Johanna Tukiainen Vol. 231

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 231

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 838 total)
 • Author
  Posts
 • #227836 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 231 alkaa tästä.

  Mode

  #227842 Ilmoita asiaton viesti

  Jippii

  #227847 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Melkein paras!

  #227851 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Kalat voi olla ongittu matvärldenist ! Työpaikkakin voi olla vaik siel – jos on töissä .

  #227878 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant
  1. J Tuk avautui vuoden alussa  Vellin pahansuopaisuudest . Siis taas kerran . Sen jälkeen on tapahtunut huomattava välimatkan pitäminen . Oliko kuitenkin jo ekat oireet uskomattomast raskaudest ? Vai onko tämä edelleen kusetusta ? Kesän – syksyn aikana pyydetään lahjoituksii vauvan tarvikkeisiin . Huomaavainen mies ja hänen ruokkivat karvaiset kätensä on poistettu saatanallisina , ja on todella vaikeaa ja raskasta olla yksinhuoltaja , SNIIF ? Siis jo ennen kuviteltuu poksahtamistaNI ?
  #227903 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Ei ole varmaa , ett Mehmetin asunto on tuol ! Kun ei välttämättä ole oma asunto ollenkaan . Voi olla joku ottanut nimiinsä , ja vuokra maksetaan porukal . Näit yhteiskämppii on suomessakin , ja niissä voi välil majailla näit paperittomiikin jopa ilmaiseksi – tai lähes . Ja varsinainen asuinosoite ei välttämättä ole edes tukholmassa . JOS on työpaikka kuitenkin , niin silloin on porukkakämppä kätevän edullinen , jos siit maksaa in cash . Tääl h armaassa kotimaassa tätä on suomalaistenkin keskuudessa , ja asunnottomii budjaa pimeästi työttöminäkin kavereil . Täl Paul Mehmetilhän saattaa perhe olla jopa kauniissa ruattisessa jossain . Esim vastaanottokeskuksessa TAI jopa yhteiskunnan heille osoittama ihan oikea asunto. Ja kuten noiden monien tummempien maahanmuuttajien kulttuureihin kuuluu , niin mies kulkee mis tahtoo ja käy ”tapaamassa maanmiehiään” kaukanakin , eikä ole siit tilivelvollinen .

  #227904 Ilmoita asiaton viesti
  Kaikki yhden…
  Participant

  Ihan uteliaisuuttani kysyn että miksi tätä Mehmetin kotia nyt niin etsitään? Kyllä se aikakaan selviää kuka on kyseessä. Uskoisin että seuraavassa Seiskassa viimeistään. Mitä sitten jos mahdollinen asunto löytyy? Meneekö joku soittamaan ovikelloa ja laukomaan totuuksia morsiamestaan? Ja kannattaa olla varovainen näiden epäiltyjen nimien julkaisemisessa! Se on kuulkaa tarkkaa nykyään ja on myöskin kohtuutonta kyseistä henkilöä kohtaan, koska Kreikkalainen tämä tulevan lapsen epäilty isä ei missään nimessä ole! Se on ainakin varma ?

  #227905 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkki raportoi 24.1.20: Love Is in the Air………. Tapailen miestä, joka asuu Tukholmassa (hänen syntymäjuuret on Kroatiassa puoliksi, en tiedä siitä mitään…….?) Laulaja Rita Ora on syntynyt Kosovossa. Siihen jaa mun tieto kyseisistä paikoista.

  #227906 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkki raportoi 16.4.20: Rakkaani kanssa, hän valmisti Välimeren tyyliin herkullisen illallisen; sinisimpukka, pasta ja kala on hyvin terveellistä, erityisesti raskaana ollessa. Hänen sukujuuret on osittain Kreikassa.

  #227907 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Balkanin maat: 21 Balkanin maat

  #227908 Ilmoita asiaton viesti

  Minäkin hieman ihmettelen tätä kiinnostusta em. miehestä. Ei kannata vihjailla mitään epämääräistä Europolista tai Interpolista, sillä se ei ole kohteliasta. Mies on jo sen ikäinen, että on ehtinyt laillisesti asua vaikka parissa EU-maassa. Harvoin 50-vuotias ex-Jugoslaviasta kotoisin oleva on enää turvapaikanhakija. Sota Jugoslaviassa päättyi jo kauan sitten. Kun siellä oli sisällissota, niin tuona aikana pakolaisia siirtyi muihin Euroopan maihin.

  Minusta mielenkiintoista asiassa on se, että mt-ongelmainen tuurijuoppo on muuttanut vahingon, kertapanon, Jumalan lahjaksi. Olipa isä kuka tahansa, niin Paxu on osannut muuttaa tapahtuman jumalalliseksi ihmeeksi. Säälin jo tulevaa lasta, koska Paxusta ei ole äidiksi. Nainen joka ei osaa pitää itsestään ja koiristaan ei ole mitään pullantuoksuista äitiainesta. Tunnen myötätuntoa miestä kohtaan, sillä tuttuun tapaan pian alkaa miehen haukkuminen ja syyllistäminen. En usko mihinkään vuosisadan romanssiin, sillä Paxu elelee pilvilinnoissa lopun elämäänsä. Tuskin löytyy sellaista lääkettä tai terapiaa, jonka avulla Paxu palautuisi normaaliin elämään jalat turvallisesti maassa. En usko romanttisiin kesähäihin. Pian mies tajuaa millainen Paxu todellisuudessa on. Kannattaa mielummin maksaa elatusmaksut kuin pilata oma elämänsä.

   

   

   

  #227909 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Tuksu kääntää aina asiat niin, että ovat hänelle edullisia. Vielä viime kesä suu vaahdossa sähisi kuinka Jassu ja Viktor elävät synnissä koska eivät ole naimisissa, repent or perish!!!! Mutta kun hän itse pamahtaa paksuksi heti ekalla tapaamisella, niin se onkin aivan ok. Ja jossain sanoi kun avioliitto aikeista kyseltiin, ettei nyt voi mennä naimisiin koska korona 🙂 Mitä se korona siihen vaikuttaa? Maistraatit on auki. Ja varmasti myös papin aamenen saa myös.

  Tekopyhyyden maisteri. Mitenhän sitten asioita selitellään, kun lastensuojelu vie lapsen?

   

  #227910 Ilmoita asiaton viesti
  Noita
  Participant

  Se on varmaa että paxun vauva jossain vaiheessa huostaanotetaan!

  #227912 Ilmoita asiaton viesti
  JoopDeHoop
  Participant

  Kuinkas ei vielä numerolehti ole mainostanut ilmeisesti Torstaina julkaistavaa järisyttävää uutistaan…

  #227913 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Yhden yön rakkaustarina

  Eihän tuo ole millään mittakaaval edes ”romanssi” . Ei rakastunutta katsetta …vai osaako narskupaatit sellaista edes teeskennellä , hmm…tarvii katsahtaa menneisyyteen……….joo ei . Sanoi osataan käyttää ja liehitellä , mut katse – se jää omahyväiseksi hymyilyksi ; ’olen voitolla’ ! Ja kuka …tanan umpitomppeli aikuinen latailee kuvii jostain kädest kii pitämisist ? Muutamii kuvii muusta . Vaik en minänikään kyl antaisi jonkun selvästi vähäjärkisenKÄÄN hoidon ( jos sitä harrastaisin ) kuvata pers….personal feissiäni . Eli ; Paul Mehmetti ei sovi kauan kuvioon , koska hänel saattaapi olla oma tahto jopa ? Mut mut – joka tapauksessa , jos tiineys on totta , toivottavasti Mehmetti vaatii isyystestin , jos ei ole joku muu motiivi tähän sirkukseen . Etis – kun niiin lähel asuu – varmaankin käy siel henk koht valistust herrallen jakamassa  ? ( mieluiten tähän laittaisin kuvan naurun louskuttamist tekareistaNI ) Sen miähen tuntee sit siit , ett haisee sillille ??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 838 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 231’ is closed to new replies.