Johanna Tukiainen Vol. 223

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 223

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 910 total)
 • Author
  Posts
 • #215668 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 223 alkaa tästä.

  Mode

  #215671 Ilmoita asiaton viesti
  ainotse2
  Blocked

  Eka!

  #215674 Ilmoita asiaton viesti
  HARHA vain
  Participant

  Kaikkea löytyykin netin aarteista

  #215675 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemari
  Participant

  Ihan pelkkä suttura se on ollu parhaimpina päivinäkin, white trash.

  #215676 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Toi meikki on todella järkyttävä tossa kuvassa. Kuvahaun tulos: horror clown

  #215677 Ilmoita asiaton viesti
  hallitunkki
  Participant

  Jaksamisia Miettiselle!

   

  #215678 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Kanadannäätä, räjäytit potin ! ??

  #215679 Ilmoita asiaton viesti

  Sopii hyvin

  Hyvä häämeikki ? tulevalle morsiaimelle.

  #215680 Ilmoita asiaton viesti

  ”Arabit ovat maksaneet jo miljoonan ja olen saanut jo osan.”, ”Julian pillu maksaa 5000 euroa.”, ”Suurin osa naisista ei saa edes 2000 euroa panosta.”, ”Mun pillu maksaa 10.000 euroa.” (Lähde: Facebook ja Wikipedia)

  Näitä totuuksia Paxu on itse kertonut somessa. Paxu kertoo olevansa avoin, mutta hän on myös tyhmä. Jos Paxu olisi todella joskus saanut miljoonan, niin tuolla rahalla Paxu olisi ostanut hyvän asunnon ja voinut sijoittaa loppurahat hyvin. Eikö pilulla saatukaan tuhansia eikä miljoonia? Julle kuoli köyhänä eläen Kelan ja fattan avustuksilla. Paxulla ei ole omaisuutta eikä säästöjä, vaan hänellä on velkaa 70.000 euroa. Hän on valittanut, että Kela ja fatta eivät auta. Ekonomivanhempien tyttäret eivät näemmä osaa käyttää rahaa oikein. Miljoonasta olisi jäänyt rahaa myös rintojen korjausleikkaukseen ja omaan perse-nal traineriin kuntosalilla.

   

  #215681 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksu todellakin toi inhorealistisen antiglamourin Suomeen. Tähään antiglamouriin liittyi ja kuului pellemäistä pukeutumista, riitoja, putkareissuja, miekkatakseja, pahoinpitelyjä, rikoksia, sammumisia, psykooseja, sekopäisiä päivityksiä somessa, epäonnistunut avioliitto, likaisia ja sotkuisia asuntoja, huorahtavia tanssiesityksiä, räystäsperseilyä, sairaalareissuja, sakkoja, alkoholismia, pillereitä, viinaa ja lisää viinaa, oikeudenkäyntejä, koirien nopeaa vaihtuvuutta ja hylkäämistä ja muiden ihmisten haukkumista ja syyttelyä.

  Ah! Niin paljon saimme Suomeen tätä ihanuutta!

   

  #215682 Ilmoita asiaton viesti

  Reality

  Jos Tunkin elämäntavoilla olisi pantu miljoona menemään, niin jo puolen miljoonan kohdalla olisi Julle siellä missä onkin ja big sister olisi tehnyt seuraa.

  #215683 Ilmoita asiaton viesti

  Kanadannäätä JUURIKIN NOIN !!! Ei edes ysäriluvulla meikit olleet tuollaisia pelleversioita kuin Tuksulla tuossa nuoruuden pornokuvassa. Ai mistäkö tiedän? Muistan oikein hyvin. Tilasin tanssityttöshoet moottoriurheilutapahtumiin. Koskaan ikinä kenelläkään ei ollut tuollaista pellenaamaa kuin kuvan nuorella Tuksulla. Sambaryhmilläkin oli ammattitaidolla tehdyt maalaukset.

  Ruman meikkaamisen armolahja jo 25 vuotta.

  #215684 Ilmoita asiaton viesti
  Hanibani
  Blocked

  Jos se todellakin olisi edes jättänyt ton hirveän meikin vex niin sitä olisi voinut pitää fressinä nuorena naisena, mutta ei. Tolla suttusella ja halvalla tyylillä se näyttää ”valkoiselta roskaväeltä”, sellaiselta mikä asuu traileri vaunussa, ottaa verkkoaita päällä heiluvalta siipaltaan turpaansa, tappelee naapuri vaunun omistajan muijan kanssa siitä että panee sen muijan äijää. Tuksun haave kuvat Amerikan ihmemaasta on just sellaisia, mitä tytöt 15 – 16 vuotiaan haaveilee. Ainoo vaan  et nyt on kyseessä Keski-ikäinen nainen. Rupsahtanut, katkera ja ilkeä nainen. Hyväksikäyttäjä ja pummi joka kuvittelee että elämä on silkkiä ja että kaikki mitä hänelle sattuu on siunausta tai kirousta. Menis hoitoon.

  #215685 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Tuksuhan myy itseään jopa 10;pillä kunhan saa bitsaa..

  #215686 Ilmoita asiaton viesti

  JMT: Hyvaa iltapaivaa stalkkerini. Ympari maailman menee kovaa vaihtia erilaiset vitsaukset, seka Jumalan vihan varoitukset kuten Corona virus. Ja samaan aikaan nettipalstan Suomalaiset; hyvin sairaat ihmiset jatkavat minuun kohdistuvaa vihapuhetta, perattomia ilmiantoja (ne ovat rikos mikali ette tienneet) seka Raamattu tosiaan varoittikin Lopunajan ihmisista; etta “viimeisina aikoina he ovat panettelevia, leppymattomia, itserakkaita, tottelemattomia, rahanahneita, pettureita, kaiken hyvan vihollisia ja paallisin puolin, ulkokultaisia mutta kieltavat ristin voiman.” Mulla on about 10 herjaajan nimi ja asuinpaikka tiedossa, Ja olen tehnyt useammasta rikosilmoituksen. Vanha mummeli; noin 80-vuotias noita nimelta Monica B.joka teeskentelee olevansa “uskossa”, olen varoittanut nyt monta kertaa. Jos asioihin ei tule muutosta; haen lahestymiskiellon. Lisaksi……..no tuo yksi palsta nimenomaan; on 100% Suomen Lain vastainen. Jokainen voi paatella: mita se tarkoittaa. On olemassa sellaisia kuin Julkisen Sanan Neuvosto, lakimiehet yms.juuri tallaisia asioita varten. Kylla se hymy tulee viela itse keneltakin naadalta hyytymaan, ja se tulee tapahtumaan nopeasti. BTW: Kiitos kuitenkin etta jaksatte rahoittaa keikkojani pellet! Taalla voi jokainen miettia; kuka mahtaa olla oikeasti se lopullinen PELLE………#endtimeheadlines #lopunajanihmiset #panettelevia #pahansuopia #julmia #australianlepakot #vitsaukset #plagues #lopunajat #totuustekeevapaaksi #truthwillsetyoufree Sellaista viela; etta edesmenneiden ihmisten kuten sisareni pilkkaus; on erityisen torkeaa. Tuo on niin vakavaa; etta kehoitan katumaan heti Jumalalta noita kirjoituksia. Oikeuden pitaisi tapahtua jo taman elaman aikana; mutta eniten kannattaa pelata Jumalan viimeista tuomiota. Siella joutuu vastuuseen JOKAISESTA turhasta sanastakin. Elaman Viisaus: Sananlaskut: “Jumalan pelko on viisauden alku.” Netin vihapuhe on Lain vastaista; ja max.2-vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen alainen. Katkerat, pahansuovat ihmiset suoltavat sellaista shaissea suustaan (tilanne jatkunut ihan LIIAN kauan) etta mahdollisesti tulen hakemaan vankeus rangaistusta ainakin muutamille ihmisille. Etta sellaista!
  1 t

  jpg

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 910 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 223’ is closed to new replies.