Johanna Tukiainen Vol. 209

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 209

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,332 total)
 • Author
  Posts
 • #193150 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 209 alkaa tästä.

  Mode

  #193159 Ilmoita asiaton viesti
  qwerty2
  Participant

  Eka

  #193160 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Kiitos Mode ?

  #193161 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Jep jep.

  #193162 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  ”olenko koskaan ollut väärässä”-Aija

  En voi taaskaan kuin kunnioittaen ihailla miten kekseliäitä ja sivistyneitä nimiä tapakasvattaja nimimerkki ”Principeca2” keksii käyttää Tuksun, JMT:n ja Johanna Tukiaisen korvikkeena. Siinä on tyylitaju,sivistys ja tapakasvatus kohdillaan!

  (Jotkut saattavat kokea rasittavana kun pitää arvailla tarkoittaako kulloinkin ketä vai itseään)

  Se on luottolässyttäjä ihan sinun ongelmasi. Toki Johannan lähipiiriläisenä näet päivitykset ihan itse, joten jos jää epäselväksi, tarkista sieltä.

  #193163 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Tupsukka fb:

  I started this group at 2003 in Helsinki, Finland, and I had the most beautiful women from Finland and Russia working for me! I a writing this, as I´m writing my book, FINALLLY, now!

  #193164 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  No niin, taas kerran on aloitettu kirjan kirjoittamista.

  #193165 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Tuhnu fb:

  Joonas A: Do you really believe that God is destroying humans relationships?

  It is that other entity, who destroy, steals and lies. And our selfisness destroy good things also.

  #193166 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Tupsu fb:

  Eero K: Jaa ei kait se ole synti jos on luotu kauniiksi ja sensuelliksi. Tietysti (vanha kansanviisaus sanoo) hyvällä ulkonäöllä ei monta keittoa keitetä? Saara oli kaunis mutta oli sitä myös sisäisesti ja se on tärkein. Minun mielestä vanhat kurttuset uskovat mummut ovat kauniita kun ovat eläneet lähellä Herraa. Näistä mummuista loistaa taivaallisen Isän ja Kristuksen tuoksu ja kirkkaus. Kaikki liha on kuitenkin kuin ruoho joka aikansa kukoistaa mutta sitten lakastuu. Hienoa tietää vaikka lakastuu uskova saa eräänä päivänä kirkastetun ruumiin jossa on jotain käsittämättömän kaunista. Tässä ruumiissa ei ole sairautta ei enää ole synnin aiheuttamaa vetoa vääriin valintoihin jne. Saa nähdä onko tekstini liian suolaista??

  Tissi-Taito: Eero K. hyvää tekstiä on  tähän aiheeseen. Sinä löydät aina sanat aiheeseen kun aiheeseen.

  #193167 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Voi, Eero K. Tietysti tekstisi on Johannalle liian suolaista. Siellä Eero nyt pidättelee henkeään, koska eukko reagoi ja pyyhkäisee Eeron hedvekkiin kavereistaan.

  Nyt tulee Tuksulle kylmää kyytiä MIEHILTÄ. Miten nyt teorialle kateellisista naisista käy? Miesten vaimot ovat laittaneet kateellisia sanoja miesten suuhun?

  #193168 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Tupukki jakaa uskisryhmässä FB:ssa:

  ”Paholainen rakastaa kertoa sinulle valeita.”  Yksi pahimmista valeista on se, että häntä ei ole olemassa ollenkaan.  Tässä kaikkia muita valeita: ”Sinä ET ole mitään, sinä ole täysi luuseri, sinä olet häviäjä!!!!”

  Bryan Melvin on yksi miljoonista ex-ateisteista, joka vietiin helvettiin ja hän pelastui sieltä Jeesuksen kautta. Jakakaa näitä videoita, tässä videossa on tärkeää tietoa! Mm: Paholainen tuntee Raamatun kannesta kanteen, ja käyttää vain tiettyjä kohtia meitä vastaan, ja että tulisimme penseiksi kristityiksi jotka eivät taistele minkään puolesta.  Siunatua vkloppua!  -Johanna

  Tissi-Taito: Näillä puhujilla on tarkoituskin järkyttää.

  Mistä hän tunnisti tulessa palavan Hitlerin? Viikset oli jo palaneet. ”

  Mistä hän tiesi että Hitler oli Helvetissä.

  Kidutus kuutiot??

  Hän menee monessa kohtaa alueelle jota Raamattu ei tunne. Eli yli Raamatun.

  Eikö nämä julkisuuden tavoittelijat ja rahastajat koskaan lopu?

  Elina E: Taito Rantanen Näitä taitaa näin lopun aikoina tulla vain lisää. Kun ei viimeinen tuomio ole vielä ollut, ei siellä helvetissäkään ole vielä ketään. Tai sinne joutuvia edes näynomaisesti näytettäisiin kenellekään. Nämä helvettijutut vain uppoaa joihinkin ihmisiin. Ja rahaahan se tietää Melvininkin kassaan.

  Tisdi-T: Elina E. Olen samaa mieltä.

  Aina vaan jutut hurjistuu.

  Osa kansasta vaatii vahvempaa ja vahvempaa.

  J-P T: En muista, olenko nähnyt tätä videota, mutta muutaman samanlaisen kyllä. Ne keskittyivät kuvailemaan kadotettujen fyysisen oloisia kärsimyksiä paholaisten kidutettavana. Hengellisenä sanomana oli yleensä vain ”varokaa tätä”.

  Yhteistä videoille oli, että paholainen oli kidutusmestarina, ei saamapuolella, kuten Ilmestyskirjan lopussa.

  Kertojalla oli usein matkaoppaana Jeesus, joka vastasi armoa anoville kärsiville: ”Liian myöhään”.

  Videon lopussa myös usein muistutettiin, että jos tämä kertoja, vanhurskaasti elänyt Jumalan mies, on vaarassa, miten käykään sinun.

  Elina E: J-P T, Se unohdetaan, että helvetti on alunperin tarkoitettu paholaiselle ja hänen enkeleilleen. Hän ei siellä todellakaan mestaroi.

  #193169 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca2
  Participant

  Uskisryhmä fd, Johannasta:

  Sami N: Kuvaannollinen Raamatussa mainittu ”kivitys” ei varmaan tarkoittanut sitä, että kaikenlainen ”kivitys” on tuomittavaa, mutta samalla ”kivityksen” kohde julistaa olevansa Äärimmäisen pyhä Evankelista kaikesta haureudesta huolimatta?

  Sami N: Minä en voi kuin sanoutua irti kaikesta erään ”Evankelistan” sanomista ja ihmettelen että uskovat veljeni ja sisareni kannustavat peukutuksillaan tämän ko varsin maallisen henkilön haluja ja sanomia?! Eikö oikein olisi opastaa ja nuhdella oikealle tielle eikä kannustaa nykyiseen ”tyyliin”? Kunhan ihmettelen uudestisyntyneiden moraalikäsityksiä ja arvomaailmaa.Mitä minä ”Evankelistaa” tunnen, niin ei tuosta nöyrry tai siirry totuuden tielle!

  #193170 Ilmoita asiaton viesti
  siisihanvaantavallinenilmanklamyyrii
  Participant

  ikuisuus asia,johannan kauneus ja sorry taas virheet oikeinkirjoituksessa,mutta aikoinaan kommentoin seiskaan että noita samanlaisia blondi ylimeikattuja ritsapilluja löytyy joka ostarilta ja ihan vaan vaik bussi pysäkiltä kouluun lähös,jasmine tai mikä lie on samalla aaltopituudella kaikessa kuin on tämä meidän uskispinkkiprinsessa ,ainut joka oikeasti oli edes jotenkin mukamas niin yli kaunis oli julia ,joskus jopa ylväs ryhti ja osasi kuitenkin ilman siskoaan olla varsinkin sairaalassa ihan ihminen,…siltikin ed toistan mikä helvetti on yleisö palstalle laitettu kuva joka tekee ihmisestä glamuur mallin ja ynm,ja mitä tulee mammaan niin ed sanon et minun mielestä koko perheen sairain tapaus,…isukille pitää laittaa karhu hali

  #193171 Ilmoita asiaton viesti
  kaljakurre
  Participant

  Helskutti.  Onneks osaan, ja saan matkustaa ilman opasta. Vois mennä tennarit solmuun jos Jesse tulis kentällä vastaan risti kädessä ja viittoilis  ”tänne lampaani, älkää menkö hedvekin bussiin”

  #193172 Ilmoita asiaton viesti
  Lautturi
  Blocked

  Nostin itseni suosta muovitukkajatkeista omasta päästäni käsin.
  Nimim.
  ”Parooni von Münchausen”
  Ps.
  Ja vasemman jalan saapas salonkiin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,332 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 209’ is closed to new replies.