Johanna Tukiainen Vol. 235

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 235

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,419 total)
 • Author
  Posts
 • #232599 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 235 alkaa tästä

  Mode

  #232601 Ilmoita asiaton viesti
  mietiskelijä
  Participant

  Eka

  #232605 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Toka ✌

  #232607 Ilmoita asiaton viesti
  Täällä Taas
  Participant

  Toivottavasti palstan tekninen laatu ei parantunut. Sehän olisi jo anarkiaa.

  #232611 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Onkohan eräällä kulunut paljon liukuvoidetta jussina? ?

  Ilmeisesti Tölikän luukun vuokrasuhde jatkuu. Onhan se mukavaa, kun on käytössä keskustaresidenssi sekä kuljettaja, joka vielä maksaa kaikki ostokset ja syömiset. Velli on kyllä reilu jätkä. Ei haittaa vaikka odottaa lasta nobodylle.

  #232614 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Edelleen julkisena nuo kuvat ja videot tatuoidun taksisuharin sivuilla julkisena ? Pregnantti Jeesuksen morsio ei ole siis tänne Hymyyn vielä ehtinyt. Muuten olisi jo Konnemeren juhannussulholle viestiä lähtenyt että poista!!!1!!

  Onhan se nyt noloa jos äiti, isi, Jassu, lapsen isä Paul ja lompakko-Velli saisivat tietää…. Raskaana oleva kristitty Johanna ainoana naisena kolmen äijän kanssa mökillä monta päivää…. Ja ei ole ihan #alcoholfree bileet ollut, sen todisti videot.  Joku syyhän siihen on, miksi Johanna ei itse kuvannut juhannusseuralaisiaan ja poisti taksikuskin tägäykset noista kuvista ja videoista. Totuus ei pala tulessakaan ? No, netissä kaikki säilyy ja taas tuli ilmi, millainen tämä #siunattutila ihminen on.

  Mun mielestä todella häiritsevää edes ajatus siitä, että raskaana oleva nainen menee korpeen mökille moneksi päiväksi KOLMEN miehen kanssa joista kukaan ei ole oma mies ja muutenkin vain puolituttuja…..  Ja sielä otetaan vielä kuvia missä ollaan kädet toistensa ympärillä. Millainen nainen toimii noin……

   

  #232615 Ilmoita asiaton viesti
  Kartanon_Pinta Ala
  Participant

  Olen äimänä. JOS se tosiaan on ollut siellä viinaa, lääkkeitä ja seksiä harrastaen.

  Mikä se on se sananlasku? Aina kun tuntuu että Madame ei voi vajota enää alemmaksi, uusi pohja löytyy?

  #232616 Ilmoita asiaton viesti
  Kartanon_Pinta Ala
  Participant

  Mutta kirjoitetaan nyt toinenkin speku ilmoille.

  Eli Johanna ei ole juonut mökillä alkoholia, eikä käyttänyt lääkkeitä, eikä harrastanut seksiä.

  #232617 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Onkohan velli edes ollut messissä koko pitkän suomessaolon aikana ? Jos se onkin toi suhari , joka kuskina . Niin luulee minäni nyt , saatuani uutta todistusaineistoa tapahtuneestaNIni . Noist ruuist tarvii todeta sen verran , ett tätil ei ole toimivat hampaat . On sellaisii mössöi , ett huh huh . Jos on pureskeltavaa ruokaa , ja sen nauttii hartaasti jauhaen , vähempi syöminen riittää . Kylläisyyden tunne tulee vähemmäst . Ei ihme jos lihoo , kun mössöi kiskoo . No jos sitten , jos sattuu jäämään luu kouraan …..siit tulikin mieleeni wanha wiidakon sanonta ; se on v..un vale , ett ky…ssä on luita ? Ett tiedoksi , jos joku klamuurii elämää elelevä niin sattuisisi luulemaan ?

  #232618 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Tunkki ei ole vielä pohjaa löytänyt. Se on sillä todella syvällä.

  Tunkilla mennee tulevaisuudessa vielä paaaaljon huonommin, kunnes se ojan pohja sieltä löytyy.

  Tuntuu vaan olevan, kuin pirun sitkeä ongenkoho…

  #232619 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  Paljastuihan ne Tuksun ” uskon ystävät”. Hyi saakeli, miten irvokasta touhua. Ei Tuksu satavarmasti tehnyt tuota juhannuskeikkaa pelkästä ”ystävyydestä” , bisnesreissu… Oksettavaa että ” raskaana” oleva lähtee vieraan miehen kanssa mökille kun ” vauvan isä” jää odottelemaan ja tässä tapauksessa KOLMEN!!!!!

  Tosi klammuuria, tuolla naisella ei ole omanarvon tunnetta eikä kunnoitusta edes syntymätöntä lastaan kohtaan,saati sen isää, jos nyt raskaana edes on.

  On se aina ollut kusettaja ja tavoistaan ei pääse eroon. Jos seiska maksoi raskausjutusta niin saattaapi neitonen olla kusessa jos valehteli koko jutun. Vai menikö puskemaan kolmen miehen voimin raskautta kehiin jotta tärppäisi ja vauva syntyykin sitten ennen aikojaan.Tuolta satutädiltä voi odottaa ihan mitä vaan.

  Yhdessä kuvassa näkyy Tuksun taustalla auto, kuvaa suurentamalla ehkä voisi saada rekkarin selville 😉 Säälin kyllä mehmettiä jos häntä pilkataan näin, tuskin tietää missä mennään ja aiemmin vuosia jo menty. Jos nyt Tuksu somessa hehkuttaa raskautta, mehmettiä, ylipäätänsä mitään niin aika sairasta,todella sairasta.

   

   

  #232620 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Tuhvi on itse sitä mieltä, että loistavasti menee. Krääsää ostamalla yrittää vakuuttaa, et hyvin pyyhkii. Vaikka se ostaisi kaikki kaupat tyhjäksi, niin sen  sisin on tyhjä ja tavaralla se täyttää sitä pohjatonta tyhjyyttä. Kyllä se itsekin tajuaa ja näkee peilistä mikä tynnyri se on. Silti pitää todistaa huor…lla, että vientiä on.

  #232621 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Tunkki puhuu Töölön videolla nähneensä televisiossa pariskunnan joka ihmetteli miten kallista Suomessa on, asuntokin oli kuulemma maksanut ”Three thousand eight hundred thousand dollars”.

  Itse en ymmärrä tarpeeksi Englantia jotta voisin tulkita mitä ihmettä tuo mahtaa tarkoittaa.

  #232622 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Eihän sillä ämmällä ole mitään käsitystä mistään kustannuksista, kun muut ovat aina maksaneet sen vuokrat ja muut. Hyvähän se on lesota, miten kallista asuminen on.

  Aikaisemmin oli puhetta tunkin tuloista. Eikös sillä edelleen se firma tollukka tanssijat? tuskin saa mitään tukea jos ei kykene esittämään kuitteja tai kirjanpitoa. Asumistukea ei saa jos ei ole kirjoilla tai pysty todentamaan, että maksaa itse vuokran. Sillä ei juuri ole virallista tulonlähdettä, joten jos saa äitiyspäiväraha, saa sen peruspäivärahan, joka Suomessa on alle 30 euroa päivältä. Tulot on lähes nolla euroa, mutta menot 3000 – 4000 euroa kuukaudessa.  Jostain se saa rahaa tai joku maksaa suurimman osan sen menoista.

  #232625 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Näin kesälomalaisena olin Tunkin kanssa samaan aikaan tv:n ääressä. Katsoin ohjelman koska Suomi jakso. Tuksu puhuu todellakin videossa että ”this couple from USA wanted to buy this home which was like small and the thousand eight hundred thousand dollars”

  Todellisuudessa tuossa ohjelmassa olevat ihmiset eivät olleet couple. Kaksi kaverusta, tyttöjä kumpikin sekä heidän koira ja kissat. Eivätkä olleet USA vaan Canada. Halusivat asua Euroopassa ja valitsivat Suomen koska jääkiekkomaa. Olivat juuri valmistuneet collegesta, sinkkuja kumpikin ja parhaita kavereita. . Ja etsivät asuntoa missä koiralle piha ja maksaa max 280000eur. Ostivat rivarin pätkän jostain Puistolan kohdilta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,419 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 235’ is closed to new replies.