sekoavat. Taitaa jutussa olla vaan nimet muutettu, tarina kuulostaa niin tutulta. Varsinkin tämä ylikaunis ninen on omasta kauneudestaan hyvin vaatimaton…100% osuma.

  #175245 Ilmoita asiaton viesti
  mierda
  Participant

  Ja taas kännykkä rikki….samaa vauhtia puhelimetkin vaihtuu,  (rikkoutuu) kuin koiratkin.??

   

  Evankelista Heikki Taakala aloitti tärkeän puheen!!!!! ???

   

   

   

   

   

   

  • Johanna Mia Tukiainen

   Johanna Mia Tukiainen Kännykkäni on valitettavasti rikki: siksi en saa kokonaisuudessaan puheita nauhoitettua. Mutta YouTubesta löytyy paljon näistä videoista!

    

  #175246 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Kiitti, mode. Olet kaunis, kiltti ja hyväsydäminen. Kaunistut vain lisää vuosi vuodelta. ?

  #175247 Ilmoita asiaton viesti
  mierda
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen

  Eilen 1.36

  WELCOME to my homecoming party in May 2019 to the centrum on Töölö, Helsinki (I´m living day by day over here, so not knowing of the Fall yet, depends on my future husband……..) and the subject is FLAMINGOS, and the DRESCODE is PINK.

  Tervetuloa tupareihini Töölöön, toukokuussa 2019; teemana on edelleen trendikkäät flamingot ja Drescode on pinkki. Ajattelin itse laittaa tämän kuvassa olevan mekon päälleni; se on tyylikkään pastellin pinkki eikä liian rohkea mutta romanttinen kuitenkin, sekä naisellinen! NAISEN PITÄÄ NÄYTTÄÄ NAISELTA! 🙂

   

  JK Hänes on kyl karismaa yhtä paljon kun pesusienessä. Älykkyyttä vieläkin vähemmän. Miestä rukoillaan ja pyydetään muitakin rukoilemaan, vaikka maailmassa on miljoonia kärsiviä lapsia, sotia ym.. eivätkö he ole enemmän rukousavun tarpeessa? Yksisarvinen on syntiä jos se on jollain muulla kun hänellä ja aivan käsittämätön on väite, että kun se on suoraan tehtaalta niin siihen ei ole synnit vielä tarttuneet. Jotkutko oikeasti uskovat näitä juttuja, mitä hän suustaan päästää? Ja vielä se että Miamiin muutetaan kun Suomessa ei arvosteta blondeja? Tekisit jotain millä ansaitsisit arvostuksen. Amerikka ei huoli rikoksesta tuomittuja hengailemaan sosiaaliavun turvin. Vai ajattelitko hän ihan työluvan hankkia..?

  SK Eikö Jolene muutakkaan amerikkaan?

   

   

  #175248 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Niin, joko se ämöriiccään muutto unhoittui, kun tuli muuta kivempaa miätittävää, niinkus esim pinkki tukkahius tai oma lärvi?

  #175249 Ilmoita asiaton viesti

  Soppauksella ei muuteta kuin kuvia vain…

  #175250 Ilmoita asiaton viesti

  Savolainen glamourrrr

  #175251 Ilmoita asiaton viesti
  Alli Kapone
  Participant

  Ai kauhee se pinkki mekko minkä aikoo laittaa päälleen. Siinäpä possua kuoressa päästä varpaisiin. Ei muka liian rohkea kun viime vuonna vielä peiteltiin dekolteeta.

  Onkohan se mekko jo tilattu?

  #175252 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Nuo koirat kannattaisi laittaa autossa turvavöihin. Puhveli on melkoinen torpedo kolaritilanteessa, siinä irtoaa äkkiä Tunkin sinipunainen pää, kun se kosahtaa takaraivoon. Sinne sinkoaisi puhveli tuulilasista Tunkin pää mukanaan.

  Ja Blööstä tulisi suoraan ja edestakaisin jauhelihaa.

  Ja Härppes. Minähän sanoin, että Tunkin osoite oli tiedossa jo ennen sinua. Mutta olet käynyt siellä ja kertonut asioita, joita ei ole tiedetty palstalla aiemmin ts juorunnut. Eli siinä kohtaa tuli tosiuskovalta lipsautettua valhe vertaisilleen. Joten järveen, mars! Vaikka valehtelu nyt on enemmän tapa kuin poikkeus noissa piireissä.

  Ja ei. Aivan turha haaveilla, Tuksun kanssa asiat halki puhumisesta. Tuksu on oikeassa ja piste. Aina ja kaikessa.

  Hovin ovet on ja pysyy kiinni. Tosin jos annat rahaa, menet sinne siivoamaan, ehkä tanssitytöksi shoekeikoille tms. ovi saattaa raottua. Suvi sai madeltua itsensä takaisin hoviin alistuessaan siivoojaksi ja koiranhoitajaksi vaikka sai kenkää, kun ei mennyt 40v synttäreille.

  Tosin sinun ”rikokseksi”oli isompi/vakavampi, kuin Suvin, olet NÄÄTÄ. Kauhea, hirmuinen näätä.En oikein tiedä, miten sellaisen saisi puhuttua kuntoon edes jonkun muun, kuin Tunkin kanssa. Jos joku keskustelisi minusta ja levitteli minun asioitani somen keskustelupalstoilla, se olisi potkut hovistaNI heti ja ikuinen porttikielto, ilman neuvotteluvaraa. Kuten joku sinulle muuallakin sanoi, sinulla oli oma osasi siinä, mitä tapahtui eikä mikään pieni sellainen.

  Shä hävishit ja se siitä. Elämä jatkuu. Tunkki porskuttaa eteenpäin ilman sinua, niin jatka sinäkin elämääsi ilman Tunkkia.

  Mutta nythän on ilon ja onnen päivä. Jeesus nousi kuolleista, taas. Hallelujah! Ja Tuksukin on noussut sängystä, tuplahallelujah!

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,754 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 198’ is closed to new replies.