Johanna Tukiainen Vol. 233

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 233

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 529 total)
 • Author
  Posts
 • #230082 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 233 alkaa tästä.

  Mode

  #230086 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Participant

  Jep jep

  #230093 Ilmoita asiaton viesti
  ArttuS.
  Participant

  Toka, hyvää maanantaita kaikille

  #230094 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Älykkö Mopsilta rohkea ja varmaan oikeasuuntainen arvaus (edellisen vollin lopulla) siitä, että nuoripari on ollut asuntoesittelyissä Södermalmilla viikonloppuna.

  #230095 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkillehan ei kelpaa Mehmetin asunto 1940-luvulla rakennetussa talossa. Mehmetillä, jonka sanotaan olevan työtön ja onkivan kaloja henkensä pitimiksi Tukholman aamusumuisilla rannoilla, ei olisi varaa lähteä pois nykyisestä kämpästään. Jo sadan euron lisäys vuokrassa olisi mahdoton korotus hänen kuukausibudjetissaan.

  #230096 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Tunkki tietää, että näädät ovat spotanneet Mehmetin kämpän. Miehen nimen paljastuminenkin on siinä kinthaalla.

  Jos Mehmet on työtön, ja jos hänen oleskelussaan Ruotsissa on jotain hämäräperäistä, ja hän tekee pimeitä töitä kolikkoa saadakseen, asunto-osoitteen ja nimen paljastuminen olisivat ”vaaran paikka.” > on häivyttävä, on muutettava ennen kuin oveen koputetaan.

  Painetta Tunkin sipulissa nostaa myös se, että Jasminalla – sillä samperin herhiläisellä! – on moderni asunto ruotsalaisen poikakaverin kanssa.

  Mammamuratti tietenkin painostaa Mehmetiä parhaansa mukaan ja antaa ymmärtää, että vauva tarvitsee kunnollisen, nykyaikaisen asunnon. Heti!

  Kun talous tulee puheeksi, ja Mehmet perustellusti epäröi, Tukiaiset sanovat, että tehdään haastattelu ja asuntoesittely Seiska-lehdelle; näithän miten tehtiin lapsen sukupuolen paljastustilaisuus; rahat tulivat kuin taivaasta, don´t worry.

  Ja sun suvulla siellä Balkanin vuorilla on varmaan heittää sen verran fyffee kehiin, että suvun uudelle tulokkaalle, jonka äiti on rodukas glamourtähti, saadaan asiallinen asunto, kamoon!

  #230097 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi-Aivo
  Blocked

  Asuntokriisin keskiössä on siis Mehmetin  Hökmossevägenin 1940-luvun karu kaasuliesikämppä, jonne Tunkki ei suostu muuttamaan, vaikka sitä on jo sisustettu Ikean Malm-lipaston verran.

  Pitäisi päästä uuteen, moderniin asuntoon. Mielellään Sundbybergiin tai Solnaan, missä on se Mall of Scandinaviakin…

  #230098 Ilmoita asiaton viesti
  Hilkka Sirviö
  Participant

  Eikös Jasmina/e ole ollut kirjoilla tuolla Sinikellontiellä ja nyt asustelee väliaikaisesti kaverinsa asunnossa? Näin olen ymmärtänyt. Vickellä on kai oma asuntonsa.

  Käsittääkseni asuntotilanne Stockholmin alueella on melko kinkkinen, eikä vuokra-asuntoja ole tuosta vain poimittavaksi asti. Toki pregnantille saattaa asunto löytyä helpommin. Vaikuttaneeko tilanteeseen se, että on rantautunut Ruåttiseen vasta äskettäin ja ollut raskautunut jo siinä vaiheessa.

  #230099 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Kierrätyskeskuksissa ja joissain kirjastoissa on myös käsilaukkujen jakolaari.

  #230100 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Mehmå taasen tyhjensi kassinsa tunkin reppuun ja saa maksella siitä Vuittoniakin kovemman hinnan. Siinä vasta tyyris kassi-transaktio.

  #230101 Ilmoita asiaton viesti

  Asuntonäyttelyssä 😂 aamun paras.

  Kyllähän kaksi työtöntä nappaa kämpän kun kämpän. Siunattutilasta# saa säälipisteitä. Tuksuhan mainitse aikoinaan, että luottotiedoton saa asunnon Tukholmasta helposti, tarkoitti pikkusyrraa.

  Kesäasunnot ovat nyt kuumaa kamaa. Purkki Oceanin rannalla, merinäköala.

  #230102 Ilmoita asiaton viesti
  Crystal
  Participant

  Miksi imeessä tämä meidän kaunis älykäs ja osaava turhimomme ei valinnut lapsensa isäksi komeaa miljunääriä, rahkeita olisi turhimolla riittänyt, miksi roikkuu nyt vähävaraisessa maahanmuuttajassa ja kiusaa sitä. Tämä jos mikä oli kyllä turhimon älyttömin teko, hankkiutua raskaaksi, ihminen joka ei osaa edes omista asioistaan huolehtia eikä koirien hyvinvoinnista, niin miten vastasyntyneestä.

  Kyllä siinä lälly saa painaa töitä niska limassa, kun rahaa tarvii syytää koko poppoolle, ei muuta kun talot myyntiin, ja muuttakoot vuokrayksiöön, kyllä siinä yksi poikamies pärjää, turhimo perheineen tarvii rahhhaaa ja ei hyvä heilu eikä taivaspaikka lällylle aukea, ellei näin menettele.

  Tällä turhimon tarinalle nauraa naurismaan aidatkin, niin on pimeää menoa. Mättölautasia kuvaillaan ja kaikenmaailman krääsää ostellaan ja laitetaan seiskalta saadut rahat haisemaan, ei yhtään ajatella sitä että sieltäkin lehtiyhtiöltä ne rahahanat menee kiinni, ketä enää kiinnostaa turhimo, sen tekemiset ja olemiset, ne on niin nähty. Ei tuo ihminen muutu, hullummaksi touhunsa menee ja viis siitä että itse elää kun pellossa, mutta kun vetää mukaansa vielä onnettoman syyttömän lapsen, koska sen elämä on pilalla jo ensihenkäyksestä lähtien. Aikuinen mies pääsee aina karkuun , mutta pieni lapsi ei.

  #230105 Ilmoita asiaton viesti
  Täällä Taas
  Participant

  Vannomatta paras

  Etis:

  Mehmå taasen tyhjensi kassinsa tunkin reppuun ja saa maksella siitä Vuittoniakin kovemman hinnan. Siinä vasta tyyris kassi-transaktio.

  Arto2:n raporteista päätellen siinä jalkovälissä oli sellainen liikenne että niistä kulleista voi rakentaa kapulasillan Trekantenin yli.

  Odotellaan ensin lopputuote ja jännätään sitten kenelle arpajaisvoitto osuu.

   

  #230106 Ilmoita asiaton viesti

  Jolenen olisi kannattanut ehdottomasti muuttaa Miamiin tai Honoluluun. Muutosta hän on kertonut kymmeniä kertoja. Olisi ollut ottajia. Miljonäärejä olisi ollut jonoksi saakka. Toivoa ei ole syytä heittää. Amerikkalaisissa uusperheissä on lapsia molempien puolisoiden aikaisemmista avioliitoista. Kyllähän noin koulutettu, ammattitaitoinen, hoikka, kaunis, muokattujen kuvien näköinen kaunotar nappaa edelleen miljonäärimiehen USA:sta ASAP. Jos Jolene ei saa 400 m2:n asuntoa Östermalmilta, niin silloin kannattaa jättää ASAP mokoma tyhjätasku joka houkutteli hänet esiaviolliseen seksiin. 300 kiinnostunutta miestä vastaa jenkkien deittipalstalla taas välittömästi ja on helppo valita parasta päältä. On liikemiehiä, tuomareita ja lentokapteeneja.

  Jopa Södermalm on tällä hetkellä huomattavan kallis alue, varsinkin jos haluaa ihailla maisemia kohti Gamla Stania. Eikö Jolene voi muuttaa siihen Lidingön residenssiin? Hän kertoi omistavansa sen puoliksi tätinsä kanssa. Tauluja aseteltiin seinille kuukausikaupalla, joten remontti on varmasti ohi, vai vieläkö maali haisee? Ehkä jokin amerikkalaistyylinen, valkoinen mansion on parempi? Jolene on kertonut pitävänsä auringonkukista (voikukkia).

  #230107 Ilmoita asiaton viesti

  Toivottavasti ne Lontoosta saakka tilatut kyyhkystapetit pääsevät pian koristamaan vaikka Jolenen omaa makuuhuonetta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 529 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 233’ is closed to new replies.