Johanna Tukiainen Vol. 264

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 264

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,236 total)
 • Author
  Posts
 • #277540 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 264 alkaa tästä

  Mode

  #277541 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Participant

  Minä, minuNI ja minä itse EKA !

  #277542 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Sillä Tuksu on aivanpihalla tästämaailmasta kun kuvittelee vieläkin et Jumala on hoitaja, Niin ja missä Ile Tuksun jälkeläinen? Eikö Tuksulla ole huolta pienokaisestaan joka oli hänelle elämänihaninasia niin eikö .

  #277543 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Tuksu on kännissä

  #277544 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Ja nyt Suomessa ollessaan Tuksuhan Ei ilmoita mitään silloin kun on alkoholinvallassa. Ja pakko uskoa et Ile on Mummun hoivissa jossain.

  #277545 Ilmoita asiaton viesti
  Rääkyjä2
  Participant

  Herne:

  Kyllä mulla on sellainen käsitys että Velli osti vanhempiensa talon, eli kotitalonsa

  Hymyn keskustelussa nimimerkki noita-akka kirjoitti helmikuussa 2018: ”… Me myimme Veijolle omakotitalomme silloin sillä oli vielä rahaa että käteisellä maksoi vähän yli 100000e.”

  Nimimerkki ”noita-akka” oli Veijon äiti (tai ainakin hän antoi niin ymmärtää). Kukin kuitenkin tehköön oman johtopäätöksensä luettuaan kaikki ”noita-akan” viestit.

   

  #277546 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Valuutta ongelmattomat kirjottelee, Laskut on maksettava Aina. Koska Itsehän ne olet aiheuttanut.

  #277550 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Ei ne Veijon juhlat tainneet päättyä iloisissa ja onnellisissa merkeissä, olisi syöty sacher kakkua, otettu hillitysti kuplajuomaa, juteltu mukavia, naurettu, syöty vaikka vielä kevyttä yöpalaa, nautittu lämpimästä kesäillasta myöhään ja lopulta kaikki kömpivät nukkumaan hymyssä suin. Ei se niin mene. Yöllä 12-1 välillä on lihapullatanssijatar taas  syytänyt näppikseltään sanomaansa fc:n. Rokotuspropagandaa ja jakanut ilmoituksen että ”fire and brimstone are coming again”. Joku ei nyt mennyt oikein. Eikö pikku jossu ollutkaan juhlien keskipiste kokoajan, eikö  vellukka luvannut vuokrata uutta komeroa töölö oceanin rannoilta #citygirlille? Kukaan ei tuonut lahjoja johannalle, vaikka vellillä on syntymäpäivät?

  Ylipäätään taitaa tyytymättömyys nakertaa jossun mielessä. Elämä ei mennyt ihan niinkuin piti. Muutto kauniiden maahan ei ollut sellaista kuin piti, yksinäistä on, eikä deittikutsuja yritysjohtajilta tai lentokapteeneilta satele. Äitiys ei ollutkaan ihan sitä mitä piti, pelkkää prinsessa mekkojen pukemista vauvvalle ja kuvauspäiviä. Yllättäen sille nyytille piti antaa usein ihan maitoakin, ja ruokottomiin aikoihin ja usein, silloin kun motjeria nukuttaisi. Kukaan ei enää tilaa keikkaa. Jne jne.

  Kurkkupurkkiin tyrkätty jo vähän nuupahtamaan päin oleva ruusukimppu oli tukiaanisten onnentoivotus suurelle hyväntekijälleen, jolta on palanut omaisuus possun oikkujen toteuttamiseen ja elättämiseen, myös. Jos kuva kimpusta oli sateenkaarelta, tuskin siellä majakkoa on, jos on autiona varastona vellillä, ja tuskin välttämättä vellin kaltaisen aikamiespojan huushollista muualtakaan vaasia löytyy ellei joku ole sellaista sinne kuskannut joskus. Eiköhän vellin motjer pois muuttaessaan pakannut kukkavaasinsa mukaansa.

  MinustaNi vellin sisarukset ja ylipäätään samalla lailla hyvin välillisesti glamouriin liittyvät henkilöllöt eivät kuulu palstalle, eläkööt rauhassa. Tunkin ”ystävät” joiden kanssa tunx on tekemisissä, on eri juttu, ja hekin vain sen verran mikä on oleellista. Vellinkin perheen suhteen on hyvin onnetonta tämä (veijon)  side tukiaisen perhekuntaan, tietysti eniten possuun, muu perhe ei sentään kai ostattele itselleen tavaraa tai maksattele elämistään. Tai kirjoittele kiukkupäissään loukkauksia nettiin. Tottahan johannaa kyllä on oltu innokkaasti naittamassa vellille, sillä poistuisi ongelma esikoisdotherista kertalaakista tukiaanisten perhekunnalta. Nyt kuviota mutkistaa ile.

  #277551 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Niin, miten tuo elämä on niinkun Tunkin mielestä kehittynyt, parhaassa tapauksessa se on taas Loviisassa takaisin mistä viimeksi halusi mahd.nopeasti pois ja kauas inhoamansa miehen luota, nyt on vaan mamun pukkaama lapsi mukana, miten kuvittelee että tämä nyt sit toimii? Ison katastrofin ainekset ilmassa.

  #277554 Ilmoita asiaton viesti
  Käpy
  Blocked

  Kun Tuksu on hiljaa niin sehän on merkinnyt ruuppäämistä ja sit kun somelaulaa on krapula. Ja enhä minä Käpynä tiedä mitään valuutasta

  #277555 Ilmoita asiaton viesti
  Alcosprii
  Participant

  Ile tarvitsee lasuja ja Velli edunvalvojaa.. Voiko olla itse vastuussa omasta varallisuudestaan, jos vuosi toisensa jälkeen syytää rahaa Tunkin kaltaiselle ihmis-syövälle.. Kaikista päällekarkauksista ja kunnianloukkauksista huolimatta..

  #277556 Ilmoita asiaton viesti

  Miksi tosiaan eivät mene Varkauden mökille? 🤔 Onko muu suku kieltänyt suosittua Tuksua tulemasta samaan aikaan loisimaan mökille? Taidetaan ensin kupata kunnolla Velliä, että on varaa elää se kuukausi mökillä.

  On ne ihanan kristillisiä.

  #277557 Ilmoita asiaton viesti

  ”Muutto kauniiden maahan ei ollut sellaista kuin piti, yksinäistä on, eikä deittikutsuja yritysjohtajilta tai lentokapteeneilta satele.” (älykkö mopsi)

  Totta. Esikoinen kehui kuinka ruotsalaiset ja ulkomaalaiset miehet pitävät näyttävästä blondista. Tuksu kuci kintuilleen siinä vaiheessa kun hän tuli raskaaksi. Eronnut, lihonut ja kulahtanut, kuviaan muokkaava ja uskon asioista horiseva au-äiti ei ole kovaa valuuttaa avioliittomarkkinoilla. Kreikkalaiset sukujuuret omistava Perpa on köyhä, kielitaidoton ja laittomasti Ruotsissa oleileva huumediileri, joka joutui kiven sisään. Mies ei ole Tuksun mielestä kelvollinen aviomieheksi (”suhteessamme ei ole väkivaltaa.”). Rikas ja avokätinen nallekarhu jäi löytämättä. Hyvin harva mies haluaa jutella treffeillä rokotevastaisuudesta, salaliitoista ja NWO:sta tai Jeesuksesta. Eikä miestä kiinnosta katsella 20 vuotta vanhoja kuvia Miamista ja entisistä sänkytuttavuuksista. Yhdysvaltoihin muutto ei ole mahdollista, vaikka Miami on muka Tuhnun mukaan paras paikka lomailla.

  Tilanne saattaa v-taa Tuhnua? Pian 42-vuotias Tuhnu. Ei miestä, ei keikkoja, ei tuloja, ei koulutusta, ei ammattia, ei kustantajaa, ei ystäviä, ei riittävää julkisuutta ja eikä asuntoa. Ruotsi ei ollutkaan mikään kultamaa.

  #277558 Ilmoita asiaton viesti
  Sari3
  Participant

  Jos Tuksu jotaki osaa nii hyväksikäytön ja kusetuksen, siinä se on kyllä pro. Velli raukka, välillä jo säälittää raasu…

  #277559 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Nyt kiirehdittiin laittamaan kuvia Ilestä grandmotherin kanssa, ettei vain tulisi käsitystä, että isoäiti ei olisikaan vauvvan päätoiminen huoltaja. (hallitunkki) ILE ja Marja-muori Sateenkaarella Loviisassa 9.7.2021 Olen samoilla linjoilla. Tämä on Tukiaisilta tyypillinen lavastuskuva. Se on näpsäisty Loviisan Sateenkaarella (kulmatontti Sateenkaari 1).

  Arvelen lavastuksen syyksi sitä, että Loviisan lastensuojelu – ensin Solnan lastensuojelua konsultoituaan – on tavoittanut Tukiaiset Loviisasta ja ilmaissut olevansa tietoinen ILEn huoltajuus- ja suojeluasioista. Toisin sanoen: Tukiaiset ovat hellittämättömän lastensuojelukontrollin alla Suomessakin, kiitos näätien.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,236 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 264’ is closed to new replies.