Johanna Tukiainen Vol. 265

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 265

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,220 total)
 • Author
  Posts
 • #279452 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 265 alkaa tästä

  Mode

  #279453 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  No nykkö mää oon eka? 🙂

  #279454 Ilmoita asiaton viesti
  Sateentekijä
  Participant

  Ja uus volli. Onkos tää ny synttärivolli sit, jää nähtäväks.

  #279455 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Tunkki:

  ”Lapsi on onnellisin oman äitinsä kanssa! ❤️❤️❤️ Lapsi ei tarvitse mitään hienoja ja erikoisia kasvatusmetodeja eikä kummatkaan tarvitse mitään psykologeja.”

  -Lapsi ei todellakaan tarvitse polyesteritutuja ja muita näyttäviä rättejä.

  Tunkki paljastaa jotain olennaista tässä, yrittää vakuuttaa että oma äiti on paras, psykologit huonoja, olisiko syynä juuri se että Tunkille on ilmoitettu että sekä häntä että ILEä halutaan arvioida psykologin toimesta, Tunkin äitileikki uhattuna?

  Voisiko FBn vankilapostaus liittyä siihen että ILEn isä on vaatimusten takana, johon hänellä toki täysi oikeus toisena vanhempana on.

  Luuliko kukaan muu kuin Tunkki että Suomeen karkaaminen johtaa siihen että Ruotsin viranomaiset ”unohtavat” hänet?

  Tollo.

  #279456 Ilmoita asiaton viesti
  Leonell
  Participant

  ”Luuliko kukaan muu kuin Tunkki että Suomeen karkaaminen johtaa siihen että Ruotsin viranomaiset ”unohtavat” hänet?”

  Noilla marinoiduilla aivoillaan vissiin luuli.

  Jos Perparium on tytön isäoletettu (Tuksun kertoman mukaan nähtävästi on), niin en yllättyisi, jos hänellä lapsensa suhteen vaatimuksia olisi. Useimmiten isä haluaa lastaan nähdä ja lapsensa kanssa tekemisissä olla.

  Mutta sitä en menisi vannomaan, että isäoletettu olisi parempi vanhempi olisi kuin Tuksu on.

  Isäoletettu on 48v. ukkeli ja tuskin on ensimmäisiä kertoja huumeiden kanssa ollut tekemisissä (nyt vaan on sattunut Ruotsissa jäämään kiinni – miten lie muualla?). Minä en itse huumediileriä, joka on laittomasti maassa, pidä mitenkään turvallisena vaihtoehtona yh:ksi.  Siis jos valita pitäisi näistä kahdesta eli Tuksu ja Piripenarium (vai mikä lie).

  Tuksuhan pilaa tuolla prinsessakoulullaan ja uskontohuuhaallaan ja kaikella vastaavalla tytön elämän – tuskin kovin helpolla tasapainoista lasta kasvaa. Mutta poikkeuksiakin on. Ei paljoa googlata tarvi, että juttuja löytyy näistä ihmisistä, jotka ovat narsisti vanhemman kanssa elämisestä myöhemmin toipuneet.

  Vaihtoehtoisesti, jos Perpariumia yh:ksi ajatellaan, niin onko sekään turvallista? Tuskin tarvitsee esimerkkejä kertoa, mitä perheenjäsenille voi tapahtua huumepiireissä, vaikka ihan pikkunilkistä olisi kyse? Kun pikkunilkkinähän Perpariumia täällä pidetään. Tyyliin käyttää ja myy, sitä alinta katukastia.

  Ihan hetken jos pysähtyy miettimään, niin onko sekään tuolle lapselle turvallista, että oletetun isänsä kanssa eläisi? Näiden tietojen valossa, mitä ilmi on tullut, niin isäoletettu on huumediileri ja laiton maahanmuuttaja.
  Kuka pystyy seuraamaan ja kontrolloimaan, missä tyttö milloinkin on ja missä kunnossa? Perpariumi jos jättää vaikka velkojaan maksamatta, niin tyttö on vähän liiankin herkkua valuuttaa pahemmille sekopäille.

  En sano, että Tuksu olisi mitenkään huippuhyvä tai turvallinen äiti. Ihan kamalahan se on. Hyi ja hui!

  Tuksun toimia seurataan ainakin Ruotsissa ja oletettavasti yhtälailla Suomessa, niin Tuksu on tyttärensä kanssa tietyllä tavalla kontrollin alla. Tai ainakin lasun puolella tiedetään suunnilleen, missä milloinkin Tuksu ja tyttö viilettävät.

  En voi todellakaan tietää, millainen äiti Tuksu on. Ja miten toimii ja mitä tekee. Vain sen voin tietää, mitä silminnäkijähavainnot ovat, ja sen mitä Tuksu someen tunkee. Se on vain osatotuus. Tilanne voi olla parempi kuin luulemme – tai pahempi.

  Silti mielestäni lapsella on turvallisempi olla Tuksun kanssa kuin itsensä aivovammaiseksi tituleeranneen Perperiumin kanssa.

  JOS Tuksu nöyrtyisi, ja lähtisi pitkäaikaiseen perhekuntoutukseen tyttärensä kanssa (tai tuettuun asumiseen tai vastaavaan), niin mahdollista olisi, että lapsi saisi suht vakaan kasvualustan.

  Tällä hetkellä sekä Tuksu että Perparium ovat molemmat huonoja valintoja. No, mielestäni Perparium jopa vielä pahempi yh-ehdokas, jos tyttö joutuu oikeasti hyväksikäytetyksi/raiskatuksi/tms isänsä takia. Kun näitä sairaita ihmisiä löytyy…

  Niin, ja se, että kaikki taidamme tietää, että ne Tuksun puheet Vellin pedofiilisistä taipumuksista mahtaa olla skeidaa. Että oikeasti näin ei taida olla. Kiristystä ja manipulointiahan tuo lie ollut.
  Ei kukaan vanhempi oikeasti veisi lastaan kenenkään pedofiilin seuraan – ei edes Tuksu (vaikka sen aivot marinoituneet ovatkin).

  Lasun puolella ykkösjuttu ei ole huostaanotto tai sijoittaminen perheen ulkopuolelle. Viimeiseen asti yritetään ja pyritään erilaisin avohuollon keinoin auttaa – ja senkin jälkeen järeämmät keinot käyttöön ennen sijoittamista/huostaanottoa. (Oletan, että Ruotsissa on samat käytännöt kin Suomessa asian suhteen).

  Lapsi otettiin huostaan ja sijoitettiin Marjalle sekä määritettiin aikarajoitus tapaamisille (2h/pvä). Nähtävästi tätä rajoitusta on myöhemmin höllennetty. Eli Tukiaisperheen loma ei ole mikään laiton maastapako; todennäköisesti loma on sovittu lasun kanssa, koska olisihan asiaan puututtu jo aiemmin. Ja helppoahan puuttuminen olisi ollutkin. Pelkästään somen avulla kaikki tietää, missä perhe milloinkin on (ainakin suunnilleen, kyllä Tuksu pitää siitä huolen).

  Sitä olen ihmetellyt, että isukkioletettu ei ole tytärtään saanut nähdä. Tai ehkä on nähnytkin? Mistäs me se voidaan tietää? Pitäisi melkoista sisäpiiritietoa olla, jos on näin, että tytön ja isäoletetun tapaamisista tiedettäisiin.

  En ihmettele, että Tuksua hirvittää Perparumin vapautuminen. Turpiinhan se saa, ellei jopa hengestään pääse.
  Entäpä jos lasun puolelta on tullut ehdotus Tukiaisille, että lähteä porukalla Suomen puolelle, ja pysyä siellä vähintään Perpariumin vapautusajankohdan tienoilla ja sen jälkeen.

  Lasu ei suojele vain lasta, vaan huolehtii myös lapsen vanhemmista. Arvelen, että Ruotsin puolella lasu on varsin tietoinen, missä mennään ja yhtälailla Suomessakin.
  MUTTA sitä suuremmalla syyllä kaikkien on tuotava lasuun (Suomeen ja Ruotsiin) asioita, mitä Tuksu ja kumppanit tekee ja missä milloinkin menee. Tällöin lapsi on kaikkein parhaassa turvassa, kun ulkopuolisetkin (ainakin näädät?) siitä tytön hyvinvoinnista huolehtii.

  Ps. Ruotsin lasu ei nähnyt Tuksun elämänmenoa liian pahana, koska sijoitus tehtiin Marjan luo, ja myöhemmin tapaamisia on höllennetty.

   

  #279457 Ilmoita asiaton viesti
  Leonell
  Participant

  Ja ennen kuin kukaan kerkeää sanomaan, niin en puolustele Tuksua.
  Mutta silti tyttö on enemmän turvassa Tuksun kuin Perpariumin kanssa.
  Ja hyvin viistoon tyttö kasvaa oli se äitinsä, isäoletettunsa tai molempien kanssa.

  Perheen ulkopuolelle sijoitus olisi ainut järkevä teko lapsen mielenterveyttä ja loppuelämää ajatellen.

  #279459 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Leonell,

  En tiedä, miten vanha tuo lataamasi kuva kommentteineen on, mutta totuus siinä piilee edelleenkin. Raha on Tuksun jumala ja sen takia on valmis ihan mihin vaan. Ei ole väliä vaikka menisi sen synnin puolelle, josta jaksaa paasata alati. Tuksulla ei mieti nokkaansa pidemmälle, miten lasu toimii, jos ja kun ne saa tietää hänen bisnekset. Lapsen tulevaisuus ei näytä hyvältä. Kunhan se kasvaa ja näkee totuuden, millainen äiti hänellä on, voi olla, ettei ikinä halua olla tekemisissä tekopyhän akan kanssa.

   

  #279460 Ilmoita asiaton viesti
  Kade3
  Participant

  Koko yö tykitetty faseen kaikennäköstä. Juhlat ovat alkaneet.

  #279462 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  … Tällä hetkellä sekä Tuksu että Perparium ovat molemmat huonoja valintoja… … Perheen ulkopuolelle sijoitus olisi ainut järkevä teko lapsen mielenterveyttä ja loppuelämää ajatellen. (Leonell)

  Leonellilta painavaa asiaa, viisaita sanoja 👏 Olen täysin samaa mieltä tuosta lainatusta otteesta.

  #279463 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Koko yö tykitetty faseen kaikennäköstä. Juhlat ovat alkaneet. (Kade)

  Jahas, Prinsessajuhlat ovat selvästi alkaneet tunnelmallisissa merkeissä. Mukavaa meininkiä tiedossa loppuviikoksi.😏 Päivystävien näätien kandee varmaan kierrellä Varkauden menomestoja iltapäivästä seuraavaan aamuyöhön lähivuorokausina. ”Kovvoo hommoo”, sanoi savolainen, kun jäätynyttä ruotsalaista hampaillaan järsi.

  #279464 Ilmoita asiaton viesti
  Taivaan isä
  Blocked

  Missä viipyy Tuksun keikkakalenteri jossa pitäisi olla lukuisia esiintymisiä ympäri Suomea lomailun lomassa sekä painotuore keikkajuliste realistisella kuvalla myös?

  #279465 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Se että Perparimiltä löydetty vähäinen määrä huumeita EI tee hänestä huumekauppiasta, tiedättekö miten yleistä tuo on suurkaupungeissa nykyään? Kuinka monelta julkkikseltakin on löytynyt huumeita, ovatko hekin kaikki siis diilereitä?

  Voihan olla että vankilaan joutuminen on avannut Perpan silmät ja nyt haluaa tehdä kaikkensa tarjotakseen ILElle tasapainoisen elämän Ruotsissa.?

  #279466 Ilmoita asiaton viesti
  Taivaan isä
  Blocked

  Paperittoman Perparimin tiedossa oleva reitti on:
  Jostain Englantiin ja sieltä edelleen Ruotsiin ilman papereita.
  Englannin puuhastelusta ei ole tarkempaa tietoa. Nähtävästi maa alkoi polttaa jalkojen alla.
  Ruotsissa heppu jäi huumediilauksesta kiinni ja joutui vankilaan. Tuksu oli omalta osaltaan valheillaan korottomassa tuomiota.
  Ihmissalakuljetuksen taustalla on ollut ilmeisesti kv. albaani rikollisyhteisö joka piti huolta lajitoveristaan.
  Nyt Tuksulla on kohta löysät pikkareissa kun Perpa vapautuu lähipäivinä.
  Tuksuhan eräässä kirjoituksessaan toivoi Perpan karkoittamista takaisin Albaniaan.

  #279467 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  … pitäisi olla lukuisia esiintymisiä ympäri Suomea lomailun lomassa sekä painotuore keikkajuliste realistisella kuvalla myös? (Taivahan isä)

  Tilaa Johanna Tukiainen Showkeikoille, kesä-2021 🥰💞💝 Tulen Suomeen heinäkuussa ja elokuun alussa, ravintolakeikkojen lisäksi yksityistilaisuudet, firmojen juhlat jne. (Jtuk 19.6.21)

  Vanha perze ei vaan yksinkertaisesti myy. Ei keikkoja.

  #279468 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  4h sitten, eli aamuyöstä 4 maissa tai jälkeen, on ähän pitänyt laittaa seuraava informaatiopierunsa fc:n.

  Siis juurikin näin tyrannia toimii: “Kaksi rokotetta ei riitä” vaan pitää olla enemmän ja sekään ei tietty riitä, vaan kunnon Natsi Saksan tapaan: koronapassi! Nähdään kunnolla, ketkä on nielleet maailmanlaajuisen valeen ja ketkä kehtaavat sanoa vastaan. Villi veikkaus: Tyranniaan kuuluu tottakai matkustamisen rajoittaminen, joten siihen ei tule riittämään enää korona testitulos, vaan tullaan vaatimaan rokotetta. Samoin monilla työpaikoilla. Ja kansa on niin harvinaisen tyhmää ja massa hypnoosissa, niin niellään kaikki mitä “asiantuntijat” ja muut sanovat.

  Äärettömän hyvä äiti siellä on kukkunut. Mihinkä aikaan siellä Varkaudessa menee ravintolat kiinni, Mortonin terassilla otettiin kunnon pohjat että saatiin kunnon informointi tila päälle? Kovasti se tunkki nyt huutaa natsisaksaa noihin väitteisiinsä tueksi, vaikka barbiraasun ”tiedot” historiasta on samaa luokkaa kuin kaikesta muustakin. Jouhannan  historian opettaja itkisi posket valuen oppilaansa älykkyyden tasoa 😄.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,220 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 265’ is closed to new replies.