Johanna Tukiainen Vol. 251

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 251

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,113 total)
 • Author
  Posts
 • #255956 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 251 alkaa tästä

  Mode

  #255960 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Eka?!

  #255962 Ilmoita asiaton viesti
  Korso barbi 👑*
  Participant

  Ääääh!!! Mää oisin halunnu!!! ? Ei vais, Fiskarssit jää laatikkoon ja nöyränä myönnän tappioni ??? Saatan kyllä pamauttaa FC:hen, miten kateellinen Sopulisko matkii mua kaikessa Jasminaen tavoin ???

  #255963 Ilmoita asiaton viesti
  Mustavalko balleriina ⬛
  Participant

  Seiska löysi Sillanpään ? muttei löytänyt Tuksua kansikuvaan. Oliko se liian suuri ja jutut liian paksuja?

  #255964 Ilmoita asiaton viesti
  Utanbar
  Participant

  Tuksu kirjoitti jossain päivityksessä että rakkaan parhaan kuolemasta on _yhteensä_ seitsemän (?) vuotta. Miten kuolemasta voi olla ”yhteensä”? Onko tuo taas sitä glamyyrimpää kielenkäyttöä jota junttikansa ei ymmärrä?

  #255965 Ilmoita asiaton viesti
  Mahmut
  Blocked

  ”Hyvät geenit perinyt upporikas sekä kohta kotitarvekalastavan miljunäärin kanssa naimisissa oleva älykkö kertoo, että häät on peruttu ja lapsi on myyty pois varojen puutteen johdosta.
  Myös alivuokralaisasunto rupisessa Solnan kunnassa on menetetty med dyra pengar hankittujen käteisvarojen puutteen johdosta”
  Näin raportoi salainen agenttini Wolfram von Eisenstein  suoraan kuuden kilometrin päässä  olevalta Solvallan  raviradan parkkipailkalta.
  Myös vuokraemäntä Sarlotta Mannerheim on samaa mieltäni.

  #255966 Ilmoita asiaton viesti
  ArttuS.
  Participant

  Jos kysyy eukolta montako vuotta se on ollut naimisissa ja sitten laskee montako vuotta ite ollut, niin yhteensä oltu naimisissa suorastaa Tukiaaninen määrä.

  #255967 Ilmoita asiaton viesti
  lisaking
  Participant

  well information!

  #255969 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  ”Ruotsin kuningas koronatilanteesta: ”Ruotsi on epäonnistunut”

  Kuningas Kaarle Kustaa pohtii koronatilannetta Ruotsin TV:n ohjelmassa.”

  Ruotsi
  17.12. 07:55Päivitetty17.12. 09:04/YLE

   Tuksu ei näemmä seuraa uutisia, vaan uskovaisia sekopäitä USA:ssa? Jopa Kaarle XVI Kustaa on sitä mieltä, että koronatilanne on epäonnistunut. Tuksun mielestä hänkin lienee väärässä? Sitä paitsi kuningas on sukua Englannin kuningasperheelle (kuten muutkin Euroopan siniveriset), joten kuningas ja hänen perheensä ovat varmasti liskoihmisiä. Joku NASA:n insinööri on todennut varmaan kaikkien Euroopan siniveristen olevan liskoihmisiä. Mitä Tuksu mahtaa tuumia kuninkaallisiin perheisiin naiduista taviksista? Ovatko he taviksia, vai ovatko hekin muuttuneet liskoihmisiksi? Tuksun olisi pitänyt naida esim. prinssi William, sillä onhan Tuksu niin muotitietoinen ja muuntautumiskykyinen, ja lisäksi hän puhuu ja kirjoittaa täysin sujuvasti miamisen englantia. Kyllä Tuksun pitäisi ehdottomasti olla joku kuninkaallinen.

  #255970 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  ”Yhteensä seitsemän vuotta”? Ehkä tämä tarkoittaa sitä, että Julle on välillä kuollut ja välillä hän elää? Oikeastaan Julle ei ole kuollut, koska hän toimii Jumalan apuna ja sanansaattajana. Liekö Julle taas ilmestynyt Tuksulle unessa ja kertonut, että Pål ei olekaan Tuksulle sopiva mies? Julle lienee luvannut, että hän juttelee Jumalan kanssa. Muuttaminen Tukholman lähiöön, Solnaan, on vain osa hienoa suunnitelmaa ja Tuksu pääsee muuttamaan Miamiin/Jerusalemiin/Gamla Stadiin myöhemmin, ASAP.

  Tuksu ei ole kertonut mitään Jullen asunnosta taivaassa. Tuksuhan väitti, että taivaassa on hienoja kartanoita joissa ihmiset asuvat. Taivaan täytyy olla kooltaan valtava kun ajatellaan kaikkia kuolleita. Vai onko niin, että taivaassa on vain Julle ja muut ovat joutuneet helvettiin?

   

   

  #255971 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  No kyllä se Julle aika puolikuollut oli jo viimeisellä keikalla, ja varmaan välillä aiemminkin puoliksi koomassa, joten ihan hyvin niitä aikoja voi ynnäillä kuolinpäivän päälle.

  En usko että Kaalinaisen babya tullaan näkemään sellaisissa hörsöissä kuin isabelleä.

  #255972 Ilmoita asiaton viesti
  Aapinen
  Participant

  Tuleeko se tuksun joulu-seiska vasta ensi viikolla?

  #255973 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Se Golden Mora vaate merkki sopii muuten tunkille niinkuin kumisaappaat Tampereen asemalaiturille. Toivottavasti vaan kaikki osaavat väistää jos glamour alkaisi leikkiä hippaa Mora merkkisen hedelmäveitsen kanssa. Kalamiehellä kenties semmoinen on varusteissaan.

  #255974 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Tunkki:

  ”PIAN tulossa uusi Gospel-laulu englanniksi.”

  -Wow! Eihän tätä ole kauaa odoteltukaan! Ehkä on heti ENSI Maanantaina! Tuleeko han Oma Elämä Kerta Kirjakin samalla? Jännää!

  Helposti on Jullen kuolemasta jo yhteensä 7 vuotta, kun ynnää kaikki vuodet jotka Julle on kuolleena ollut (esim. 1+2+3+1, tai 2+4+3-2) on vastaus yhteensä 7 vuotta. Helppoa!

  #255975 Ilmoita asiaton viesti
  Mustavalko balleriina ⬛
  Participant

  Tuo 7 on enneluku Tuksulle.

  7- lehti, 7 kertaa yhteensä kuolleena, ainakin 7 miestä, 7 cm velttona sepaluksessa kun Tuksun näkee, melkein 7 toisten ihmisten kotia ja veikkaan, että meikkipussukassa on 7 senttiä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,113 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 251’ is closed to new replies.