Johanna Tukiainen Vol. 270

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 270

 • This topic has 1,236 replies, 108 voices, and was last updated 1 year, 8 months ago by Laajasalon__lähetti.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,237 total)
 • Author
  Posts
 • #288876 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 270 alkaa tästä.

  Mode

  #288884 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Eka

  #288891 Ilmoita asiaton viesti
  Psykonarsku
  Participant

  Liittyykö siellä Ruotsin puolella noihin kummallisiin vuokrauskuvioihin myös ”pimeillä markkinoilla” eteenpäin vuokraaville joku ihan ”virallinen” kanava, missä voi vaihtaa tietoja vuokralaisista? Vai sattuiko LSK vain osua nuo tiedot kohdalle..? Mietin, että olisipa tuommoinen tietopankki ihan kätevä täällä hamraassakin, jos semmoinen siis on…

  Kyllähän nuo tiedot ko. vuokralaisesta erittäin todenoloisilta vaikuttaa. Tuokin vuokranantajan (poikaystävän) passuuttaminen joka käänteessä, ikään kuin maksaisi palvelusta myöhästyneellä vuokralla, krooh… Ja siis, oikeastiko pyysi (vieläpä myöhässä) vuokranantajaa hankkimaan muuttoauton ja siivouspalvelun?! :O Ei kertakaikkiaan, mikä tyyppi!!

  Isabellen kuva on otettu optimoidusti niin, ettei samat mustat töppöset ja likaiset fleecepuvun polvet näkyisi kuin mitä aiemmin palstalla jo kauhisteltiin. Keinun liikkeessä lyhyet jalat näkyvät vain varpaidenpään verran alareunassa. Kyllä tosiaan taitaa olla palstaa luettu, kun tuo on hoksattu otta huomioon, ja huppukin saatu lapselle päähän sekä kaula napitettu piiloon…

  #288893 Ilmoita asiaton viesti
  Sienilentokapteeni
  Participant

  Keksitty tarina oli, ei totta.

  Poistin alkuperäisen ettei tule väärinkäsityksiä jos jokuhuolimattomasti lukee. Ei kannata lähteä speku laukkaamaan näin nopeasti, sori olis pitänyt sanoa alkuperäisessä että oli keksitty tarina. 😄

  #288894 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Blocked

  Tunkilla oli ilmoitus, että halutaan vuokrata ”ystävälle” asunto Tukholman pohjoispuolelta.
  Muuttorumbassa voi käydä niin, että sekä mamma että Tuksu rahapulassaan muuttavat kumpikin omiin pikkuriikkisiin vuokramurjuihin.
  Niitä kutsutaan tukiaanisella glamour-kielellä ”merenrantamansioineiksi”

  #288895 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Alla olevassa linkissä on juttu siitä ruotsiksi, miten hankala perheenjäsen on häätää vuokra-asunnosta jonne on päästetty asumaan perheenjäsen:

  https://www.na.se/artikel/svart-avhysa-hyresgast-som-ar-en-familjemedlem

  Mahdollisesti ainoa tapa voi olla hankkia häätö itselle siitä asunnosta ja saada siitä sitten häätö ulosottovirastolta. Silloin samalla lähtee se lokkeileva perheenjäsenkin siitä ulos.

  Toki Tukholman seudulta löytyy taatusti niitä epävirallisempiakin ”häätöporukoita” (lue rikollisjengejä), joilta se häätö käy käden käänteessä ja lokki lentää suorastaan pellolle asunnosta.

  #288896 Ilmoita asiaton viesti
  Minnili3
  Participant

  Undertaker

  Participant

  Tunkilla oli ilmoitus, että halutaan vuokrata ”ystävälle” asunto Tukholman pohjoispuolelta.

  Muuttorumbassa voi käydä niin, että sekä mamma että Tuksu rahapulassaan muuttavat kumpikin omiin pikkuriikkisiin vuokramurjuihin.

  Niitä kutsutaan tukiaanisella glamour-kielellä ”merenrantamansioineiksi”

  Itsellehän Matami oli sitä vuokra-asuntoa etsimässä. Joko suoraan tai todennäköisesti bulvaanin kautta kun ruotsissakin häneltä on mennyt varmaan jo luottotiedot.

  Mielenkiintoista nähdä miten nuo asumiskuviot järjestyvät Tukiaisilla Sollentunan suunnalla.  Lapsi isälleen tai huostaanottoon ja Matami kadulle asumaan?

  #288898 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Koiramies2:

  ”Ehkä muuttoilmoitusta ei tehdä, jottei viranomaisille selviäisi yhteinen osoite.”

  -Kun on tuo Lasu/ILE homma päällä niin tuskin voi olla ilmoittamatta missä asuu, ILEn palautus on varmastikin kiinni siitä että oma elämä olisi hallinnassa.

  #288900 Ilmoita asiaton viesti
  Udin Bemu
  Participant

  Undertaker:

  ”Tunkilla oli ilmoitus, että halutaan vuokrata ”ystävälle” asunto Tukholman pohjoispuolelta. Muuttorumbassa voi käydä niin, että sekä mamma että Tuksu rahapulassaan muuttavat kumpikin omiin pikkuriikkisiin vuokramurjuihin.”

   

  -Kuka maksaisi Tunkin vuokran? En usko että Gepardieulla olisi varaa vuokrata kaksi asuntoa? Enkä myöskään usko että Velli tekee moista virhettä minkä teki Töölön kanakopin kanssa, uskon että kyllä ottaisi Tunkin takaisin luokseen asumaan mutta kun ILEä ei voi Perpan takia ottaa mukaan, Loviisa, ja…Velli, ei se Tunkki sinne halua.

  #288901 Ilmoita asiaton viesti
  pravuurina flamingotanssia
  Participant

  Tuksu kylvää tuhoa ja kuolemaa ympärilleen. Onneksi Suomessa olevat helluntalaiset tajusivat katkaista välinsä esikoiseen. Eivät ole lähettäneet kukkalähetyksiä ja onnitelleet siitä kuinka Jumalan suuri suunnitelma toteutui. Suomessa Tuksulla ei ole kysyntää todistajana, varsinkaan jos todistuksesta on maksettava.

  #288902 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Blocked

  Nyt kun Tuksu Jeesuksen morsiamena sekä Jumalan vaimona on tehnyt Jasminan perunkirjoitukset itse kaksin käsin ennen virallisia, sekä napannut parhaat päältä, niin tässä ei ole tietenkään mitään rikosta tapahtunut.
  Jasminan mahtavasta yritysomaisuudesta puhumattakaan sekä myös myyntikelpoisesta Leo-narttukoirasta.
  AMEN

  #288904 Ilmoita asiaton viesti
  Undertaker
  Blocked

  Udin Bemu
  Sukurutsakaupunki (=Tuksun luonnehdinta) Loviisa on niin pieni kylä, että kyllä siellä jokainen kassialman liikkeet huomaa sekä tarvittaessa raportoi.
  Tuksu haluaa elää huomaamattomana paljon suuremmassa sekä kansainvälisemässä (=paljon mamuja) Solnan metropolissa.

  #288906 Ilmoita asiaton viesti
  qwerty2
  Participant

  Tunkki Facessa julistaa että kauniit ruotsalaiset naiset eivät ota rokotetta.  Postauksessa kuva jossa teksti; Minua ei ole rokotettu. Seison Israelin kanssa.

  Voiko naurettavampaa statementtia olla. Israelin väestö taitaa olla maailman rokotetuimpia, nyt menossa kolmas piikki lähes kaikille. Tyhmyydellä ei ole mitään rajaa.

   

   

  #288911 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Kuinka pätevä on lääkäri, joka kirjoittaa ”kaksijakoinen mielialahäiriö”? (Hilkka)

  Ilmaisu on nimimerkin ”No voi”. Arvelen, että hän on oikeuslaitoksessa työskentelevä polkkatukkainen näätäsihteeri. Hän valmistellut papereita oikeudenkäyntiä varten ja lukenut lääkärintodistuksen tekstin. Sitten hän töistä kotipesään päästyään on kertonut muistinvaraisesti todistuksen sisällöstä palstallemme, mistä vielä kiitos.

  Tuo lääkärintodistus on siis oikeudenkäyntimateriaalien joukossa. Lastensuojeluviranomaisella on mahdollisuus viranomaisena saada se itselleen harkintakäyttöön, jos tietää asiakirjasta / katsoo siitä olevan hyötyä omassa päätöksenteossaan.

  #288912 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Sanon vaan, että ois Kaikkein paras, jos ILE pääsisi johonkin suht normaaliin kotiin noiden hullujen seasta. ILE pois tuosta perheestä!!!! (Leonell)

  👍🏻! Toivotaan, että ILE otetaan pian pois Tukiaisilta ja sijoitetaan muualle. Ehkä Tunkki mokaa kohta sen verran pahasti, että tuo päätös on viranomaisten pakko tehdä. 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,237 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 270’ is closed to new replies.