Johanna Tukiainen Vol. 204

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 204

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,101 total)
 • Author
  Posts
 • #185291 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 204 alkaa tästä.

  Mode

  #185293 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos mode

  Tervetuloa viihtymään näädät, ennen kuin juristiNI meidät erottaa.

  Kaimalle vinkki: Varkauden Lehtoniemessä on sopiva maalaiskartano häitä varten. Sen verran harvaan asuttua seutua ettei vaimon piekseminen naapureihin kuulu.

  #185294 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

  Niin Jo Tuksulla on fasessa Tuksun mukaan 4.5 tuhatta kaveria Tuksun omilla sivuilla Eikerro todellisuutta sillä jos näistä kavereista useampi tuhat poistaneet Tuksun kareistaan niin sepäs ei päivity Tuksun omalle fasesivulle ellei Tuksu lähetä viestiä heille, siis näin se fase toimii jotta Tuksu valehdelkoon vaan, muka Raitis Hahhaa

  #185295 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Toivottavasti lautamökissä on lattialaudatkin tuhtii laatuu . Kun kelit on kesäisii – eli vettä tulee ja tuuli piiskaa – saattaa erään tehdä mieli harjoitella Tömpsistätömps tömps tasajalkahyppelyy . Jos ei tee mieli hiiviskellä rantapusikoissa , käy pian tututytyn aika pitkäksi .

  #185296 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Image may contain: dog and indoor
   

  #185297 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant
  #185298 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Lotkottimet kainaloissa vietellään ihanaa perhekesälomaa.

  #185299 Ilmoita asiaton viesti
  Aada
  Participant

  Siis onko se äiti vielä siellä mökillä kun esikoinen röhnöttää tissit paljaana sohvalla? Taas näkee että raittiina mennään…

  #185300 Ilmoita asiaton viesti
  Aada
  Participant

  Ja tuksu täyttää 41. Voisin sanoa että melko hankalaa tulla raskaaksi. Siitä puhumattakaan ettei partnerilla seiso.

  #185301 Ilmoita asiaton viesti
  Twisted Sister
  Participant

  Minkä takia pitää otattaa kuvia koirien kanssa tissit paljaana?

  Kuvottava otus.

  Pyrkiikö se ”Owners that look like their dog” sivuille?

  #185302 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti.
  Participant

  Semi-OT, osa 1.

  Pedon nimi on 666

  Tuksu on evankelista, mutta ei ole vielä onnistunut selittämään yhtään mitään järkevää mistään uskonasiasta. Minäpä alan Tuksuksi ja selitän miten ne hommat oikeesti menee. Sanaakaan ei tule mopin värjäyksestä, kiinalaisesta houte couturesta, uusista kynsistä tai alkofreestä. Eikä Miamista.

  Tuhansia vuosia on ihmiset ennustaneet maailmanloppua. Oli Nostradamus, Johanneksen Ilmestykset, Mayat ym. No mutta entäs Jerusalem. Miksi se liittyy maailmanloppuun ja on osa Tuksun tuhinoita? Siksi kun siellä on koko monoteistisen eli yksijumalaisen maailman keskus. Joskus vuonna 70 j.a.a. roomalaiset hävittivät koko Jerusalemin ja se oli siihen aikaan odotettu suuri maailmojen sota, valkeuden ja pahuuden kohtaaminen. Rooma ja keisari Nero vihasivat juutalaisia. Tiedemaailma on tulkinnut vanhoja säilyneitä kirjoituksia ja siellä on usein mainittuna kaksi pedon lukua: 666 ja 616. Miksi kaksi lukua? Tuksuhan puhuu vain yhdestä ja varottaa numerologiasta.

  Heprean kielessä jokaista kirjainta vastaa numero. Samoin on latinassa. Keisari Nerosta saadaan kirjainten perusteella hepreaksi luku 666 ja latinaksi 616. Ihminen olisi mestattu, jos olisi kirjoittanut tai puhunut Keisari Nerosta paholaisena. Siksi piti keksiä kaksi numerokoodia, joita voitiin käyttää tulematta tapetuksi. Siellä se on siis se paholainen ja Tuksunkin niin kovin odottama Saatana. Se oli jo.

  Alkujuutalaisilla oli toive, että ajan lopussa tulee Jumalan tuomio, joka poistaa maailmasta kaiken vääryyden. Vainon ja ikeen alla eläneet korotetaan kirkkauteen ja heidän vaivansa palkitaan taivaassa. Näin saavat korvauksen ne, joilla on ollut rankka ja raskas elämä maan päällä. Roomalaiset veivät tämän idean Jumalan pelastuksesta ja maailmanlopusta mukanaan Roomaan, jossa se vakiintui osaksi kristinuskoa vasta kotvan aikaa juutalaisten jälkeen. Länsimaisissa uskonnoissa elää siis toive, että Jumala puuttuu peliin, korjaa kaikki maailman vääryydet.

  Tätä uskomusta ei ole itämaisissa suurissa maailmanuskonnoissa. Siellä elämä on kiertokulku. Kun yksi elämä päättyy, se alkaa jossain toisessa muodossa uudestaan. On useita loppuja, ei tule mitään jumalaa pelastamaan ketään, vaan ihminen valaistuu. Ei ole lopun taistelua tai valintaa, kaikilla uskovilla on päämääränä valaistuminen. Mitä se sitten on? Se on mielenrauhaa ja mielen tyyneyttä. Se on sitä, että et haikaile mennyttä tai tulevaa, vaan tyydyt elämään juuri tätä hetkeä, tätä elämää mikä sinulla on. Ja että yrität olla toisille ihmisille ystävällinen ja armelias. Näin opettavat suuret idän uskonnot, kuten hindulaisuus ja buddhalaisuus. Vain länsimailla on loppu ja tuomio omissa uskonnoissaan. Hinduilla ja buddhalaisilla on lopussa vain muutos.

  Entä Mayat? Niillä ne kalenterit seurasivat aina toisiaan ja niitä tuli uusia potenssissa. Vuosi 2012 ei ole mayakalentereissa vielä puolivälikään, vaikka silloin piti tulla iso loppu. Kalentereita vain ei ollut kaikkia löydetty eikä tulkittu oikein.

   

   

   

  #185303 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Image may contain: dog and indoor

  #185304 Ilmoita asiaton viesti
  Hemmo
  Participant

  Kotieläimet tekevät omistajan näköisekseen.

  #185305 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Image may contain: text

  • johannatukiainenofficial
   Hyi……! 80-luvulla kirjoitettu “Uudesta Maailmanjarjestyksesta”, lukekaa ympyroity kohta. Siina lukee etta homoseksuaali avioliitot laillistetaan, valtio ottaa huostaan ja kasvatettavakseen lapset, naiset eivat saa olla perinteisesti kotona vaan laitetetaan tyoelamaan, jo kokonaisuudessaan teksti on kommunismia. “Kaiken nakeva silma” on saatanallinen merkki jos joku ei sita vielakaan tiennyt. Pastori Esa Kokko puhuu luentosarjat tasta aiheesta jos ne ovat enaa YouTubessa. Sita paikkaa sensuroidaan myos kovalla kadella. #endtimes #lopunajat #informaatiota#pahamaailma #jeesusontulossa #jesusiscoming#illuminati #nwo #uusimaailmanjärjestys

  #185306 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Tukkarahaa siellä nyt pummitaan. Juuresta oma hius hiirenharmaa ja tekopehko ihan heinää. Äitikin taas niin nuarekas ja kaunis, jooh..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,101 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 204’ is closed to new replies.