Johanna Tukiainen Vol. 261

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 261

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,222 total)
 • Author
  Posts
 • #270783 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 261 alkaa tästä

  Mode

  #270786 Ilmoita asiaton viesti
  Ilmaisest Verot
  Participant

  Eka!

  #270788 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Toka

  #270789 Ilmoita asiaton viesti
  Lautturi2
  Blocked

  Toivottavasti tästä tulee Tuksun rahanantsemisvolli.
  Ts. miten yksinhuoltaja Solnan pummi rahoittaa arkisen glamour-elämänsä asumisineen.

  #270790 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Lautturi

  Siihen ei taida tämän serverin tila riittää…

  #270791 Ilmoita asiaton viesti
  Sienilentokapteeni
  Participant

  Eiköhän äidin pukeutumistyyli tosiaan ole ollut aika yhdentekevä sossun näädille. Ensikodissa on pistetty merkille se, että on kykenemätön/haluton pitämään huolta lapsestaan asianmukaisesti. Siksi lähtivät ensikodista eri suuntiin.

  Luultavasti vain helpotus Johannalle… Sekä yhtälailla Isabellelle.

  #270792 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Luulisi pian selviävän Ilen  sijaisperhekin. Ei kai 70 v klassisen kaunis jaksa kohta konttaavan perässä väijyä? Elämme miälenkiintoisia aikoja. Kaipa se tähden omaelämänkertakin alkaa olla kohta valmis…

  #270793 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  #disneymotjer on taas loppuillasta jakanut jeesustelu linkkejään fc:ssa. Jassu ulkoillut koiran kanssa kind of sun säässä, energiaa kehuu olevan, siivotaan ja syödään salaattia,  ja jotain uutta bisnestä viritellään kai taas. No onhan se jotain ihan muuta kuin lähiövalaalla joka vain syö ja makaa. Ei taida vanhat bisneksetkään luistaa kauniiden maassa. Onko tunkki jäänyt eläkkeelle, siis 😄, kovan työuran jälkeen.

  #270794 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Lautturi2

  Tuskin mitään glamourista asumista onnistuu rahoittamaan, sossu kun ei sellaisia maksa. Kuten viimeaikoina ollaan nähty, kova yritys on löytää joku maksumies, mutta kunnon miehet ei innostu elähtäneestä ja jo iäkkäästä Ö-luokan julkkiksesta. Pitää muistaa, että ne kuvat ja todellisuus on toista. Mikäli joku mies innostuu fase kuvista, totuus paljastuu, kun tapaa eukon. Miksi joku klassinen herrasmies kiinnostuisi vanhasta alkkiksesta, jonka naama muistuttaa nyrkkeilysäkkiä, vartalo rupsahtanut, läskiä enemmän kuin lihaksia ja ikivanhat silarit roikkuen alkoholin ja mässäilyn seurauksena turvonneen mahan päällä.

  #270795 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  Jassu sentään yrittää ja siitä hänelle pisteet. Tosin hän helpottaisi työllistymistään opiskelemalla. Kaikista ei voi tulla menestyviä miljonäärejä. Ruotsissa on myös pula sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Työllistyminen on varmaa ja toisaalta kaikkien ei tarvitsisi asua Tukholman alueella missä asuminen on kallista. Ruotsissa on paljon pieniä kaupunkeja ja kuntia joissa on edullisempaa asua. Tietyillä alueilla on ns. syrjäseutulisiä. Koko maa halutaan pitää asuttuna. Sama juttu kuten Pohjois-Norjassa. Norja ei jätä asuttamatta ja turvaamatta aluetta missä on suuret kaasu-ja öljyvarat. Esikoista ei kiinnosta muu kuin jeesustelu, tuomiopäivästä saarnaaminen, vaatekauppojen tuotteiden valokuvaus ja tärkeintä on oman muokatun naaman esittely somessa.

  Tuksulla ei ole taas mitään suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kuinka tästä eteenpäin? Kuinka pärjätä taloudellisesti ja kuinka turvata hyvä lapsuus ja tulevaisuus Ilelle? Avioliittoa kreikkalaisen sukujuurten omistajan kanssa ei tule tapahtumaan. Mies on Tuksulle liian tavis ja köyhä. Jos mies saa asiansa kuntoon, niin uskoisin hänen olevan parempi isä kuin Tuksu on äitinä. Lasu pitää huolen, että turvallisuussyistä Tuksu ei saa Ilen täyttä huoltajuutta. Pilvilinnoissa elävässä, maailmanloppua odottavasta ja työhaluttomasta esikoisesta ei ole äidiksi, vaikka muutama omainen ja raakku kehuisikin Tuksun olevan Vuoden Äiti. Totuutta on vaikea myöntää, koska halutaan pitää yllä hienoa julkisuuskuvaa hyvin pärjäävästä ruotsinsuomalaisesta ydinperheestä.

  Mahtoiko Tuksu jo huomata, että Bill ja Melinda Gates eroavat 27 avioliittovuoden jälkeen? Molemmat jäävät kuitenkin työhön valtavan omaisuuden omistavaan säätiöön josta jaetaan rahaa tieteelle, taiteelle ja hyväntekeväisyyteen. (YLE 4.5.21) He osaavat varmaan elää riitelemättä somen palstoilla ja toisiaan haukkumatta? Miten NWO:sta ja mikrosiruista saarnaava evankelista mahtaa suhtautua tähän uutiseen jos hän sattuu sen huomaamaan? Liekö Bill Gates jo vapailla markkinoilla? Tuksun aviomieheksi hän olisi sopivan varakas. Vaikka itse Gates tulisi kosimaan Tuksua, niin Tuksu onnistuisi sössimään asiansa hänenkin kanssaan.

   

   

  #270796 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Jos joku sokea karismaatikko Tuhnuun ihastuisi, vittumainen luanne ei kauaa piilossa lokilta pysy, myäs. Sitäpaitti ylöstempausta tässä varrotaan kädet ristissä pikku pöllyssä. Turha mitään yrittää opiskella tai työtä hakea, myäs.

  #270797 Ilmoita asiaton viesti
  Crystal
  Participant

  Ei tuhnusta ole parisuhteeseen, ei sellaista miestä ole syntynytkään joka jaksaisi katsella laiskaa mitään osaamatonta naista rinnallaan, elämä ihan hukassa , mesotaan yöt netissä ja vouhotetaan ylöstempauksista ja synneistä, noustaan ylös joskus iltapäivällä kuvaamaan itseään ja muokkaamaan kuviaan, mutta se ei ymmärrä sitä että on kuitenkin luonnossa ihan eri näköinen, ei ne vanhenevan naisen kasvot ja kroppa ole sitä mitä todellisuus.
  Kyllä se eletty elämä näkyy tuhnussakin ja se ettei ole osattu hoitaa esim.ihoa vaan aina vedetty uutta pakkelia pakkelin päälle, myös se että niin väärä minäkuva kun vaan voi olla, se esittelee niin mielellään niitä silikoniutareitaan mitkä todellisuudessa ovat ällöttävät pitkät maksaläikkäiset lotkottimet mitkä roikkuu rumasti pönähän mahaihran päällä. Myöskin ne ällöt pesemättömät hiusjatkeet eivät enää näytä naisen kruunulta, no vaatetus sitten on kuin baabelin portolla, ei väkevässä uskossa olevat naiset kulje tissit esillä julkisesti.
  Niin kysympä vaan, että kuka mies kehtaa edes tuon rinnalla näyttäytyä.
  Lapsipoloa perhe yrittää huoltaa että pysyisi perheessä mutta onnistuuko sekään pidemmän päälle, tuhnu vaan kuvauttaa itseään lapsi sylissä kun joku muu on vaihtanut vaipat ja syöttänyt/juottanut valmiiksi.
  Tällainen sitten ihmettelee miksei hänen tasoinen nainen saa mu*aa ja miksi ne rikkaat ja karismaattiset herrasmiehet kaikkoaa jonnekin ja ottavat niitä rumia polkkatukkia vaimoikseen, miettisi nyt asiaa itsekin vähän syvällisemmin jos sieltä haisevan tekotukan alta löytyy yhtäkään aivosolua millä miettiä.

  #270799 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Mitenkähän Tuhnu selittäisi väkevästi uskovaisen olevan sopivaa ruinata kenkiä pillunkuvilla?

  #270800 Ilmoita asiaton viesti
  vanha juappo
  Participant

  Ai niin joo, atshii tolo lolo. Kysyin ja vastaan itse. Vähän polvia notkauttaa ja huokaisee yläkertaan, kyllä Jeshua ymmärtää pikku enkelinsä toiveen saada luputiinit.

  #270801 Ilmoita asiaton viesti
  HarmitonHilda
  Blocked

  Nyt turkki päälle, komeettaa huuliin, weddings dressit ja koira tyyny Ikea kasseihin ja kohti internätsionaalia elämää nallekarhu Mårttenin kanssa. Tuksu, Norjassa on fyffee vaikka muille jakaa. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus. RIP Matti.

  Kyllä se ILE pärjää, johan se nyt on yli 6 kk.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,222 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 261’ is closed to new replies.