Johanna Tukiainen Vol. 258

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 258

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 879 total)
 • Author
  Posts
 • #266543 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 258 alkaa tästä

  Mode

  #266546 Ilmoita asiaton viesti
  Rinde
  Participant

  Kerta se on ensimmäinenkin.

  #266547 Ilmoita asiaton viesti
  Rinde
  Participant

  Mutta jäätiin siihen hauskuutteluun Bodomin järven veritekojen suhteen. Tuksu varmaan arveli, että kyseessä oli Children of Bodom bändin keikka.

  #266548 Ilmoita asiaton viesti

  Tuo Bodom-tanssi oli naurettava ja halpa. Huonoa makua ohjelman tuottajalta. Onneksi Tuksu ei enää kelpaa TV-ohjelmiin ”tanssijaksi”. Asujen avulla yritettiin keikistellä, mutta mitään koreografiaa ei ollut. ”Hei…sitten vaan pyöritään ja tehdään tällaisia liikkeitä…” Tuksu väitti olevansa koreografi. 😀

  #266549 Ilmoita asiaton viesti

  Jäin pohtimaan mikä on taas se oikea totuus. Tuksu osaa hyvin tarkasti kertoa mitä Mustapekka hänelle teki kyseisenä väitettynä pahoinpitely-yönä. Me taas kokemuksen pohjalta tiedetään minkälaisessa tuhannen tötterössä Tuhnu toikkaroi viihteeltä kotiin. Kaatuilee, konttaa, hävittää tavaroitaan, on vaatteet liassa ja kengät lintassa. Miten se muka voi noin tarkasti kertoa ja kuvailla, mitä Mustapekka hänelle teki? Sanon vaan että EN USKO. Mies yrittänyt vaan pitää sotanorsua pystyssä ja estänyt raivokkaat päällekäymiset, raapimiset sun muut tutut kuviot.

  #266557 Ilmoita asiaton viesti
  Rinde
  Participant

  Maapalvelun neiti: Olet varmasti enemmän kuin oikeassa. Eihän tietty kukaan voi esimerkiksi valokuvista päätellä, että näin tapahtui. Mutta hillityt ovat vammansa kuvien perusteella. Samanlaiset sain, kun liukastelin turvalleni etupihalla.

  #266574 Ilmoita asiaton viesti
  parranpuristaja
  Participant

  Koitin tuota tonttuparaatia katsella.Ei kyennyt…liian hapokasta.

  #266575 Ilmoita asiaton viesti
  Pysyköönpoissa
  Participant

  Artsi A. onkin osuvasti käynyt kommentoimassa kirveslehden uutista Rumasta Loisesta? hyvä vaan kun tuo vähän Loisen valeita päivänvaloon.

  #266576 Ilmoita asiaton viesti
  Sienilentokapteeni
  Participant

  Arto A. on myös postannut screenshotin Seiskan uutisesta ”Johanna Tukiaisen perheonni särkyi”

  ja kommentoi ”Voi tätä ilon ja onnen päivää, tuksu varmaan muuttaa Suomeen ja alkaa lyhentään mulle velkoja”

  Joku sanoo että tuskin saat rahojasi takaisin, ja Arto meinaa että onhan sitä muitakin tapoja maksaa velkoja. ? Sillä lailla!

  #266577 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  Onko tämä Arto A. se henkilö jota Tuksu pyysi lapsen isäksi raskaana ollessaan?

   

  #266578 Ilmoita asiaton viesti

  Kuva on ollut aikaisemminkin Tuheron ig-storyssa.

  johanna.mom_in_christ.777
  Jeremiah 1:5 ?✨✨? ”Jo ennenkuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennenkuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin.” Isabelle rakas tyttäreni kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Kutsuimme vastasyntyneenä vauvan isän kanssa häntä ”little bird” nimellä, hän oli kuin pieni lintu jonka elämän tärkein asia oli äidinmaito ? avaan toisen tilin Instagramiin vain hänen nimellään, mutta seuraajiksi otan vain ne ihmiset jotka tunnen. Olisi ihana jakaa kunnolla kuvia ja videoita elämästämme mutta ainakaan toistaiseksi, Suomen median takia ja tiettyjen ihmisten vuoksi en tee sitä. Mikä tietysti on ikävää ettei voi jakaa normaalisti elämää niinkuin muut äidit somessa tekevät mutta odotan, että saan ensin oikeutta tiettyjen tahojen kanssa ennenkuin katson uudelleen mitä teen. Isabelle is soon half year old baby, time goes really fast! ??? #jeremiah15 #iloveyou #preciousmoments #preciousbaby #babygirl #motherslove #motherhood #motheranddaughter #mybabygirl ?
  16 min

  #266579 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  Arto.A Seiskan fb.sivulla

  ” Arto A

  No johannahan tiesi ukosta jo ennenkuin muutti ruotsiin, nyt muka vasta sai tietää et ukko on hullu, multa pyysi apua ukon suhteen. Turha itkeä ku on jo paskat housuissa

   

  #266580 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  .

  #266581 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Lähettäkää niiden anustappien sijaan kunnon kynsiharja tuolle paskasormelle.

  #266582 Ilmoita asiaton viesti
  Vesikko
  Participant

  Ja vajaa puoli vuotta ehti Isabelle Tukiainen elää normielämää ennenkuin äidin piti tehdä hänestä julkkis Instagramin kautta. Koirillekkin tunkki teki useamman tilin missä Bontsolla oli asiaa ”älkää kiusatko Johannaa”

  Tunkki tulee taatusti tuttuun tapaan puhumaan toisen suulla, tälläkertaa roolin saa oma lapsi. Rakasparhaan viimeiset sanat, ja ulkomailla tavattujen olemattomien ihmisten huikeat kyynelehtimiset ja kauneuden ihailut.

   

  ”Äitini on maailman kaunein ja kiltein ja hemmottelee minua ja meillä on aina samanlaiset asut ja nyt me mennään kahvilaan etsimään mulle uutta rikasta isiä”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 879 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 258’ is closed to new replies.