Johanna Tukiainen Vol. 220

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 220

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 885 total)
 • Author
  Posts
 • #211650 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 220 alkaa tästä.

  Mode

  #211651 Ilmoita asiaton viesti

  Aina sitä oppii uutta

  Ne överit ja imelät Hollywood tulkinnat raamatusta ovatkin dokumentteja?

  Vanha kaverini Job mainitsi:

  ”Onttopäinen mies (nyk. henkilö) voi viisastua ja villiaasin varsa ihmistyä” (Job 11:12)

  Enkä taaskaan laita mitään järjestyslukua.

  #211652 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  666

  #211653 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Pastori, alkuun tuoheni olivat monta vuotta solmussa. Sitten näin valon ja aloin ymmärtää erilaisia lainalaisuuksia ja suhdedynamiikkaa.

  Aloin nähdä, että tosiasiassa se on Velli, joka pyörittää ja ylläpitää tuota kaiken järjen vastaista suhdetta Glamourtähteemme. Tuo hiljainen ovela Velli, peräkammarin mies. 60 000 euron vuosiansiotulojen sugar daddy.

  Hän on sitonut Tähtemme, voisi kai sanoa, taloudellisella bondagella. Vastapainoksi tästä Velli saa erikoispalveluksia omien salaisten fetissiensä toimeenpanoksi.

  Kyse ei ole talouspaperiasioista.

  Vellin ja Tähtemme glamourinen symbioosi on vahvistettu molemminpuolisen hyödyn ja tyytyväisyyden lujilla siteillä: lähes 60-vuotias vanha mies saa omalaatuiset erikoisseksinautintonsa, ja noin 40-vuotias varaton nainen saa katon päänsä päälle. Win-win. Ei mitään ihmeellistä.

  Molemmat hyötyvät erikoissuhteesta riittävästi tällä hetkellä. Millaiset tuulet tuivertavat Näädän Vuonna 2020? Kohtahan tuo nähdään. 🙂

  #211654 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  EnUsko että Tuksu olisi Ruotsissa sillä ja koska hänhän suutui Veijon ruokailusta,joten Tuksupa taisi joutuapalaamaan samaamatkaa takaisin syntyseen Suomeen. Paitsi jos Tuksusta on jollain valokuva nyt esim kaupassakäynnistä siellä kuvitellussa Ruottisessa niin ehkä minäkin voisin uskoa valheenolevan totta.

  #211655 Ilmoita asiaton viesti
  Crystal
  Participant

  No hyt sitten sinä itse tuhnu joka tätä luet tai joku joka kertoo tästä hänelle, niin nyt saa loppua vakavasti sairaan ihmisen mielen pahoittaminen. Sinä tuhnu kirjoitat, ettei hän ole ottanut Jeesusta vastaan ja pyydät komppaajiltasi rukoiluja sairaan puolesta. Häpeä tuhnu, häpeä oikein kunnolla jos osaat. Ensinnäkään et ole mikään kirjoittamaan, että hän ” kuolee kohta” sinulleko se on ilmoitettu. Ei se, että ihminen sairastaa parantumatonta syöpää ole tae siitä että kuolema olisi ovella, ei siltikään, vaikka joutuu saattohoitoon. Vakavasti sairas tarvii tukea, ei pelottelua mihin joutuu kuoleman jälkeen, et sinä hourupää sitä tiedä itsekään ja mikä muutenkaan olet muita neuvomaan, kun itse et elä elämää jota uudestisyntynyt kristitty elää, sinun Jumalasi on hiuspidennykset ja maallinen krääsä, sinä solvaat ihmisiä ja lähinnä rahoittajaasi, olet itsekäs, ihailet muokattua lärviäsi, mikä on kaukana todellisuudesta – voi sinä ulkokullattu ihminen, mene nyt vihdoin itseesi ja tee se parannus sieltäkäsin ja jätä se sairas ihminen rauhaan, anna hänen elää omaa elämäänsä niiden ihmisten kanssa jotka häntä oikeasti rakastavat ja tukevat.

  Sinä voit jatkaa omaa valheellista elämääsi omien kaltaistesi kanssa.

   

  #211656 Ilmoita asiaton viesti

  Seksitohtori-ohjelmassa (2017) Tuksu kertoi miten mm. masturbazione on syntiä. P-lukuvan jakaminen somessa on kuitenkin ihan ok, vaikka porno on syntiä.  Samaan ”genreeseen” (hieno sana Paxulta, mutta yksikön illatiivi on genreen) kuuluu myös avioliiton ulkopuolinen seksi. Sekin on synti. Genre viittaa kylläkin usein taiteen tyylilajiin, mutta kaipa ex-seksityöläiselle seksikin (stripparina työskentely) on taidetta?

  Paksu on kertonut asuneensa Miamissa 2 – 3 vuotta (vuosimäärä on verrannollinen promilleihin). Sinä aikana hän oli uskollinen Mikalle, vaikka pelkkä Udin kosketus sai aikaan orgasmin, ja Udi oli kuulemma hyvä sängyssä. Paksu kertoo (seksitohtorille) haastattelussa kuinka hän on kauhean seksuaalinen ihminen. Hän muistelee myös kuinka Miamissa hänellä oli parin, kolmen kuukauden kausi, jolloin joka yö sängyssä oli eri mies. Eli kyllä Johanna on uskollinen nainen, eikä partnereita ole ollut kuin 10 – 20 koko aikuisiän aikana. Kahteen kuukauteen mahtuu jo 60 miestä, ja kolmeen kuukauteen 90 miestä.

  Mitä uskoa ja mitä ei?

   

  #211657 Ilmoita asiaton viesti

  Glamourissa pysytään

  Kun Vellille ei sallittu evankelista ehtoollista mamman notkuvan pöydän ääressä, niin Tunkki olisi päivittänyt: Ruokailimme mieheni kanssa ulkona.

  #211658 Ilmoita asiaton viesti
  Lautturi
  Blocked

  Tuksu on huhujen mukaan miettimässä uudenvuoden lupauksia ja eräs on, ettei hän valehtele enää kuin vain kerran tunnissa.

  #211659 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Meitin lattapersehän ei lupauksia tee vaan vaatii muilta. Jumalakin on jo melkest haastettu oikeuteen, kun ei sitä komeaa, varakasta ja ehkä pikkasen uskovaista ukkeliakaan ole vielä saanut. Pärkkele sentäs mikä Jumala. Mut jos rukoilis Jeshualta vaihteeksi. Miks helvetissä se roikkuu Janitan sivuilla kommentoimassa yhtään mitään. Vai kuvitteleeko pääsevänsä osingoille, kun rahaa on jo kerätty muutamien hiuspidennysten verran 😀

  #211660 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Ois kiva kuulla (no ei ois) Tuhnun ujeltavan Abban häpi nyy jöörs -biisiä tuhannen päissään. Lätty muokattuna kalmoksi ja huulet lepattaen epätahtiin 😀

  #211661 Ilmoita asiaton viesti

  Monelta alkaa vuoden viimeinen Tuksu – shoe? Onko kukaan saanut taivahan talikynttilät – merkkejä/ ennustuksia?

  Milloin näemme puhvelin hihat? Tulee nyt niitä huippukivoja kuvia???

  #211662 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Näin juuri eteisen lampussa kullienkelin heijastuksen, joka sanoi ”se piirtää kellä on liitu”, elikkä nyt jännätään kellä se liitu on.

  #211663 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Veijo Lalli ,Loviisa

  #211664 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  ”Itseäni olen aina kiittänyt ja kiitosta on riittänyt”Jouhannan evankeliumista jae 666.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 885 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 220’ is closed to new replies.