Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 890 total)
 • Author
  Posts
 • #251805 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 248 alkaa tästä

  Mode

  #251809 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Eka. Kerrankinko?

  #251812 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Tässä vanhassa kuvassa solnalaisen lähiömuijan imetysasu. Paskainen jo tuolloin, ei ole välttämättä pesukonetta nähnyt sittemminkään? Ellei Pauli. Aika harva mies kumminkin viihtyy yhtä paskaisissa rytkyissä kuin tunkki, lähinnä rantojen miehet ja vastaavat. Toivottavasti Vellikin on saanut hygieniansa kuntoon uuden rakkaan myötä. Vain toinen haisuli voi sietää toista haisulia. Omakohtainen kokemus ja elämys minultaNi puuttuvat, mutta tunkin tavanneet kertovat haisun olevan ns. maanläheinen ja nenää hivelevä.

  #251827 Ilmoita asiaton viesti
  Corpo Maximus
  Blocked

  Vaikka kuinka varustaudun äärimmäiseen pamaukseen. Odotan lapsen isän nimee. Toi lavarotta se muuten nietu oo.

  #251828 Ilmoita asiaton viesti
  Corpo Maximus
  Blocked

  Vääryyden mittaa ei ole. Nyt kuitenkin on. Vittu tekee pahaa ku ei osaa!

  #251829 Ilmoita asiaton viesti
  Stefuherman
  Blocked

  Kaikki on mennyt bjärssiilleen. Mode antoi kenkää sekä Sohvin kanssa on hommat juntturassa sekä velkojat juoksee perässä.
  Nyt on pakko yrittää bongata Tunkkia jos se vaikka osaisi antaa ilmaista velkaneuvontaa. Olenhan sentään  kaksikielinen rikkaan suvun jäsen sekä tarpeen vaatiessa  kaksimielinen bi-ihmisoletettu.
  Lisäksi en usko Ufoihin enkä omatekoisiin profeettoihin, koska itse näen kaikki tyhjästä lasipullosta kaksinkäsin pidellen käsin.

  #251830 Ilmoita asiaton viesti
  Sienilentokapteeni
  Participant

  Johannaa alkaa aina selvästi ahdistaa omat maailmanlopun hekumoinnit, kun tarpeeksi kauan niitä juttuja selailee. Se postaa aina ensin maailmanlopun varoituksia ja siihen perään prinsessajuttuja ja matkustelu-unelmia ettei pää räjähdä pelosta. ?

  #251831 Ilmoita asiaton viesti
  Stefuherman
  Blocked

  #251832 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Dream on, kukaan ei mee Tunkin kaa vapaaehtoisesti naimisiin.

  #251848 Ilmoita asiaton viesti
  källi
  Participant

  Kyllä Tunkin täytyy ny päästä leedille; kamoon: se on imetystä jo muutaman kerran ehkä kokeillut…

  #251849 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Voi sitä hetkeä kun Tuksu tajuaa, että miehensä ei voi toteuttaa yhtäkään hänen haaveistaan edes yhden päivän ajan. Se katkeruus tulee tuhoamaan paljon.

  #251851 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Honeymoon unelmista oli hypätty vielä joulutunnelmiin, oli kuva siitä hirveästä saatanallisen disneyn mekosta. Siitä muutama tunti eteenpäin, ennen puoltayötä, jaettiin lause, ” I ’ve never met a strong person with easy past”, ja vaihteeksi muistettiin koronarokotukset.

  Tukiaanista valtavaa perhejoulua on mukava odotella. Kauniiden ihmisten maan  koronatilanne pahenee, mikä on huolestuttavaa jo näin hamraan naapurimaankin ruman kansalaisen silmin, eikä tiedä mitä rajoitteita demokraattiset Tegnell ja Löfwen vielä keksivät. Mutta tuksu järjestää Törnbackenissa suuren perhejoulun! Peräseinäjoen keikkamatkalla voi piipahtaa samalla Stockan herkussa hankkimassa kinkun ja joululaatikot. Kinkulle tosin voi käydä kalpaten laivalla, jos löytyy nälkiintynyt insinööri joka syö yhdessä hytissään ahtaanpaikan kammoa potevan joulu ruoka kuriirin kanssa koko kinkun. Minäni muuten ihmettelee, että kun Ruottinen on kaikissa asioissa hamraata maata edellä (paitsi kellonajassa) miksi joulukinkku ja laatikot on pitänyt viedä alkeellisen hamraan maan puolelta. Eikö ICAssa myydä kinkkuja, ja eikö köttbullar med julmust ole kumminkin hienompaa..?

  #251852 Ilmoita asiaton viesti
  Stefuherman
  Blocked

  #251853 Ilmoita asiaton viesti
  källi
  Participant

  Tunkin lapsi (prenses) on vasta muutaman viikon ikäinen; ja jo tämmöstä tämä on Tunkin  elämässä. Uittu!

  Se perävitunbaarin rouva imee vaan niitä naurettavia ikeniääään

  #251854 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi?Aivo
  Participant

  Mopsi: Kauniiden ihmisten maan  koronatilanne pahenee, mikä on huolestuttavaa jo näin hamraan naapurimaankin ruman kansalaisen silmin, eikä tiedä mitä rajoitteita demokraattiset Tegnell ja Löfwen vielä keksivät.

  Juuri noin.

  Marraskuun puolella Ruotsin koronatilanne on heikentynyt dramaattisesti. Kymmeniä koronakuolleita per jokainen vuorokausi. Noin 5 000 – 6 000 uutta tartuntaa jokaisena vuorokautena. Tapaukset kasvussa eri puolilla maata. Testauskyvyn katto monin paikoin saavutettu. Tartunnat levinneet jälleen vanhainkoteihin.

  Täten glamouresiintyjän tilaaminen Ruotsista Peräseinäjoelle on täysin tarpeeton riski. Sellainen voi johtaa suurehkoon tartuntaryppääseen, joka aiheuttaisi paikallisesti tartuntariskin kasvun. Kyllä ilman tuota esiintyjää (ja ilman pikkujouluakin) tullaan toimeen Hamraassa maassa.

  Peräseinäjoen baarin toiminta ja pikkujoulu siellä eivät ole elintärkeitä yhteiskunnan kannalta näinä tautisina aikoina. Ovet vaan säppiin, glamouria ei saa päästää maahamme.
  Liite 2 Eräs reitti Solnan Törnbacken 1stä Peräseinäjoelle

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 890 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 248’ is closed to new replies.