Johanna Tukiainen Vol. 269

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 269

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,348 total)
 • Author
  Posts
 • #286964 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 269 alkaa tästä.

  Mode

  #286965 Ilmoita asiaton viesti

  Eka

  #286967 Ilmoita asiaton viesti
  Velli kurissa
  Participant

  Viimeinen sammuttaa: ”Johanna on luonut elämää ja tuottanut kuolemaa ainutlaatuisella tavalla. Moniko muu pystyy samaan? Hän on saanut lapsen, hylännyt sen, järjestänyt lapsen isän vankilaan ja lopuksi vielä hoitanut lapsensa hoitaneen sukulaisen hirteen.”

  Tämä oli niin hirtehistä juttua, että hymähdin. Hienoa, Paasilinna olisi ylpeä!

   

  #286968 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Ensi kesänä saamme seurata vuosisadan glamour-häitä in the centrum of Finland tuksuaanisen  sukumansionin pihalla.

  Kutsulistalla ovat Puppe-pupu, Linda ja pari tyyppiä Kurvista.

  Tarjolla on  Valdemaria suoraan pullosta ja romanialaisia Rivotrileja.

  Häämatka tehdään Lieksan ABC:lle.

  #286969 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Participant

  Viimeisimmän (häväistys)kirjoitukseni jälkeen mode päätti vaihtaa vollia.
  Mutta tukiaistotuus ei pala tulessakaan.
  Seuraavaksi keskittykäämme Tuksun myymiin vihaamansa itsemurhaajapikkusiskon  maksullisiin maahanpanijaisiin .
  Panemisellahan on itse Tuksukin Jeesuksen morsiamena tilinsä tehnyt.
  Kai ne on nyt ainakin taloudellisesti sujut.

  #286970 Ilmoita asiaton viesti
  Velli kurissa
  Participant

  Nyt tuli niin väkevä uhkaus, että pirskottelen ruskaa päälleni, kiellän herramme saatanan kolmeen kertaan ja teen muutaman kuperkeikan. Muinaisessa Egyptissä Anubis oli Manalan portinvartija. Kuomamme Anubis lienee eläkäitynyt, koska nykyään Tunkero päättää niin elävien kuin kuolleiden kohtalon. Anubis oli seksikkäämmän näköinen kuin Tunkki, vaikka sillä on sakaalin pää.

  Jasmin oli tavallaan ihan hyväntahtoinen höpsykkä. Noin 50000 kertaa paremman näkäinen kuin tämä ketjun aihe, eli kuvotus. Harmi että noin vaikeaa sitten.

  #286971 Ilmoita asiaton viesti
  Takis😎
  Participant

  Kyllä nyt ollaan jännän äärellä, jösses ja slurps vaan🤭😆😝….. Kohta se selvii, mihin häpeän asteikkoon duksuaalinen  draamakomedia yltää. Tirautetaanko pikku kyyneleet,, värssyn kera vain.. Vai meneekö koko glamuurinen surukaari, itkijänaisineen(ms. Raakku), viimeiset, sisaruksia kehuvat, sanat Heippa lapulla. Pianokonsertti, joka saa juhlaväelle yllättävän wespis hädän aikaiseksi. Ja ah ja wouw, loppuhuipennus, ammmattiruotsalainen nirunaru tanssi, Hyvällä maulla tietenkin, nauhahan on suruliputettu. Ofgöös!! 1! Ans kattoo Ny 🤑=7.

  #286972 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  supetblonli

  Participant

  – Kuinka etenee Tuksun elämän kerta kirja? Tuksuhan sanoi, että vauvan hoidon lomaasa on nyt aikaa kirjoittaa (ihan kun sitä aikaa ei olisi muuten ollut). Vauvaa ei nyt ole tarvinnut hoitaa, kun sen on tehnyt Marja ja Jassu. Eli ei ole muuta, kuin aikaa. Olisi voinut vaikka normaali ihmisen 8 tunnin työpäivän pituudem laittaa kirjoittamiseen tammikuusta lähtien vaikka. Luulisi olevan jo valmis kun kirjaahan on kirjoitettu jo useampi vuosi muutenkin. Joko saadaan tämän vuoden joulumyyntiin?

   

  Matami Tukiainen tuskin saa koskaan kirjoitettua edes yhtä sivullista elämäkertaansa. Jos leikitään ajatuksella että Matami saisi kirjoitettua sen omaelämäkerran, niin kirjallinen anti ja valehtelun armolahja on Matamilla niin vahva, että sitä kirjaa tuskin kirjaa kustantaisi kun paskasta ei saa paskaa kummempaa aikaiseksi vaikka miten sitä käsikirjoitusta lahjakkuus kustantamossa editoisi.

  Toki Matami sen kirjansa saisi omakustanteena halutessaan julkaistua. Nehän digipainoissa painaa todella mielellään mitä tahansa sontaa omakustaneina tai vellikustanteina kunhan karismaa on maksaa tilaajan niistä painoksista. Luonnollisesti Matamin tapauksessa karisman vaativat etumaksuna ennen kuin yhtään sivua digipainavat yhteenkään Matamin tilaukseen.

  Johan siitä Matamista on kirjoitettu se yksi kirja eli se Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Eiköhän siinä ole elämäntaparikollisesta jo ihan tarpeeksi kirjaa.

  #286974 Ilmoita asiaton viesti
  Lumpeinen
  Participant

  Jasminan kuolema kosketti aika monta meistä näädistäkin, myös minut mukaan lukien. Ei ollut helppo elää hänen kengissään.. Piti näyttää sitä luxus elämää skumppalasi kädessä kammattuna ja meikattuna ja toisaalla oli koko ajan painia tuon hirviötuksun kanssa. Siinä huolta isästä ja sittemmin tuosta äidin jaksamisesta kun tuksun  lapsi tuli kuvioihin.. Oma elämäkin oli sekaisin suhteista niin miesten kuin naistenkin kanssa. Työ kuviot mitä yritti meni aina poskelleen, mutta hymyä vaan ja seksikkäitä kuvia mediaan. Taas tappeluita tuksun kanssa ja se kaikki muu mitä emme tiedä. Ei todellakaan käynyt kateeksi. Olkoon enkeleitä matkallasi sinne jonnekin, tähtien taa. Uskon ,että nyt on rauha sielussasi,poissa huolet ja murheet…

  #286975 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Sopulisko

  Participant

  Tunkin kohdalla isäoletettuja on kourallinen Tukholmaasen ympäristössä. Ehkä kaksi… 🤲

  Matami Tukiainen kertoi silloin lapsensa siittämisen aikoihin, että hän on ”tehnyt paljon treffejä” Tukholmassa.

  Todellisuudessa Tuksu taisi ”tehdä” niitä treffejä enemmänkin siellä Sollentunan nurkilla. Sitä en tiedä miksi Matami käytti tuollaista ”tehdä treffejä” ilmaisua.

  Olisi mielenkiintoista tietää, että tilasiko Matami Perparimilta jotain viihdenappeja ja sitä kautta olisi ne ”ensitreffit” olleet. Oliko maksu sovittu rahassa vai oliko sitten muulla tavalla se maksu sovittu hoidettavaksi?

  Pakko antaa kuitenkin tunnustusta Perparimille: kyseessä on todellinen Panomies isolla Peellä kun on onnistunut hoitamaan hommat Matamin kanssa niin että isäoletuksi asti on päätynyt. Monella miehellä varmaan homma ei vain onnistu jos kyseessä on Matamin näköinen ja hajuinen ilmestys.

  #286976 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Participant

  Minnili3
  Tuksu kertoi selvin sanoin, että hän hurmasi miehen tanssitaidollan sekä laulullaan ennen lemmenleikkejä.
  Vaikkakin Tuksu tunnetaan patologisena valehtelijana, niin rivien välistä voi lukea joitakin osatotuuksia.
  Tämä on spekuloitu kertomus myös molempien henkilöiden yhteenlasketusta älykkyydestä sekä varallisuudesta.

  #286977 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Tursas

  Participant

  Mitenhän käy jos punkero tekee treffit muokatulla kuvallaan ja sitten mennä tömistää paikalle huulet töröllään ja tekomoppiaan haroen ja suusta kuuluu vaan joku hörähdys, kyllä siinä deitillä tulee kiire vessaan ja sieltä karkuun.

  On se todella kuin joku sketsihahmo

  Matami on tainnut joskus netissäkin avautua siitä miten on ”joutunut henkisen väkivallan uhriksi” tai ”suorastaan henkisesti raiskatuksi”, kun on mennyt treffeille nettituttavuuden kanssa ja nettituttavuus on sitten ottanut Ritolat alle kun on nähnyt Matamin luonnossa ja havainnut että akka on järkyttävän ruma verrattuna niihin filtteröityihin kuviin mitä on itsestään lähettänyt. Eihän Matami ole todellakaan mikään kaunotar niissä filtteröidyissä kuvissakaan eikä edes normaalin ihmisen näköinen, mutta todellisuus on vielä paljon karumpi.

  Matami ei ole maailmassa ainut joka kusettaa ihmisiä treffeille kuvilla jotka eivät vastaa todellisuutta. Olen kuullut tuttavapiiristä joskus kokemuksia nettitreffeistä, jossa ukko on kaksikymmentä vuotta vanhempi livenä kuin laittamassaan kuvassa ja kymmeniä kiloja vähemmän ylipainoinen ja tukkakin vielä ollut kuvassa päässä. Karuin temppu taisi olla se kun joku juorehko jannu oli lähettänyt jonkun aivan muun henkilön kuvan kuin mitä itsestään. Selitteli jannu sitten tapavatessa että hän näyttää omasta mielestään vähintään yhtä hyvän näköiseltä ja miten hänen joku läheisensä oli kuollut ja se selittäisi sitä väärän kuvan laittamista. Oli nauranut eukko päin naamaa ja häipynyt samantien paikalta ja jättänyt jannun sinne yksin. Ja kuvassa oli ollut joku miesmallin näköinen ilmestys kuulema ja jannu taas oli ollut kaikkea muuta ulkonäöltään.

  #286978 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Lumpeinen

  Participant

  Jasminan kuolema kosketti aika monta meistä näädistäkin, myös minut mukaan lukien. Ei ollut helppo elää hänen kengissään.. Piti näyttää sitä luxus elämää skumppalasi kädessä kammattuna ja meikattuna ja toisaalla oli koko ajan painia tuon hirviötuksun kanssa. Siinä huolta isästä ja sittemmin tuosta äidin jaksamisesta kun tuksun  lapsi tuli kuvioihin.. Oma elämäkin oli sekaisin suhteista niin miesten kuin naistenkin kanssa. Työ kuviot mitä yritti meni aina poskelleen, mutta hymyä vaan ja seksikkäitä kuvia mediaan. Taas tappeluita tuksun kanssa ja se kaikki muu mitä emme tiedä. Ei todellakaan käynyt kateeksi. Olkoon enkeleitä matkallasi sinne jonnekin, tähtien taa. Uskon ,että nyt on rauha sielussasi,poissa huolet ja murheet…

  Jasminella taisi olla osittain samoja vinkeitä kuin Matami siskollaan. Eli normaalit työt ja opiskelu ei kiinnostanut vaan piti leikkiä toimitusjohtajaa ja esittää jotain ”glamour-elämää” ulospäin. Liikeideat ja pisnesvainu olivat Jasminella yhtä onnettomat kuin isosiskollaan. Ehkä vielä huonommat kun taisi pari sataa tuhatta ”sioittaa” siihen muovitukkayritykseen Helsingissä ja Suur-Tukholmassa. Ei toki omia rahojaan ”sioittanut”, kun ei sellaisia ollut, vaan Mamma Muratin takaamana otti lainaa.  Nehän kaikki meni sitten ja vanhemmat joutuivat myymään molemmat asuntonsa sen jälkeen ja varmaan sen perintömökkinsä osuudenkin. Jasmine taisi jäädä asunnottomaksikin kun tuli taloudellinen umpikuja siitä ja sen jälkeen asui toisten nurkissa.

  Matami Tukiainen sitten pamahti paksuksi isäoletetulle (tai tanskalaiselle hedelmöitysklinikalle Matamin mukaan) ja muutti sitten äpäröineen Ruotsiin loisimaan ja töni kuvainnollisesti Jasminen yli laidan. Veikkaisin, että Jasmine ei olisi koskaan päätynyt itsemurhaan jos Matami Tukiainen ei olisi muuttanut Sollentunaan lokkeilemaan.

  Mielenkiintoista nähdä minne Jasminen hautaavat, onko arkku vai polttohautaus ja onko Matami Tukiainen lyönyt karmoiksi myymällä hautajaiset roskalehdelle.

  #286980 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Participant

  Pisneskaunotar on muokatuissa kuvissa jo nyt myynyt  lapiontiseremonian 49/7 lehteen.

  Koko jutusta tulee vähintään kolmeosainen, mutta vihamielisyydet  unohdetaan tuksunomaisesti.

  En tiedä, paljonko Tuksu tahkoaa rahaa valheillaan.

  Onko valistuneita arvauksia?

  Ja paljonko peräkamarin rikas ”rattopoika”, arvoauton omistaja sekä  sukurutsakaupungin arvostettu apulaiskyläpäällikkö sekä vt. imagojohtaja saa bonuksia?
  Kannattaa ottaa yhteyttä paikallislehteen ”vuoden loviisalainen” -kisan merkeissä

  #286981 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Onhan se törkeää vainajaakin kohtaan, että kuoppaan paneminen myydään roskalehdille.

  Matami toki myy mitä tahansa jos siitä saa itselleen karmaa meikkipussukkaansa tai edes alcoholfriitä maiskuteltavaksi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,348 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 269’ is closed to new replies.