Johanna Tukiainen Vol. 230

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 230

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,292 total)
 • Author
  Posts
 • #226177 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 230 alkaa tästä.

  Mode

  #226179 Ilmoita asiaton viesti
  kanadannäätä
  Participant

  Hyvää viikonloppua !!! Eka

  Tämä mekko katos ekan käyttökerran jälkeen – paukkuko saumat vai onko jossain nurkassa koiran alusena
  sdv

  #226189 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  #226193 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  #226194 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Tuli mieleen  pumpattavat tästä kuvasta:

  #226195 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Suu kuin puhki naitu persläpi.

  #226196 Ilmoita asiaton viesti
  Helmin kyynel
  Participant

  Naulan kantaan, Juoppis??

  #226197 Ilmoita asiaton viesti
  Minna8
  Participant

  Helou! Taustanäätäilin 10 ! vuotta ja sitten tempauduin irti takaisin normaaliin elämään. Olen ollut nyt pari vuotta kuivilla kunnes kuulin siunatut raskausuutiset, retkahdin ja tulin käymään täällä. 🙂

   

  Tein kahden vollin verran taustatutkimusta ja voi miten hauskoja ja kekseliäitä juttuja täällä olikaan. Taattuun näätätapaan. 🙂

   

  Silloin kun näätäilin aktiivisesti olin erityisen kiinnostunut koirista. En mitenkään pysty tekemään ”research” parin vuoden ajalta joten pystyisikö joku valistamaan? Kun lähdin niin Mamma oli adoptoinut ”hyvään loppuelämän kotiin” Happyn ja Bonzon. Onko kumpikin koira vielä olemassa? Onko Mamma joutunut adoptoimaan välissä lisää eläimiä? Sen lisäksi oli huhupuhetta että Jasminaen kissa olisi jäänyt kesäkissaksi Varkauteen kun Jollaksen vuokralaiset lähtivät nykimään. Tietoa?

   

  Englannin bulldoggi on maalla ja Päähenkilöllä on kaksi muuta koiraa mukanaan? Onko välissä ehtinyt olla muita eliöitä?

   

  Kiitos!

  #226198 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  ”Mehmetin” taustoja erilaisten kertomusten valossa

  Tunkki raportoi Mehmetistä 13.1.20: Sitten on uskontopuoli, joka on tärkeä. Tämä mieshän ei ole uskossa, mutta nykyisin tilanne on se, että about kaikki hyvät, uskovat miehet on menneet naimisiin joskus 2-kymppisenä.
  16 Mehmet 15.5.2020

  #226203 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkki raportoi 24.1.20: Tapailen miestä, joka asuu Tukholmassa (hänen syntymäjuuret on Kroatiassa puoliksi, en tiedä siitä mitään…….?) Laulaja Rita Ora on syntynyt Kosovossa. Siihen jaa mun tieto kyseisistä paikoista.

  – Rita Ora on laulajatar, joka on syntynyt nykyisen Kosovon valtion pääkaupungissa, Pristinassa

  – hän on sukujuuriltaan Kosovon albaani

  – albaanit ovat Kosovon etninen pääväestö noin 90 prosentin osuudella koko väestöstä. Väki on uskonnoltaan pääasiassa muslimeja.

  #226204 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  11.3.20 teuvalainen rekkakuski, Tunkille maksava kanta-asiakas-panomies Arto2 kertoi joutuneensa Tunkin huijausyrityksen kohteeksi ja kirjoitti netissä:

  voi johanna kun sie osaat valehdella uskon varjolla sie pyörität tälläkin hetkellä kolmea miestä minua ja sitä afkaani pakolaista ruotsissa, ja veijoa joka maksaa töölön asuntoon vuokrasi, ja viellä piti muuttaa sun kans halvempaan kaksioon, ja ottaa sotapakolaisen lapsi omakseni jota kannat mahassasi, dokumenttiä on ultrakuvat yms, älä syytä nyt toisia jos ite tehet jumalan vastaisesti raamatun käskyt ilmeisesti outo käsite sulle.

  – rekkakuski lie sekoittanut keskenään nimitykset ”albaani” ja ”afgaani”

  – ”sotapakolainen” viitannee Jugoslavian hajoamissotiin 1990-luvulla

  – mm. Kosovon sota käytiin vuosina 1996-1999.  Sodan tuloksena Kosovo itsenäistyi vuonna 2008. Suomi tunnusti uuden valtion ensimmäisten joukossa.
  20 Ex-Jugoslaviasta muodostuneet valtiot pääuskonnon mukaan väritettynä

  #226205 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkki raportoi 16.4.20: Rakkaani kanssa, hän valmisti Välimeren tyyliin herkullisen illallisen; sinisimpukka, pasta ja kala on hyvin terveellistä, erityisesti raskaana ollessa. Hänen sukujuuret on osittain Kreikassa. Luemme Raamattua yhdessä.

  – entinen Jugoslavia rajautuu lännessä Välimereen, tarkemmin sanottuna Välimeren erääseen osamereen, Adrianmereen

  – entisen Jugoslavian alue on hyvin monien uskontojen ja etnisten heimojen mosaiikki, jonka jäsenet ovat harjoittaneet poikkinaintia kaikkiin ilmansuuntiin vuosituhansien kuluessa

  – kaikkein glamourisinta on sanoa, että ”sukujuureni ovat Kreikasta”, tuosta jo antiikin ajan korkeakulttuurin maasta; kukaan ei pysty tarkistamaan sanonnan todenperäisyyttä. 21 Balkanin maat

  #226206 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Mehmet kyyröttää auton takapenkillä 15.5.20: 18 Mehmet ja Tunkki autossa 15.5.2020

  #226207 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä tuo mehmet on ihan turkkilainen karvaranne, pizzanpyörittäjä, kebabin kasaaja.

  #226208 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Kautta aikojen Balkanilta miehet ovat lähteneet siirtotyöläisiksi muihin maihin, ja oma perhe jäänyt kotimaahan odottamaan rahalähetyksiä.

  Sama jatkuu edelleen. Yleensä työn perässä muuttavilla on kotimaassa myös iso suku, joka on puilla paljailla ja odottaa rahalähetyksiä ulkomailta. Balkanilla on siis suurta työttömyyttä, ja elintaso on Euroopan alhaisimpia.

  Monia balkanilaisia houkuttelee ruotsalainen sosiaaliturva, ja siksi he haluaisivat jäädä Ruotsiin pysyvästi. Oleskelulupaa maahan on kuitenkin vaikea saada.

  Monet yrittävät saada sen avioitumalla ruotsalaisen naisen kanssa tai hankkimalla lapsen ”ihan kenen kanssa tahansa” Ruotsissa. Kun miehellä on pysyvä oleskelulupa, hän voi lopettaa suhteen ja voi kutsua oman vaimonsa tai suvun hänelle valmiiksi katsoman morsiamen Ruotsiin.

  Balkanilla ”lähtötelineissään” olevat vaimot ja morsiamet tietävät ja hyväksyvät tämän menettelyn, koska loppujen lopuksi se on koko perheen ja koko suvun etu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,292 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 230’ is closed to new replies.