Johanna Tukiainen Vol. 211

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 211

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,261 total)
 • Author
  Posts
 • #196352 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 211 alkaa tästä.

  Mode

  #196353 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Eka

  #196354 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Toka

  #196355 Ilmoita asiaton viesti
  Herjaava IP-osoite
  Participant
  #196356 Ilmoita asiaton viesti
  Timanttiripsinen
  Participant

  Voi Tuksu, Tuksu! Kiitän sinua suunnattomasti tästä viikonlopusta, sillä olet jälleen kerran pitänyt huolta siitä, että meillä on huomenna taas töissä duunikavereitten kanssa jotain, jolle aamukahvilla nauraa. Arvaapa kelle/mille? Muuntautumiskykyisenä, kuten itseäsi kehut, saat naurut jatkumaan vielä lounastauollakin, ruokatauon räkätyksenä. Olet yleinen naurunaihe työyhteisössämme. Jopa 6-kymppinen, miespuolinen pomommekin nauraa kun hänelle näyttää sinusta muokattuja kuviasi. Hän ei tosin puhu Tuksusta, vaan kutsuu sinua ”Kanervan lutkaksi”.

  Pyydän anteeksi sitä, että tekstini voi olla sinulle vaikeasti ymmärrettävissä. Siinä vilisee sinulle useita kovin vieraita sanoja, kuten duuni, aamukahvi, lounastauko, duunikaverit, työyhteisö, pomo. Koska niin englantisi kuin ruotsisikin on melkoisen huonoilla kantimilla, en vaivaudu niitä kääntämäänkään.

  Ja juu, emme ole ammatiltamme laitos- taikka sairaanhoitajia. Emme Siwan kassojakaan. Sinusta tosin poiketen, me arvostamme näitten ammattikuntien tekijöitä suuresti. Ai niin, sana arvostaminenkin lienee sinulle vieras.

  #196357 Ilmoita asiaton viesti
  mierda
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen on paikassa Loviisan kaupunki – Lovisa stad.
  2 tuntia · 

  No wonder; that I was as a princess ? in this beautiful and super feminine long ? dress by @zimmermann My looks over here remind of “Anqelie” movie (super romantic French classics with the actress Michelle Mercier. #prinsessa #princess #prinsess #princessofgod #femininestyle #finnishgirl#finnishwoman?? #beautifulsingles #beautifulwoman #curls #flowerdress #swarowskilamp #kristallikruunu #sinkku #singlelife #single #contactme #hakupäällä ???????????

  Näytä käännös

  Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, lähikuva

  #196358 Ilmoita asiaton viesti
  mierda
  Participant

  ohannatukiainenofficial

  Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

  1 tykkäys

  #196359 Ilmoita asiaton viesti
  mierda
  Participant

   

  johannatukiainenofficial

  Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja sisätila

  6 tykkäystä

  #196360 Ilmoita asiaton viesti
  Mindful
  Participant

  Kannattaisiko korjauttaa rinnat samalla..

  #196361 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Eniten korjattavaa ois korvien välissä. Mahdoton tehtävä.

  #196362 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Mitä täällä tapahtuu

  Heräsin yöllä kun henki puhui minulle. Kävin virtsalla ja käskin hengen tukkia turpansa. Vasta nyt huomaan että se yritti kertoa vollin vaihtumisesta. Sorge siitä henki, mutta yöllä ei tarvitse ilmoitella mitään.

  #196363 Ilmoita asiaton viesti
  Kade3
  Participant

  Siunaa sinä vaan junttilaa ja koitappa jo päättää onko tämä maa sulle sopiva vai ei. Joka toinen päivä toista mieltä. Mutta sehän sinun luonteesikin on.

  Meinasko heittää rapulan puolelle ku pyysit rukousapua. Mikset tuu poi loviisasta jos sielä on noin kamalaa?

  Pelle mikä pelle. Shoe vaan jatkuu.

  Minunkin pitäis osata nauraa tuolle kylähullulle, mutta sen itsekeskeisyys pistää välillä hermoon.

  Voihan dekoltee. Sitä pitää vaan silti esitellä. Ja oon sata varma ettet korjauta mitään, missään.

  #196364 Ilmoita asiaton viesti
  Lautturi
  Blocked

  Häpy henki kyseli yöllä minulta, että mistä saisin rahat ruokaan sekä vuokraan?
  Henki vastasi itse, että pyydä Velliltä.

  #196365 Ilmoita asiaton viesti

  ”dress by @zimmermann My looks over here remind of “Anqelie” movie (super romantic French classics with the actress Michelle Mercier. #prinsessa #princess”

  Kyllä toki tuo liian avonainen kaula-aukko pitää korjauttaa, sillä muuten ei tule mieleen ”Anqelie”, vaan Babylonin portto. Väitän kuitenkin, että jää korjaamatta, sillä haluat aina esitellä noita utareitasi. Olisi kannattanut korjauttaa se heti, tai jättää se ostamatta. Ei sovi uskovaiselle, eikä edes ateistille. Nuo elokuvat eivät suinkaan ole klassikoita, vaan siirappimaisen imeliä roskaelokuvia, jotka eivät perustu juurikaan historiallisiin tositapahtumiin. Kuten muut jo neuvoivatkin, niin nuo silikonirintasi kannattaisi korjauttaa ihan ensiksi. Roikkuvat liian alhaalla ja ovat liian suuret asuun kuin asuun. Kolmas vaihtoehto on korvien välissä olevan melko tyhjän tilan korjaaminen, mutta se lienee vaikein vaihtoehto. Tuossa asussa sinun olisi mahdotonta kulkea vaikka ostoskeskuksessa Dubaissa. Sinua ei suinkaan luultaisi evankelistaksi, vaan pidätettäisiin ns. katunaisena.

  Kiitos Herjaava IP! Tuo tien vieressä pyllistelevä ämmä on todellakin kaikkea muuta kuin prinsessa tai enkeli. Paljon luotettavampi kuin se ”vihreä puun kohdalla oleva enkeli.”

  Eikös Tuksu nähnyt vielä yhden enkelin Keskisen kyläkaupan lähellä, auringonlaskun aikaan? Kumma kun sitä eivät nähneet tuhannet muut? Mammakin oli näkevinään kuvissa enkeleitä. Pitäähän vinksahtanutta esikoista tsempata.

  Kun tanssiminen on kuulemma kiinteyttänyt sääriäsi, niin kokeilepa kiinteyttää noita liian suuria ja roikkuvia rintoja. Sekään ei onnistu. Mene salille, lenkille ja uimaan. Niin muutkin tekevät ja pysyvät kunnossa.

   

   

  #196367 Ilmoita asiaton viesti

  JoePaskon blogista 2013

  Vahingossa löytyi netistä joepaskon teksti kuuden vuoden takaa. On aivan reaaliaikaista luettavaa vielä tänäänkin. Jouhanna polkee totaalisesti paikallaan, ongelmat on samat nytkin. Mikään ei ole muuttunut, ihminen rypee pskassa eikä pääse sieltä irti. Junnaa ja junnaa samaa vanhaa. Piirakkakuviota Jouhannan elämän syklistä voisi pienentää? sillä kuihtunut on elon piiri. Noita kälyisissä turistirysissä tehtyjä lomamatkoja en lue miksikään, koska mekkoshoeta esittävän muotigurun pitäisi osata matkustella säännöllisesti Pariisissa, Milanossa, Lontoossa jne.

  Tässä blogin herkullinen alku, lopussa on linkki.


  Ilmaista mediakonsultointia

  Upeasti omassa tukassaan esiintyvä Tunkki joskus upeiden rakkauslaulujen julkaisun aikoihin jutusteli, että Emmi Fyrkka ja/tai Urban Lukkomies järjesti sille uuden mediakonsultin. Tämähän tietenkin on ihan puhtaasti mielikuvituksen tuotetta. Mitään mediakonsultteja ole Tunkille järjetetty ja Tunkkihan tarvitsisi aika paljon muutakin ammattiapua, ennen kuin kannattaisi alkaa hiomaan julkisuuskuvaa. Mietin kuitenkin, että eihän tilanne uran kannalta ole ollenkaan huono. Tunkkihan on luonut itselleen ilman mitään lahjoja tai taitoja suorastaan väkevän julksuuskuvan. Niin persoonallisen julkisuuskuvan, että ei sitä ylipäätään mikään perinteinen konsultti osaisi paremmin tehdä.

  Oikeastaan kai pitäisi kysyä mitä mediakonsultti Tunkin kohdalla tekisi? Jos Tunkki menisi mediakonsultin vastaanotolle ja vaatisi saada välittämästi konsultointia, niin miten asiaa lähestyttäisi? Jos konsultti opettaisi Tunkin käyttäytymään ja hillitsisi sen aivopieruja, niin Tunkin urahan loppuisi siihen. Toisaalta jos konsultti yrittäisi saada Tunkin uraa vielä jykevämpään nousuun, niin sen pitäisi lähteä kuskiksi Karkkilan reissulle. Tällä kertaa pitäisi kenkää etsiessä murtautua kahteen asuntoon ja puukottaa epäilty homoseksuaali, että ylipäätään saataisi uutta matskua englanninkielisten rakkauslaulujen rungoksi.

  Kaikkein parasta huumoria tietenkin olisi se, että Tunkki ihan oikeasti menisi johonkin vastaanotolle valittelemaan osittain huonoa julkisuuskuvaansa. Kaikki tietää mitä siinä tapahtuisi. Samana päivänä olisi Flaskan päiväkirjassa kova tilitys siitä, miten ruma mummo siellä toimistossa sanoi, että uraNI perustuu jatkuvaan valehteluun ja kyllä minulla on oikeus oikaista eräitä asioita. Neljäs tai viiden konsultti varmaan haistaisi rahan ja ajattelisi, että nyt on kyseessä niin kilahtanut tyyppi, että sehän tekee ihan mitä vaan. Tosin olen vakuuttunut, että ei minkään alan ammattilainen osaisi Tunkin uraa ohjata paremin kuin Tunkki itse. Ylipäätään tavallisen ihmisen mielikuvitus ei yllä Tunkin kepposiin. Tunkilta tulee ne maneerit niin selkärangasta.

  Tavallaan Tunkin kepposet on helppo ennakoida. Johanna Tukiainen ei koskaan menetä muistiaan, mutta ei ikinä muista mitä on itse tehnyt. Tunkki ei ole missään tapauksessa mikään parrakas Osama Bin Laden, vaan kyseessä on metropolin lahjoma oikeuslaitos. Tunkilla on satoja pareja kenkiä, mutta silti se kulkee aidsisissa sandaaleissa tai paljainjaloin. Tunkilla on satoja Miamista ostettuja iltapukuja ja luultavasti ainakin tuhansia muita glamoureja vaatteita, mutta silti kun Tunkki tavataan luonnossa, niin se on lähes poikkeuksetta perseestä kuukauden verisenä olleissa rytkuissä. Tunkki on ammattitanssija, mutta sillä ei ole pätkääkään rytmitajua ja kehonhallinta on koivuhalon luokkaa. Tunkki on laulaja, mutta sen ääni kuullostaa ruosteiselta saranalta. Tunkki esittää eroottista tanssia, mutta sen pulssi lavalla nousee ainoastaan, jos se huomaa jonkun pöydässä puoliksi syödyn makkaran tai tiskillä vartioimatta jääneen juoman. Yleisöllä pulssi sen sijaan on 180 jo pelkästään kolmen tunnin myöhästymisen ja kahvikerman väärinkäytön johdosta. Erotiikkaa tuskin on luvassa, eikä siihen esityksen jälken kykene sen enempää yleisö, kuin artistikaan. Tunkki toi glamourin Suomeen, mutta silti se esiintyy juuri niissä kaikkein rupusimmissa räkölöissä.”

  http://joepasko.blogspot.com/2013/10/ilmaista-mediakonsultointia.html

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,261 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 211’ is closed to new replies.