Johanna Tukiainen Vol. 245

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 245

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,003 total)
 • Author
  Posts
 • #246827 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 245 alkaa tästä

  Mode

  #246828 Ilmoita asiaton viesti
  HarmitonHilda
  Blocked

  Eka?

  #246829 Ilmoita asiaton viesti
  qwerty2
  Participant

  Toka ?

  #246830 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Typerä palsta tuli täyteen kun kirjoitin romaanikommentin ja tekstini hävisi bittiavaruuteen kun painoin entteriä.  Argh. Uusi yritys.

  1. Muistan ollessani synnytysapuna, että vauva kun tuli ulos, se kiedottiin huopaan, huopa oli heti yltäpäältä siinä itsessään. Onko heillä varmuuden vuoksi toinen viltti vahinkojen varalle myös? Tuo on kyllä sen kokoinen viltti, että puhdas kohta on helppo vaihtaa.

  2. Minua kiinnostaa kovasti, mitä tuksu tuumii saamastaan kommentista liittyen vauvan nimeen.

  3. Vauvakuvien ajankohta ei minua häiritse. Kai pientäkin saa kuvata. Sensijaan tautiriski häiritsee. Ja miksi kuvaaja piti hankkia ulkomailta? Eikö Ruotsissa ole? Liittyyköhän kuvaajavalinta johonkin lehtijulkaisuun? Ovatkohan kuvat vain itselle, vai jollekkin lehdelle myös? Saakohan kuvaaja lokaa niskaan tästä mainoksesta? Kuka maksaa työmatkakulut?

  4. Minä en tiedä vauvoista juuri muuta kuin että ne huutavat ja lujaa. Miten tuota navantynkää pitäisi suojata? Vaippa ei saa osua, eikä viltti kun voi takertua… Onko tavalliset vaatteet sitten tarttumattomia? Ei kai se paljaanakaan ole…

  5. Onko ”sectio” glamourimpi, kuin ”sektio”? Maailman ärsyttävin asia lukea noita kommentteja kuvakaappauksesta, missä ihmiset kertovat ”sectioistaan”.

  Off topic, Mitä tulee Elenaan , en tiedä, en seuraa. En tiedä,  onko tämä julkisuustemppu vai ei. Mutta kyllä minun sydäntä särkee lukea itsetuhoisuudesta ja osastolle joutumisesta.  Huulipunajutut ja muut… Kaikella kunnioituksella,  vaikka masentunut saisi mitä vaan, se ei yleensä  tee onnelliseksi. Onni ei ole materiaa. Olkaa onnellisia, jotka voitte hyvin, se ei ole itsestäänselvää.

  #246831 Ilmoita asiaton viesti
  RADi
  Participant

  Perus Tuksua taas. Lapsi on viikon vanha ja puolialasti yläosattomissa pelkkä tutu päällä. Normaalia?

  #246832 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Täällä on ihmetelty ja itsekin ihmettelen, että eikö 47-vuotiaalla mehmulla ole vielä aiemmin ollut perillisiä. Nyt sitten tärppäs kertalaakista hedelmällisen hotellihutsun kanssa. Ehkäpä hän onkin tietämättään tuhkamuna ja nyt vain epäonnekseen jätti yhteystietonsa sopivaa isäehdokasta etsivälle päätähteellemme. Lapselle kyllä soisin paremman kohtalon!

  #246833 Ilmoita asiaton viesti

  Jos possu kertoi mehnetin olevan 47v niin ei ole

  #246834 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  En tiedä, että kuka tuon iän alunperin kertoi. Jos Teemu tietää asian paremmin, niin kerroppa meillekin 🙂

  #246835 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Muistaakseni päätähti kertoi Paulin olevan niin-ja-niin monta vuotta vanhempi itseään, siitä syntyi tämä ikäteoria.

  #246841 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Eikös se tunkki kertonut jokin aika sitten, että tapasi Paulin kapakassa ja Paul ihastui tunkin lauluun tms.?

  Miksi hotellihutsu ja Paul päätyivät läheiseen hotellin? Eikö Paul voinut viedä hoitoa omaan kotiin? Epäilen vahvasti, että tunkki itse tarjosi palveluitaan paulille ja ehdotti hotelliin menoa.

  Keväällä, kun raskaus oli jo tiedossa, etsittiin uutta miestä. Miksi tunkki oli kerran hotellissa Helsingissä läpinäkyvässä luomuksessa? Entä se mökkireissu kolmen miehen kanssa? Kaiki nämä ”keikat” tehty raskaana ollessaan. Yrittäjän on pakko yrittää ja tehdä keikkaa, kun on kysyntää. Näin tursas on itse sanonut.

  Onko Paul tietoinen näistä yksityiskeikoista ja niiden luonteesta? Tuskin. Tiesikö velli? Ovatko miehet täysin sokeita tursaan touhuille?

  #246842 Ilmoita asiaton viesti
  Takis😎
  Participant

  Voe voe löllötintä, miten ihmeessä ei edes jottain, liikaha jossain sydämmen paekalla. Oot äiti nyt, et muuta perskules. Voe voe vaavia.

  Ja sitten, missee on ne kaikki näätyläiset, jotka sanovat etukätteen tekeväsä, vaikka kuvamatsun avulla, lasun?️‍♀️

  #246843 Ilmoita asiaton viesti
  Mullapa on apple
  Participant

  Pääseekö joku näkee Tunkin instaa ja kommenttei? Ite en pääse.

  #246844 Ilmoita asiaton viesti
  Sienilentokapteeni
  Participant

  Poistanut Instagramista kommentin joka huomautti vauvan nimen historiasta äidin elämässä…

  #246845 Ilmoita asiaton viesti

  Toivottavasti valokuvaaja saa rahansa? Tuksu-ressu on usein niin huonomuistinen, että pienet laskutkin jäävät maksamatta. Eikö olisi kannattanut tilata se tunnettu amerikkalainen valokuvaaja jonka piti kuvata Tuksun ollessa puettuna hääasuun? Paikan piti olla kukkivien kirsikkapuiden alla Kungsträdgård-nimisessä puistossa. Ensiksi kuvaukset piti olla keväällä 2019, mutta sen jälkeen Tuksu on ollut projektista hiljaa. Ehkä selvisi, että valokuvaaja olikin amerikkalainen näätä joka uskalsi pyytää rahaa työstään (sekä matkat). Tuksu lienee kirjoittanut jonakin maanisena hetkenään jollekin valokuvaajalle, mutta sattuneesta syystä projekti on siirtynyt. Rahapula ei voi missään tapauksessa olla syynä, vaan Johannan kiireinen keikka-aikataulu. Peräti 5 – 6 keikkaa vuodessa kuluttaa voimat.

  Jos valokuvaaja oli taas Sevenin palveluksessa, niin tiedämme mitä tapahtuu. ”Onnellinen ja kaunis Johanna esittelee yleisön pyynnöstä vauvansa!!!!” Minulla oli tarkoitus, että en missään tapauksessa tuo vauvaani julkisuuteen, mutta koska miljoonat fanini haluavat nähdä minut ja vauvani, niin päätin suostua. En yleensä suosi julkisuutta.” Näin totesi seestynyt ja äidillinen Johanna Seiskalle.

  Huom. em. teksti oli täysin fiktiivinen, mutta mahdollinen.

  #246850 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Tunkki on myynyt sielunsa Saatanalle, ja kaiken muun Seiskalle.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,003 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 245’ is closed to new replies.