Johanna Tukiainen Vol. 232

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 232

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 773 total)
 • Author
  Posts
 • #228976 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 232 alkaa tästä.

  Mode

  #228991 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Oonko mä eka?

   

  #228992 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Tunkki:

  ”Kuvat myös tekivät kauhean massiivisen näköiseksi, sen huomasi kuvasta jossa olen vanhempieni kanssa. Mutta ei se ollut mikään yllätys, olen nähnyt vuodesta 2008 asti miten lehdet vääristelee sitä miltä näyttää.”

  -Miksi Jassu näytti samoissa kuvissa sitten aivan tikulta?

  #228993 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Katselin satelliittiaineistosta Mamman ja Papan asuinkorttelia. Tunkin virallinen osoitekin on täällä; Blåklockevägen 13, Sollentuna.

  Kuvalla näkyy pieni ruskeasävyinen vaja, joka näkyy myös Tunkin kuvaamalla 31.5. videolla.

  Merkkasin keltaisella täplällä sen kohdan, missä Tukiaisten ”puutarha” sijaitsee; tuolta kuvia ja videokuvaa on saatu tänä viikonloppuna (mutta missä pörräsi Mehmet sunnuntaina?):
  29 Mamma- ja Pappamuratin asuinkorttelin sisäpiha, Google satellite

  #228995 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Sollentunan kunnan sijainti suhteessa pääkaupunki Tukholmaan: 25 Sollentuna - Stockholm

  #228996 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksu siis tietää massiivisuutensa jo vuodesta 2008 alkaen! Totta. Ainakin yli 10 vuotta ollut paksu.

  #228997 Ilmoita asiaton viesti
  Jp2
  Participant

  @Tuohi Aivo Pitäskö sun vielä muutamaan kertaan laittaa kaikki sun kartta kuvat ja kronologisessa järjestyksessä salapoliisityösi tarina, kun kaikki ei ole vielä varmaan aivan kymmeneen kertaa niitä nähneet? Ehkä ihan varmuudeksi jokaiselle sivulle vielä aina uudestaan? ?

  #228998 Ilmoita asiaton viesti

  #228999 Ilmoita asiaton viesti

  JMT: johanna_tukiainen_
  ??☀️? ilman meikkiä, uusi @loveshackfancy suloinen mekko päälläni. Raskaus on 19vk nyt, lähes puolessa välissä ? kun vauvamaha kasvaa niin olen tarvinnut uusia kauniita asuja. Tämä brändi on ? tosin ylihinnoiteltu. Romanttinen ja sen tyyppinen juuri josta pidän ? mutta hinnat on laitettu liian ylös. I’m pregnant on 19weeks, waiting my baby girl ? I’m in love with LSF it’s so romantic, sweet and girly at the same time. #momtobe2020 #raskaus #pregnancy #momtobe #maternityfashion #romanticdress ? #girlydress #19weekspregnant #19viikkoa #blessed? #siunattu #naturallook
  12 min

  #229000 Ilmoita asiaton viesti

  JMT: johanna_tukiainen_
  ??✨? Blue Chihuahua on nauttinut olostaan Ruotsissa nyt jo useamman kk, kuten mopsini Bella. Rakkaat hauvani ovat he ja lisäksi Bruno upea Englannin Bulldog ? joka on korona kriisin takia ollut maalla hoidossa tämän ajan. Olen siitä todella huojentunut ja kiitollinen, ettei Bruno ole eräällä suomal.miehellä joka ei ole hyvä koiria kohtaan. Kaikki hauvat voivat hyvin ❤️??? Meillä on suuri Jumala joka järjestää asiat. Mitä tulee nettikirjoituksiin; niin edes yksi ehdotus siitä (vaatimus) jota pyritään jakaa muille että ”vauva pitää viedä heti synnytys sairaalassa pois minulta” on törkeä laiton uhkaus. Tässä ei puhuta enää ”netti kiusasta” vaan paljon vakavammasta. 10v sitten netissä uhattiin viedä koirani, ja pilata kaikki mikä minuun liittyy (parisuhteeni, ystävät, koti, yms.) ja kyseessä on niin vakavat asiat, että jopa covid19 kriisin aikana jotkut ihmiset eivät ole oppineet mitään. Ja monet ei tajua, miten loppua elämme. Pitäisi tajuta vihdoinkin kääntyä Jumalan puoleen ja etsiä pelastus. Löysin sen Vapahtajan Jeesuksen kautta. Hän on ainoa tie taivaaseen, ei ole mitään muuta. Se mikä kuuluu menneisyyteeni (jotkut pahat ihmiset yrittää tarttua siihen) on mennyttä vuosia sitten, about 10v sitten. Sielunvihollinen yrittää tarttua menneisiin asioihin. Tästä puhuttiin Kairo-Mount Sinai-Jerusalem konferenssissa 2017. Olen uudestisyntynyt kristitty. Se tarkoittaa myös sitä että mikä on menneitä se on anteeksi annettu. Se on anteeksisaatu Jumalalta. Ihmisen mielipide tai käsitys ei ratkaise mitään Jumalan edessä. Sananlaskut sanoo myös: ”Jumalan pelko on viisauden alku.” Ihmisen pitäisi varmistaa välit Herraan nyt. Tämä aika on Ilmestyskirjaa. Nooan aikana ihmiset pilkkasivat eivätkä kääntyneet. Niin on todella myös nyt. Voittaja on kuitenkin ollut jo voittaja, silloin kun Jeesus kuoli ristillä ja ylösnousi. Aamen!! ❤️?✝️ #momtobe2020 #deepthoughts #finnishlanguage #naturallook #bluethechihuahua #chihuahua #bluechihuahua #may2020 #christianwoman #christianshirt #crossnecklace #godisgood #godisincontrol #bible #sananlaskut #raamattu
  27 min

  #229001 Ilmoita asiaton viesti

  Tuhero kehuu videolla lähtevänsä kaupunkiin jooo nyt sillä on talvitakki päällä. :O

  #229002 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Niin, kuvat läskistää mutta miten se on sitte videoissakin yhtä läski?

  Jum***uta kun on turvonnu!:

  #229003 Ilmoita asiaton viesti

  T-paita näyttää likaiselta. Melkoisesti tahroja. Kaipa se on sitä glamouria? Risti täytyy aina kaivaa esille.

  #229004 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Meikittömyys nuorentaa.

  #229006 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili
  Blocked

  Filtteröity Matamin kuva

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 773 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 232’ is closed to new replies.