Johanna Tukiainen Vol. 238

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 238

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,036 total)
 • Author
  Posts
 • #236796 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 238 alkaa tästä

  Mode

  #236799 Ilmoita asiaton viesti
  Hefaistos
  Blocked

  Taisin päästä kärkisijalle.

  #236801 Ilmoita asiaton viesti
  Yavannah79
  Participant

  Hmm… Tuksu vaan ei tajua, että lapsi on ihan eri asia kuin koira ja ettei lapsi ole tavara jonka voi paiskata pois kun siihen kyllästyy. Mutta ei kai tuolla ole enää mitään oikeita tunteita, vaan kaikki on pelkkää esitystä. Feikkiä.

  Ja Tuksu, oikeasti. Sulle on ohjeistettu hyvinkin asiallisesti, että minkälaisia juttuja sä tarvit vauvaa varten ja silti sä meet hankkimaan hörsöjä. Kokeiles ettiä sanakirjasta et mitä tarkoittaa käytännöllisyys.

  Tällä hetkellä sä nyt vaan joudut paiskaa sen glämöyris roskakoppaan ja keskittymään käytännöllisyyteen ja tuolla on oikeasti sunkin makuun sopivia vauvankamppeita, jotka on nättejä, mutta ennen kaikkea käytännöllisiä ja turvallisia.

  Jos taas haluat nuken, ni osta kaupasta nukke, mille voit niitä hörsöjä ostaa ja laitella, sillä vauva ei hitto vieköön ole mikään lelu.

  #236802 Ilmoita asiaton viesti
  Tauno Tattari
  Participant

  Äidin prinsessa

  Olen tuntenut herran jolla oli hieman outo lapsuus. Nyt jo yli kuusikymppinen mieshenkilö, jollei olisi päättänyt itse päiviään. Valokuvien perusteella äiti oli esitunkkilanen henkilö, joka oli päättänyt että kun tytön haluan niin tytön myös saan. Vähintään makaabereja kuvia, joissa pikkupoika seisoo hymyttömin kasvoin rimpsumekoissa.

  Sanomattakin selvää että vaikka kundi oli kasistään kätevä ja hyvällä kielipäällä varustettu, ei elämä mennyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Matemaattiseti melko kehno ja hyvin epäkäytännöllinen hän oli, joten ihan arjesta selviäminenkin tuotti vaikeuksia.

  #236803 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Hitti että nämä vollit vaihtuvat tiuhaan.

  Minä  naureskelin sitä sauna-arabi nimeä. Ja sain mielleyhtymän toiseen miekkoseen ja muistelin kylvettäjä-Urbania joka sitkeästi yritti haisulia pitää puhtaana ja mietin että johkin päässä suunnaton glamour liittyy puhtauteen ja peseytymiseen. Saunassakäynti, uudet puhtaat vaatteet, hotellihuoneen puhtaat lakanat. Meille taviksille ihan arkipäivän perusjuttuja, mutta tunkin elämässä ääretöntä luksusta, semmoinen kakkaharakka kun johki on. Puhtauteen tottunut tavishamraa ahdistuisi suunnattomasti tuollaisesta glanour elämästä.

  #236805 Ilmoita asiaton viesti
  Hefaistos
  Blocked

  Tunkin sekä albaanin murjun vuokran maksaa paikallinen fatta.
  Albaanilla ei ole varaa omistaa edes autoa joka kertoo jo aika paljon.
  Matkustellaan vaan pummilla Tunnelbanassa ja käydään kavereiden etnisissä kuppiloissa syömässa ylivuotista roskaruokaa jos mato-onki ei Trekantenilla tärpännyt.
  Kannattaa lukea Wikipedia-artikkeli Solnan kunnasta.
  Elitloppetin parkkipaikalla kuultujen huhujen mukaan, epäilty sotarikollinen Pal on on mopojengin hangaround -jäsen sekä tekee kaikki pisneksensä mörkönä.
  Sopii hyvin kuvioon.

  #236807 Ilmoita asiaton viesti
  Rinde
  Participant

  Sauna-Arabi on jäänyt itseltä väliin.

  Odotan mielenkiinnolla elämäkertaa, joka varmasti tulee valmiiksi jonakin maanantaina. Mutta vielä on kesää jäljellä ja syntsätkin juhlimatta.

   

   

  #236808 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Missäs väkevän julistajan Mölvinin videot? Uskovaiset ystävänionvarmaan ihmeissään kun kerhon pääjehu ja punainen lanka on ihan hiljaa. Asuu avoliitossa ja on viel kai raskaanakin, ai ai, mitä Jumalakin siihen sanoo…

   

  #236809 Ilmoita asiaton viesti
  Corpse1+65
  Participant

  Aika hiljaa hieho ollut noista uskon taisen puutteen asioista. Olkaamme nyt iloisia että traanitantta on tuolla glamourisessa ruotsinmaassa. Pysyisikin siellä haiskahtelemassa. Hyi olkoon mikä emakko. Saatana muuten lähetteli Jolenelle terkkuja että hiillos on kohdillaan. Maiskis, röh röh!!!

  #236811 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Ihmeen hiljaa kaunis Depardieukin on, vaikka ensimmäinen lapsenlapsi tulossa. Kuka saa muuten ostaa valkoiset Emmaljungat? Entäs pregnetin synttärit? Missä lahjalista ja lukuisa ystäväpiiri toki janoaa jo kutsua?

   

   

   

  #236812 Ilmoita asiaton viesti
  Blasmaphemy
  Participant

  Kiitos Corpse1+65 sanasta TRAANITANTTA ?

  #236818 Ilmoita asiaton viesti
  mietiskelijä
  Participant

  Mamma on hiljaa, koska on edelleenkin niin järkyttynyt tunkin raskaudesta.

  #236819 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Kaunis miss Maitolaituri taitaa pelätä että saa Porkkanan rinnalle uuden huollettava. Ei parane hurraa, kun ei voi tietää mitä on tulossa ja esikoisen dotherin tuntienei mitään hyvää. Rahanmenoa, vastuuta ja voimia. Niitä vois rukoilla Depardieulle jos ois uskovainen. Vai riittääkö öljytty lappunen patterin väliin?

  #236820 Ilmoita asiaton viesti

  Tunkin stoorysta julkaissut tunti sitten. Herkkusieniä se laittaa jokaiseen safkaan eikä tuo osaa kuin paria safkaa tehdäkään. ?

  #236821 Ilmoita asiaton viesti

  Storyssa muistellaan mennyttä aikaa ja taatusti Paulille näytetään kuvia pregnetin entisestä glamourista. ? ? ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,036 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 238’ is closed to new replies.