Johanna Tukiainen Vol. 227

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 227

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 874 total)
 • Author
  Posts
 • #222003 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 227 alkaa tästä.

  Mode

  #222007 Ilmoita asiaton viesti
  Twisted Sister
  Participant

  Like mother like daughter…

  #222008 Ilmoita asiaton viesti

  6 + 1 käyttää Tuksusta nimitystä ”seestynyt kohublondi”. Ei tästä ole kauan kun tämä seestynyt kohublondi istui pusikossa psykoottisena ja humalassa. Kuvitteli olevansa Antikristus. Sen jälkeen olemme saaneet lukea sekavia postauksia. Tuksu esittelee vauvamasuaan, mutta mielestäni hän on ollut yhtä lihava koko ajan. Eiköhän raskaus näy hieman myöhemmin, jos on näkyäkseen? Toivottavasti kaunotar todella seestyisi ja kypsyisi henkisesti. 6 + 1 viittaa siihen, että Tuksu olisi muuttanut Ruotsiin. Sikäli järkevä ratkaisu, koska tukiverkosto asuu siellä. Tosin muutaman viikon oleilu jossakin ulkomailla on aina asumista. Hän on asunut Dubaissa ja Israelissa.

  Nyt vellillä olisi aikaa tyhjentää kanakoppi ja viedä rojut jonnekin varastoon. Hullua pitää kallista asuntoa tyhjillään, ja vain siksi jos seestynyt kohublondi piipahtaa täällä rumien ihmisten maassa. Onneksi se residenssi Lidingön kunnassa on nyt varmasti kunnossa. Onhan sitä remointoitu jo kolmisen vuotta.

   

   

   

   

  #222010 Ilmoita asiaton viesti
  Hepo Piikki
  Participant

  Eliitin rippilahjat

  Se ristihän on kai sellainen pakollinen, mutta kyllä ennen varakkaammat perheet antoivat rippilapselle tekohampaat.

  #222015 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

  Saattaa se Tuksulla olla ikävää siellä SalaManterin luona,valheet paljastuu myös äidille.

  #222016 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Lukittautunut kotiin muka. Ovatko nuo toimittajat

  A) tyhmiä

  B) nuoleskelevat Tuksua jostain syystä

  C) ihan muuten vaan ammattitaidottomia

  #222017 Ilmoita asiaton viesti
  Twisted Sister
  Participant

  Ensimmäinen kuva vauvamasusta! Johanna Tukiainen iloitsee raskaudesta: Odotan tervettä vauvaa!
  17.04.2020 07:16

  Tätä on odotettu. Seestynyt kohublondi Johanna Tukiainen, 41, on raskaana ja nyt siunatusta tilasta on julki kuva. Instagram-otoksesta näkyy, että Johannan vatsakumpu on pyöristynyt somasti.

  Tässä näkyy vauvamahani 14 viikolla olen ja vauva on todettu täysin terveeksi tähän asti. Valtava siunaus ja lahja! 

  Johanna kertoo nykyisestä asuinpaikastaan Tukholmasta, että hän voi varsin hyvin. Pahoinvointi ei ole piinannut odottavaa äitiä.

  – Olen saanut täällä erinomaista hoitoa. Kävin ennen pääsiäistä ultrassa ja näin, kun vauva venytteli vatsassani. Sain myös tiedon, että hän on täysin terve. Muutaman viikon päästä saan tietää, odotanko tyttöä vai poikaa.
  Kihlasormusko?
  Seiska uutisoi torstaina 16.4. Johannan julkaisseen kuvan, jossa hänellä oli sormus vasemmassa nimettömässä. Kyse ei ole kuitenkaan kihlautumisesta, vaikka moni saattoi niin äkkipäätä luulla.

  – Mulla on paljon erilaisia koruja, joita tykkään käyttää. En ole kuitenkaan ryntäämässä saman tien kihloihin. Kihlautuminen on minulle lupaus avioliitosta.

   

   

  #222018 Ilmoita asiaton viesti
  etupers
  Participant

  Saavillinen kiljua vetoa ettei tuo paksu akka ole raskaana.  Uskottelee itselleen ja vedättää muita. Tyypillinen narsistipökäle.

  #222019 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Tarjoudun dosentin kanssa kauhomaan kiljusaavia 😀

  #222020 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Lyöttäydyn pönikälle pitkän vit… eiku pillin kans ?

  #222021 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Rääkyjä.

  Mulla törröttää sellanen keskikokonen miehen sukupuolielin tossa keskellä otsaa tän sähköpostin takia. Mulla näkyy että on lähtenyt, avasin pöytäkoneen kolmesenttisen pölykerroksen alta ja sama juttu tietysti tässä koska on sama sähköposti. Lähteny on en tiedä minne, bittiavaruuteen.

  En voi toi läppäri kainalossa lähtee mihinkään eikä tänne voi ketään tulla auttamaankaan. En vaan osaa ite nyt tälle enempää tehä.

  Mustaa on sanoin lääkäri kun tutki nuohoojan peräaukkoa.

  #222022 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Vauvamaha noilla viikoilla, ite synnyttäny neljä lasta ja molemmat tyttäret muutamat ja muutenkin kai sitä nyt jotain tajuu, eihän se vielä ulospäin näy, sehän on mahdotonta!!

  #222023 Ilmoita asiaton viesti
  Turpea persikka
  Participant

  Johkulla pitäisi nyt iskeä pesänrakennusvietti, kyllä mamman koti kiiltää kun johku hulluna järjestelee ja puunaa paikkoja 😀

  #222024 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

  Siis saattanhan Tuksu olla tiinenä mut moneskokerta? Tuksulla on tapana toimia niin et kun hän tarvitsee jotain niin Äiti se vain on aina toteutunut, joten epäilen vieläkin Raskautta ,Tuksu kusettaa äitiäänkin sata taivas jos hän saa jotain,eli odotellaan ja katsotaan onko raskaudella todellisuuta. Sillä enää ei ultrakuvat päde.

  #222025 Ilmoita asiaton viesti

  Kihlautuminen on lupaus avioliitosta ?

  Ketä se noilla jutuilla luulee vedettävänsä. Nussiminen on lupaus lapsesta, ennen kihloja ja avioliittoa ? On se edelleen hullu.

  Herneen kanssa samaa mieltä vatsan ulkonäöstä. Oi miksi, oi miksi!?  noin sairas ihminen voi edes olla raskaana, toivotaan kuplaa ton otsaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 874 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 227’ is closed to new replies.