Johanna Tukiainen Vol. 263

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 263

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,687 total)
 • Author
  Posts
 • #275111 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 263 alkaa tästä

  Mode

  #275112 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Tä? Eka? 😃

  #275113 Ilmoita asiaton viesti
  Sama tantta
  Participant

  Olinko toka?

  #275114 Ilmoita asiaton viesti
  parranpuristaja
  Participant

  Tulossa suomeen eikä tiedä mitä täällä tapahtuu??

  #275115 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Millä persaukinen Tunkki meinaa liikkua keikkapaikoille ja seuraavaan kun ei ole Velli enää kuskaamassa?

  ILEä tuskin voi ottaa mukaan kun lähtee tuommoiselle ryyppykiertueelle, jättääkö muka takahuoneeseen kun moppaa revohkallaan lattioita ja hinkkaa looraansa pitkin seiniä?

  Tai, meinaako muka jättää noin pienen lapsensa Ruotsiin kun itse tulee yllämainittua ”esiintymään” toiseen maahan?

  On siinä världens bästa mamma tosiaan…

   

   

  #275116 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  HARHAA VAIN (3.6.): ... olisko sulla kaikki Tuksun saamat tuomiot tallella? Mikäli on, voisit liittää ne tänne. Kiitos etukäteen.

  Otan kopin tuosta toiveesta. Käytössäni ovat oikeudesta tilatut tuomiolauselmat. Ne kattavat suurimman osan Tukiaisen rikostapauksista. Seuraavassa listaus tuomioiden antamisen aikajärjestyksessä.

  #275117 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen syyskuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehelle.

  Pahoinpidellyt olivat ex-kihlattu Mika Kehä, jonka Tukiainen yritti tappaa (mm. iskuja hedelmäveitsellä päähän ja käsiin), ja eräs nuori nainen, jota Tukiainen oli pahoinpidellyt sillä seurauksella, että uhri oli saanut naarmuja ja verenpurkaumia päähänsä.

  Tukiainen oli lyönyt nuorta naista nyrkeillä takaraivoon, repinyt hiuksista ja hakannut tämän päätä kiviportaita vasten. Tukiainen määrättiin maksamaan naiselle 1 700 euron korvaukset.

  Kiinniottoja tehtäessä Tukiainen harasi neliraajajarrutuksella poliiseja vastaan > haitanteko virkamiehelle.

  #275118 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen tammikuussa 2011 kahdeksankymmenen päivän ehdolliseen vankeuteen ja 720 euron sakkoihin törkeästä rattijuopumuksestahaitanteosta virkamiehelle ja väärän henkilötiedon antamisesta (”Mia Nieminen”).

  Promilleja oli 1,99. Kiinniotettu juopunut Tukiainen mm. rimpuili poliiseja vastaan ja yritti karata Varkauden poliisiasemalta. Ei onnistunut.

  #275119 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen pahoinpitelystä 300 euron sakkoihin joulukuussa 2011.

  Hän oli pahoinpidellyt ennestään tuntematonta miestä pizzeriassa syntyneen riidan päätteeksi. Tukiainen oli sanojensa mukaan yrittänyt myös estää valokuvaamisen ja siksi heittänyt asianomistajan puhelimen maahan sillä seurauksella, että puhelin jäi kadoksiin.

  Oikeudenkäyntiä varten Tukiainen otettiin kiinni keikalla Kempeleessä ja tuotiin poliisin saattamana oikeuteen. Kiinnioton peruste: oikeudenkäynnin ilmeinen välttelyaikomus.

  #275120 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Itä-Uudenmaan käräjäoikeus (Vantaan toimipiste) tuomitsi Tukiaisen pahoinpitelystä 1 320 euron sakkoihin elokuussa 2013.

  Tukiainen oli aiheuttanut vammoja naishenkilölle kasvoihin ja vartaloon lyömällä tätä nyrkein ja avokämmenellä sekä puremalla tätä kaulaan ja repimällä hiuksista vantaalaisessa yksityisasunnossa elokuussa 2012.

  #275121 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Helsingin hovioikeus tuomitsi Tukiaisen 105 päivän yhdyskuntapalvelurangaistukseen huhtikuussa 2014. Kyse oli pahoinpitelyistä ja haitanteosta virkamiehelle.

  Ratkaisu koski sekä 60 päivän ehdotonta vankeusrangaistusta (tämä oli Case Mattokäärö: Tukiainen veti raskaan kaarilyönnin kuohuviinipullolla uhrin päähän Vihdin Nummelassa; uhrilta alkoi vuotaa verta päästä, ja vaatteita meni piloille. Uhrille 550 euron korvaukset)

  sekä 45 päivän ehdotonta vankeusrangaistusta (ex-aviomies Arto Länsmanin pahoinpitely kaksi kertaa; Länsmanille 700 euron korvaukset). Tukiainen oli iskenyt Länsmania viinilaseilla päähän tätä haavoittaen.

  Em. pahoinpitelyt tapahtuivat vuonna 2011. Lisäksi tuomioon sisältyi haitanteko virkamiehelle. Tämä tapahtui lokakuussa 2010, kun Tukiaista vietiin putkaan Töölössä.

  #275122 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (Lohjan toimipiste) tuomitsi Tukiaisen kotirauhan rikkomisesta 720 euron sakkoihin elokuussa 2014.

  Tukiainen ja Jarna Lahdenvuo olivat yhdessä oikeudettomasti tunkeutuneet ja menneet salaa Tea Heinosen asuntoon Karkkilassa. He olivat penkoneet asunnossa Heinosen tavaroita. Tukiainen tyhjensi asunnossa olleen viinapullon.

  #275123 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen törkeästä rattijuopumuksesta lokakuussa 2014.

  Tukiainen oli ajanut henkilöautolla päin kiveä kerrostaloalueella Riihimäellä. Auton kyydissä oli myös muuan Jarna Lahdenvuo. Tukiaisen promillet olivat 2,03. Käräjäoikeus määräsi Tukiaiselle 1 200 euron sakot ja ajokiellon helmikuuhun 2016 asti.

  #275124 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Helsingin hovioikeus katsoi Tukiaisen syyksi seuraavat rikokset helmikuussa 2016:

  a. Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan (uhkailuja, ym.)
  b. Laiton uhkaus ex-manageri Mia Oksasta kohtaan (rottapostia)
  c. Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli Valtosta kohtaan (tappouhkaus)
  d. Venla Tynjän pahoinpitely (kohteen iskeminen katuun rajusti)

  e. Haitanteko virkamiehelle Töölön säilytyssuojassa
  f. Pahoinpitelyn yritys Susanna Ingerttilää kohtaan
  g. Kunnianloukkaus Susanna Ingerttilää kohtaan

  Hovioikeus määräsi Tukiaiselle 110 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen.

  Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja sekä valtiolle käräjöinti- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä kasvoi noin 16 080 euroon.

  #275125 Ilmoita asiaton viesti
  Oikeusnäätä😆
  Participant

  Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen eläinsuojelurikkomuksesta sakkoihin helmikuussa 2017. Hän oli toistuvasti laiminlyönyt koiriensa hoidon.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,687 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 263’ is closed to new replies.