Johanna Tukiainen Vol. 224

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 224

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 911 total)
 • Author
  Posts
 • #217123 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 224 alkaa tästä.

  Mode

  #217127 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Eka?

  #217128 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Miks tässäkin asiassa pitää heittää kisan puolelle?

  On tämä kyllä… 😂

  #217139 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Mä en ikinä ehdi…

  #217148 Ilmoita asiaton viesti

  JMT: Mika suomalaisia vaivaa???!!! Corona virus on huomattavasti vaarallisempi kuin SARS vaikka on samansukuinen. Nyt kun on todettu yksi tartunta joka tuli Italiasta; niin MIKSI konelastillinen ihmisia jotka saapuvat Lappeenrantaan, juuri Italiasta, ei tarkisteta???!!!! Heille annetaan kuulemma “lappuja.” Kyseessa ei ole mikaan sika influenssa. Hyvin nopeasti tappava virus joka tappaa hengitysteitse (tukehtumalla.) varatkaa ruokaa, vahintaan kuukaudeksi. Ensin kuivaruokaa, sitten pakasteita jne. USA:ssa suositus on ollut jo vuosia: vahintaan 3kk ruokavarastot. Mutta Suomessa ei ole esim. “Coupons” tyylia. KK ruokavarastot pitaisi olla. #lopunajat #iltalehti #uutiset #coronavirus #varaudu

  JMT: Plague=vitsaukset. Vitsaus. Pestilence=rutto. Kulkutauti

  PV: Juuri nyt Helsingissä todettu naisella koronavirus.

  JMT: Tiedatko mista maasta han on?
  Italiassa on kaikki kadut tyhjennetty ja virus on myos Israelissa. Suomalaisia on eristetty Kanarialla; siella myos tartuntoja. Coronaan kuolee nopeasti ja tukehtumalla.

  #217149 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Tunkin mukaan me kuallaan kaikki ihan hetikohta!!!!!!!1!11

  Viekää nyyt sille helvetin iso foliorulla ja käskee kääriytymään siihen kappaleeksi, kuin etana…

  #217150 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Kai se kohta peruu 6.3. ja 7.3. keikat koronan takia.

  #217151 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Virus tukehtuu ihmisen hengitysteihin ja tappaa nopeasti ?

  Kuulostaa armollisemmalta kuin syödä koirannappuloita ja sen jälkeen pilaantuneita pakasteita, koska sähkölaitoksen hoitaja on kuallut sorvin ääreen.

  #217152 Ilmoita asiaton viesti

  ”Hyvin nopeasti tappava virus joka tappaa hengitysteitse (tukehtumalla.) varatkaa ruokaa, vahintaan kuukaudeksi.”

  Tuksulle lääketieteen Nobel-palkinto? Mahtaako kohta tulla bannia? Tuomiopäivän juttuja levittelee jatkuvasti. Mietin tuota virusta? Hiipiikö se keuhkoihin ja tukahduttaako se uhrin kuten Tuksu tietää kertoa? On ollut aasialainen, hongkongilainen, sikainfluenssa jne jne. Jokainen influenssa tappaa heikkoja. Espanjantauti tappoi tosin myös parhaassa kunnossa olevia työikäisiä. Sitten espanjantauti vain katosi. Rukoilkaa Tuksua niin ette kuole!

   

   

   

  #217153 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Tuksun tyhmyys taas näyttäytyy koko komeudessaan hössöttäessään koronaviruksesta. Mistä se keksii noita juttuja 😀 Jaa että nopeasti tappaa. No ei, aika pienihän tuo kuolleisuusprosentti on niistä ketkä ovat sairastuneet ja tosiaan, ihan samalla tavalla joka vuotiset kausi-influenssat on vanhuksille ja huonokuntoisille kohtalokkaita. Ei tässä ole mitään eroa.

  Huippuja nuo Paksun neuvot varautumisesta, hankkikaa pakasteita…. Mitä noilla jenkkityylisillä couponseilla on asian kanssa muuten tekemistä? Kyllä ruokavarastoja voi kerätä ihan ilman kuponkejakin ja maksaa rahalla siinä kassalla. Tuksulle vinkki ihan asiantuntijoilta THL:ssä, amerikkalaisetkin on samaa mieltä: tehokkain tapa ehkäistä tartuntaa on huolehtia käsihygieniasta. Niin Tuksu, pese kätesi ja pidä muutenkin hygieniasta huolta.

   

  #217154 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Kai se kohta peruu 6.3. ja 7.3. keikat koronan takia.

  Yleisölle pinkit hengityssuojaimet, swarotshki kristallein koristeltuna. Koska suurin terveysuhkahan siellä on artisti jonka hygienia on olematon. Nainen joka ei harrasta turhaa peseytymistä.  Jotkut muistavat sen SJNESM:n (muistaakseni se oli hän) ottaman kuvan Alberttisen wc-pytystä. Taisi olla paskassa kantta myöten. Joka tapauksessa se kuvastaa myös pytyn käyttäjän yleistä hygieniatasoa. MinäNi en suostuisi niin likaista wc:tä käyttämään. Liasta mustat kynnenaluset muistetaan myös. Kertoo sekin käsihygienian tasosta. Sieltä ne pöpöt kurkkivat kynsien alta. Nyt ei ole vähään aikaan tullut kuvia uusista muovikynsistä, eli liekö kaikki jatkeet pudonneet? Mutta jatkeilla tai ilman, ihan yhtä hyvin se paska pesii jos ei osaa peseytyä.

  #217155 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksun tehtävä edelleen pelotella ihmisiä. Sen se osaa.

  Tuksun kannattaa ihan itekseen pakastella jemmaan vaikka muovitukkaa, ripsiä ja kynsiä. Nehän ovat ne tärkeimmät Tuksulle.

  #217156 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Tuhnu taas orkun partaalla, kun on uusia kauhistuksen aiheita 😀 Kokee kai itsensä joksikin neuvonantajaksi, buahahahaha (huutonaurua aamutuimaan).

  #217157 Ilmoita asiaton viesti
  PKS1
  Blocked

  Vähän vastinetta vaivannäölle

  Tunkki sentään uskoo kaikki lööppilehtien jutut, etteivät ihan turhaa työtä tee. Olen kuullut; että Gambiastakin tulee turisteja; jotka kantavat malaria narsipandeminumia johon kuolee 80% sairastuneista ja loput tappaa kanyylimurhaaja. Hoitona on hitaasti syötetyt mandariinilohkot.

  #217158 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Mitä tekemistä couponseilla joilla vähävaraiset ostavat ruokansa ja ruuan hätävarastoijilla on? Tuskin couponseilla ostavilla on varaa varastoida enempää kun se muutaman päivän satsi? Tai onko Tunkkimme taas käsittänyt couponssitkin väärin?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 911 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 224’ is closed to new replies.